Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V sobotu 8.10. bude konečně na Nově ve 20.00 hod. Temný rytíř!!! V TV Star je celý článek a také nějaké fotky. Už se moc těším.
  • 1979

za 3 příspěvky - nebo tak - tu bude 1979 příspěvků - přeci jen takové číslo už tady v diskusi nikdy nebude. Bylo by fajn, kdyby si někdo vzpomněl a na 1979. příspěvěk (rok Heathova narození) napsal něko moc hezkýho. *3*
  • Ach jo

asi nejhorší zpráva nového roku. komu se nebude stýskat je divnej. *9*
  • klarusha-h.l.

Tomorrow (zítra)

Zítra je to rok, co zemřel legendární herec Heathcliff Andrew Ledger ... Zítra by si měl vzpomenout celý svět na to, co se událo v noci 22.1.2008. Pro spoustu lidí se v tu chvíli zastavil svět. Je to smutné, ale bohužel pravdivé. Nemělo se to nikdy stát...Heath chybí a bude chybět spoustu lidem. Sice už jeho srce rok nebije, ale jeho filmy a slova zůstávají v naších srdcích pořád.Nikdy nezapomeneme...
  • lenka 32

Našli ho okolo jedné hodiny raní a jeho domácí prohlásil, že ho slyšel ještě chrápat. Čert ví jestli to bylo chrápání a nebo chroptění, to už se nedozvíme. Nechápu nad čím by se mělo spekulovat, když vidim někoho polomrtvýho nebo mrtvýho na posteli??? I kdyby byl feťák nebo cokoli, čemuž já nevěřim, tak volám záchranku, vždyť jde proboha o život! Necháme toho, protože tim stejně nikomu nepomůžu, na to už je pozdě a hlavně to měli udělat ti dotyční, co u toho byli. Proto já omluvu neznám. Tímto se loučím se všemi fanoušky, i s těmi opravdovými i s těmi "falešnými", jak už to tu někdo zmínil. Samozřejmě, že tuhle myšlenku považuju za směšnou. Pěkný den
    • Re: lenka 32

Musím tady k tomu ještě něco říci.Vy to s kamarádkou od jeho smrti stále dokola probíráte, ale nevíte, že kolem jedné hodiny odpolední a né ranní tam byla bytná vyměnit žárovku v ložnici a H.L. normálně spal.Podle ní tedy chrápal.Ctila jeho soukromí a když ho slyšela spát, tak prostě odešla.Smrt nastala podle pitevní zprávy později.
      A myslím si, že jeho masérka zezačátku nevolala záchranku, protože si myslím, že ji do poslední chvíle nenapadlo,že může být mrtvý, dej ji prosím šanci, tys tam nebyla.Člověk v bezvědomí může vypadat jako tvrdě spící.
      A mě je Mary Kate Olsen úplně ukradená,a le, když ji on měl nastavenou na rychlou volbu, tak to asi pro něho byl docela důležitý člověk a rozhodně ne, nějaká blbá Olsenka, on by z takových keců radost neměl.
      Já už mám zrovna v těchle věcech jasno, prostě to tak je a něco si nalhávat jako co by kdyby, to stejně nezmění.
  • neznala sem ho

neznala sem ho a presto tusim jakej byl... Hezkej,talentovanej,urco chytrej,milej atd.. HEATH jenooom ON.. *14*
  • **

no tak, dámy a pánové, Heath se už propadnul na páté místo.. vážně bychom se měli stydět.. *3* *3*
    • Re: **

sama se styd ti pico krabicova s inteligenci ovesnych vlocek. toho uchyla uz nechci ani videt a fakt nikoho nezajima ze s popularitou potapi rychlejc nez titanik. sak at de ke dnu hovado bezocasni. *15*
      • Re: Re: **

takze sa nam tu zase objavili uchylaci. je mi to velmi luto, ze pod mojim menom vystupuju takyto chudaci. kazdy prispevok by mal byt zaheslovany, ked sa odosiela. lebo nas zhadzuju kadejaky hajzly, co sa vydavaju pod nasimi menami.
        • Re: Re: Re: **

nevim proc se tem buzerantum omlouvas. sama si p.ca. *15*

No taky už jsem si všimla.Lidi co je to s Váma??? Teď to vypadá,jako by se po Heathově smrti vyrojili fanoušci ze všech koutů země, a když už je to teda nějaká doba, zajem prudce klesl.... Smrt přece není reklama na vzbuzení dočasného zájmu *13* Tak choďte vzpomínat ať je opět na špici *3*

I když nepíšu, neznamená to, že sem nechodím...asi jako většina stálých fanoušků, jak se teď ukázalo...jsem tu denně, takže já ten průměr jedině zvedám *3* ale zas to berte pozitivně, pár dní se tu nepsalo a toho blbečka provokatéra už omrzelo sem chodit :)

ty vole prud jeste chvilku a fakt zazijes peklo. *16* a o nejakem slusnem komentari tady se ti bude jenom zdat!!!! *10*

to je pravda, už se tu dlouho neukázal a aspoň, že tak, i když minule jsem si o něm psala s fildou a pak se tu ukázal, tak aby sem také nechodil a jen nečekal, až se něčeho chytí a pak bude moc rejpat.
          • Re: Re: Re: Re: **

ale jinak sem rad ze ze mne mate depku a v me spolecnosti se bojite jen ceknout. to fakt zeru. taky vas mam rad ale ne tolik abych vam to tu nezprasil takze bacha *14*

ahoj, lina.zacina byt vonku teplo a ludi asi pocitac laka menej ako pobyt na slniecku. ale poviem ti, ze ja si kazdy den najdem chvilku na to, aby som zabludila na tuto stranku. a co ma aspon trosku tesi je, ze aj efron klesol.

No tak to já taky. Že začíná být venku teplo je sice fajn, ale vzhledem k tomu že sedím od pondělí do pátku v práci, si toho moc neužiju.Aspoň mám v práci net, takže zavítám.
          • Re: Re: Re: Re: **

já se sem také zajdu mrknout, i když neprohodim sice slůvko, tak jsem na stránkách velice často. Ale myslím si, že až poběží v kinech temný rytíř, tak že se zase dostane o nějaké ty příčky víš.
            • Re: Re: Re: Re: Re: **

Taky občas nakouknu, aniž bych něco napsala. Souhlasím a taky si myslím, že po Temném rytíři to tady snad na chvilku ožije. Venku začíná být hezky a určitě už tak často netlemíme na obrazovku počítače.
              Jinak si myslím, že v tomhle případě stejně o pořadí nejde. V Top 10 není o co stát, vždyť bez jedné či dvou vyjímek jde jen o rychlokvašky a idoly patnáctiletých. Nic proti mládí, ale tyhle osobnosti se pak nedají brát objektivně. Takže choďte a třebas nahoďtě nějaké téma. A jinak Vás zdravím *4*

tomu sa nemozme ani cudovat, ved tu tri dni nikto nebol.ahoj
  • Stránky

Ahoj,co říkáte na nové schéma stránek?Já osobně jsem příjemně překvapená.Asi se to tady čas od času mění,ale já se musím přiznat,že jsem teprve nováček,co internet používá sotva půl roku,tak na to nejsem zvyklá.Mějte se všichni moc hezky a užívejte prázdnin,dovolené a sluníčka.
  • gabi..heath..

Prostě ON..♥

Dlouho jsem sem nic nepsala, ale to neznamená že bych si to tu pravidelně nepročítala...a třeba na Heathyho pozapomněla-TO NIKDY!!...asi proto že to co se mi honí hlavou vy napíšete podobně ve svých příspěvcích...a jsou moc krásné a ta básnička je opravdu překrásná...a ještě když je to 1979-tý příspěvek..opravdu pěkné.... je super, že vás je tolik co máte Heatha rádi...a za to bych vám chtěla všem moc poděkovat...Nevím jak vy, ale já třeba z mého okolí neznám moc lidí kteří by Heatha měli rádi jako já...jako užasnou osobnost s neuvěřitelným talentem, která prosluní všechny zatažené dni jen pouhým úsměvem....a po chvilce čtení vašich příspěvků si v tomhle jediná opravdu nepřijdu...:) a to mě vždy poteší..Takže opravdu děkuji..♥ *4*
    • kackac

Re: Prostě ON..♥

To já v mém okolí taky nemám nikoho kdo by měl Heatha rád jako já. *14* *9* Někdy se mi zdá, že ho mám ráda jenom já ale, potom si vzpomenu na Vás a vím, že ho má rádo hodně lidí ! ! ! *3*
    • eve-lyn

Re: Prostě ON..♥

Já taky nezmám nikoho z okolí,kdo by měl tak rád Heatha jako já.Určitě ho ale spousty lidí vidělo,buď jako Ennise nebo Jokera,nebo jako uplně někoho jiného.Jediný,kdo ho má rád téměř jako já je moje kámoška..Ta jediná asi chápe ,možná až mojí posedloust, Heathem. *15*
  • petrahladilova

nezapomenu

Jak tady píšete o Heathovy a Jakeovy je tak smutný.Určitě byl z toho moc špatnej když se to Heathovy stalo.Ostatně i my jsme trpěly a trpíme dodneška.Jeho smrt byla naprosto zbytečná,hloupá a nikdo se nezeptal jestli to tak má být.
    Ne nemělo,měl žít,učit svou dceru životu a natáčet pro nás další a další filmy amy jsme ho měly odivovat ne jako mrtvího,ale živýho.Ale bohužel,náš andílek sice odešel z tohoto světa,ale neodešel z našich srdcích a myslích.
    Heathy NIKDY na tebe nezapomeneme,NIKDY...
    Navždy s Láskou k tobě Heathy Ledgere *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit