-
im not there
vím, že film ještě neni v prodeji, že bude za delší dobu, ale jen jestli jste ho už někdo neviděl třeba na netu. chtěla bych vědět jen názor. dík -
R.I.P. Heath :(
tak jo, do přímé diskuze sem se sice zapojila jen jednou nebo dvakrát, ale rozhodně sem chodím tak minimálně jednou týdně a všechny nové příspěvky si čtu... a dneska sem nemohla jinak - jak tu všichni říkáte, je to přesně rok, co nás Heath opustil *9* stále na něj myslím a v poslední době čím dál tím víc... a vím,ž e nejsem sama... a to mě aspoˇˇn trochu utěšuje...
jen bych vás chtěla poprosit, jestli byste tady někdo nemohl upozornit, až vyjde to Bravo s plakátem Heatha a já hned poutíkám a koupím si ho... díky moc *4*
no nic, jdu zapálit svíčku a kouknout se na nějaký z jeho filmíků... pá a nesmutněte víc, než je nezbytně nutný, on by to tak určitě nechtěl *3* -
-
Re: R.I.P. Heath :(
Je mi z toho všeho moc smutno:(...jinak dnes vyšlo bravo, ale Heath tam není, takže počítám že tak za ty dva týdny(to vychází další) už by tam měl být -
-
Re: Re: R.I.P. Heath :(
Díky moc za informaci ;) určitě si to pohlídám
-
-
Re: R.I.P. Heath :(
ah boze.. jsem ráda, ze více lidí to vidí stejně jako já...bude mi, uz ted mi moc schází.. jinak v sobotu (24. 1.) bude večer na nově film 4 pírka ve kterým hraje, tak se koukněte.. včera jsem se koukala na Casanovu.. :´(
Rest in peace, Heath.. We´ll love you 4ever.. :´( -
-
Re: Re: R.I.P. Heath :(
jo a jeste, nemáte nekdo film Candy? kdyžtak se ozvěte.. díky *3* -
-
Re: Re: Re: R.I.P. Heath :(
Film Candy vyšel v loni v trafice za stovku.Teď ho mají za stejnou cenu v Knižním klubu(není podmínkou být členem).A ještě bych se podívala v Bontonlandu-tam tyto stánkový filmy taky mají.Taky zasílatelský obchod Popron nabízí filmy za zajímavé ceny-v loni jsem si tam objednala skoro všechny filmy s Heathem.Třeba Neda Kellyho tam měli za 50Kč.I když videokazety mají odzvoněno tak jsem tam sehnala Příběh rytíře za 22Kč.Raději bych tento film měla na DVD,ale je dost těžký ho vůbec někde sehnat.Byla jsem vděčná aspoň za kazetu.Tak to zkus,jestli chceš originálky.Čau. -
Já ho mám -
Achjooo:( Když si vzpomenu na to co presne minulý rok zrovna delal:(:( mozná touto dobou si bral prášky...celý den je nejaký divný:(:( Ae zije furt v mem srdíčku:) navzdyy:)
-
-
-
-
Brokeback Mountain Forever...
Tak a máme to za sebou *9*
Ta konečná scéna je drásající. Husí kůži mám i po zaznění závěrečných titulků.
Co na to říct...
Tenhle příběh dokázal otřást mnoha osudy, včetně tím mým. Děkuji hercům a tvůrcům za to co dokázali, předvedli, že v sobě mají víc než herecký talent.
Heathy byl a je navždy jedinečný, klanil bych se mu k zemi jen proto, jak svou roli vyjádřil jen v obyčejných gestech a pohybech, všechno to odžil do posledního puntíku. Jake, Michelle, Anne...I Oni byli dokonalí! Je mi líto i Jacka, protože je pravda, že chtěl obětovat vše ve prospěch Ennise, a nakonec za svou otevřenost zaplatil životem. A ta věta: Někdy mi chybíš tak, že se to nedá vydržet... Miluji i Michelle jako Almu, ten moment, kdy kdy sedí u stolu a čeká ne Ennise jí naprosto věřím. A Anne jako Loureen je taky přesvědčivá, ten závěrečný hovor s Ennisem je také bez komentáře. No a scéna s košilí...
To nemluvím o hudbě, prostředí...Ve všem je to odzbrojující.
BROKEBACK MOUNTAIN FOREVER!
...navždy v mých snech... -
-
Re: Brokeback Mountain Forever...
Čím opakovaně si film pouštím, tím u toho častěji brečím... I když jsem ho viděla několikrát, pořád nevím co Ennis Jackemu slibuje v závěrečné scéně s košilí než začnou běžet titulky. Ta dvě slova: " Jacku, přísáhám " Jak zapne knoflík a narovná fotku. Co mu přísahá? -
tento film mozem pozerat dookola...super tema, vynikajuce herecke vykony, niet viac co dodat, iba to, ze zachvilu tu mame opat ten hnusny datum, ktory nam Heatha zobral z tohto sveta :((( -
Napsal jsi to naprosto skvěle, přesně tak jsem to prožívala i já, opět mě tonto film dostal, byla jsem zase úplně zničená z toho strašného osudu, jak mohou být lidé k sobě tak strašně krutí. Nemohoa jsem v noci spát, pořád jsem na to myslela. Heath s Jakeem své role opravdu prožívali, Jake ještě teď říkal, jak strašně mu Heath pořád chybí. A není sám.
-
-
V pondelok rano na jojke 8:55 10 veci ktore na tebe nenavidim *3*
-
Ples příšer
V sobotu je na Nova Cinema Ples příšer. Není to sice můj oblíbený film, asi nejméně ze všech Heathových filmů, ale už kvůli jeho skvělému výkonu se budu dívat. Škoda, že je tam Heath jen krátce, ale přesto to zahrál naprosto přesvědčivě. -
-
Re: Ples příšer
Skvělá zpráva. Já se určitě budu koukat, protože je to film, který jsem ještě neviděla. A jsem na to docela zvědavá. *4* -
Re: Ples příšer
Skvělé! Po Zkrocené hoře další film. Heath je tam opět geniální, a k tomu ten film je vůbec hodně dobrý. Skvělé herecké výkony, i zajímavý děj. Jen Heathova poslední scéna je strašná... *9* Miluji tu jeho postavu- Sonyho. Je mi ho v tom filmu tak líto. Ale film je to celkem zážitek. Ze začátku jsem ho také moc nemusel, ale po delší době jsem mu přišel na chuť, myslím, že člověku se nemusí líbit hned poprvé, ale to je věc názoru. Těším se na sobotu. *4*
-
-
DVD Imaginarium
V patek 6.8.vyjde na DVD Imaginarium!!! -
-
Re: DVD Imaginarium
Musím si je objednat ! Už se nemůžu dočkat. *3* *3* -
Re: DVD Imaginarium
Jojo, na stránkách Bontonlandu je už nějakou dobu k předobjednání, cena je na jednu stranu super, není moc novinek na DVD, které jsou tak levné, ale jak jsem se díval i ti Bratři s Jakem stojí stejně, takže je v té ceně více filmů...Kdo ví proč, možná je ta cena daná i podle úspěchu filmu, třeba Temný rytíř je trhák dodnes, a taky stojí stále okolo tří stovek, to už je v prodeji od zimy 2008, a Zkrocená hora je také stále dražší než Imaginárium...
Ale je pravda, že je to Heathův finální film, ale co, hlavně že to vyjde, a doufám, že se dočkám bonusů.
Teď ještě aby vyšel ten kalendář!!! *8* -
-
Re: Re: DVD Imaginarium
Zkrocená hora výjde teď někdy za 49 Kč..
-
-
-
heath
hej holky a víte co se mu vlastne stalo?? -
...
Stále čekám na odpověď ze Cinemy a Popcornu, je to hrozné, už několikrát jsem tam psal, dokonce minulé léto, z Popcornu neodpovídají vůbec, nechápu k čemu tam ta redakce je, nebo co tam dělají, a měla by už vyjít nová Cinema, minulý měsíc,- v prosinci, vycházela už 23, a teď máme 27, a stále nic! Tak hlavně, aby v té Cinemě bylo něco s Heathem! -
-
Re: ...
nova cinema vyjde 29.1. a podle chlapa z redakce co sem mu psala tam bude Heath... -
-
Re: Re: ...
díky za info...no snad tam bude"! -
-
Re: Re: Re: ...
nemas zac,ale psala sem to tady z asi trikrat... -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Vím, že jsi to tady už párkrát psala, ale chtěl jsem po té redaktorce, aby mi napsala přesnější informace, co s Heathem tam bude,...
-
-
-
-
-
d
Xerox odhalil, jaké technologie vyvíjí ve svém výzkumném středisku v Palo Alto. Tou nejzajímavější je bezesporu přepisovatelný papír.
Některé dokumenty jsou určeny k dlouhodobé archivaci. Obrovské množství papíru, prý až 40 % dokumentů, se ale potiskne, jednou přečte a vyhodí. Proto Xerox vyvinul papír, který se dá použít znovu a znovu. Na speciální papír se netiskne inkoustem, nýbrž světlem. Ale narozdíl od papíru, který používali fotografové-průkopníci, chemikálie na papíru od Xeroxu za 24 hodin zapomene, co se na ní vytisklo, a papír je možno použít znovu. (Osobně vidím jediný problém v tiskem za pomoci světla. Jak donutit výrobce tiskáren, aby se vzdali zisků z prodejů tonerů?) *15* -
...
Ale víš, Zdenule já bych na něj v zlém nemyslel, nemám proč, být na něj naštvaný...stalo se, prostě měl asi problémy, a nějak se mu to vymklo z rukou...jenže za jakou cenu... *9* víš, ani kdyby spáchal sebevraždu, tak bych na něj nebyl naštvaný, protože by to bylo jeho přání, a já bych to respektoval... *9* možná by to bylo i lepší, jenže když pomyslíš na to, že smrt nechtěl, a chtěl se třeba jen vyspat, tak mne to šíleně štve, a je mi to hrozně líto... *9* vždy na něj budu myslet, a budu říkat že je to můj nejoblíbenější herec, i když už je po smrti, vím že něco tu po něm zůstalo, nějaká vzpomínka, která ho tu uchová napořád, prostě s námi tu zůstal, i proto že chceme , aby tu zůstal...ale je hrozný, že třeba jeho sestra Kate občas čeká na to, až jí zavolá, nebo uslyší jeho hlas, jenže v duchu ví, že se to nesplní, a že už ho nikdy neuslyší a neuvidí, a to mne drásá, když na tyhle situace pomyslím... *9* -
-
Re: ...
...to máš prawdu...já na něj taky nejsem naštwaná... *9* *9* ...je to prostě hrozný...myslela sem to tak,aby sme mysleli jen na to dobré a nemysleli na jeho smrt...jenomže mě se to taky někdy nedaří...mám chwilky kdy prostě musím myslet na tu příšernou chwíli,kdy si bral ty prášky...a pak sem celej den mrzutá a nemám proč se smát...ale pak si zase wzpomenu na jeho oči,úsměw...a hned je mi zase líp...taky mě to hrozně mrzí a štwe mě to wšechno co si tu wypsal... *9* *9* *9* *9* ...on pro nás už prostě nawždy zůstane tím nejlepším... *14* *14*
-