-
Casanova
Tak lidičky já už mám taky Casanovu ... *14* .Sehnala jsem ho ve středu hned v první trafice,a ani jsem s tím popravdě nepočítala že ho seženu,protože tady někdo psal že byl snad ve 3 trafikách a nesehnal to.Ale já tak koukala do výlohy,a když už jsem to pomalu vzdávala tak jsem ho naposlední chvíli uviděla a měla strašnou radost *14* *1* Zatím jsem neměla čas si Casanovu pustit,ale už se moc těším,protože podle toho co jsem tu četla je to moc pěkný film...Ale nebudete se na mě doufám zlobit,když řeknu že film "Beze mě: šest tváří B.D." se mi zrovna dvakrát nelíbil...Heath je tam krásnej...o tom žádná...určitě podal 100% výkon,ale ten film mě prostě jinak moc nezaujal....Heath má lepší filmy.Ale je to věc názoru....každýmu se líbí něco jinéh *5* Jinak Gabi ,psala jsi tu nedávno že s Heathem hrál jeden český herec ve 4 pírkách *7* Můžeš napsat který *7* Já o tom ani nevěděla,ten film jsem viděla jen jednou a to asi před rokem a pul,a nevšimla jsem si že tam hrál český herec... *4* -
-
Re: Casanova
Přesně moje slova. Film mě taky moc nezaujal, ale Heath je tam úžasný ! *3*
Legendy z Dogtownu budou snad lepší ! *3* -
Ja sem to videla asi pred pul rokem a taky me tonejak nezaujalo,divala jsem se na o kvuli Heathovi,protoze on je jako vzdy uzasnej..TO je proste umeni... -
-
Re: Re: Casanova
Jak píšeš tak já se na to taky dívala jen kvůli Heathovi,ale ani jsem to nedokoukala do konce,protože jsem u toho usnula *8* .A taky se mi nelíbilo,jak byl Heath nadabovaný.Ale jinak tam byl Heathík nádhernej...ale jak říkám...film sám o sobě mě příliš nezaujal,a kdyby tam nehrál Náš andílek *4* tak už bych to přepnula hned na začátku... -
-
Re: Re: Re: Casanova
Koukám že nejsem jediná koho to moc nenadchlo :) Kdyby se na tom nepodílel Heath tak bych u toho taky neseděla. Připadalo mi to jako dokument - asi jsem to trochu nepochopila, potřebovala bych to vidět ještě jednou :D A co se týká dabingu, nesnáším dabing. Vždycky mi titulky vadily ale s Heathem mám titulky raději...slyšet jeho krásný hlas... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Casanova
Já mám s Heathem taky raději titulky,ale třeba v Patriotovi nebo v Příběhu rytíře byl nadabovaný skvěle....ale stokrát lepší je slyšet jeho hlas-sexy hluboký,podmanivý hlas *14* *14* Ten film byl životopisný¨¨¨¨
-
-
-
-
-
Casanova
Nedavno jsem si koupila knizku o Casanovovi, kde je jeho portret,vazne nechapu co ty zensky na nem videly :D:D...krivej nos,hnusnej,,no boze :D:D....Ve filmovych podobach ho stvarnuji krasni chlapi a on byl pritom hnus :D......Alain Delon,Heathy...to bych chapala ze po nich zensky sly..no tak mozna a tu dobu byl Casanova krasavec :D -
-
Hele, nemáš nějakej psychickej problém? Protože z většiny tvých příspěvků to tak vypadá. -
-
hej coveče ted si na to kapnul,asi jo,ale blazni jsou ze vsech nejlepsi to nevis ;).. *3* -
-
Re: Re: Re: Casanova
Blázni mají život jednodušší *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Casanova
přesně bláázinkovéé ;)
-
-
-
proč myslíš? kvuli te hadce o michelle?
-
-
-
nové stránky!
Tak už konečně představuji nové stránky o Heathovi!- http://heath.jex.cz/
*4* -
-
Re: nové stránky!
joo jsou moccc pekny a prehledny
-
-
jokeer
heath ledger hrál nejlepší roli v batman temny rytir kde hral jokera *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* -
...
No ja ho citim porad..neivm proc asi sem magor... *9* -
-
Re: ...
Asi jo.... -
-
Re: Re: ...
:) Lino, moje řeč...ale víš, co jsme si psaly.. *3* -
-
Re: Re: Re: ...
No jasně, že váháš *3* Tady se to fakt sešlo....Ale tak hlavně že jak tady již bylo uvedeno,že diskuze ehmm... nezamrzla, ale v tomhle případě, by možná bylo lepší, kdyby dotyčné stránky spíše jen navštěvovaly a moc se nevyjadřovaly. V poslední době ty výlevy stojí zato. Tak, a teď Gabčo sleduj, to oživení diskuze, jak se do nás pustí *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
co ti vadí??tvoje kecy sou ubohý jak hovno mojí prabáby (ne-li víc) jestli se ti tady nelíbí tak sem nelez, nikdo tě nenutí...MY narozdíl od tebe máme nějakou úctu k člověku jako byl ON a tvoje žvásty fakt trpět nemusím! *10* *16* *8* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Hele kočko, doporučuju ti tvoje příspěvky a výlevy vytisknout, pečlivě uschovat, a přečíst si je tak za 10 let. A sama nad nima budeš kroutit hlavou. *3* -
Já mám k němu taky úctu. Ale to co tady plácáte za nesmysli, že za vámi v noci chodí apod.fakt nemá obdoby... -
přesně řečeno..moje řeč
-
-
Re: Re: Re: Re: ...
Ále já se do vás určitě nepustím.Mám tak nějak podobný názor *3* -
-
No super,tak je nás víc *3* -
jedini kdo by sem nemeli chodit jste vy tri...a uz vubec sem neco psat,protoze todle fakt nema obdoby..
-
-
-
-
-
-
po dlouhé době...:)
s hrůzou jsem ted zjistila, že jsem zde byla naposled přesně před měsícem...:(...Je to hrozné já vím,skoro až nepochopitelné, ale byla jsem nějak pořád zaneprázdněná, určitě si říkáte, že na Heatha by si člověk měl udělat čas vždycky...ale já to nějak nedokázala.....Ale už jsem zase ve svých starých kolejích,a jsem zase 100% fanynka Heatha a celým srdcem....pročítala jsem si všechny příspěvky a 11.5. psal Heatcliff, že byl v Bontonlandu....:) Je to dost velká náhoda ale já, která žiju od prahy dost daleko jsem tam ten den byla také...:D Bohužel jsem kromě filmů, které jsem už viděla a mám je doma nic nenašla, žádný plakát ani kalendář..:( Byli jsme se třídou na exkurzi po památkách a také jsme byli v katedrále sv.Víta už jen když jsme čekali před a já viděla budovu ze předu...jako stejný záběr z filmu Příběh rytíře, kde Heathy stojí a vchází pak dovnitř a potom když jsem se procházela vevnitř...Napadaly mne myšlenky co si asi Heathy tak říkal o této monumentální stavbě, kde asi přesně stál....no rozhodně jsem se více zabývala Heathym než obsahem katedráli..:D Ale ten Bontonland mě opravdu mrzel....tak třeba příště...:) Mějte se všichni pěkně...a pá *3* -
-
Re: po dlouhé době...:)
To je fakt náhoda, že jsi tam v ten den byla také!
Taky čekám, zda dostanou nějaký kalendář s Heathem *7* *9*
No snad se dočkáme... -
-
Re: Re: po dlouhé době...:)
To doufám.. *3*
-
-
-
ach jo:-(
achojki ludi uz jsem tady psala nemuzu tomu uverit ze tady eni nefim ploc..ale dneska jsem se koukala na 10duvodu proc te nenavidim ale to ploste neslo musela jsem to vypnout bo vim ze nezije...to nejde ploc zrovna on!!ete takovej kundak no ploste bude to dlouho jestli se stm vyroname!!mam ho rada!!pa -
youtube.com
www.youtube.com/user/ennisdelmar17 -
Adelaide
Simčo jestli už ses vrátila ozvi se prosím -
-
Re: Adelaide
Ano přijela jsem v sobotu.měla jsi pravdu bylo tam nádherně.Nelituji ničeho protože to nemělo chybu. -
-
Re: Re: Adelaide
Tak pro ty co tam nikdy nebyli popiš prosím jaký to byl pocit, jak sis to užila, kde všude si byla atd ;) -
-
Re: Re: Re: Adelaide
jo,pro nás,který o tom můžou zatim jenom snít napiš něco ..prosíím.,nějakou zajímavost nebo tak *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Adelaide
Ahoj omlouvám se že píšu tak dlouho byly jsme se ségrou ještě na dovolený švára nečekaně onemocněl tak jsem s ní jela já.O té Austrálii vám asi moc nenapíšu protože jsme užívali klasickou dovolenou.Váleli se po pláži,toulali se po městě a vymetali diskotéky.Opravdu jsme neskutečně lenošili.Ale bylo to nádherný. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Adelaide
pro Gábinu.Z Prahy a ty? -
Re: Re: Re: Re: Re: Adelaide
Jo tak takhle jsem se bavila taky.Ono tam nevíš kam dřív jít.Všude je to supééér.Simi odkud jsi?
-
-
-
-
-
-
kraaava
radsi se nevyjadruj...tohle je funklub tak sem vubec nemas co lozit.....taaahni!!! *3* *15* -
-
Re: kraaava
kazdy funklub ma i antiklub. a ja sem predseda, takze si zvykej -
-
Re: Re: kraaava
ty jsi tu dlouho nebyl, takže je vidět, že tím, že jsi na tyhle stránky znovu přišel prudit, tak že, ti v životě asi něco chybí, že ti to už není trapný. -
-
Re: Re: Re: :-)
holky chtěla bych se vám omluvit a moc mě mrzí co jsem napsala a je mi líto co se mu stalo-jestli vám tu budu hodně vadit tak půjdu pryč,ale stejně mě to moc mrzí
-
-
-
Re: kraaava
moje řeč!! -
-
Casanova
ahojky lidicky nevite nahodu nejakou webvou stranku kde bych mohla zhlednout Casanovu???pac uz to chci hrozne dlouho videt..aaanebo Patrita:Dkdyz budete vedet tak to sem prosim pisnete:)díííky moc:) *3* *14*
-
-