Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heath.4ever

je to doma

a je to tady!Heath vyhrál Zlatý Glób v kategorii vedlejší role za roli Jokera v Temném rytíři!!Jsem rád,že to takhle kritici ocenili!Ještě držme palce na Oskara 22.února;)
    • piper002

Re: je to doma

super super super!! *4* ..koukala jsem se na video z předávání, a prostě mi vhrkly slzy do očí...rozhodně doufám že toho Oscara dostane..prostě musí..určitě:))
    • Re: je to doma

hele ty ehm ehm...víš to vůbec že Heath Ledger už nežije?..psalo se o tom v novinách a bylo to i ve zprávách...předávkoval se práškama.
      takže si myslim že už na oskara 22.února čekat nemusíš *9* ...je mi to moc líto
      Jo jinak holky jukněte se na GASPARD ULLIEL...je moooc pěknej *14*
      • l.enik

Re: Re: je to doma

No tak tento příspěvek je fakt trošku mimo (bez urážky).Většina lidí ví že umřel.A i přesto již skoro rok,lidi co sem chodí pravidelně,diskutují o tom,že doufají že Heath získá oskara,protože ho všichni máme rádi a oskara in memoriam si určitě zaslouží a to ne jen za roli Jokera.To že umřel není důvod zapomenout ne?A na to jak to dopadne si určitě počkáme.Výhra Zlatého Globu by mohla být předznamenaní že to pro jeho fanoušky dopadne dobře.
      • heath.4ever

ty si myslíš že já velký fanoušek Heatha nevím že zemřel??!!in memoriam ti asi nic neříká že?neznamená že někdo umřel tak se po něm slehne zem a zapomene se...ale my,jeho věrní fanoušci víme své...tímto je zdravím;)
      • Re: Re: je to doma

Je vidět jak toho o jeho smrti hodně víš...on se nepředávkoval...sakra...už mě to fakt štve všichni z něj dělaj strašnýho fetáka...(tim tedka nemyslim tebe)....pořád se všude píše jak se předávkoval nebo tak něco..ale dyt to přece neni vůbec pravda.. *10* *9* ..jinak taky moc doufam že toho oskara dostane...určitě si ho zaslouží víc než kdokoliv jinej... *9*
      • gabinka022

Myslíš si, že je vůbec možné, aby fanoušci, co chodí na tyhle stránky, o tom nevěděli? ach jo..a to by stačilo přečíst si pár starších příspěvků a zjistila bys, že tahle tvá poznámka je trochu nemístná. heath.4ever ví moc dobře, o čem mluví..stejně jako my všichni si přeje, aby Heath dostal Oscara in memoriam (posmrtně).
        • Re: Re: Re: je to doma

super,ted jeste toho oscara a je to *4* drzim palce
      • Re: Re: je to doma

Myslíš tím to, že na něj po smrti nemá nárok? Porotže jinak Tvůj příspěvek vůbec nechápu.
  • gallacher

...

Uz mam to premiere...a ja se z toho zblaznim..precetla jsem si to hned v aute .......uzasny uzasny uzasnyyyyyy
    • simpsons13

Re: ...

Týjo hej já bych šla do obchodu ale sem na hromadě ty bacily pos**** ale asi zdrhnu z domu to musím mít a do kdy to bude at to neprošvyhnu jak tu MF Dnes to by mě fakt dost naštvalo
      • gallacher

Re: Re: ...

celej mesic to bude na stancich ..dokud nevyjde dalsi cislo....ale ja si myslim ze se potom zaprasi..je tam napsany ze uz je to rok co heath umrel ale fanousci porad zsutavaji verni a porad jich pribiva...:)
        • a.n.c.a.

Re: Re: Re: ...

uz se tesim z si to prectu
  • dotaz

ahojte všichni, prosím, mám otázku, co znamená zkratka R.I.P, asi budu mezi váma vypadat jako blb, ale nemůžu to nikde najít, díky moc Jana
    • stankova.lidka

Re: dotaz

neboj taky jsem to ze začátku nevěděla *3* *4*
    • heatcliff

Re: dotaz

R.I.P., ve zkratce- Rest in Peace, v češtině Odpočívej v pokoji.
      • Re: Re: dotaz

ok, díky, opravdu jsem za blbce, děkuju za odpověď i za tyto stránky *4*
  • heatcliff

............

Kalendář jsem objednal zde:http://www.aaapapir.cz/zbozi/na stenny-kalendar-2010-heath-ledger-n astenne-kalendare-2010-heath-ledger -a9-0032 - na tomto odkazu jej najdete, stojí celkem i s dph: 192 korun, což celkem jde...už se nemohu dočkat, až mi příjde, snad brzy! *9* *4*
  • emo-anne

anne

jo a nejsem emo:D já jsem jenom nevedela jakou si mám dát prezdívku a pste me to tak napadlo.... ae nikdy bych emo nebyla....
  • eve-lyn

velká náhoda

Přístí týden jdeme do divadla...Potom učitelka napsala,že dem do divadla na Zkrocenní zlé ženy,a vlastně podle toho je natočený Deset důvodů.. a navíc jdem v den Heathově smrti..To je vážně náhoda....
    *7*
  • životopis

Dnes jsem se dívala opět na Heathův životopis, sice jsem ho už viděla, ale stejně mě to moc potěšilo. Bylo to moc dojemné, jak ho měli všichni rádi. Byl vyjímečný a strašně milý. Nikdy nezapomenu.
    • Re: životopis

Taky jsem se dívala. :-) Viděla jsem ten dokument poprvé a šíleně mě dojal, byl krásný, dokonce nejedna slza mně ukápla :'(... Ale neskutečně mi (myslím že všem) Heath chybí. Také nikdy nezapomenu, snad brzo budou v TV zase dávat nějaký jeho film ;-)
  • prosba

Našla jsem na YouTube rozhovor Heatha a Jakea s moderátorkou o Zkrocené hoře. Ale protože anglicky rozumím jen hodně málo, chtěla jsem poprosit, jestli by mi někdo z vás, kdo dobře rozumíte, stručně nenapsal, o čem se tam bavili, zvláště ke konci, a co řekl Jake, že moderátorka tak valila oči. Moc by mě to zajímalo. Něčemu jsem rozuměla, ale jen málo. BROKEBACK MOUNTAIN CAST SHOW PT1 OF 3
    • emo-anne

Re: prosba

jj to je super rozhovor....uz to mam skouknuty ponekolikáté:) nejlepší je : let's talk about the kiss guys :D:D
      • emo-anne

Re: Re: prosba

já tomu taky nerozumím celému ale zeptám se někoho za našich...jsou to angličtináři ;-);-) a pak ti to kdyžtak napišu ok?:)
        • Re: Re: Re: prosba

Jo, to budeš moc hodná. Děkuji.
  • :(

Normálně zrovna tady čtu tu diskuzi, a tak si v duchu říkám, jak je to je možné. Co mě deptá úplně nejvíc je to, že nevím jak takovej nehoráznej DISKANT jako je Rihanna, může být v Top 10 před Heathem. To samé Efron, přijde mi to na hlavu jako. Hlavně řekněte mi, co Efron dokázal, jenom co tady na tom světě dokázal. Myslím, že na ruce jedné ruky bych dokázala spočítat filmy, které s ním vážně stály za to. Ikdyž ani to ne, jeho filmy sou absolutně pubertácký. Hraje si na něco co není. *16* Heath natočil třikrát více filmů než debilní Zac a to nepočítám úroven filmů s Ledgerem a úroven filmů s Efronem, myslím, že to by se nedalo vůbec srovnávat. Každopádně me to mrzí, taky mě sere to, že po smrti Heatha sem všichni chodili- říkali si: " ježiš to je ten co umřel, kouknu na osobnosti, kterej to vlastně byl, a polituju ho" to si říkala polovina lidí, kteří ho neznali, všichni sem chodili se koukat kdo to vlastně umřel a nebo sem přicházeli napsat, jak je to moc mrzí/ což je samozřejmě dobře. Ale co ted? od smrti Heathíka uplynuly 4 měsíce a koukněte se kam spadnul, to je vám to opravdu tak jedno? Měli bysme s tím něco udělat. Vždyt jde k sakru jen o to, abyste do vyhledávače dali www.osobnosti.cz klikli na Heatha, koukli na jednu fotku, a hned je o "hlas" víc, to toho chceme tolik? jsou lidé, kteří sedí denně 4 hodiny na chatu a píšou inzeráty který kluk nebo holka ve věku tom a tom pokecá, to abyste zašli sem vám zabere 2-3 minuty, tak nebudte líní jako prasata a když vás to všechny tak mrzí( alespon podle toho co tady píšete), že je Heath až 10tý tak s tim něco dělejte. Díky mám vás ráda *14*
    • Re:pravda

