Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejvic rostomilej ksichtik na svete
  • omluva

hej lidi...omlouvam se vam strašně moc...jsem tu nebyla snad pul roku možna jete dil!omlouvam se a snad zlepšim svou dochazku!
  • ...

Takze s tou spovedi nemuzu teda s nikym pocitat??? uz sem to sem napsala asi 5krat a nikdo nic nenapsal,ze to udela...tak jako me to mrzi... *9* *9* chtela bych tu kroniku mit na vzpominku a ...
    • Heath

ja jsem poslal email, ze teda necim prispeju ,ja mam, v planu udelat neco podobneho, takze cim dal tim vic stradam informace a materialy o Heathovi...zatim vse Heathovym fandum ahoj!
      • gallacher

Re: Heath

jojoi ja vim....dekuju a budu cekat...ja uz mam taky hromadu materialu ...docela zajimavych
    • Re: ...

Je to sice hezký o něm dělat "kroniku"...já sama už mám koupený tlustý sešit a ze všech časopisů vystřihnuté jeho obrázky, připravené je tam nalepit...ale celkem nechápu, na co ti ve TVOJÍ kronice budou názory ostatních....
      • Heath!

Ahoj, pokud bys mela zajem , muzes mi napsat na email a popovidat si oHeathovi, těším se email,ahoj, a to vzkazuju všem, napište!bylo by super si o něm dopisovat! *4* *4* *4*
      • gallacher

Re: Re: ...

Na to ze tam chci taky jiny nazor na heathyho....nez je ten muj...byla to jen prosba
  • dada.

Kniha

Ještě k té knize.Kupovala jsem ji v pátek 20.2. V pondělí jsem do toho obchodu táhla dceru,aby knihu také viděla hezky vystavenou na pultu,ale už tam nebyla.Předpokládám,že pro tuto chvíli byla vyprodána.Tak jsem ji táhla do jiného obchodu,kde jsem věděla,že je vystavena přímo za výlohou.Byla tam a my tam stály a jen se z našich úst ozývalo obdivné "Jéééé....".Během chvilky se vedle nás zastavily dvě slečny a už koukaly na knížku a najednou bylo slyšet obdivné "Jéééé...".Za chvíli jedna z nich dodala,že si půjde knihu koupit.Bylo hrozně fajn tam tak stát a vidět ten zájem ostatních lidí.
    Stejnou radost jsem prožívala,když jsem otevřela časopis Televize a tam byla na knihu reklama.
  • kackac

DVD ...

Včera jsem si z netu konečně objednala Casanovu, Zkrocenou horu a Patriota. Zkrocenou horu jsem neviděla celou, ale Patriota ano. Casanovu jsem neviděla vůbec. Už se nemůžu dočkat až to příjde ! Pro mě jsou to 3 nejj filmy od Heatha ! *3* *14* *14*
    • Re: DVD ...

Tak to se máš opravdu na co těšit. Skoro ti závidím, že Zkrocenou horu uvidíš celou poprvé. Je to nejkrásnější film, jaký jsem kdy viděla. Casanovu mám také moc ráda, ale také Čtyři pírka, Candy a Temného rytíře. Toho jsem viděla teprve jednou a teď se ho chystám koupit.
  • heatcliff

...

Asi se zase pár dnů neobjevím, tak jen bych chtěl říct, že v Bontonlandu- tedy v Praze, je super! Mají tam většinu Heathových filmů za dobré ceny- například: Casanova,Pojídač hříchů,za 199kč, nebo Kletba bratří Grimmů za 99kč, takže celkem dobrý. Ze soundtracků tam mají akorád 10 důvodů proč tě nenávidím za 459kč, a Zkrocenou horu za 379kč. jinak tam najdete i ten kalendář na rok 2010,-je tam plný stojan, pak také snad 5 různých plakátů Jokera,...ale normálního Heatha- plakát nemají...snad nějaké budou mít...tak se mějte krásně, a slovy Enise- Heathe, přísahám...tak zatím...
  • emo-anne

tv mini

divala sem se do toho tv mini:) noo s heathem tam jsou dve fotky a clanek o filmu casanova... jinak je to cele jen o skutecnem casanovovi:) ae i tak to potesiii!!!
    • a.n.c.a.

Re: tv mini

a jak casto to tv mini vychazi...???ja jestli si to muzu koupit az zitra a kolik to stoji???
      • gallacher

Re: Re: tv mini

10 korun to stoji...
  • :(

achjo nedokážu říct jak je mi z toho smutno *9* odešel jeden z mých nejoblíbenějších herců...byl tak krásnej a talentovanej a strašně sympatickej...nevím jak se ted dokážu dívat na filmy s ním...a hrozně mě to mrzí protože ty jeho filmy mám moc ráda...je to tragédie..ale pořád čekám že někdo řekne že to byl jen vtip sice hodně špatnej ale vtip a že se ukáže že je živej a zdravej a má se dobře...ale pořád se snažím pochopit co se stalo???proč vlastně zemřel jestli to byla neštastná náhoda nebo se chtěl skutečně zabít...nevím co by bylo horší ale kdyby se zjistilo že si vzal jen víc prášků a zabít ne nechtěl tak by mě to vzalo asi ještě víc...tak či onak je to hrůza a myslím že se z toho budeme hodně dlouho zpamatovávat jak ti kteří ho moc neznali tak ti kteří ho měli rádi...doufám že už je mu dobře *9*
  • Čtyři pírka:Zkouška cti...

Ahojky lidi *3* Tak pozítří,tj. 15.5. v neděli na Primě,dávají filmík s Heathem,který všichni znáte,a určitě ho i několikrát viděli "Čtyři pírka" *14* .Koukala jsem ,že to sem ještě nikdo nenapsal.Ale určo jste to většina z Vás již četli v programu *3* .Ale pro jistotu,kdyby náhodou to někdo z jeho fanoušků nevěděl,tak to píši...Tak nezapomenˇte se dívat !!!!Nedávno dávaly "Legendy" ,pak "Ned Kelly" ,a ted "Pírka" .... *4* Je dobře,že dávají filmy s Heathem,a že si ho můžeme stále připomínat,jak skvělej byl herec!Jsem zvědavá,kdy budou u nás v televizi dávat dávat Temného rytíře.Už by mohli ,ne?... *7* Mějte se všichni fajn,a hezký víkend všem...
    • Re: Čtyři pírka:Zkouška cti...

V neděli jsem samozřejmě koukala na Čtyři pírka, je to můj oblíbený film, Heath to zahrál úplně skvěle, jako všechno. Také už se těším, až budou dávat Temného rytíře. Doufám, že budou brzy v TV ještě nějaké další Heathovy filmy. Vždycky mě to moc potěší.
  • gallacher

..

ted sem se divala na to predavani a rozbulela jsem se u toho jak mimino......az musim rict TY VOLE!!
    • ajinta

Re: ..

No to nejsi sama ja taky u toho brečela. Ježiš jak ja mu to prala a bylo jasny ze to dostane protoze kdo by to zahral lip nez on, no nikdo. *14*
      • gallacher

Re: Re: ..

no sak jasne toho jsem si vedoma,ja jsem si cetla ty prispevky co tady psali......ted mi prisel listecek ze si mam zitra vyzvednout na poste tu biografii.......hej jak to budu drzet v ruce tak budu stastna,aspon na chvili....to bude posvatna chvile.....NÁŠ HEATHEČEK MÁ OSCARAAAAAAAAAAAA.....nemuzu se vzpamatovat.....uzasny.uzasny...uz si ho predstavuju jak tam nkde nahore skace stestim....urcite sel dal pusinku Matty..akorat me mrzi ze tam nebyly i kdyz to chapu... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit