Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-(

Ta sprava o jeho smrti ma fakt zaskocila necala som to!Je to velmi smutna sprava.Jedine co nam ho bude pripomynat su krasne postavy ktore dokazuju jeho herecke majstrovstvo.
  • bobby

Nové fotky

Čus lidi. Pokusím sem dát nějaké fotky Heatha jako Jokera. Jsou to pózovací.
    Je tam fakt roztomilej *14*.
    • zdenule119

Re: Nové fotky

...no to bude skwělý... *14*
  • dada.

TOP 10

I když na tom nezáleží-je opět příjemné vidět zase Heatha v TOP 10 herců,nemyslíte? *3*
    • Re: TOP 10

Je to moc fajn.Když jsem koukala jsem na Top 10 naposled,byl asi 40. Takže změna je to příjemná.
      • ferrerrka

Re: Re: TOP 10

je to super a navic heath si to zaslouzi *14* *14* *14*
    • janahermiona

Re: TOP 10

jo to jo...
      *4*
  • dada.

Levné knihy

Omlouvá se,jestli jsem vám dala špatný tip s těma Levnýma knihama.Já jsem z Brna a u nás ty DVD mají.Ale je fakt,že se to musí zkoušet.Ještě ho mají levný v POpronu,ale zase se to prodraží,když člověk zaplatí poštovný.Mají tam i Kletbu bratří Grimmů.
    • gallacher

Re: Levné knihy

*1* spis tam maji s heathym jenom klezbu bratri grimmu *15*
      • l.enik

Re: Re: Levné knihy

To není pravda.Podívej se pořádně než začneš něco komentovat.
      • a.n.c.a.

Re: Re: Levné knihy

ta je taky dobra
  • aliss67

super heath

3 miesto,je velmi super,gratulujem heath,som na teba velmi hrdá,RIP Heath,you are best *4* *4*
  • Příběh rytíře.....

Včera jsem viděla kratoučký ukázky z "Příběhu rytíře" ,a Heatheček jako blondák je tam prostě neodolatelný *14* *14* .Jeho usměv je tak nádherný,že se to ani slovy popsat nedá.Ten film jsem nikdy pořádně neviděla celej a už se na něj moc těším *3* *3* ,a možná i slzička ukápne *9* ....ach joo *9*
    • Re: Příběh rytíře.....

Právě jsem sem chtěla napsat, že jsem na Nově viděla Heatha v Příběhu rytíře, ale nejsem sama. Heath je tam moc krásný. Je to první film, který jsem s Heathem viděla, a kvůli kterému jsem se dívala skoro před rokem na Zkrocenou horu. Příběh rytíře jsem viděla už několikrát, ale bohužel jsem ho nesehnala na DVD. Taky jsem měla krásný pocit, když se zničehonic v televizi objevil Heathův oblíčej přes celou obrazovku, úplně ve mě hrklo a polilo mě horko. Už se strašně těším na všechny jeho filmy o vánocích. Ve čtvrtek už to začně!
      • gabi..heath..

Re: Re: Příběh rytíře.....

já jsem na tom uplně stejně jakmile tam tancovali sem zbystřila a jak tam jeho obličej přes celou TV upe sem zakřičela na mamku ........ koukej,koukej.... *14* *14* *14*
    • eve-lyn

Re: Příběh rytíře.....

Já to taky viděla..určitě se mi uplně třpitily oči *15* ..já byla tak štastná v tom okamžiku,co jsem ho viděla.
  • Re..mísTo

OnO je tO ceLkEm jeDno..to mísTo *15* AlE HeatHa buDem míT ráDi poŘád:) *3*
  • marti.

..nemam slov

skoda no..! je mi to hodne moc lito co se stalo on byl neuveritelnej herec!..
  • petrahladilova

poprvé

já jsem Heathe viděla poprvé v Příběhu rytíře a tenkrát mě tam zaujal ten tanec a pak to bylo v 10 důvodech..od té doby je to moje láska a všichni kdo mě znají to vědí já na něho prostě nedám dopustit.Jen mě mrzí že umřel to se prostě nemělo stát.Měl ještě žit,měl pro nás žít...měl pro nás hrát a dokazovat nám že je ten nej herec na svět,jako že je co si budem povídat,že? *5* Ono se říká že koho bůh miluje toho si k sobě brzo povolá.Ho musel hooodně milovat,ale neměl nám ho brat,ne tak brzo...
    Já nevím pořád tak nějak podvědomě čekám že vyjde nějaký článek a tam bude stát že je Heath naživu,ale vím že to tak není,ale pořád to tak jako mám nevím proč.. *7* nechápu to..jinak mocinky hezky zde o něm píšete a doufám,že i nadále budete... *3* to by prostě nepřicházelo v úvahu aby se zde o něm nepsalo to ne *13* .Ale já vím že ním žijete tak jako já a heatcliff a zuru a gabi a galancher a lidka a amo.anne a danny a atd atd.
    Tak se mějte HEATLEDGEROVSKY a pamatujte HEATH je nááááááááááááááááášššššš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *4*
    • Re: poprvé

jo, to jo!! Taky pořád čekam až se někde objeví a řekne: Co tak koukáte? To byla sranda
    • emo-anne

Re: poprvé

jj to máš pravdu :) navždy bude v srdíčku ;) *3* *3*
  • emo-anne

heath

ae furt ho milujuu ze vsech nejvic:)
    • perth

Re: heath

Já taky *14* Muselo to být pro jeho rodinu hrozné-když si vybavili poslední setkání s Heathym a jak proběhlo a uvědomili si, že bylo poslední *9* Ale nesmíme smutnit, máme před sebou ještě premiéru jeho posledního filmu, tak se můžeme ještě chvíli na něco těšit *3* Jistě se na nás všechny dívá z obláčku a usmívá se, tak jak to uměl jen on.. *4*
      • zdenule119

Re: Re: heath

jj...já taky navždy... *14* *14* *14*
        a musím s tím wším souhlasit...až budou dáwat jeho poslední film,určitě si ho nenechám ujít...ale jen je škoda že už ho nemohl dotočit...
        • aliss67

Re: Re: Re: heath

ano *9* ,to je velká škoda...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit