Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • i-v-a-n-a

vzpomínka

Právě dnes na Valentýna,když dávali film "10 důvodů,proč tě nenávidím"je příhodná doba si připomenout,že 22.1.to budou 2roky,co tu už s námi Heath není,je to děsný,jak ten čas letí,pořád na něho vzpomínám. *4* Mohl to dotáhnout daleko,byl skvělej herec,měl před sebou celej život.Je ho škoda. *9*
  • heatcliff

Jsem zpět, a jsem rád!

Tak konečně mám opět plně funkční počítač, a tak zase můžu do tohoto světa naplno spadnout, a na tuhle diskuzi. Pročítal jsem všechny příspěvky, a jsem rád, že nic zásadního se nestalo, protože by mě mrzelo, kdybych něco prošvihl, jinak jsem se dozvěděl, že Michelle se rozešla se Spikem Jonzym, a jeden z důvodů uvedla, že nedokázala překonat bolest z Heathovy smrti, opět mne to dojalo. Je vidět, že Michelle ho určitě stále miluje, a nechce si asi možná moc připouštět, že už tu není a nebude, je mi jí tak líto, a přeju jí hrozně moc, aby se měla dobře, ale na Heatha aby samozřejmě nezapoměla, a měla ho v živých vzpomínkách, takového jaký byl- krásný, usměvavý a plný života, a myslím, že takhle ho budeme mít zafixovaného všichni a napořád. Jinak ohledně Imaginária- také z toho mám zvláštní pocity, i má sestra, která chce jít na premiéru Imaginária se mnou mi říkala, že to bude divné ho tam vidět hrát, a při tom si uvědomíme, že Heath je pryč...Bude to hrozné, smutné a po skončení filmu mu asi přímo v tom kině zatleskám, bylo by to pěkné, kdyby to lidi napadlo, myslím že v ten den budu na Heatha myslet jako nikdy, a zvláštně po tom si uvědomím, že ho v kině už nikdy nespatřím, aspoň co se týče premiéry filmu, moc mě to mrzí... *9* *9* *9* Je to opravdu škoda, fakt mě to drásá, jako spoustu lidí...
    • Re: Jsem zpět, a jsem rád!

Tak to mě celkem překvapilo,že se s ním Michelle rozešla...ale nedivím se ,že nedokáže překonat Heathovu smrt *9* ,protože když někoho opravdu milujeme tak to nikdy nepřebolí *9* kort když Heatha vidí v Matildě,a furt jí ho bude připomínat.Někde jsem četla,že se k sobě chtěli Michelle s Heathem vrátit? *7* tak nevím....
  • heatcliff

Ať to tu běží,-)!!!

Lidi, končí rok 2009, který myslím pro nás, jakožto všechny fanoušky Heathe moc znamenal, vyšla jeho biografie, Heath získal Oscara, kterého jsme mu všichni neskutečně přáli, a bylo toho celkově mnoho...
    Já si k němu našel cestu na začátku roku, který teď končí, a chtěl bych mnoha lidem na téhle diskuzi poděkovat, že jsme tu mohli všichni plně a pohodově hovořit o našem idolu,-)
    Chtěl bych všem popřát krásný rok 2010!, a jen to nejlepší v něm, a kromě toho popřát další skvělé zážitky, které si získáte s Heathem. Imaginárium máme v kinech za 20 dní, což je krátká doba, a tím pádem se blíží okamžik, na který všichni netrpělivě čekáme, ale zároveň se ho obáváme, a máme z něj pocit smutku, i tak si myslím, že se máme ne plno dalšího s Heathem těšit, on přeci pro nás v mnoha věcech zůstal, a jeho filmy jsou tu a budou jen pro naši radost,- Tak si dnešní den pohodově užijte, a myslete na Heathe,-)H.
    • gabi..heath..

Re: Ať to tu běží,-)!!!

Nejspíš se mi nepovede tak pekně a dobře sformulovat mé myšlenky jako ty Heatcliffe ale chtěla bych také všem popřát nádherný budoucí rok.....ve kterém budeme moci i nadále sdílet naše myšlenky,sny,přání a nové zprávy o našem milovaném Heathovi on je pro mne jakési světlo mé dušičky i v tom nejtemnějším okamžiku...takže všem krásný nový rok užíte si Silvestra a doufám že nás tu bude stále jen přibývat a přibývat...jo a ještě jsem chtěla říct že by bylo fajn kdyby jsme se navzájem přidali na Facebooku jestli ho teda máte.....a mohli si i tam občas popovídat.....
      • gallacher

Re: Re: Ať to tu běží,-)!!!

já mám na facebooku zalozenou Heathovu skupinu...
      • stankova.lidka

to není špatný nápad ale to by chtěla založit Heathův profil ještě jednou a český *4*
    • stankova.lidka

vím že tu jsem jen krátce, ale chtěla bych vám také popřát do nového roku hodně zdraví, štěstí, lásky a radosti *4*
    • Re: Ať to tu běží,-)!!!

Pro všechny z nás moc znamenal,myslím si,že jeho filmy jsou boží,lepší člověk už se do filmů nehodil-Do Neda Kellyho-ohromně mu to tam slušelo:-* Chtěla bych se s ním setkat...Kéž by tu mohli být mezi námy.Miluju film Temný rytíř,Čtyři pírka,Příběh rytíře!Zbožnňuju ho,teda zbožňovala... *14*
      • Re: miluju ho!!

Já miluju i film Kletba bratři Grimmů,je to boží a malém sem se ke konci rozbrečela,když to vypada.,že umře..a navíc je Přece oceněn jako ,,NEJLEPŠÍ PADOUCH ROKU,,bomba,stejně se mi v BATMANOVI líbil nejvíc Joker,které hrál-měj pěkný kostým,ale myslím pořád na Heatha..je mi strašně líto..mám slzy v očích,když slyším,že tu není...:,-(
    • heatcliff

A samozřejmě přeji ještě mnoho fanoušků Heathovi na osobnostech, né jen tu! A také ať diskuze stále jede, a přípěvky nešetříme nikdo.,-)
      Takže všem všechno nej!!!
      • eve-lyn

Nebudu se nějak vypisovat,takže krátce.I tobě a Vám všem přeji krásný Nový rok.Aby ten Nový rok byl pokud chcete lepší něž-li tento letošní,byli jste,a to především zdraví a šťastní.Mějte se krásně..
  • Heath

Mimochodem naprosto zásadně zastávám názor, že to byla velice velice velice nešťastná náhoda. On by se sám nezabil!
  • a.n.c.a.

...

me taky chybi....a rozhodne by dostaval hodne dobry nabidky po tom co hral jokera
    • gallacher

Re: ...

jo tak to si taky myslim,by byl zavalenej nabidkama a vsichni by se mohli pretrhnout aby si zahral v jejich filmu
  • petrahladilova

SRAZ

ahoj lidičky já jsem si taky maslela že by jsme mohly udělat sraz a víte kdy?Na Heathovy narozeniny-to by měl 30!!!Měl by radost,že na něho nezapomínáme.Tedy 4.4.co vy na to???? *15*
    • gallacher

Re: SRAZ

dobrej napad
  • gallacher

...

Dneska na stáncích vychází znovu Čtyři pírka,tak kdo to nemá tak si to muzete opatrit za malou castku.. *3*
    • gallacher

Re: ...

je to krasnej film,heath tam predvedl ze je Pan herec...hlavne ten kaskaderskej kousek na tom koni ,a prej nemel kaskadera,tak to sem fakt hledela..
      • emo-anne

Re: Re: ...

j je to krásný, zajimavý film...Plný lásky, přátelství a hlavně dobrodružství;-) 100% stojí za zhlédnutí a nejen jednou :) Stojí za to zhlédnout i bonusy:)
    • Re: ...

ahoj jaký je ten film čtyři pírka je to pěkný?neviděl jsem to
      • heatcliff

Čtyři pírka je celkem pěkný film, není to nic výjmečného, ale asi se u toho člověk nenudí. A Heath je i zde jako všude skvělým hercem, takže proč to neskouknout...
        • Re: Re: Re: ...

Mně osobně se Čtyři pírka moc líbí, a zvláště Heathův výkon se mi zdá v tomto filmu skvělý.
      • stankova.lidka

Je to krásný film plný napětí a už v polovině držíš Heathovi palce a říkáš si "tak jak to dopadne?" Mně se ten film líbí moc hlavně jak byli v té jeskyni jak se tam začnou smát :D
  • Není už pozdě?

Ahoj lidi! Koukala jsem se pár dní po tom,jak Heath umřel,na tyto stránky a bylo k nevíře,jak začal všechny zajímat až po smrti.Není to smutný?Proč nebyl takovej zájem i před smrtí?Teď najednou všichni litujou jaká je to škoda.Je,ale není už pozdě?
  • ,,,

27.2. ve 20.00 na Barrandově Beze mě: šest tváří......, jinak 10 důvodů naprosto odzbrojující, smála jsem s a brečela zároveň, dostaly mě závěrečné titulky, kde byly sestřihy scén, které se *nepovedly*...Heath s Julii v autě, ve filmu ona chce pusu, on jí ji nedá, a v téhle scéně po ní rošťácky skočí a začne se smát...bylo to spontání, úžasný a přesně takový určitě Heath byl...Bože to není fér!!!
  • temny rytir

cauki a kolikatyho bude v Praze Temny rytir?ze bych si tam taky zajela.... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit