Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zase kalendář

http://www.curepink.cz/produkt/heat h-ledger295mm-x-420mm-kalendar-2011 /film-267150/?CatID=842 - na této adrese je už Heathův kalendář, ale vy skladu ho zatím nemají. Tak se aspoň koukněte.
    • gabi..heath..

Re: Zase kalendář

Já jsem tam teda žádný nenašla... *9*
    • eve-lyn

Re: Zase kalendář

Škoda..hned bych si ho objednala.
  • petrahladilova

Matilda

Lidi zdravím všechny,můj bože Matilda je tak krásná ,Heath na ni musí být moc pyšný..ona je jak květinka,určitě na ni a na Mitchell dává Heath pozor a opatruje je..Určitě je to tak.Škoda,že se toho Heath nedožil a my že jsme ho tak brzo ztratili...myslím na něho den co den a vždy ho budu chovat ve svém srdci a mysli tak jako by neumřel.Navždy s láskou Heathy Legere miluju tě... *3* *14* .Měj se krásně Heathečku...
    • Re: Matilda

Je opravdu krásná...prostě princezna.Jednou bude hrdá na svého otce...až uvidí jeho filmy a uslyší jak skvělý to byl člověk *14* *4*
  • teddy-girl

:-*

Byla sem tři tejdny nemocná tak jsem nedělala nic jinýho než stahovala a sthovala filmy :D stáhla sem si příběh rytíře, legendy z dogtownu, zkrocenou horu (omylem smazáno xD) a kámoš stahuje candy tak už se nemůžu dočkat!! nevíte kde bych mohla stánhout ještě nějaký??? moc to potřebuju *14*
    • Re: :-*

*3* AHOJ PROSÍM,MŮŽEŠ MI PORADIT KDE STAHUJEŠ TY FILMY S HEATHEM?CHTELA BYCH JE MIT VŠECHNY NA PAMÁTKU-MÁM HO TAKÉ MOOOC RÁDA.NĚCO MÁM, A TED HLAVNĚ SCHÁNÍM CASANOVU-VIDĚLA JSEM TO KDYSI V LETNÍM KINĚ V AUTOKEMPU.PŘEDEM DÍK ELIS *3*
      • teddy-girl

Re: Re: :-*

na ulozto *3*
    • petrahladilova

Re: :-*

ahok já nemám možnost si něco vypálit nebo stáhnout mohla bys ně nějaký filmy vypálit a poslat mě to?
      • petrahladilova

Re: Re: :-*

prosíííím sem zapoměla *8*
        • teddy-girl

Re: Re: Re: :-*

no snad by to slo *3*
          • petrahladilova

Re: Re: Re: Re: :-*

to seš moc hodná tak mě chybí příběh rytíře ,patriot a Legendy z dogtownu.Strašně moc ti děkuju.
            *3* A už máš tu Candy?Tu taky nemám.SEš ta nejhodnější.tak až to budeš mít tak dej vědět.A děkuju děkuju děkuju.A už budu mít vše z Heathem z Heathečkem...ať odpočívá v pokoji...
  • Tlapka

V neděli opět vyjde v North video film Tlapka, tak kdo ji ještě nemá, může si ji koupit, ale Heath je tam jenom asi tak deset vteřin.
  • heatcliff

Konečně

Takže jak už tu bylo zmíněno, Zkrocená hora 26. 11. od 20 hodin, nejdřív jsem to málem přehlídl, protože jsem čekal, že to dají jako tv tip, ale oni se o tom vůbec nezmínili, nechápu proč. Jinak taky v TV Star píšou o filmu, který měl Heath natočit , jmenuje se Strom života, a místo Heathe, to zahraje Brad Pitt, celkem zvláštní, protože jsem četl rozhovor s Heathem, kdy o tom filmu píše, jak ho bude natáčet *9* No a nakonec zemřel, a místo něj nasadili Brada Pitta- asi dobrá volba, ale i tak je to zvláštní, mohl být další film s Heathem, no nic...
    • Re: Konečně

Já už se taky tak těšííím *14* ....ale čekala sem že ZH bude o víkendu,a jelikož trvá 2,5 hod.,tak mám obavu,že nevydržím až do konce.Každopádně jsme se ale už konečně dočkali,a že to bylo dlouhý čekání.Mě se taky nikdo z herců tak moc nelíbil jako právě Heath Ledger,nikdy jsem tak nebyla přilepená k obrazovce u nějakého filmu jako právě u filmů,kde hraje Heath....prostě ho "žeru" *14* *4*
      • Re: Re: Konečně

Já mám Heatha také moc ráda. Vždycky, když si pouštím nějaký jeho film nëbo ho vidím v TV, mám takový slavnostní pocit a když se objeví, připadá mi, jako kdyby to byl nějaký můj kamarád nebo příbuzný, jako bych ho znala osobně. Nevím, asi ten pocit neumím dost dobře popsat, je to prostě miláček. ak za chvíli u Patriota!
  • eve-lyn

4.4.

I já se přidávám ke gratulacím,kterou jsem již těsně po půlnoci poslala Heathovi do nebe.Dneska nevím,jestli se mám radovat nebo smutnět.Je to obrovské dilema.Jedna půlka by slavila,ale druhá by oplakávala tu obrovskou ztrátu!
    Tolik bych toho Heathovi chtěla říct,tolik věcí bych mu popřála.Ale stačilo by mi ho jen naposled vidět,kdyby nás všechny naposled navštívil.Alespoň ve snu..
    Heatha ještě jednou - Happy birthday - všechno nejlepší!
  • Skóre

Lidi co blbnete? Vždyť mě to tady připadá jak v soutěži kdo z koho bude mít lepší odpověď a navrch. Chápete to? Šlakmatrafi bude pořád rýt a nemá cenu mu něco vysvětlovat, protože mu jde o provokaci a ne o ot jestli máš nebo nemáš pravdu.
    • Re: Skóre

lenko32 máš pravdu proč se hádáte *7* prostě takový dementyco mu nadávaj ignorujte.Jo a BarU JAKÝHO BLBCE SI MYSLELA *7*
      • Re: Re: Skóre

Tak z Tebe je pro změnu claire? Docela Ti závidím tu energii, ale jinak jsem už vše řekla.
        • Re: Re: Re: Skóre

Pardon,ale fakt nevím o čem mluvíte *7* jak,že hraju na obě strany a kdo asi sem *7* fakt nevim kdo si myslíte,že sem *7*
          • Re: Re: Re: Re: Skóre

Promiň, při tom včerejším zmatku jsem se spletla a vyložila si to jinak. Myslela, jsem, že to je ironie. Tak se ještě jednou omlouvám, doufám, že omluvu přijímáš.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Skóre

V pohodě,nic se neděje *3*
        • Re: Re: Re: Skóre

clair. co to meles? myslim ze tenhle web zrusime pac uz ani nefime kdo je kdo. na druhou stranu muzou takhle vzniknout zajimave prispevky bo jsou tu min. 2 lidi co to hrajou na obe strany *3*
          • Re: Re: Re: Re: Skóre

hlavně nefiš ty sám co jsi a kdo jsi...blablabla....
  • heatcliff

........

jenže ty mizíš stále dál...
    a ve stínu oblaků, nebe, hvězd, a dálek zapadajícího slunce, tě není vidět, protože se stáváš součástí, a nevnímáš.....
  • Heath L,

holky ja myslim ze on o nas vi jak ho mame radi ted uz to i poznal kdyz ma ted neomezeny moznosti.urcite vidi kazdou z nas a neveri tomu ze pro nej brecime a je mu do breku urcite taky...........on zustane navzdy v nasich srdcích nikdy nezapomeneme *14* *9*
    • Re: Heath L,

ahoj terko!!chci ti jen říct mezi tou spoustou holek,je i jeden kluk!!a to sem já..Heatha mám rád stejně jako vy..jeho filmy jsou úžasné,dnes jsem si koupil v Blesku Kletbu bratří Grimmů a chystám se na to podívat...ale můj nejoblíbenější film je Zkrocená hora.tam byl prostě úžasný a málo který herec by to dokázal natočit jako Heath...Heath we love and we need you!!!
      • Re: Re: Heath L,

JJ:)ja taky souhlasim..Zkrocena hora je oproste skvela,taky pochybuju ze by to nekdo zvladnul stejne tak dobre jako Heath:):):(byl to znamenitej herec:)ale na jeho film yse ted proste divat nemuzu:(mozna to zni trapne ale me to fakt nejde:(
    • Re: Heath L,

Nemohu nic, než souhlasit. Vím, že o nás ví!!! Jistě ví i že pláčeme a jak moc nám chybí. Nikdy nezapomeneme, Heathe!!
  • Casanova

Tak jestlipak jste včera koukali na Casanovu? Já ano, i když to znám dokonale, byla jsem zase nadšená Heathem, jeho krásným úsměvem a obrovským charisma. Byl tak milý! Škoda, že i tady se na něj už nějak zapomíná.
    • emo-anne

Re: Casanova

Nedivala protože jsem měla vystoupení ..Ale s našima jsme si to pak pustila na dvd a mamka byla nadšená :) a rozhodně se tady na něho nezapomíná...jen je teď méňe věcí o kterých se můžeme bavit...Ale byla bych ráda kdyby jsme něco zase začali probírat co vy na to ...témat o heathovi je hodně :))
      • eve-lyn

Re: Re: Casanova

Já se taky bohužel nedívala,ale hned den na to,jsem si Casanovu pustila na pc.A nesouhlasím, s tím,že se na Heatha zapomíná jen to tady te´d nějak zamrzlo ..
        • Re: Re: Re: Casanova

Tak jsem to také myslela. Já vím, že jeho fanoušci na něj nikdy nezapomenou.
          • stankova.lidka

Re: Re: Re: Re: Casanova

Bohužel sem stihla jen konec, ale i tak. Miluju ten film a potěšilo mě, že kamarádka donutila bratra, aby se s ní na Casanovu díval =D
            • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Re: Casanova

to já ho taky miluju :) dívala jsem se s mamkou které se to moc lííbilo :D:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit