Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rest in peace

Stále se z toho nemohu vzpamatovat a asi to tak ještě dlouho bude. Sbohem Heathe, budeš nám všem moc chybět, zůstaneš v našich srdcích a ve tvých filmech navždy s námi...
  • Candy

všichni tady zminujete filmy jako Zkrocená hora,Temný rytíř atd. ale jsou tu ty méně známe filmy od Heatha,které taky stojí za to zkouknout...Jako je např. Candy.Je to super film a Heath to zahrál skvěle a strašně mu to tu sluší =) Všem doporučuji tento film zkouknout(i když je dost smutnej).Po zkrocené hoře se mi v tomto filmy líbí nejvíc. P.S. Miluju Tě! *14*
    • Re: Candy

milujem ten film.je skvelý herec a do svojej role sa uplne vcítil.Škoda že už neni medzi nami.22.ledna si vždycky ne neho vzpomeniem.
    • heatcliff

Re: Candy

Candy je nádherný film! Patří mezi mé nejoblíbenější od Heatha. Také dokáže nahnat člověku mráz po zádech. Skvělá hudba, autentické scény a prvotřídní herecké výkony. K tomu to Heathovo básnění- slyšet v originále je to zážitek. Měl božský hlas. *4*
      • stankova.lidka

Re: Re: Candy

Já mám trošku problém a tím je ségra. Protože Candy není moc pro ni tak si film pouštím jen příležitostně a to ještě když jsem sama. Ale určitě souhlasím. Je to další film, ve kterém se ukázal jako dobrý herec, co zahraje vše. *4*
        • emo-anne

Re: Re: Re: Candy

Jojo, souhlasím, v tomto filmu oba i s Abbie předvedli skvělý výkon ...:) Fakt hodně povedený film..A opravdu příběh z života...Miluju tyhle filmy...Člověk se nad tím zamyslí a uvědomí si, jak dokáže být život těžký a také si uvědomí, co všechno děláme špatně... *4*
  • mymy

for Heath..

Tak jsem se taky pokusila o básničku..tak snad se bude líbit..

Na nebi hvězdy svítí,
    už přišel ten zrádný čas.
    To krásné datum se blíží,
    kdy narodil se jeden z nás.
    4.4.1979,pro někoho jen obyčejný den,
    ale pro stovky lidí je to den,
    který tě přivedl sem.
    Tam někde v dálce zrodí se dítě,
    člověk nic více,může se zdát.
    Za pár let však,první talent objeví se.

Krása jakou jsi byl obdařen,
    je krása,která oslepuje a tvůj talent..
    co k tomu mám povědět.
    Nikdy nechci na tento den zapomenout,
    myslím,že to nikdo z nás.
    Vždy ve filmech si tě připomenou,
    a ve snech tě potkávat.
    Jsi má láska,
    jsi můj život.
    Jsi slunce,které přes den pálí,
    jsi měsíc,který v noci září.
    Jsi někdo koho milujeme,
    i někdo koho obdivujeme.
    Navždy ti proto přísaháme,
    Heathe mi na tebe nezapomínáme!

R.I.P. Heath!We love you 4ever!
    • denina8

Re: for Heath..

Good básnička *3*
    • teddy-girl

Re: for Heath..

to se ti fakt povedlo je nádherná!! já brečím *9* *9* achjoooooooo
      • mymy

Re: Re: for Heath..

díky moc *4*
  • zdenule119

Heth Ledger

Ach jo...proč si musel Bůh vzít k sobě zrovinka tohohle herce???...Vždyť on měl tak skvěle nastartovanou kariéru...Kdyby nezemřel,věřím tomu,že by těch oskarů získal víc...on je hrozně krásnej a hrozně úžasnej...v každým filmu je uplně nádhernej...když má hnědý nebo blonďatý,když má krátký nebo dlouhý...prostě je nádhernej všude...♥♥♥miluju ho moc♥♥♥ *14*
    • a.n.c.a.

Re: Heth Ledger

jo hral vyborne....urcite by dostal vic Oscaru
    • miss.conny

nejhezčí je ze zelenejma vlasama, černejma kruhama kolem očí, bílá plet, prořízlá pusa namalovaná na červeno a ve fialovém saku....mrzí mě že umřel i když se mi líbí jen v new batmanvi, ale kdyby neumřel tak nemá oskara atd. tím že umřel si udělal reklamu za tu nejdražší cenu....ale mrzí mě že už je ten šílenej agent anarchie pryč i love JOKER♥♥♥♥♥♥ *1* *1*
      • a.n.c.a.

Re: Re: Heth Ledger

A kdyby neumrel tak toho Oscara ma taky.....kdo by ho mel podle tebe dostat....vzdyt bylo posmrtne nominovano na oscara asi kolem 6 hercu a dostali Oscara posmrtne jenom dva...a jeden z nich je Heath *4*
      • gabi..heath..

temný rytíř je sice krásný film ale jak mužes psat že maš heatha rada když se ti libi jen v tomto ffilmu.....nechapu *16* *16*
      • anet3

Heathův Joker ale neměl zelený vlasy.
    • teddy-girl

souhlasím s tebou, ale bohužel :( taky se s tím pořád nedokážu smířit že zrovna tak skvělej chlap musel umřít ale každý jednou umře. někdo déle a někdo dříve (případ Heatha :(() *9*
  • ...

Ježiši je mi to hrozně moc líto,tohle asi jen tak nevstřebám...jako Casanova byl úžasnej...
  • wendy.94941

ach jo...asi jsem fakt posedlá nebo co...:(

ve čtvrtek, 22.1. 2009..(všichni víme, co to byl za den že?)jsem vstala a bylo mi hrozně špatně...vypadalo to na chřipku, ale na druhý den jsem byla v pohodě..asi to bylo tím, že jsem musela furt myslet na to, že přesně před rokem se to stalo...odpoledne jsem mu zapálila svíčku pod fotkou... *16* ( tenhle smajl nemá být naštvanej...to znamená, jako že před Jokerovým obličejem hoří svíčka..)...a dneska(sobota - strašně moc se těším na ten večerní film, na který jsem až do teď neviděla upoutávku...)no...prostě jsem si šla do pokoje pro nějaké papíry atd..a v televizi naskočlo: PREMIÉRA NA NOVĚ...tak jsem se zastavila a koukala na to...když se tam objevil Heath, zamotala se mi hlava a s rukama na obličeji jsem spadla na kolena před televizi (ještě tď je mi z toho špatně)... *9* myslíte, že se z toho někdy vzpamatuju?
    *9* *9*
  • aliss67

......

dík...že sa vám básen páči *4*
  • gallacher

...

Ja se na immaginarium strasne moc tesim,a na konci budu brecet....pujdu na premieru..
    • petrahladilova

Re: ...

já taky půjdu na premiéru a budu brečet musím si vzít hodně kapesníků *7*
    • a.n.c.a.

Re: ...

ja hodlam jit taky n premieru...nemuzu se na to dockat
      • teddy-girl

Re: Re: ...

já se taky těším na premiéru už sem se dohodla s kámošema že půjdem a na konci budem tleskat až se pos*rem *3* a díky za tip časák určo koupím :-))
  • vždycky sem do něj byla zamilovaná a navždy budu!!! I love you
    *9*
  • heath

Temný rytíř je sqělej film a heath je v něm jako joker naprosto bezchybnej a ten jeho smích jak mluwil bo ty držtičky co dělal i když měl na sobě hromadu líčidel tac byl naprosto k sežrání *14* *14*
    jinak heath je sqělej herec a se sladkym usměwem.....je strašný že umřel..... *9* *9*
    • avrilie

Re: heath

úplně s tebou souhlasím bez Jokera by batman nebyl dobrej,prostě heath to uměl nejlíp zahrát!!!!!nejlepší bylo jak dělal ten trik s tou tužkou!!! *15*
      • Re: Re: heath

jj bez Jokera by nebyl batman dobrej....mno ten trik s tou tužkou byl sqělej *1* *15* a nebo Joker jako zdrawotní sestřička, to taky nemělo chybu *15* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit