Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • majka21

heath

ahojte, som rada, ze sa tu zase rozprudil zivot na tomto fore, aj ked ten, komu tato parketa patri uz nie je medzi nami. blizi sa nam to smutne vyrocie a asi kazdemu z nas sa vracia vlanajsi rok, ked sme sa dozvedeli, ze heath uz nie je medzi nami. mohlo nas uz len utesit to, ze je v ponuke jeho temny rytier a v zalohe este dr. parnassus. temny rytier nas nesklamal a vsetci mu prajeme, aby dostal toho oscara, aj ked posmrtne, ale za tie vsetky filmy si ho urcite zasluzi. tak mu drzme palce a dufajme, ze to vyjde. a ked vsetci heathovi fanusikovia zapalime 22.1. sviecku na jeho pocest, tak z neba uvidi, ze je vela ludi, ktori ho stale miluju a milovat aj budu. lebo na takychto skvelych ludi sa nikdy nezabuda. r.i.p. heath.
  • emo-anne

ship to shore

TO MUSITE VIDET: je to jeden z uplne prvnich serialu heatha kde ma sladkych 14, http://www.youtube.com/watch?v=hZeZB94yuLk na tomto odkaze je heath mezi 2:00-5:16 a je to cyklista v cervene uniforme...je tak vazne sladkej.....sak mrknete ja sem u toho mela slzy v ocich:*
    • Re: ship to shore

HOME AND AWAY

http://www.youtube.com/watch?v= E9xBZf6Ujo0&feature=related
      • eve-lyn

Re: Re: ship to shore

woow..tady to Heathovi opravdu sekne ! *15* ..Je prostě kouzelnej.
    • gallacher

Re: ship to shore

tak to je fakt neco :D
      • gabi..heath..

to je fakt suprový....skoro až nepředstavitelné že je tady Heathovi stejně jako mně ted....:D
      • eve-lyn

To je úžasný..
    • stankova.lidka

v jednu chvíli jsem úplně oněměla a zároveň jsem chtěla křičet: jeeeeď Heathe, dokážeš to! :D :D
    • emo-anne

ještě jednou ten odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=hZeZ B94yuLk
  • eve-lyn
    Michelle Williams - On daughter Matilda’s new puppy: “[The dog's name is] Lucky. [Matilda's] first ideas were … they sounded like stripper names. She wanted something like, Crystal, Gem, or Diamond. At first I was going to be a controlling mom because I was like we can’t have a dog named [that]. Then I was like, you know what, let her have it but then she finally settled on Lucky - which made me feel very lucky.” *4*
  • gabi..heath..

Ruce pryč...

Ted když jsem konečně sehnala Casanovu, bych mooc chtěla Ruce pryč....nemáte to někdo a nebo nevíte kde bych je mohla sehnat? předem mooc děkuji...:)
    • heatcliff

Re: Ruce pryč...

No Ruce pryč jsou k sehnání jen někde na Arara.cz, nebo na zahraničních stránkách tipu: Amazon, Ebay...
      Ale každopádně je to všude v angličtině...
      • gabi..heath..

Re: Re: Ruce pryč...

tak to je pěkně naprd....A bylo to třeba někdy v TV u nás..?
  • mischa.sta

Nejlepší herec

Zrovna teď jsem koukala na HBO na předávání zlatých globu kde Heath ¨vyhrál ocenění za nejlepší vedlejší roli ve filmu Temný rytíř..Je škoda že už tak talentovaný muž nemuže ukázat co vše v něm je..pro mě osobně je to PAN HEREC opravdu jeho výkon v roli Jokera byl neskutečný viděla jsem to nejmíň 10 a mužu se na to koukat pořád...Scháním všechny filmy ve kterých hrál a nějak nemužu sehnat film Candy tak kdyby jste ho nekdo mel tak prosím písněte děkuji...
    • Re: Nejlepší herec

ano opravdu je to škoda. Talent si odnesl sebou, ale zanechal tu filmy na které se můžeme koukat neustále dokola, protože nejsou nudné. Jsou stále fascinující a myslím, že vždycky budou.
    • gallacher

Re: Nejlepší herec

Ahoj ja mam Candy....
      • gallacher

Re: Re: Nejlepší herec

napis mi kdyztak na email hollywood1@seznam a nebo na 391-517-666 a domluvime se
  • eve-lyn

Kino

Tak je to tady!
    Dneska du konečně do kina na Imaginárum.
    Teďka se budu celej den těšit na půl 8 večer,a až tam budu sedět,tak se budu těšit na film,ale co potom?..Uvidim určitě krásnej film a budu vědět,že byl poslední, a nebudu chtít z kina odejít.Ale budu muset.Kéž by ten okamžik mohl trvat déle než pouhý 2 hodiny..
    • gallacher

Re: Kino

ty se mas,ja na to chci taky strasne jit,ale nemuzu *8* *8* *8* ...
      • emo-anne

Re: Re: Kino

Já jdu v sobotu podruhé na imaginarium s kamaradkou:) Strasne se tesim...a pak si udelame s kamoskou filmovy vecer s heathovymi filmy:) Strasně se těšíím!:) A všimli jste si že je heath na 3. místě mezi v hercích ?:) To je super...snad to nezařeknu ;-)
        • gallacher

Re: Re: Re: Kino

tak to se mas,ja kamose nemam,tak si delam filmovy vecery sama :D...dneska si jdu do mesta nakoupit bramburky a podobny veci a budu se divat na filmy s Heathem.
    • stankova.lidka

Re: Kino

Je pravda že 2 hodiny je strašně málo a ještě když tě ten film baví a líbí se ti, uteče to dřív než myslíš.
  • anatt

Pozdrav všem starým dobrým fanouškům a né jen jim...

Ahoj Leni, nemůžu než s Tebou a Gábinkou souhlasit. I já jsem tady stále, ale jaksi jsou i za mnou jsou určité věci... Myslím, že víš jak to myslím. Přesně tak jak Ty to píšeš... Vzpomínám ale stále a stále budu. Občas se dočtu, ve kterých novinách vyšel kdejakej článek o Heathovi a tak letím do trafiky a kupuji a štosím si doma časopisy a noviny. :)
    Nikdy sem nepřestanu chodit jako i na jiné Heathovi stránky. Možná že si ani nestihneš tento odkaz přečíst, opravdu se tady vzkazy rychle mění. No v každém případě snad někdo ze starých dobrých fanoušků bude tyto řádky číst a ujistí se, že i mi staří fanoušci jsme stálí a věrní. Moc Vás všechny zdravím (Álo, Gábinko, Lino...) a i ostatní. Mějte se krásně a brzy naviděnou.... Věřte že jsem zde stále i když se neprojevuji. Jen koukám a čtu, a někdy se nestačím divit, a někdy zase nestíhám ani číst, jak moc toho tady je... :)
    Pa, Anatt
    • anatt

Re: Pozdrav všem starým dobrým fanouškům a né jen jim...

Ahoj holky, musím se přiznat, že i mě jste potěšily. Jsem ráda, že tady nejsem ze starých fanoušků sama.
      Leni, děkuji za zmíňku. Problémy jsou už za mnou a vše je zatím v pořádku. Mám se báječně. I když s Heathem po boku bych se měla mnohem mnohem líp. *3*
      Mějte se krásně a brzy zase napište, ať vím, že tady jste.
      Pa, Anatt
      • lina25

Re: Re: Pozdrav všem starým dobrým fanouškům a né jen jim...

Ahoj Anatt, Leni a samozřejmě Gábinko *4* Souhlasím že je moc fajn, vidět tady zase někoho ze staré bandy *4* Moc Vás všechny zdravím *4*
        • Re: Re: Re: Pozdrav všem starým dobrým fanouškům a né jen jim...

Ahoj! *4*
      • denina8

Re: Re: Pozdrav všem starým dobrým fanouškům a né jen jim...

Ahojda...ja se pridavam...taky na neho dost myslim...a kdyz vide nejakej clanek tak taky hned kupuju a nesu domu...vždycky koukam co u Heatha přibylo na tehlech strankach v diskusi....Některý članky v diskuzi mě občas i překvapí..Ae je dobře že tolik lidí na něho myslí..On si to opravdu zaslouží x)
    • gabinka022

Re: Pozdrav všem starým dobrým fanouškům a né jen jim...

Taky tě moc zdravím a jsem moc ráda, že ses ozvala...už jsem jednu dobu měla poct, že už jsem tu zbyla sama samotinká z té staré dobré skvadry, takže mám radost, že sem pořád chodíte. Měj se krásně.
    • Re: Pozdrav všem starým dobrým fanouškům a né jen jim...

Ahoj Anatt, to je hezké že jsi se taky ozvala. Jak píšeš o těch novinách co schraňuješ, tak já se zase pořád snažila sehnat film Ruce pryč a jelikož filmy nestahuju/na to si Ledgera moc vážím/, tak jsem po nějaké době měla štěstí, jedna videopůjčovna prodávala originál VHS a když mi pak za 70kč kazeta přišla domů, tak jsem měla radost jako malá. TAKŽE Tě taky moc zdravím, doufám, že rodinné problémy, jak si tady zmiňovala jsou už taky zažehnány a že se zase někdy ozveš, člověka to potěší, když tady "vidí" známou Tvář. Ahojte!Lenka.
  • irisbam

NIKDY...

achjo, už je to přes rok, co Heathy odešel! Ale doteď jsem se nedokázala smířit s tím, že už prostě neni!!! Doteď nedokážu pochopit význam slova NENI! Nejde mi do hlavy to, že Heathy už nechodí mezi náma, že už nebude nikdy točit filmy, že už nikdy nepochová svojí dceru...že už se nikdy neusměje a ani mu nikdy neskápne slza z tváře. Nikdy nepolíbí, nikdy nebude milovat, nikdy nebude nenávidět. Nikdy se za nikoho a za nic nebude prát..A já nikdy nepochopim význam toho všeho...proč to je?? A mohu slíbit, že NIKDY na něj nezapomenu. Na Heathcliffa Andrewa Ledgera...Na výborného, talentovaného, nadaného herce, který každou svojí roli prožíval a hrál, jako kdyby se tak již narodil. Na vzorného, milujícího a hrdého tatínka, který svojí dceru nadevše miloval. A konečně na idola milionů lidí na světě. Idol krásy, idol herectví... Vyjadřuji zde pouze své pocity, ne všichni se mnou musí souhlasit...ale všichni na této diskuzi si myslím že budou souhlasit s jedním. Dokud si Heathyho udržíme v srdcích a budeme na něj myslet a vzpomínat, tak tu s námi stále bude. Heathy pro nás nezemřel!
    • Re: NIKDY...

to je opravdu krásný škoda že už to nemůže vidět,ale třeba se na nás kouká od někud ze zhora.Taky ho mám moc ráda,je to výborný herec a je prostě krásnej.napsala si to moc hezky
    • heatcliff

Re: NIKDY...

Mám to úplně stejně!!! *9* Vše cos tu řekla, je mé myšlení , Už nikdy Heath neuvidí zářivý Newyork večer Už si nemůžete říct když je třeba 22 hodin , co asi ted Heath dělá, spí nebo jí... tohle si už prostě říct nemůžeš, protože nikde na světě ho nenajdeme.. já , před jeho smrtí jsem ho moc neznal, po smrti jsem se zase o to moc nezajímal, protože jsem prakticky nevěděl, o koho jde, 1.1. dávali Zkrocenou horu, Když film po půlnoci skončil, plný dojetím ze smutného konce filmu i z pomyšlení že hlavní představitel nežije . Najednou se mi hlavou nehonilo nic jiného, než film Zkrocená hora, a pak zase smutek z toho že ten hlavní hrdina člověk, který to tak krásně zahrál už nežije. je to vlastně první nový rok, který neslavil Heath a také že neoslavil ani toho Silvestra, nebyl u odpočítávání do konce roku 2008,a neviděl když nastoupila místo osmičky-devítka, lidi v Newyorku a na Manhatanu slavili, ale on ne, možná si na něj někteří vzpoměli... Tohle všechno se mi začalo prohánět hlavou až mě to donutilo, vzít časopis, ve kterém byla jedna strana věnovaná těm, kteří zemřeli v roce 2008, upřeně jsem se zahleděl do třetí fotky, na které byl pochopitelně Heath, držel jsem tu stránku v ruce a stále víc na mě padala chmůra, po pár minutách jsem radši časopis odložil, protože z toho dívání na tu krásnou tvář, která se nikde už nikdy neobjeví mezi živími lidmi, mi začalo být smutno a špatně. Najednou jsem si řekl, opravdu to je hrozné, že nežije,a začal jsem se o něj zajímat víc... no neměli jste to podobné? myslím že hodně lidí ano...prostě cítíme to mnohdy podobně , mě to vzalo asi víc než bych to někdy čekal, sám jsem z toho překvapený, jak se tím zabývám, ale Heath byl člověk a osobnost, které jste nemohl odolat,a když je po smrti,stal se pro vás ještě větší hvězdou a ještě větší záhadou, kterou chcete objasnit a zajímá vás jeho život. Prostě jednoduše HEATH LEDGER je hvězda, která stále září a vyvolává úžas, je ikonou mnoha lidí, díky filmu Zkrocená hora se stal idolem mnoha homosexuálů...HEATHE - jsi tu pro nás! *15*
      • denina8

Re: Re: NIKDY...

Fakth skwěle napsaný..i když umřel thak stejně nawždy w našich srdcích žít bude...Pořád na něho budem vzpomínat..bud s filmu bo z nejakych fothek....Je dobře že na něho tolik lidi esthě po smrthi myslí...De wideth ze zasahl mnoho srdci který na něho nezapomenou *9* *9* ..Nawždy w nich bude žith...Heath prosthě nejvíc a nawždy...na oscarech mu držim mocz palečky...Vážně si tho zaslouží
        • dianna114

Re: Re: Re: NIKDY...

jjjj a jak už napsala a.n.c.a-filmy neumírají.
    • teddy-girl

krásně napsáno x) achjooo *9* *9*
    • a.n.c.a.

ne nezemřel pořád tu s nami je a navíc....filmy neumírají
  • Chybíš mi.....

Není mezi námi a to je nejhorší co se mohlo stát! Když jsem se o jeho smrti dočetla v novinách chtěla jsem jít hned za ním!! Chtěla jsem taky umřít!! V mém srdci bude navždy a já na něj nikdy nezapomenu!! To vám přísahám!!
  • petrahladilova

CANDY

Dnes před půlnocí dávají na ČT1 Candy.Tak se všichni dívejte,já jdu spat po zprávách a natočím si budík a budu koukat.Se moc těším... *3*
    • Re: CANDY

Candy sem už viděl tolikrát... *4* , ale stejnak budu koukat... *3* Heathyho si prostě nemůžu nechat ujít... *4* Je tam úžasnej... jako všude... *1* *4*
    • petrahladilova

Re: CANDY

a nemusím říkat že to je film s naším milovaným Heathem *13* to všichni víme ne? *5*
      • Re: Re: CANDY

Ano to víme *14* *14* ....Já už se taky těším dnes na Candy, na našeho milovanýho,sladkýho Heatha *3* *3* .Tak se sejdeme všichni ve 23.50hod. u televize jo?
        • eve-lyn

Re: Re: Re: CANDY

Určitě,tohle si nemůžeme nechat ujít. *4*
          • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Re: CANDY

Je to uzasnej film... *4* krasnej... a s nim i Heath (:
            • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: Re: CANDY

přesně tak.. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit