Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • samri

Škoda!

Je to blbé že se Heath zavraždil *9*
    • Re: Škoda!

Nestačilo by: Škoda, že Heath odešel? Děkuji...
    • gallacher

Re: Škoda!

ale on se nezavrazdiiiiiiiiiiiiiiiiilll...sak raaaaa...kolikrat to jeste boze uslysiiim *8* *16*
      • a.n.c.a.

Re: Re: Škoda!

musim uznat ze to on spachal sebevrazdu......sice to byla nestasna nahoda a nechtel to, ale osud je osud a on si to tak zaridil.....nikdo nevime jak to doopravdy bylo, ale urcite se nechtel zabit
    • gallacher

Re: Škoda!

ALE ON SE NEZAVRAZDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILL..... KUR*A KOLIKRAT TO JESTE USLYSIM..... *10* *8* *16* *5*
      • eve-lyn

Re: Re: Škoda!

přesně!! NEZAVRAŽDIL SE !!! *16*
  • ...

Dřív se mi strašně líbil Lauri z The Rasmus, ale na Heatha FAKT NEMÁ!!!;-) Strašně se mi na něm líbí, že mu nejde jen o sex, čímž se snaží vyniknout ostatní celebrity, ale myslí i na své PŘÁTELE!!! Nevím sice, co je na tom pravdy, ale už i tak je na něm vidět, že to není žádnej "namachrovanej týpek"... Strašně se těšim na Grimmy! Prej s tim filmem byly dost komplikace a musel se ňák předělávat... Hrozně doporučuju film "Patriot"!!! Hraje tam i Mell Gibson. Ale jinak - souhlasim s váma: Heath je fakt BOŽÍ :-))) !!! ...
  • heatcliff

Heath ...

Tak TV Star si musím koupit, jinak od dvou hodin do pěti jsem sledoval vyhlášení Zlatých Glóbusů, a pořád jsem myslel na Heatha, váte nevím jestli to tak máte také, ale od doby co jsem si oblíbil Heatha mne to tak ovlivnilo, že když slyším o Osarechn ebo Zlatých Glóbech, vzpomenu si hned na Heatha, on mne prostě ovlivnil po všech stránkách, taky jsem se od doby co ho znám, začal o trochu více zajímat o svět filmu, jak říkám, díky Heathovi. Jinak v hledišti seděla Magie Gillenhaal, Matt Damon, Joseph Gordon Lewitt, Halle Berry, no a já když je viděl jsem si opět vzpoměl na Heatha, protože všichni tito lidé se s ním objevili ve filmu, a říkal jsem si, jak je to smutné, že oni tu stále jsou, a Heath ne, on už tam být nemohl... *9*
    • Re: Heath ...

Taky mě to dost ovlivnilo. Dřív jsem to vůbec nesledovala a teď zbystřím jakmile se udílejí nějaké filmové ceny a vidím tam ty celebrity. Říkám si, že většina z nich Heata znali a Heat je. A že se tam v té společnosti taky pohyboval. Teď je to všechno bez něj jako by se nic nestalo a život jde dál. Už nenatočí nikdy žádný film a nepřevezme žádnou cenu.Ale lidi, co ho mají rádi na něj nikdy nezapomenou. A věřím, že bude nesmrtelný ve svých filmech a budou ho mít rádi i generace po nás a vždycky se určitě najde spoustu lidí, kterých se dostane pod kůži..Tak jako mě. Omlouvám se za tu nostalgii, ale tenhle týden to asi jiný nebude.
      • heatcliff

Re: Re: Heath ...

Zuro, to máš pravdu, tento týden ani jiný nebude, já to mám stejně a stejně to mít budu...Před dvěmi roky Heath žil své 4 dny, v tom pátém už žil jen krátce, - jen jak to říkám, je to strašně smutné, pořád si říkám, že navíc Heath sám smrt nechtěl, a prostě byl vyčerpán, a je mi moc líto toho, že ho to stálo život, když vím, že to v úmyslu neměl, a chtěl žít dále, tohle je na tom ještě více drásající, když vím, že smrt si nepřál, a chudáček usnul navždy... *9*
        • heatcliff

Heath chybí na světě

Také si říkám, že jeho přátelé a kolegové ve filmu žijí dále, natáčejí filmy, ale on už ne. Heath už prostě není, a i bez něj to musí vše pokračovat samozřejmě. Ale je jen škoda, že tu není, protože myslím, že zrovna tento člověk tak brzy říct sbohem neměl, to určitě ne! Heathe, Heathe!, proč?!...,-)
          Ale prostě je fakt, že tolik množství prášků, a takové smíchání přežít nemohl, když psali, že i koně by to zabilo okamžitě. Musel být prostě hodně v depresi, ale to se dalo řešit, jenže bohužel zemřel, a nikdo s tím nic neudělá, ale pro mne tu jeho duch zůstává nadále, budu ho vždy obdivovat, za to jak neuvěřitelně silně působící osobností byl. Člověk si ho prostě musel zamilovat, i ty jeho oči jakoby to říkaly, : Miluj mne, byl k tomu snad předurčený, protože nikdy se mi nstalo, nebo hlavně si myslím, že je málo pravděpodobné, že by se mi někdy zalíbil nějaký herec, a zaujal mne jako Heath, a najednou vidím Zkrocenou horu, a je to tu! Heath byl prostě vyjmečný!
    • emo-anne

Re: Heath ...

mam to uplne stejne...vzdycky kdyz se aji podivam na jacka tk si rikam jak casto vzpomina na heatha a tak...upe vsechno mi ho pripominaa...moc....:(
  • ax:(

ete nieco..ked som sa dozvedela co sa stalo, plakala som, a este ako:((( bolo to strasne.. nasledujuce dni som kukala filmy v ktorych hral a spominala som:(( je to strasne:((
  • gallacher

pro xchocolatex

No bohuzel cas vratit nejde,a kdyby sel tak si na neho osobne dohlidnu..klidne bych u neho byla furt,a i mu precetla pohadku aby usnul *1* .....cokoliv,aby v tu noc si ty prasky nevzal...chudacek malinkej....on nevedel ze mu to uskodi kdyz to zkombinuje..kretensti doktori,fakt ja to nechapu.... *9* ...Heathyyyyyy chybíš náám....měěěě.... *9* *9*
    • xchocolatex

Re: pro xchocolatex

joo přesně *9* kdyby to šlo , tak bych na něj klidně i dohlídla osobně!! *15* *9* prostě mi chybí!!
  • ...

http://www.lidovky.cz/heath-ledger- uz-si-sve-deprese-vystrihnul-v-klip u-nicka-drakea-1cz/In_kultura_.asp? c=a091102_011028_In-kultura-jk
  • nechapu

Hele lidi moc mi hlava nebere jak mohl natocit prvni film v 1939 kdyz se narodill 1979???????lol
  • petrahladilova

Heath v Rztmu života

Dnes vyšlo v rytmu života o Oskarech a píšou tam i o Heathovi. *15* A hned na 3 straně tam taky o něm píšou.
    • viapodia

Re: Heath v Rztmu života

JJ jsem to tam viděla, ale není tam toho tak hodně jako v DNES ve čtvrtek
      • petrahladilova

Re: Re: Heath v Rztmu života

není ale aspoň něco *14*
  • simpsons13

Premiere

Jelikož sem nemocná tak sem vyslala do obchodu bráchu doufám že nezapomene (v naší rodině sklerotické je t docela mžný :D) Ach já se těším a knížka by mi měla přít zítra to budu mít hned přečtený jééé
    • viapodia

Re: Premiere

JJ a máš se na co těšit, je to bomba super špica... Ja bzÿch se bez té knížy nehla... :-) *14* *3*
      • simpsons13

Re: Re: Premiere

Nedeláš mi to moc lehčí :D já tady prahnu nejradši bych tu poštu vraždila heathe notak kde seš :D
  • aliss67

why???

Konec

Je konec,

už nebude nic dál,

srdce mé se rozpulilo,

tak ať se změní v prach.

Nechci už tady být,

mam v sobě jen spoustu bolesti.

Nechci být mezi živými,

chci už konečně odejít,

tak proč si mě smrt nechce vzít,