-
Bravo
V příštím Bravu, které výjde 18.2. má být něco o Heathovi, tak uvidíme, kolik tam toho zase napíšou. :)A 22.2. by mělo vyjít dvd Casanova za 99 Kč. -
filmíík
Taak a jsem doma:) nemam slov...bylo to skvělé ..od začátku filmu jsem cítila takovou nervozitu, ale jak sem videla poprve heatha rozzarili se mi ocicka :) Jak se tam objevil Johny depp tk sem věděla, že tam heath ještě bude:) ae pak po judovi sem to nečekala :) překvapiloo me to :):) byla sem šťastnáá:) Kdo to neviděl, tak se má na co těšit...co nejdřív na to pujdu znovu:) BOŽEEE....SEM NADŠENÁÁÁÁÁ:) Je to skvěle udělané :) -
-
Re: filmíík
Ty se tak máš,já budu čekat až do 25. , než uvidím Imaginárum..všichni už vyprávíte a já nemám co.Ale zase díky vám se na to všechno stále víc a vííc těším! *15* -
-
Re: Re: filmíík
to ti věřím:) předtím jsem byla hrozne nervozníí....ale aspon se máš stále na co těšit a určitě věřím, že kdyz se tak moc těšíš, že budeš nadšenáá....Ja jsem nadšená:) ja se těším , až na to pujdu znovu...na to bych chodila pořáád *15* ale sem ted nemocna... *8* tak az tak za týden... *9* -
-
Re: Re: Re: filmíík
Jasný,natěšená jsem strašně a pořád víc a víc.A pudu určitě taky aspoň 2x,chvi mít Heatha pořád na očích.A přeju ti brzké uzdravení. -
-
Re: Re: Re: Re: filmíík
jj to já taky... s radostí si to vychutnám ještě několikráát *14* jj moc děkuju... *4*
-
-
-
-
-
Taky ho žeru! Je božíííííííííííííííííí!!!
-
Imaginarium dr. Parnasse
Na osobnostech už je delší dobu profil posledního filmu Heatha, který nedotočil Imaginarium dr. Parnasse...jsou tam už i fotky(díky:)..a pravděpodobně jsou to asi poslední(téměř) fotky Heatha před smrtí:( -
to je hrozný před chvílí sem zjistila že už je pod kytičkama *13* už dávno sem se do něho zamilovala ve filmu 10 důvodů, proč tě nenávidím a byl to múj hodně oblíbenej herec a sem z toho hrozně smutná že už nežije *13*
-
-
To je pravda, tam byl úžasnej...... *14*
-
-
,...
Mariňák bude ve 23.10, jinak Zkrocená hora bude určitě, oznámila to oficiálně Nova, a navíc už běžely v září ukázky na podzimní filmy, a mezi nimi byla i Zkrocená hora, spíše si myslím, že jí plánují blíž k vánocům, přece jen to je úspěšný film a hodně diskutovaný, ..no uvidíme, ale bude určitě! -
On je tak nádhernej ... a ten jeho usměv!!!!!
-
?
Ahooj =)
Možná jste to tu už probírali, ale slyšela jsem, že premiera Imaginarium .. bude posunuta?? Je to pravda??? =( -
-
Re: ?
ano na 21. ledna 2010
-
-
Příběh rytíře...
Včera jsem vystupovala se zpěvem na jedné akci v Olomouci, kde mimojiné přijel i Václav upír Krejčí, který spolupracoval s heathem na příběhu rytíře a Tomáš Hanák, který hrál v kletbě bratí grimmu...mě to prostě nedalo a musela jsem se zeptat na heatha...Václav upír ani nevěděl že umřel...ale říkal, že i na svůj věk to byl strašně milý a hodný člověk...na nic si nehrál a strašně moc vtípkoval, že se prý spou hodně kamarádili v tu dobu...Taky mi říkal něco o příběhu rytíře..že celé se to natáčelo v ateliérech na Barrandově, že to byla strašně zajímavá zkušenost a režisér byl skvělý tky..a že za to dostal šíleně moc peněz..a ta scéna, jak will hledá nějakého kováře se prý natáčela nejdéle z celého filmu...potěšilo mě to, že o něm tak krásně mluví...:) a když sme si nakonec podávali ruku, řekl jen: držíš ruku, co před pár lety držel i on...:) -
-
Re: Příběh rytíře...
Tak to je moc krásné, to tě obdivuji, že jsi se ho na Heatha zeptala. Jsi moc hodná, že jsi nám sem napsala svoje zážitky. Musel být opravdu moc milý, všichni, kdo se s ním setkali, se na tom shodují. Je to vidět i na jeho fotkách a všelijakých videích, ten jeho okouzlující úsměv musel jít z duše, to nebyl ten profesionální, jako u jiných hvězd. -
-
Re: Re: Příběh rytíře...
Taky bych chtěla si popovídat s někým,kdo ho znal osobně..nejradši bych to byla já ..co bych dala za jeden okamžik,nebo letmý pohled.. -
-
Re: Re: Re: Příběh rytíře...
Já bych za to taky dala všechno ,bohužel jsou i sny které splnit nejdou... -
-
Re: Re: Re: Re: Příběh rytíře...
Přesně...to bych si také moc přála znát ho osobně...proč jsem nemohla mít to štěstí?? Jiní to štěstí měli a ani o to nestáli ... :(
-
-
-
-
-
.D
uživatelky lenik, lina a gabinka jsou asi natolik znuděné svým životem že se musejí navážet do lidí, kterým je prostě líto že HEATH LEDGER zemřel. Všechno co se týká Heatha je pro mě vzácný a nebudu tady číst nějaký trapný kecy co nemaj hlavu ani patu! Jestli vám milé dámy vadí že se tady vyzpovídáme ze svých pocitů nelezte sem!!!! *16* já si tady můžu psát co chci (jenom to dobré samozřejmě)a klidně napíšu svoje city v takovým slohu že vám kixne ta věc před vaším ksichtem, tlačítka na který píšete své dementní výrazy vyjdou z funce a vaše prdel která bude celý dny sedět nad mím "přehnaně výstižným" slohem, bude moct co dělat aby se dala zase do pohybu *8* jo..jo přesně tohle udělám když budu chtít a vy mi budete někde!!! *5* takže vás dál neřeším :-* -
-
Re: .D
No já myslím, že my jsme se svým životem spokojené, aspoň se v noci můžeme v klidu vyspat, bo nás netrápí zda nás přijde nebo nepřijde navštívit duch H.L. -
Re: .D
krásně řečeno
-