Klárko máš pravdu, jiní mu nesahají ani po kotníky *3* už 4 měsíce vždy 22 si trochu pobulím *9*
      • Re: Re:pravda

Jejku, no to mi povídej, ne že bych bulela jen 22:))Prostě nevím, nikdy jsem neměla nikoho takhle ráda a po žádným herco nebo zpevákovi takhle nešílela, nevím čím to je, vždyt jsem ho ani neznala a tak, ale už jenom to, že jsem si s radostí prohlížela jeho fotky a koukala na jeho filmy, nevim, pořád na to myslim, ikdyž nevim čím to je, je to zvláštní platonicka laska? nebo co je to? *7*
    • Re: :(

Viš ale myslim že ne každemu na tom zaleži..jsem tady vždy když mam tu možnaos a přijde mi že st tady nic nemeni..vsechno je stejne ted jsem byla 4 dny pryc nemohla jsem byt na netu a pribyly tu jen 2 prispevky tak to je trochu malo..a tak se nedivme ze jini jsou vyž...a neni se cemu divit Efron je proste ideal každe male pubertalni holky.A jediny film ktery jsem s nim videla tak to byl Muzikal ze středni a tam taky konči slyšela jsem ze 4 cast bude toci deep a ne on..Ale nato 6E kochas(heath)už nežije je dost vysoko.
      • Re: Re: :(

Jojo, já to vím moc dobře, že se tady většinou nic neděje, ale už jde jenom o to, se sem podívat, 1- 2x denně, a určitě by byl heath mnohem výše. ale tak co se dá dělat že jo. Je pravda, že když jsem přijdeš, tak pořád vidíš v jednom kuse jen nové příspěvky od new lidí, jak je to strašně mrzí a nic jiného, ale tak conaděláš že jo, jiné už to nebude, jen chci aby byl Heath výš, protože si to zaslouží *4*
        • Re: Re: Re: :(

Nic proti, ale myslím, že význam pořadí v top 10 trochu přeceňuješ. Už jenom podle toho, že na prvním místě je momentálně jakási Janečková, která, tuším, ztvárňuje hlavní roli v české verzi stupidního seriálu ošklivka Betty, tak bych si na tom pořadí vůbec nezakládala. Zezačátku mě taky štvalo, že Heath padal dolů, ale když tak koukám na nynější pořadí, ani bych snad nechtěla, aby soupeřil o první místo s lidma jako je rozmazlená zbohatlice Paris či hvězdička typu Rihanna...hlavní je, jak hluboko je v našich srdcích a ne jak vysoko je v pochybném pořadí top 10.Teda to je aspoň můj názor. Zdravim vás *4*
          • Re: Re: Re: Re: :(

ano souhlasím s tebou Gábi, na pořadí opravdu nezáleží, záleží na tom, aby jsme na něj nezapoměly, tak jako to udělala většina, co se sem přišla otočit jen na podpadku. Zkrátka, vzpomínky zůstávaj. A myslím si, že je pěkné, že sem chodí hodně lidí i nadále, to že sem přestali chodit jiný, svědčilo opravdu o věku, jak už tady popisuje Lenka.
            • Re: Re: Re: Re: Re: :(

Holky moc vám děkuju za názor. Máte pravdu, že důležité je to, že zůstane v našich srdíčkách, ale není to škoda? Není škoda toho, že mu polovina lidí přestala bejt věrná? Vždyt on si to přece zaslouží ne? Byl to nádhernej chlap a skvělej herec, tím, že sem budeme chodit ještě častějš a posuneme ho výše, dáme na jevo, že ho máme všichni moc rádi, a bojujeme za něj a za jeho úctu:))

Jo jasně, já vnímám taky tak. Je pravda, že nemůžeme srovnávat Janečkovou a Heatha. Fakt, že důležité je, jak hluboko je v našich srdcích, ale tak nějak mě to mrzí víš co, když prostě vím, že když umřel, tak sem ty lidi chodili, a polovina z nich odpadla, to jako ho přestali mít rádi? Nebo to znamená, že když umřel takže už pro ně nic neznamená? *16* Nic proti vám holky, je pravda, že vy konkrétně jste tady hodně zacož vám děkuju, ale docela to zamrzí, ikdyž to, že úroven Paris, Rihanny apod. je úpl nekde jinde než Heatha- díky za názor:-*

Klárko, top 10 fakt není důležitý. Alespoň pro mě ne. A i kdybych se sem nedostala třeba celý rok, tak na Heatha nikdy nezapomenu. Vždy na něj budu vzpomínat. Už jen proto že mám jeho filmy, v ntb stovky fotek a klipů, mám ho v mobilu, mám ho na ploše u ntb a na tapetě v mobilech a všude mám i jeho fotky nastavený na spořiči display-e i obrazovky. Vše mi ho připomíná. Mám dvě báječné děti, které miluji, a které mi Heatha sami připomínají tím, že mi shání jeho obrázky a tak. Což je od nich moc milé. Měla bych mít všude jejich fotky, ale je mám na očích stále, kdežto Heath je jen v mém srdíčku. Já fakt nikdy zapomenout nemůžu. Takže se netrap tím, že v Topu vede někdo koho obdivuje pubertální mládež a né dospělí lidé. Mě to fatk netrápí. Náctiletí nemají moc starostí, tak se můžou svým "osobnostem" věnovat víc. Stránek o Heathovi je víc, tak se zkus podívat třeba i jinam, abys viděla, že všude to je stejný. Občas když někdo může a má náladu psát, tak něco napíše. Ale psát úplné kraviny, nebo popisovat jak trávíme celý den, je nesmysl. Myslím, že bychom se navzájem měli informovat a jeho filmech (jaké jsou, kde co dávají, atd atd) a třeba i o jeho rodině. Nezlob se, je to jen můj názor. Chodila jsem sem "předtím" a pokud to jen půjde, tak sem budu chodit stále. To že tolik někdo nepíše neznamená, že na Heatha zapomněl!
              Moc vás všechny zdravím.
              JÁ STÁLE VZPOMÍNÁM A NIKDY NEZAPOMENU!!!!

Klárko, to víš, že sem plno lidí chodilo ze zvědavosti, kdo to vlastně zemřel, ale pro některé už je to dlouho a už je Heath nezajímá. Víš, když si vezmeš ten žebříček Top 10, tak to jen vypovídá o inteligenci našeho národa, hlavně té mladší poloviny. Prostě devadesát procent lidí bere to co je laciné a vůbec se nad tím nezamýšlejí, prostě to co frčí pro většinu frčí i pro ně. A ten zbytek, to jsme my. Sice to zamrzí, ale já se nad to snažím povznést. Měj se hezky a snad jsi mě pochopila, je fajn, že jsi stále jeho věrná fanynka.

Moje řeč, ono opravdu v top deset není o co stát, hlavně ať nám zůstane v těch vzpomínkách a srdcích.
  • gabi..heath..

já sem blbá...:(

Heatcliffe já sem tak pitomá......když jsem mamce říkala a básnila o kalendáři Heatha o kterém se tu bavíme tak se domluvila s její kamaradkou ktera tam jela že mi ho na Václaváku koupí a ona mi ho dá jako překvápko pod stromeček.....ale já si koupila ten starej v budejcích....a ona to teda zrušila protože stejne jako já nevedela že jsou dva....OMG kdybych si tamten nekoupila tak budu mít tamten k Vánocům ale kdo to mohl tušit.....no doufám že to jěstě nejak napravým a řeknu bratrankovi kterej tam jezdí do skoly aby mi ho koupil.......ale stejne je to na hovno...!!! v tamton jsou nejspis fotky z filmů..že? a ten bych chtela mnohem radeji nez ten co už mam... *9* *9*
    • eve-lyn

Re: já sem blbá...:(

já ten 2 kalendář taky nemá..a mít asi nebudu *9* ..protože do Prahy to mám daleko,a navíc tam ani nikdo z naší rodiny nebud mít asi cestu,takže mám po .. *9*
      • emo-anne

Re: Re: já sem blbá...:(

já taky ne....:(:(
        • gallacher

Re: Re: Re: já sem blbá...:(

ja doufam ze to vyjde protoze to jinak asi nepreziju,ja nevim,mozna cvokatim ale heath pro me znamena hodne a musim to mit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit