Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

......

struny houslí, stále nedohrály, tak neodcházej....
    hlavně neukazuj zvednutou dlaň, která mává...
    nalhávat si, malá náplast, která dokáže zocelit přečdstíraný pocit ze stálosti?...!
    jenže ty už tu nestojíš, tak jak ztrácet?.....
    co ztrácet?...
    možná rozsypanou hrst slz, a střepů z dechů na oknech, které kreslí hledání v obloze...
  • emo-anne

imaginarium

Imaginarium na dvd vyjde už v srpnu :) a bude na internetu stát jen 99 Kč... :)
    • heatcliff

Re: imaginarium

Taky jsem rád, ale udivuje mě ta cena.
      A taky tady třeba vůbec nepíší o žádných bonusech. Doufám, že to tak nebude.
    • kackac

Re: imaginarium

Chtěla jsem si to stáhnou, ale v originále je to lepší !!! *3* Už jsem se na ty stránky dívala a určitě si to z nich objednám. Jinak, jak jste tady psali o kalendáři na rok 2011, tak se na něj taky moc těším, ale mohli by tam dát lepší fotky, než jsou v tom letošním kalendáři ! Heath má tolik krásných fotek a oni je do toho kalendáře ani nedají ... ! ! ! *13*
  • Heath L,

lidi jestli ste tohle jeste necetli tak je to docela zdrcující.........Temný rytíř (Batman Begins 2) kde hrál roli Jokera. Premiéru má tento film v ČR 24.7.2008. Tato role ho prý velmi vyčerpala a začal kvůli ní brát hodně prášky na spaní, musel totiž na to totiž stále myslet..................Dne 22.1. 2008 zemřel, zřejmě na předávkování léky na spaní. (Bylo mu pouhých 28 let). Jeho rodina však tuto verzi odmítá. A policie sebevraždu také vylučuje. V jeho newyorském bytě ho našla masérka, přivolaný lékař už mu nedokázal pomoci :-(. Avšak ani pitva neprokázala jeho pravou příčinu smrti, v těle neměl žádné drogy, jen pár prášků na spaní. Někde se spekuluje o tom že si jich ani nevzal moc, ale bral je už déle a srdce mu prý mohlo zastavit. To jsou však jen doměnky. Jeho rodina nechala jeho tělo převézt zpět do rodné Austrálie, kde měl asi 1.2. pohřeb. Na pohřbu byla celá jeho rodina a nejbližší přátelé i jeho expřítelkyně Naomi Watts, tak i samozřejmě Michelle Williams, Jake Gyllenhaal a jiní.

*9* *9* *9* TOHLE ME TEDY DOSLOVA POLOZILO!! *9*
    • Re: Heath L,

Taky mi není moc jasný, jak někdo takovouhle věc může po 2 měsících považovat za novinku...říkám si, jestli třeba některý lidi nejsou uplně odřízlí od okolního světa *7* jinak nic proti tobě, ale spíš mě to nadmíru udivuje...
    • Re: Heath L,

Nezlob se, ale tohle snad už ví každý kdo tu chodí. Když jsem v jeho fanklubu tak,snad tohle dávno vím, ne? Vždyť je to z konce ledna a teď je? Pohřeb měl 9. 2.A taky skoro každý ví, že podle toxikologických testů zemřel ne špatnou kombinaci léků. Asi to myslíš dobře, ale já bych brala spíše nějaké novinky, i když teď jich asi už moc nebude.
      Bohužel on už nebude, jen zůstane v těch vzpomínkách.
      • Re: Re: Heath L,

ano souhlasím, myslím si, že každý snad ví, že pohřeb byl 9.2. a také jak probíhal, atd... A příčina jeho smrti, to také každý by měl vědět kdo se o Heatha jen trošku zajímá, že to byla nevhodná kombinace, o tom už jsme tu i psaly. Tak nevím Terko jestli jsi nezaspala. Všichni na něj myslíme a říkáme si, proč tak mladý, talentovaný, skvělý herec? *9*
  • heatcliff

...

Petro, smutky k tomu prostě patří, hold s tím nepohneme, ale myslím, že ten kdo říká, že jsme až moc citliví v téhle věci, nebo že přeháníme, je vedle! Je to jen krásný důkaz toho, jak jsme citliví, a jak nás smrt Heathe zasáhla, i když jsme ho vlastně neznali, ale dokonale jsme ho poznali jako herce, a to je také důležitá část poznání. Víme, jak hrál, jaká používal
    gesta, a něčím nás šíleně ohromil, a takový cit, jaký máme my, má málo lidí, někteří to vnímají smutně, ale normálním způsobem, jiní zase berou tuhle záležitost až moc chladně, ale my né, máme ho rádi, je našim idolem, vážíme si jej jako osobnosti, a uctíváme jeho život a kariéru. Je snad na tom něco nesmyslného, nebo špatného,??? není!
    Co se týče rozmnožování zpráv o jeho smrti, a o tom, že spáchal sebevraždu,- dnes mě už tyhle zprávy nudí, znám dobře příčinu jeho smrti, četl jsem co řekla hlavní doktorka, která pitvu prováděla, a v knize píe i jeho otec Kim o tom, že Heathe zabilo smíchání léků- tak sakra proč nás bulvár krmí těmi nesmysly?! Je to až trapné, za chvíli to budou 2 roky od jeho smrti, a oni se v tom snaží najít stále nová fakta, která ale neexistují. Sebevraždu podle mne nespáchal, ale v jednom Petro jsem si jistý- Heath musel být v nějaké depresi, a možná že byl tak unaven a vyčerpán vším co ho trápilo, a pracovně vytěžovalo, že v tom osudném okamžiku bylo asi jedno , kolik těch tabletek bere, prostě o tom neuvažoval, což si nedokážu vysvětlit, protože smíchat 6 druhů prášků, a ještě k tomu ve velkém množství, nechápu to, jak asi v tu chvíli uvažoval, nějaké nervové problémy mít musel, možná měl nějaký zkrat, to se stává často, a nebo jen polikal, a nepřemýšlel, co se asi stane, ale úmyslná sebevražda to určitě nebyla!
    Prostě se předávkoval, co se tam odehrálo, to ví jen Heath, ale nebudeme tu věčně spekulovat, já ho jako člověka respektuji, a i kdyby tu sebevraždu spáchal, nijak bych proti němu nebyl, respektoval bych to, protože by to byla jeho volba, a do jeho vnitřních problémů prostě jiný neviděl.
    A zase kdyby tu sebevraždu spáchal, aspoň bychom věděli, že to chtěl, ale když pomyslím, jak si nevědomky vzal toho tolik, nějak mu to nepřemýšlelo, a nakonec zemřel, i kyž to nechtěl,- tak mne to drásá, a je mi ho ještě více líto.
  • V piatok o 20:20 Nova Cinema Dr.Parnassus *5*
  • sonish-kaa

Heath Ledger

Heath Ledger je nej herec kterýho sem kdy poznala!Škoda,že jsem ho ,,objevila,, až po jeho smrti *9*
    Moc nám chybíš *9* *9*
    Museli jsme se s tím všichni vyrovnat,ale i pro některé je to furt nevyrovnatelné jako u mě *9*
    Ale život jde dál *4* Nikdy na Tebe nezapomenem!! *3* *9*
    I LOVE YOU HEATH LEDGER!!! *14*
  • REGISTRACE

AHOJKY,PROSIM PORADTE MI JAK SE MŮŽU K VÁM REGISTROVAT???MEZI VÁS? *3* *3* *3* ELIS
  • Heath..:))

Uá Heath je ten naprosto nejúžasnější,nejtalentovaněj
  • simpsons13

Depka

Uplně me deptá že až bude v kinech heathuv poslední film tak že to bude poslední novinka na kterou se mužu těšit po tom už nic nebude jen filmi na které se budu dívat pořád do kolečka ale já chi nové a nové filmy s heathem jejda já asi umřu *9* *9* proč proč si přečtu knihu zajdu do kina a pak už mi zbydou jen vzpomínky a žádný nový věci na co bych se mohla těšit jen snad nato až umřu a potkám ho v nebi a budu si s ním povídat dlouho dlouho a budeme mít nato nekonečno let abychom spolu mluvili já v to věřím *7*
    • gallacher

Re: Depka

stoupni si do radyyy
      • simpsons13

Re: Re: Depka

Do rady??? jak to myslíš
  • lenka 32

uplne vsichni to nemusej vedet ale je to vazne skoda chci aby tu byl:-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit