-
Casanova
Dnes jsem viděla film Casanova, Heath je tam moc krásnej, i v bonusu z natáčení. Je to prostě miláček. -
-
Re: Casanova
jj??? ja ho už hrozně dlouho sháním a nikdo ani nikde ho nemají,,,,,odkud ho máš prosím ty??? moooc dekuji *4* *4* *4* *3* -
-
Re: Re: Casanova
Tady o kousek níž jsem napsala internetovou adresu, kde se dají filmy s Heathem sehnat na dobírku. -
Re: Re: Casanova
Ja jsem ho dostala na vanoce...ae videla jsem ho normalne v dvd obchodech:)
-
-
-
Plakát Ledgra
čauky všichni pořát hledám ale nikde nemužu najít plakát heath ledgra a když najdu tak jen jako jokra a to nechci Prosím vás kdyby ste věděli o nějaké stránce kde se dá koupit tak napište na mail moc prosím je nahoře Uplně z toho herce šílím tak zamilovaná do něj hruza a jestli si chce o nem nekdo popovídat přez mail tak pisněte budu ráda *9* -
-
Re: Plakát Ledgra
taky chci strašně plakát, kde je jako on sám...doma mám jenom Jokery.... *14* ale né že by mi to vadilo... *1* -
-
Re: Re: Plakát Ledgra
já mám jen jeden jeho plakát prozatím,je z Brava a moc krásný a ted nekdy má být další..ale vy mluvíte asi o nějakých těch oficiálních co se objednavají, že?
-
-
-
Zlatý Otto
Ahoj fanoušci,už jste četli nové Bravo? V anketě Zlatý Otto byl Heath v kategorii herců na 3.místě.Což je určitě v záplavě dnešní konkurence skvělé.Gratuluji a děkuji všem,co pro něj hlasovali. -
-
Re: Zlatý Otto
Jo,je to krásné.I když mohl být první že?To by bylo ještě hezčí.Nojono,ale na prvních pozicích jsou ty naše vycházející hvězdičky-Robert Pattinson a Zac Efron.Nic proti nim takhle nemám,ale Heath je Heath.Rozhodně toho dokázal víc,ale dalo se to čekat no.Potěšilo mě to,i když je to jenom taková malá anketa.
Gratuluji Heathe *3*
-
-
Tento velmi plachý, nicméně nadaný, talentovaný Australan a předčasně zesnulý herec mne nadchnul už v prvním filmu, ve kterém jsem ho viděla hrát. Tehdy jsem si opravdu myslela, že má před sebou nejméně dalších padesát let hraní, ale bohužel jeho osud byl zřejmě nastaven jinak. Pro mne osobně je to velká ztráta, protože byl výraznou osobností v mladší generaci, moc dobrých herců už není a on byl přirozený herec, od přírody. Pro mne osobně je obětí Hollywoodu.
-
-
mausie chci ti říct jen jedno,lépe bych to nenapsal.
-
-
jeho nej písničky
Nevim jestli znáte heathovi oblíbený písničky hráli mu je i na pohřbu:Times R A Changin od Boba Dylana, Here Comez da Sun od Beatles, Wish U Were Here od Pink Floyd a Old Man Neila Younga fakt krásný *14* -
škoda
custe jen chci řict,že podle mě byl Heath ten nejlepší herec co v svět měl t týhle době!viděl sem všechny filmy kde hrál a vždycky se perfektně stotožnil s tou postavou a v Batmenoj jen zářil,opravdu je škoda,že sme přišli o tak užasnyho herce! *9* -
DVD Ples příšer
Dávám další tip na DVD,které vyšlo na stánku a je to Ples příšer. -
šok
jsem totálně v šoku....heatha sem nedávno viděla v jednom filmu a tak nějak mě zaujal..a tak jsem se sem přidala no a totálně mě dostalo že už je po smrti....vůbec sem to nevěděla...dost lituju jeho rodinu a přátelé, vypadal že byl skvělej člověk -
-
Re: šok
Heath Ledger je nejlepší herec světa. Je ho obrovská škoda, nikdo jej už nenahradí. Viděla jsem kromě asi čtyř všechny jeho filmy. je úžasný. V roli Jokera v Temném rytíři geniální, Oskar musí být!! Zaslouženě!! jeho talent má málo kdo, a málo kdo s ním umí správně nakládat a to on bezpochyby uměl. Je to i téměř rok po tom co už není mezi námi velká rána. Kdo neviděli doporučuju: Candy, Příběh rytíře, Zkrocenou horu, Patriota.!! skvělé snímky... -
-
Re: Re: šok
To s tebou plně souhlasím....příběh rytíře, zkrocenou horu a 10 důvodů..sem viděla a byli to fakt skvělí...teda jak tu čtu samou chválu na to jak zahral jokera tak si ten film musím stáhnout a podívat se protože je pravda že byl moc talentovanej herec. Je ho velká škoda.
-
-
-
Poprvé
Já viděl Heatha poprvé ve Zkrocené hoře, a jsem rád, protože je to zrovna jeden z jeho nejlepších filmů, možná i díky té roli mne Heath moc zaujal, protože do té doby jsem takový film, a výkon neviděl. -
-
Heat
Ani nevím, kdy jsem Heata viděla poprvé. Myslím, že to bylo 10 důvodů a určitě i několikrát. Ale Heat byl pro mě jen hezký kluk, jakých je hodně.Trošku víc jsem ho začala vnímat v Příběhu rytíře, film se mi líbil, ale zatím jiskra nepřeskočila. Potom jsem ráno ve zprávách viděla jak v New Yorku odváží tělo mladého a talentovaného herce zabaleného do igelu a řikali Heat Ledger, ukázali i jeho fotku ze Zkrocené hory (kterou jsem do té doby vůbec neviděla). Vzpomněla jsem si, že to je ten herec z těch 2 filmů, které jsem viděla.Občas to člověk vídá , ale tentokrát to bylo jiný. Měla jsem z toho divný pocit ještě dost dlouho. Ale potom to přišlo. 1.1. Zkrocená hora. Moje pocity jsem tu vylíčila už 100x a pořád to cítím stejně intenzivně. Prostě Heat je jediný. Od té doby nerozlišuju jestli jsou jeho filmy dobré nebo ne, ale když se objeví na obrazovce, tak mě to přibije do křesla a přenesu se do jinýho světa. Zrovna teď neprožívám nejlepší období, ale Heat mi vždycky pomůže na chvilku zapomenout. -
-
Re: Heat
přesně tak, úplně s tebou souhlasím! Taky mě poprvé chytil za srdce až když jsem viděla zprávy o jeho smrti. Od tý doby se snažim sehnat všemožný filmy, kdybyste měl někdo nějaký typ kde nejsnáza nejkvalitněji stahovat filmy právě s ním, tak moc prosím...
-
-
Re: Poprvé
jj to já taky ne...:) on byl nenahraditelny a jedinecny..nikdo by ten jeho vykon nepodal tk jak on...to pste nejde -
-
Re: Re: Poprvé
Pravda, málokdo by to dokázal zahrát s takovým emotivním procítěním a vervou...Heath se prostě stal v tom filmu stal Ennisem...)
-
-
-
Kletba bratří Grimmů v TV!
Tak jsme se dočkali a po delší době máme našeho Heatha zase v televizi.
Kletba bratří Grimmů- ČT1, 12.6., 21.30h.
*4* -
-
Re: Kletba bratří Grimmů v TV!
Už se taky těším ! ! ! *3* -
Re: Kletba bratří Grimmů v TV!
Čau,tak jsi mě o pár vteřin předběhl!Zase s křížkem po funuse. -
-
Re: Re: Kletba bratří Grimmů v TV!
*1* No jo co se dá dělat, já si říkal, zda budu první *1* ...A jinak na mě taky vykoukla ta malá fotka na přední stránce ale na netu, tak jsem hned běžel do trafiky *4* -
-
Re: Re: Re: Kletba bratří Grimmů v TV!
Tak to je super, že bude Heath zase v televizi. Kletba bratří Grimmů je jeden z mých oblíbených filmů. Sice jsem ho viděla už mockrát, ale v TV je to něco jiného, a navíc budu vědět, že se budeme dívat my všichni společně. A to se mi líbí. -
-
Re: Re: Re: Re: Kletba bratří Grimmů v TV!
Wow!..tak to je supr zpráva ! *15*
-
-
-
-