-
Na větrné hůrce
Budou dávat 3.5. na ČT2 ve 20.00. Vím, že v tom Heath nehrál, ale má to spojitost s jeho jménem. Sama jsem to taky četla a nadchlo mě to. Takže já budu určitě koukat. *4* -
-
Re: Na větrné hůrce
Jakou spojitost?napiš zajímá mě to neslyšela jsem o tom nikdy -
-
Re: Re: Na větrné hůrce
Promiň, že jsem neodpověděla, ale blíží se konec roku a je toho ve škole nějak moc. Na Větrnou hůrku se určitě koukni ;) -
Re: Re: Na větrné hůrce
Jeho rodiče ten román mají strašně rádi a vystupuje v něm postava jménem Heathcliff. No a Heath je pojmenován právě po něm ;)) *5* -
-
Re: Re: Re: Na větrné hůrce
Díky tak to jsem vůbec nevěděla. -
-
Re: Re: Re: Re: Na větrné hůrce
No nemáš za co :))
P.S.: Zkus se na něj třeba někdy podívat, je to pěkně zpracovaný film, povedl se! *3*
-
-
-
-
-
Pro Simču
Simi ty jsi z Prahy?Já jezdím hodně často na Prosek k ségře.Mohly bychom se někdy sejít a pokecat o Adelu. -
-
Re: Pro Simču
ano to můžem teď budu 14 dnů mimo republiku¨.Potom se ti ozvu sem.
-
-
PODLA MNA JE DOBRY HEREC-NIC VIAC!!!!!!!!!!!!!!!
-
Jak dlouho ještě???
Lidi, jak dlouho se tady ještě budete vrtat v okolnostech Heathovi smrti??? To je pořád jen proč? jak se to stalo, zda bylo možné mu pomoci, zda to byla nebo nebyla nehoda atd. Prostě Heath je mrtvej, a tím že donekonečna rozebíráte jeho smrt, otvíráte tuto ránu a ubližejete jen sami sobě, protože nad tím neustále přemýšlíte. Taky je mi líto že už není ale co nadělám? Když koukám na jeho filmy, řeknu si že je ho škoda ale prostě je to život. Musela jsem se smířit se smrtí člověka, který mi byl velmi blízký, zemřel tragicky a bylo mu 25 let. Vím co je to opravdová bolest když odejde někdo kdo byl skutečně součástí mého života a ne někdo koho jsem sice dost obdivovala ale znala ho pouze z plátna. -
-
Re: Jak dlouho ještě???
Bohužel to já neumím, říct si to je život...teda snažím se to tak brát, lae vzápětí se to zase vrátí..prostě to neumím jen hodit za hlavu..jsem dost vázaná na minulost..ale máš pravdu -
-
Re: Re: Jak dlouho ještě???
Smrt, se těžko hází za hlavu. Člověk nikdy nezapomene ale dá se s tím smířit. Vlastně ti ani nic jinýho nezbyde *3* Hlavu vzhůru. Bude líp a vzpomínej na to, jakej byl asi za života,koukej na jeho filmy připomeň si kolik toho dokázal a že nikdy neupadne v zapomění. *4*
-
-
Re: Jak dlouho ještě???
Ahoj Lino, jsem ráda, že na to máme stejný názor. Navíc naprosto souhlasim s tim, že smířit se se smrtí někoho opravdu blízkého je nepředstavitelně těžší, jak s někým, koho jsme sice obdivovali a bezmezně milovali, ale osobně neznali..vím, o čem mluvíš.. -
-
Re: Re: Jak dlouho ještě???
Díky Gabinko. Ty jsi taky snad jedna z mála, kdo na této diskuzi uvažuje trochu reálně. Je to příjemné číst tvé příspěvky které mají smys. -
-
Re: Re: Re: Jak dlouho ještě???
Nápodobně *4*
-
-
-
-
Sem moc ráda
Jsem moc ráda že je tu tolik lidí kteří Heatha obdivovali a kteří mi rozumí. Když sem se o tomto skvostném herci dozvěděla myslela sem si že jsem blázen a že budu asi jediná . chtěla sem se podívat na nejaké jeho fotky na osobnostech naklikám nahoru do tabulky www.osobnosti.cz a co nevidím Heath Ledger jako 2. nejvíc oblíbená osobnost byla sem ráda moc že v tom nejsem sama. Díky vám sem nepropásla Heathuv plakát v Bravu a vidání knihy o něm. Moc vám všem děkuju a i když si o neuvědomujete moc mě pomáháte a sem ráda že nejsem jediná smutně zamilovaná puberťačka *14* -
-
Re: Sem moc ráda
teď už je na pátém místě... *9* v žebříčku na osobnostech může být i poslední, s tím my moc nenaděláme...důležité je, na kolikátém místě je v našem srdci, u mě je to místo první! *4* *3* -
jj presne tak... *14* -
...
