-
heath
hejky jak jste heatha poznali?:) U mě to bylo fakt nadhernyy:) Kdyztak pak povim:) -
-
Re: heath
já jsem ho poznala taky z příběhu rytíře ale nějak jsem se o něho nezajímala až potom dávali zkrocenou horu tak to jsem se o něho začala zajímat potom 10duvodu proč tě nenávidím a potom 4 pírka jo a ještě taky temny rytíř jsem vyděla hned po zkroceny hoře *1* *3* *14* *14* *14* *14* a jak jsi ho poznala ty ?? *15* -
-
Re: Re: heath
presne a po techto filmech jsem se o nej zacala zajimat -
Re: Re: heath
Bylo to v roce 2005... zrovna jsme s tetou a s kamoskama jela do Londyna autobusem. Když už byl večer tak se nás pruvodkyne zeptala jestli nechceme pustit film a souhlasili jsme.. Říkala že nám pustí příběh rytíře, vubec jsem nevedela co to je....Ae už ze zacatku se mi ten film libil:)A jak jsem poprve uvidela heatha tak jsem se do neho pste zamiloovala:D NO filmik jsem si vychutnala a na konci jsem se tety zeptala jestli newi jak se ten herec jmenuje...Rekla ze si mysli ze heath Ledger... UPLNE celou Anglii jsem na něho myslela...ae jako potom me to pustilo..Pak jsem s nim videla plakát v obchode a zacala jsem si o nem vyhledavat postupně informace:) bohuzel nejvic jsem se o neho zajimala po srmti a ted o nem vim vse:) ae je v mem srdicku navzdyyy:)
-
-
No tak pověz jak jsi ho poznala ty.Povídej *4* *3* -
Poznala jsem ho kdyz davali poprve na nove nebo prime Pribeh rytire....hned jsem se zamilovala.. *14*
-
-
...
Heatcliffe ....v pohodě...já už to neřeším.Myslím si ,že jsi hodnej ,fajn kluk a to je důležité,tak já lidi beru....a dál bych to neřešila *13* -
-
Re: ...
Dík *3*
-
-
konečně!..=D
Tak sem si už konečně koupila tu knížku!.. *1* já myslela že omldlím když sem jí v tom obchodě viděla..je vážně krásná..a ty fotky..nemam slov *14* -
-
Re: konečně!..=D
ona není krásná.. je naprosto dokonalá! *14*
-
-
?
Čauvec lidi...(hlavně nechci vyvolat další hádku!) taky mám Heatha ráda ale nepřeháníte to už někteří trochu? třeba že se vám nechce slavit svoje narozky kvuli tomu, že je máte dva dny po těch Heathových nebo jak to tam bylo...? nebo že vám pomáhá při basketu...? Já v některých věcech musim souhlasit s Gábinou, Lenikem a Linou (ne ve všech)..ale fakt tady jsou některé ty příspěvky o ničem..a hlavně jsou to celkem kraviny...já říkám smutnit ale přiměřeně...vzpamatujte se holky..! (a kluci)..Heath by to takhle nechtěl.. -
-
Re: ?
jo a jeste k tem prispevkam o nicem.......(taky tu nechci vyvolat hadku!)me i ty nektery prispevky od Gabiny prijdou dost o nicem.......kdyz tu vzpominaji na stary casy.....proste kazdy ma jiny nazor.. *4* -
-
Re: Re: ?
no, je pravda, že porovnávat dobu, jak dlouho je někdo fanoušek Heatha, je úplně stupidní, s tím já nesouhlasím, ale zase souhlasím s tím, že ty příspěvky některé sou o ničem, nemají hlavu ani patu...a jsou nudné...(pro ty, kteří sem občas zavítají), a tudíž se mnoha lidem nebudou chtít číst... -
-
Re: Re: Re: ?
no ja si prave taky nectu ty jak tam vzpominaj na "stary dobry casy"
-
-
-
Jo i mě to tu prijde nekdy prehnane ale preste jak pise Heatcliff, proc jim to brat, vzdyt nekomu to opravdu pomaha a navic existuje spousta knizek o tom ze mrtvy jsou tu s nami a o dalsich ruznych vecech, nekdo tomu proste veri....., teda aspon mi to rikala kamoska.A ja myslim ze Heath o nas vi, on vi ze ma fanousky, kteri o nem moc hezky pisou, presne jak pise b.e.t.u.l.i...:) -
Ahoj, víš já vím, že někdy je to tady až příliš možná přehnané pro někoho. Ale víš jak tady tehdy někdo psal, že mu pomáhá při basketu, nemyslel tím to, že Heath je tam s ním ,ale že na něj myslí, a třeba jí dodává odvahu, nebo si říká, musím být jako Heath-ten se ničeho nebál...Prostě všechno má různé stránky, každá věc se musí brát z určitého úhlu,a navíc, někteří ho třeba začali mít rádi až po jeho smrti- stejně jako já, takže to co si prožili ti starší fandové, tak ted ti mladší to prožívají znovu...Já vím každý má svůj názor,ale tak když někdo v něco věří, nebo má nějakej pocit , proč mu o brát, i kdyby to bylo trochu uhozené,no ne? ale je jasný že Heath by takové smutky nechtěl, ale je to těžko,mne už to dojímá hlavně kvůli toho jak byl mladý, krásný a talentovaný, a to ani neberu že je to můj oblíbenec, ale už jako člověk mi příjde, prostě hrozné, že nežije-to neberu jako idol nebo herce...znám lidi, kteří do něj nejsou vůbec pobláznění a viděli s ním třeba 1 nebo 2 filmy, a říkají že je to hrozně dojímá, když na to pomyslí... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: ?
No asi máš pravdu...každý to prožívá jinak...jenomže já se snažím pomoct...taky ho mám ráda a prožila sem si kuli tomu, že zemřel, nemálo smutku...ale přece život jde dál a já se nemůžu odkázat na smrt jednoho jediného herce, kterého jsem vlastně znala jenom z filmů...u některých tady to beru jo, že jsou z toho smutní, ale u některých se mi zdá, že už je to posedlost..a hlavně..tady všichni píšou že ho milujou..jak můžou milovat někoho, koho znaj jen z pláten..? mně je 15 (asi to jde vidět z toho jak píšu), ale vím, že je celkem podstatný rozdíl mezi slovy LÍBIT SE a MILOVAT...a poslední, co bych k tomu tak mohla říct, je to, že je sice pěkné, že tady všichni píšou tolik příspěvků, ale když to vidím, a ještě ty chyby v nich, tak se mi to ani nechce číst... -
-
i to je pravda....
Ano v tomto směru máš také určitou pravdu, také si říkám, jak můžu být zasažen člověkem, kterého vlastně neznám!,ale je to silné, a já jsem hrozně citlivý a někdy si prostě příliš beru neštěstí cizích lidí-mám to i ve znamení, -panny jsou takové!a prostě nikdy jsem neměl rád osobnost, která by už nežila, takže proto jsou tu někteří posedlí, a víš proč? protože mají pocit, že pokud se o něm nebude dost mluvit a rozebírat jeho filmy apodobně, takže se na něj zapomene, protože všichni víme, že Heath už nežije, asi mají pocit že jim uteče, když se tu o něm nebude dostatečně hovořit-mají strach z toho, že by se na něj jako na osobnost zapomělo-takže né že by byli posedlí, jen díky té smrti jsou malinko víc aktivnější, jakoby běželi dráhu, a pokud zpomalí , cíl je navždy pryč....to někdy prožívám i já... *9* -
-
Re: i to je pravda....
mno asi maš zase pravdu... *4* už nic neříkám...:))..stejně by to nemělo cenu...snad vas to někdy přejde (né ta láska k Heathovi ale ta posedlost) a naučíte se to brát trochu jinak... -
Re: i to je pravda....
hezky řečeno,a přesně
-
-
Re: Re: Re: ?
to s tebou souhlasim, ale i kdyz tam jsou chyby tak si to ctu *3*
-
-
-
-
Adelaide
Simi už ses vrátila z Austrálie? napiš kdyžtak jak bylo.Strašně bych se tam chtěla taky vrátit nechala jsem tam kus svého srdíčka. -
-
Re: Adelaide
Já bych taky moc chtěla tam jet...strašně moc po tom toužím...snad se mi to splní ;) -
-
Re: Re: Adelaide
Já taky
-
-
-
joker
http://www.blesk.cz/clanek/108536/b elgican-kim-d-20-zabijel-deti-a-pak -se-smal.html -
Heat forever
Ahojky,ľudia,nechceli by ste Heathovu oblubenu piesen od Beatles-Here comes the sun??? ak ano,tak mi napiste odkaz.
PS:Heath v nasich srdciach *4* *9* -
-
Re: Heat forever
jj vim o ni ..... uz ji mam a porad ji posloucham *3* -
Re: Heat forever
jojo klidně nám ji sem napiš :)
-
-
Ach jo
Ach jo, pořád tomu nemůžu uvěřit... ještě před týdnem jsem se koukala na 10 důvodů proč tě nenávidím .. a teď... no je to mazec *9* -
-
Re: Ach jo
je mi h hrozně líto. dokonce jsem se aji rozbrečela, což bych d sebe nečekala. Ale film 10 důvodů proč tě nenávidím je fakt úžasnej.
-
-
oscar
napište tu pak hned někdo vysledky...prosim.... -
-
Re: oscar
jo a taky jsem dal na mé stránky nové ankety! tak hlasujte! HEATH JE NEJ!!! *15* -
-
Re: Re: oscar
napis sem prosim jeste adresu tvy stranky...prosim...moc se mi libi *3*
-
-
Re: oscar
Jen připomínám,že pokud chvete více informací o Oscarech...a nebo chcete vědět všechny ceny,které Heath dostal, zajděte na mé stránky! a jsem hrozně nervozní za Heatha!
-
-
MF Dnes Nééééééééééé
Hej 3 dny sem mela zakázanej počítač tak sem tu nešla a kvuli tomu sem nestihla mf dnes proč proč *9* nevýte jestli to ještě je asi né že? *7* prosím odepište mi ryychle proto že jestli to tam bude tak se oblíkám a valím do obchodu prosímm *8* -
-
Re: MF Dnes Nééééééééééé
promin asi te zklamu,ale uz to mit urcite nebudou...protoze MF dnes vychazi denne a oni ty vytisky pak vraceji.... *9* já s tebou socitim i kdyz to mam....mozna kdyby jsi jim napsala do redakce tak by ti to mozna poslali jak me Stastnyho Jima..
-