-
ned kelly
nevidela sem to od toho jak rekl ze je postreleny a at mu nabije zbran...vite ne?:) a kamoska mi pak rekla ze ho na konci zabiji nebo co:( aji ty jeho bratry:( -
Imaginárium na DVD
Už aby vyšlo na DVD Imaginárium, hlavně se těším na ty bonusy *15* ... -
-
Re: Imaginárium na DVD
A kdy asi tak může vyjít? Také se na něj moc těším. To bude pro mě asi nejvzácnější film. -
Re: Imaginárium na DVD
Jj to já úplně miluju, když vidím jak se to natáčelo a ještě když slyším Heatha jak to popisuje a užíval si to. Bohužel jak si užíval natáčení Imaginária se asi už nedovíme *9* -
-
Re: Re: Imaginárium na DVD
Taky mám ráda bonusy na DVD s Heathem ! Pouštím si je pořád dokola. *3* Na Imaginarium se taky strašně těším ! ! ! *3* Už aby vyšlo ! *3* -
Re: Re: Imaginárium na DVD
No proč zas ne? Já slyšel, že tam budou ukázané momenty z natáčení i s Heathem ,a k tomu Terry Gilliam o tom vprávěl už mnohokrát *3* Jen pak už si toho natáčení nežil *9* -
-
Re: Re: Re: Imaginárium na DVD
Chtěl jsem napsat: neužil
-
-
-
-
Heath L,
HOLKY PROC TO BYLO ZBYTECNY?! *9* PROC TO NEMUZEM ZMENIT?JE HO TAKOVA SKODA *9* -
....
ahoj všetci :))) kto máte kanál Tv Doma? ... zajtra tam ide o 21:35 Skrotená Hora ... už sa moc teším *3* -
Dnes 16.45 na nove pribeh rytiera! *3*
-
Pane bože!
No ty jó,já čumim jak vyvoraná myš.Sem fakticky doteďka nevěděla že umřel.Mno docela šok...jako herec to byl dobrej a byl i hezkej.No to sem teda vopravdu nečekala,sem v šoku...No je to škoda *9* -
Ples příšer
ahojky, chtela jsem se zeptat jestli vyšel ten Ples příšer, jelikož ho nikde nemaji...a jinak Ned Kelly byl krasnej film, nechapuu, ze vsude umre v kazdym filmu snad:-( love you so much Heath:-* -
-
Re: Ples příšer
Ahoj, tak jsem si to v pondeli koupila, uz jsem si myslela ze to vzdym.....Kamoska si myslela, ze jsem si spletla datum, protoze jsme byli asi ve 4 trafikach a az v te 4 to meli!!!!Uz jsem to pomalu vzdavala a nakonec jsem to prece jen nasla!!!Tak prohledej vsechny trafiky a urcite to v nejaky mit budou!!! -
Janiku,dnes jsem to DVD viděla na stánku. -
ahoj mělo by to být někdy tento týden,tak doufám,že to seženeš a vy všichni co o nemáte taky páč to je krásnej film.A hlavně hraje tam Heath *3* *15*
-
-
seriál Heath Ledger
Věděli jste, že na TV zone club budou dávat seriál Heath Ledger(dokument)??
8. ledna v 21:00
9. ledna v 20:10
14. ledna v 21:55 a dál nevim... možná víc dílů nebude... vážně nevim...
Jinak žádné bližší informace sem k tomu zatím nenašel... Kanál zone club stejnak nemám, tak se nebudu moct koukat... :( -
-
Re: seriál Heath Ledger
Jééé,tak to dík,že jsi to sem vůbec napsal.Jsem asi jedna z těch mála šťastných,co tuto stanici májí.Budu tedy při tom dokumentu na Heatha myslet i za vás.Asi to však není potřeba,protože vy na něj myslíte stejně sami a stále. -
-
Re: Re: seriál Heath Ledger
Nechtěla by si to třeba nahrát a pak to uploadnout někam a jako že bysme si to mohli pak stáhnout my, co ten program nemáme... :)
-
-
Re: seriál Heath Ledger
no tak já ho taky nemám *16* to snad ne.Nemohly to dávat na zone reality?AAAAAACCHh jooooo *9* *9* *9* -
-
Re: Re: seriál Heath Ledger
neboj nejsi sama já to taky nemám a docela mi to štve *10* *16* *16*
-
-
-
supeeer
lidi já su tak šťastná že má Heatheček další ceu--Heathy to je super že? Vidíš,dostáváš ceny i po tom co jsi bohužel pro tento svět, umřel *9* ale já nebude smutnit neboj *13* .
Jinak teď sem hledala v jakýmkoliv časopisu nebo novinách nějakej článek ale nikde nic o Heathovy nepíšou hmmm!!!
Proč asi *7*
ale co my víme s Heathem sví a ono se něco objeví za čas.
Tak se mějte a nezapomeňte --HEATH LEDGER je náš!!!!!!!!!Tak se mějte HeathLedgerovsky paa -
-
Re: supeeer
zrovna dneska jsem taky premejslela, ze by mohl byt nejakej casopis s Heathem a ono nic :(
-
-
muj novej blog
http://heathyforever.sblog.cz/
z atim tam toho moc neni...