-
Tak včera jsem koukala na Temného rytíře,a jo hezký to bylo,ale někdy mi už vadila ta hudba,že jsem pořádně neslyšela,co tam říkají....a mrzelo mě,jak to sknončilo *9* Ale Heath tam byl super,a stejně se mi líbil i Christian Bale *3*
-
těším se
Tak sme se všichni dočkaly konečně budou dávat Zkrocenou horu těším se na ten den,už aby to bylo!!!!!!!!!!!!!!!Tak pa -
vraj..
Vraj sa nepredavkoval. Vraj tych tabletiek nevzal tolko aby s toho umrel Po krvnych testoch povedali, ze v tele mal tolko toxickych latok, ze ho to nemohlo zabbit a ze pravdepodobne mu zlyhalo srdiecko, cize infarkt. Tak neviem, co sa tam mohlo stat. Kazdopadne R.I.P. Heat. -
oslavenec
Je hezké,že i jeho jméno je napsáno v dnešních oslavencích.Nečekala bych,že ho tam najdu.
Taky je zajímavé,že den jeho nedožitých narozenin vyšel zrovna na velikonoční neděli.
Jinak prostě všechno nejlepší Heathe.Všechno tu už bylo řečeno.Pro nás jsi stále nejlepší a dále žiješ ve svých filmech.Proto teď jdu a pustím si Patriota.
Happy birthday Heath -
Já nechci naklonovanýho, ale pravýho...Je úžasnej *14*
-
pro heatcliff
No to ja delam taky..ale ja si to poustim nahlas...protoze do sluchatek...to by me pohltilo uplne...postahovala jsem si strasne moc cdcek..a porad posloucham...ale ....proste nemuzu......a nechci zapomenout..a ty pocity..co v sobe mam...jsou zaroven strasne smutny a i strasne krasny....nikdy jsem nic k nekomu tohle necitila... -
-
Re: pro heatcliff
presne ja taky ne *9*
-
-
.....
tvá tvář...
tvá strana...
jak být na tvé straně?....
myslet si, že něco těžšího, než loučení z tvými doteky, pohledy, a lehkým vzduchem z tvých rukou....
je snad něco těžšího?...
nechtěl jsi dlouhá loučení...
jak přestat, ale?...
loučení nikdy neskončí...
až příjdou možná slunce v mých očích přestane svítit... -
heath ledger
řesně tak....je to moc dobrej herec...a je to prostě kundáááá *1* *16* -
..
hej lidiiii chodte na svetikon.mypage.cz ...se tam sama na foru nudiiim *9* -
heath
máte pravdu 4.4.je smutnej den a to sme se heatem neznali osobne uprime lituju jeho rodiny4.4.bud,je a byl asi ten nejhorsi den v zivote *9*