Přesně tak.....moje slova *14* *3* -
*3*
-
-
životopis
12. června 2011
11:15
ČT 2
Svět umění: Heath Ledger ♥ -
-
Re: životopis
To jsi mě potěšila,určitě se budu dívat.Už to jednou dávali na CT 2,a já to tenkrát neviděla,a strašně mě to mrzelo.To je fajn,že to znovu opakují *4*
-
-
nova fota =)
dala sem sem novy fptecky,tak se teste =),sou moc hezky -
young
a přidala jsem nejaké fotečky... jak byl heath malej:D doufám že tady jeste nejsou, ae myslím že ne:D -
-
Re: young
Aha... nevšimla jsem si... ty další mi to neuznalo:( -
-
Re: Re: young
To se občas stává. Mě kolikrát nevloží ani jednu. :( -
-
Re: Re: Re: young
to je blbé no... už se budu líp dívat:)
-
-
-
Re: young
I tato fotka tady už je. :-(
Kdyby to jen šlo nějak tuto fotogalerii vyčistit (zredukovat) a vymazat fotky, které zde jsou už víckrát, tak bych to hned udělala. Ale bohužel to není v mé moci. :-( Je zde už těch fotek hodně, i když zde nejsou zdaleka všechny, tak se občas stane, že se překoukneme. I mě se to již jednou stalo. Nikdo nejsme neomylní. Ale chce to fakt sledovat.
-
-
tak fajn
konec dobrý všechno dobré,hlavně už klid *3* Jde tu přeci o Heathe máme ho rádi a proto se zde scházíme,mě ta diskuze o něm taky baví a jsem pyšná na to že jsm Heathovou fanynkou.On má odpočívat v pokoji a ne se dívat jak se tu dohadujeme.Takže ticho a už jen v dobrém si povídejme *8* *15* -
-
Re: tak fajn
Ja jsem taky pysna ze jsem jeho fanynka....Ale dochazi mi to ted az po jeho smrti.....byl muj oblibenec uz hodne dlouho a ted proste mi dochazi ze to je vlastne muj nejoblibenejsi herec...driv mi to neprislo ale ted jak se divam zpatky.. *1* -
-
Re: Re: tak fajn
hromadu věcí nám dojde až ten druhej tady není a není možnost jak mu to říct -krom vyvolávání duchů *7* -
jo tak je to i semnou já ho měla ráda jako jednoho "z nejoblíbenějších herců" ale teď chci filmy, fotky, videa atd...jenom s ním potom co umřel *9* stejně to hrozně letí...už je to přes rok *9* sem hrozně ráda že si tady s váma můžu pokecat (páč vy to taky chápete) děkuju vám za to *4* -
hromadu věcí nám dojde až ten druhej tady není a není možnost jak mu to říct -krom vyvolávání duchů *7* -
-
Re: Re: Re: tak fajn
No jasný, vyvolávání duchů je super nápad. Hlavně že ho necháte odpočívat v pokoji...
-
-
-
Re: tak fajn
souhlasím s tebou *4*
-
-
Pro Simču
Simi mohly bychom se tedy nějak sejít?Čekám jestli se neozveš.Samozřejmě pokud tě to nebude nějak obtěžovat. -
-
Re: Pro Simču
Řekni kdy kde.já se přizpůsobím. -
-
Re: Re: Pro Simču
Od pátku do neděle budu na Proseku.Sestra bydlí 5minut od hotelu Koral.Tak u Koralu?Napiš v kolik a jak vypadáš.Těším se na pokec. -
-
Re: Re: Re: Pro Simču
Dobře tak v sobotu v15h u Koralu.Neboj najdem se.Než budu odcházet tak se sem podívám a kdybys nemohla tak to sem napiš.To samé udělám i já.ale doufám že do toho nic nevleze.tak zatím se měj a v sobotu čauky.
-
-
-