Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mrs.Wesley
    Please koukněte na Paula Wesleyho!!!!*9**9**9**9**9**9*je to sexxxxxxy zlatíčko!!!!je stokrát hezčí než tenhle herec prosím koukněte a když tak se přidejte do fanklubu!!!!*9*
    • doufám že chcípneš ty mrdino
    • misa789
      no to teda není!!!!! a nwm proc sem lezes s timhle , kdyz tohle je fanklub heatha!! -_-
    • Na Paulovi jsem už byla a nijak mne neoslnily jeho filmy. *7*
  • heatcliff

...

Hathy jako Sony v Plesu příšer je ohromný.
    Zase depresivní postava, ale on takový druh postav zvládal skvěle, člověk mu vše věřil. On hrál vždy s přesvědčením, dokázal udělat ty vymyšlené postavy živými.
    Zbožňuji ho!
    • Re: ...

Heatcliffe jsi gay?Vždy když čtu tvé příspěvky stále víc jsem o tom přesvědčená.Obdivovat ano,ale ty jsi zamilovaný až po uši!!!!!
      • Re: Re: ...

Ty seš asi opravdu nějaká vadná ne?Heathcliffe směj se tomu.Hlupákům se můžem jen smát.
        • Re: Re: Re: ...

Netušila jsem že se vás to všech tak dotkne.V tom případě se omlouvám Heatcliffovi.Jen jsem se zeptala.
          • Re: Re: Re: Re: ...

Ale zeptala jsi dost hloupě.Přemýšlej než něco napíšeš.
          • stankova.lidka

Re: Re: Re: Re: ...

Tady nejde o to jestli se nás to dotklo nebo ne. Spíš, než se prostě zeptáš, tak si to radši 2x rozmysli, jestli je to dotaz vhodný či nikoli. *3*

Ty poslouchej ty Baunko ty jsi opravdu nepředstavitelná slípka.Heatha tady milujeme všichni a podle tebe je teda i můj bratr gay protože šílí z Ronalda.Nech Heatcliffa napokoji a jestli se chceš mermomocí do někoho navážet tak si najdi jiné stránky a sem nelez. *8*
      • stankova.lidka

Re: Re: ...

Proč by i kluk nemohl mít svou ikonu a idola, ke kterému by mohl vzhlížet?
        • heatcliff

Re: Re: Re: ...

Co k tomu dodat holky.
          Heath byl sakra přitažlivý, ale to proberem někdy osobně... *3*

Jinak- Heatha miluji.

Díky. *3*
          • Re: Re: Re: Re: ...

25.1. sem psala nějaká BAUNKA příspěvek,kde se ptala Heatcliffa,jestli není gay....a hned se tu někteří rozčilovali,ale nechápu proč??! Napsala to slušně,nikoho neurážela....já si to též myslím už dlouho o H.,ale nijak to neventiluji,protože je mi to upřímně jedno.Navíc jí mohl odpovědět,aby tu byl klid.Ale chápu...je to jeho věc,a nikomu z Nás do toho absolutně nic není!!Takže Heatcliffe,nic proti Tobě.... *3* Tvé příspěvky jsou hezké,a jde z nich cítit Tvá láska k Heathovi,ale...nic se nemá přehánět....myslím to dobře,tak se nikdo hned neurážejte,ju?Říkám tu jen svůj názor....
            • Re: Re: Re: Re: Re: ...

Právě proto že po tom nikomu nic není jsme se rozčilovaly.Tady se jedná o Heatha a ne o to jestli je někdo gay nebo není.Já osobně čtu Heatcliffovy příspěvky hrozně ráda.Jsou hluboce procítěné a je z nich cítit Heatcliffův obdiv k Heathovi.Myslím si že je obrovský romantik.
            • Re: Re: Re: Re: Re: ...

Vždyť je to úplně blbost, diskuze na této stránce by měla být věnována Heathovi a jestli je tu někdo gay, nebo není, je přece úplně fuk, každý máme nějaký idol a je jedno, zda je to holka či kluk.
            • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Mohl jsem klidně odpovědět, jenže tohle téma se tu probíralo tak zhruba před rokem a půl, a tehdy to nebyla milá diskuze.
              Co mé příspěvky vypovídají o mně, nebo spíše, co si z nich usoudí návštěvník této diskuze je mi vážně jedno. A nehodlám řešit to, že si někdo myslí, že píši něco, co přesahuje míru. Píšu, co píšu, a chápu, že někomu se to může zdát jako přehnaná posedlost, nebo kdo ví co, ale když si to někdo vykládá ze špatné stránky, než aby to bral s rezervou a řekl si, že je to možná nadnesené, tak za to já vážně nemůžu.
              Heatha zbožňuji a asi dokážu o sobě říct, že jsem mega fanoušek, ale jistě nejsem jediný na světě.
              A myslím, že nemá nikdo právo mi tady psát, že má být vše s mírou či co. Nepíši tady nějaké nesouvislé, či divné bláboly. Jsme snad svobodní, když má někdo předsudky- za to já nemůžu.

Můžeš mi říct co tu řešíš?Jestli má někdo svého oblíbence tak je snad jedno jestli je gay nebo není.A vůbec co tobě je po tom jestli je nebo není gay?Být Heatcliffem tak tě pošlu víš kam. *10*

Teda to se mi snad jen zdá!!!Protože miluje Heatha tak musí být hned gay jo?To snad nemůžeš myslet vážně.Hm tak díky já miluji Cameron Diaz tak jsem asi teda lesba.

a zalezi na tom?... ja jsem do neho take stale zamilovana az po usi...a i kdyby byl gay..co je na tom...:)
  • Heath

Heath byl opravdu skvělej herec ale to co předvedl v temným rytířovi to bylo naprosto nejlepší co kdy jakej herec mohl předvíst...kdybych nevěděla že to hraje heath nevěřila bych tomu.... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* chudáček..........
    • Re: Heath

Heath byl opravdu moc dobrej v sobotu jsem se na Temném rytířovi utvrdila že ano.Ale jak nekdo píše že roleBatmana je jen vedlejší tak to se velice plete. Christian je nej,nej herec anikdo nezahraje to co předvádí ve filmech on, je krásnej ,talentovanej a to co vnáší do každé role je jedinečné.A když si vybavím scenu jak je v cele s jokerem oba jsou nej.To temno je hmatatelné, ten hlas ! to se musí vidět !oba jsou báječní ve filmu Im not There! *14*
  • heatcliff

Pro Gabi...

Né, né, Imaginárium mělo mít původně českou premiéru už letos v říjnu, ale nakonec bylo vše posunuto, a Imaginária se dočkáme 21.ledna, tedy den před výročím dvou let od Heathovy smrti *9*
    takže se neboj, - nic jsi neprošvihla)
    Jinak o tom, že by Heath mohl s námi být mnoho dalších let také uvažuji a dost často, někdy to až člověka úplně dohání ke vzteku, ...bohužel s tím nikdo nic neudělá...
    • gabi..heath..

Re: Pro Gabi...

tak to mooc děkuju.....no tak to bude opravdu zajímavé..21.ledna....myslim že každý kdo obdivuje heatha tolik jako my všichni tady...si to nenechají ujít už kvůli tomuhle smunému výročí.... *9* *4*
  • DVD

Imaginárium je skvělý film, pouštím si ho pořád dokola, jednou česky, jednou anglicky... Nemůžu se ho nabažit. Ale obal je pěkný, není na něm žádný Blesk, je tam jen FILMPREMIÉRA, na hřbetu je popsaný, můžu si ho hned zařadit mezi ostatní.
  • revange1

Heath

HEATH LEDGER FOREVER *14* *14*
  • kk.a.t.k.a
    Jeden z nejlepších herců vůbec...Je ho velká škoda *13*
  • Popravdě jsem hrozně smutná osoba, protože Heath Ledger je mů nejoblíbenější herec a jeho smrt člověka fakt rozčílí. Podle mně se nezabil, protože by to neudělal v točení filmu. A je fakt škoda že ho na konci zaskakují, protože to už není ono.
    Minimoman
  • aliss67

peknééé

ahoj,neviem či to už viete,ale na stranke www.paperdollheaven.com,si mozete obliect,Heatha Ledgera,

PS: skuste to,je to super *4* *4*
    • a.n.c.a.

Re: peknééé

wow je to dobry, ale je skoda ze tam neni vetsi vyber z jeho stylovyho obeleceni... *3*
      • aliss67

Re: Re: peknééé

díki ,moc, *4* *4*
  • petrahladilova

je to fajn

je fajn že se stále objevuje někdo komu na Heathovi záleží a kdo ho má rád tak jako mi.Takže ti Gabi přeji ať se ti tady líbí a seš tu víc a víc...A neboj toho Jacksona překonáme *5* kvůli našemu Heathovy milovanýmu *14*
    • perth

Re: je to fajn

Tak to souhlasím *4* Jsem ráda, že se na Heathe nezapomíná a naopak přibývá lidiček, kteří ho obdivují a mají ho rádi *3* A doufám, že po premiéře Imaginaria jich ještě hodně přibude!
      Jinak Petro děkuju za přání k narození dcerky *4* Až trošku povyroste, určitě jí budu vyprávět o Heathym..Dokonce jsem měla tenkrát o Heathym krásný sen, probudila jsem se a nevím proč, šla si udělat test a byl po 2letech marného snažení o miminko pozitivní! *3* Takže myslím, že to, že máme takovou krásnou zdravou dcerku je tak trochu i jeho zásluha *1*
      A pokud si dobře pamatuji, ty máš taky dcerku ne? Asi ve věku Matildy?
      • petrahladilova

Re: Re: je to fajn

ahoj nemáš zač.Já mám dceru Simonu a je jen o 10 měsíců starčší než Matilda.Až budu mít víc času tak si dám foto Simči na profil páč je Matildě trošilinku podobná.O tom testu bych nepochybovala,třeba ti trochu pomohl *3* I když větší podíl máš ty a tvůj Manžel nebo přítel... *5*
        Tak se měj hezky Petra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit