Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • perth

....

Jinak ještě k té údajně chystané svatbě Michelle se Spikem..Přemýšlela jsem nad tím a možná jí trochu chápu..
    Nechce a nemůže být sama nejen kvůli sobě ale hlavně kvůli Matty a prostě je jí s ním dobře..Možná se k ní chová hezky, má s ním pocit bezpečí..
    Těžko jen z těch fotek posoudit, jak to mezi ní a Spikem doopravdy je, ale "to", co tam bylo mezi ní a Heathym, což bylo z jejich společných fotek přímo hmatatelné, to tam nevidím..Ona se na něj skoro na všech fotkách zbožně dívá a je na ní - na obou vidět, jak jsou šťastní..Nevím, je to můj názor..
    Taky jsou spolu jen asi rok..ale myslím, že v lásce někdy čas nehraje tak úplně nejdůležitější roli..Někdy s někým, koho doopravdy intenzivně milujete *14*, prožijete za pár týdnů, měsíců víc, než s jiným za celý život.. A pak na to po celý svůj život vzpomínáte a nosíte to v sobě ty krásné vzpomínky.. *4*
  • emo-anne

heath

ae furt ho milujuu ze vsech nejvic:)
    • perth

Re: heath

Já taky *14* Muselo to být pro jeho rodinu hrozné-když si vybavili poslední setkání s Heathym a jak proběhlo a uvědomili si, že bylo poslední *9* Ale nesmíme smutnit, máme před sebou ještě premiéru jeho posledního filmu, tak se můžeme ještě chvíli na něco těšit *3* Jistě se na nás všechny dívá z obláčku a usmívá se, tak jak to uměl jen on.. *4*
      • zdenule119

Re: Re: heath

jj...já taky navždy... *14* *14* *14*
        a musím s tím wším souhlasit...až budou dáwat jeho poslední film,určitě si ho nenechám ujít...ale jen je škoda že už ho nemohl dotočit...
        • aliss67

Re: Re: Re: heath

ano *9* ,to je velká škoda...
  • heatcliff

......

A také kolikrát uvažuji nad tím, co před svou smrtí dělal, protože zemřel, mezi 13-15 hodinou , to znamená, že ráno 22.ledna,i dopoledne prožil..Ani netušil, že odpoledne, už nebude na světě, chápete to?! Jak je to strašné!!! *9* Třeba posnídal, díval se z okna, nebo volal se svou sestrou Kate, a ta nemohla tušit, že ho naposledy slyší živého, a že už s ním nikdy nepromluví.... *9* Nebo kdy se třeba setkal naposledy s rodinou v Perthu, nebo s Matildou, a netušil, že se vlastně s nimi loučí navždy....Někdy se totiž s nimi musel setkat naposledy...Ani na to nechci pomyslet!.... *9*
    • aliss67

Re: ......

*9* *9* *9* *9*
    • emo-anne

Re: ......

jeho tata rikal ze jeho rodina ho naposledy videla o vanocich kdybyl v perthu:( a s matildou se naposledy videl par dni pred svou smrti kdy michelle odjela na nataceni filmu nekam do evropy:(
      • heatcliff

......

No prostě to je hrozné, viděli se s ním o Vánocích, a naposled..... *9*
  • heatcliff

.........

To je pravda, Heath tu bude vlastně vždy, protože jak bylo zmíněno, jeho filmy, a skvělé role, které dokázaly člověka zasáhnout tak, že byl v ,,tranzu´´ , ty nezmizí, a budou ho vždy připomínat! To máte u tisíce jiných hvězd, jako jsou: Presley, Monroe, nebo Cobain- ti všichni mají dodnes po celém světě fancluby, a počet fanoušků je vysoký, takže i když Heath zemřel, myslím že s ním to bude stejné- doufám!!! Pro mne bude vždy velmi zajímavý, krásný, a talentovaný člověk, a pokaždé si vzpomenu na ty jeho oči, které zářily, a měly v sobě takovou zvláštní atmosféru, jakoby měly nějaký šestý smysl, který člověka dokázal pohltit, a to naprosto!!! Ale je mi ho moc líto, především mi to stále příjde jako nějaký nesmysl,- prostě mám chvíle, kdy je mi až opravdu podivné, jak nemůže žít, prostě to nechápu, ale bohužel život je někdy krutý, zrovna k lidem, kteří by si to nejméně zasloužili, ač už v jakémkoli smyslu...Heath sice smrt způsobil i trochu sám, tím že patrně v danou chvíli neuvažoval, a asi musel být v dost ponurém stavu, kdy neznal východisko. Ale nezazlývám mu to, prostě to udělal nechtěně, možná je to o to horší, protože kdyby spáchal sebevraždu, věděli bychom, že to chtěl, přál si to, ale když pomyslím, že prostě si šel lehnout, a netušil že už se nikdy neprobere....Je to prostě hrozné!... *9*
  • perth

....

No prostě slovy Forresta Gumpa-"Heathy byl a stále je náš nejvíc nejoblíbenější přítel,herec a člověk." *4* *3*
  • heatcliff

.......

No prostě celá ta situace s Heathem je smutná, a drásající.... *9* Je prostě šílené, když se díváte na jeho filmy a rozhovory, kde víří chutí do života, je krásný, vtipkuje, a hlavně žije, a pak když video či film skončí- najednou si řeknete Heath nžije- je to tak pravdivé, a při tom, úplně neuvěřitelné, a nechtěné! *9*
    • Re: .......

ne nedá se na něj zapomenout.....vcera opakovali temnyho rytire v hradci v cinestaru, tak jsem si to nenechala ujit, protoze jsem na tom v kine nebyla.....byla to moje premiera, kdy jsem na Heathovi byla v kine a az budou davat Imaginarium, tak to bude moje derniera..... *9* *3*
      • Re: Re: .......

a dneska nam dokonce ucitelka na dejepis poustela Patriota, sice jenom kousek ale poustela *3*
    • zdenule119

Re: .......

pravda pravdoucí...musím souhlasit...on by tak šťastnej a veselej...sice už tu mezi námi není ale v našich srdcích a v naší mysli zůstane navždy...na něj už se prostě nedá zapomenout...
    • aliss67

Re: .......

ano to je velmi smutné... *9*
  • petrahladilova

kolikrát....

jsem si taky říkala jestli si to Heath uvědomoval,že když spoliká tolik léků,že může umřít...jestli ho to aspoň na malou chvilku napadlo..asi jo,ale byl tak ve špatném stavu,že to prostě nechal být a třeba si myslel že se mu nic nestane..ale jak všichni víme stalo se to nejhorší co se mu mohlo stát.Bohužel pro něho a hlavně bohužel pro nás..
    K Matildě..ona určitě ví kdo byl a stále je její otec a ví i to že jí Heath moc zbožňoval a miloval..Mitchell nedopustí,aby na to zapoměla.Všimly jste si někdy jak obdivně se na fotkách kde je z Heathem na něho dívá?Milovala ho jako on miloval ji a proto to nedopustí.A kdyby se tak stalo Heath určitě "ZASÁHNE".Víte jak to myslím.No a až bude Matilda starší bude se ptát kdo byl její táta..
    Ale každopádně--HEATH JE NÁŠ A MILUJEME HEATHE *14* *3* Na to lidičky nezapomínejte *13*
    Heathy pořád a napořád jen ty!!!!!!! *15*
    • zdenule119

Re: kolikrát....

já myslím,že jestli ho to aspoň na chvilku napadlo,tak že určitě zemřít nechtěl...no a myslím že matilda určitě až bude starší bude pyšná na to že její tatínek byl zrovna HEATHEČEK...to bysme byli asi všichni :)...miluju ho a nikdy na něj nezapomenu...MILUJU HO NAPOŘÁD... *14* *14* *14*
    • zdenule119

s tím wším musím souhlasit...on je prostě nejlepší...nikdy na něj nezapomenu...když ho widim we filmu,tak zářím štěstím jak úžasně tam wypadá a jak mu to tam sluší a jak úžasně tu roli hraje...a pak když to skončí tak se mi brečet...každej den na něj musím myslet...miluju ho a nikdy milovat nepřestanu...
    • perth

Já vím, je to hrozný *9* Taky mě to kolikrát napadlo, kdyby tak člověk mohl vrátit čas a nějak tomu zabránit *7*
      Ale je to tak, jak to je a já když si pouštím nějaký film s Heathem, je mi sice po něm smutno, ale na druhou stranu jsem ráda, že nám stihl zanechat aspoň nějaký odkaz ve svých úžasně zahraných rolích.. *4* Byl prostě báječný *3* A mě v souvislosti s ním nenapadá nic jiného než samá superlaviva *3* Samozřejmě, že byl jen člověk, ale pro vždy byl a navždy zůstane mimořádně vyjímečným, talentovaným a úžasným hercem a člověkem. Prostě nezapomenutelná živoucí legenda *14*
    • emo-anne

chtěl spát...tak si to asi zrovna vv tu chvili neuvedomoval:( chdak spal jen dve hodiny:(

Milujuu naporaad:-* *14*
  • heatcliff

.....

Kdybych tak mohl vrátit čas, a byt s Heathem ve chvíli , kdy začal polikat ty tabletky, nejspíš bych mu v tu chvíli s prominutím,,nafackoval´´ snad chápete jak to myslím....,-Protože je hrozné co se stalo, kvůli mizérii, jako jsou prášky na spaní, antidepresiva, navíc nepochopím jak je mohl smíchat dohromady, vzdyt jen ty prášky na spaní jsou velmi silné, a ještě k tomu antidepresiva- asi by bylo zvláštní, kdyby přežil, opravdu to je hrozné, ale je to tak, leda by ho včas zachránili, a třeba by byl udržován na přístrojích, nebo tak....Ale to je ,,kdyby´´- a to se bohužel nestalo, a nikdo ho zachránit nestihl,..... *9*
    • zdenule119

Re: .....

já bych mu ty prášky taky vytrhla...a kdyby ho pak udržovali na přístrojích,tak by se pak zase uzdravil a natočil by spoustu dalších úžasných filmůa získal by další a další oscary...ale máš pravdu...to je jenom to blbý slůvko kdyby... *9* ...já mám ale vždycky takovej pocit že se na mě dívá tam ze zhora...a to je mi pak líp...každej den na něj musím myslet a někdy mám i takový chvilky že brečím a nemůžu přestat...miluju ho navždycky...
  • heatcliff

.......

Tak to, že si Michelle vezme Spika, to bych taky moc nečekal, netušil jsem, že by tak spěchala, nebo spíš, že by se dokonce vdávala, to je opravdu nečekané! A navíc si vemte, že s heathem byla pomalu dva roky, a s ním teprv rok, a to možná, asi ho má hodně ráda, jen doufám, že to nedělaá z toho důvodu, aby překonala bolest, a chce si ho vzít jen kvůli tomu, ale nejspíš né...A je mi to moc líto, samozřejmě, žijeme dál, bohužel bez Heatha, ale je to tak, a ona se nemůže dokonce života trápit, to je pochopitelné, ale asi víte proč mi to je líto, prostě je hrozné, že Heath tu není, a třeba není na Spikovém místě, i když se Michelle s Heathem rozešla, a kdo ví, jestli by se k sobě vrátili, takže by si možná Spika vzala i tak, i když fakt nevíme, jak by to skutečně bylo...Ale jak říkáte je tu Matilda, která ovšem stejně Heatha nepamatuje, takže o to víc to je smutné, myslím že bude za svého tátu považovat Spika, to je i jasné, no,ale Michelle říkala, že celá rodina bude Heatha vždy připomínat, jak byl skvělý, a jak jí miloval.... *9* Heathe, Heathe, proč jsi jenom vzal ty blbé prášky!!!
  • Náramek

AHoj lidičky, chtěla bych se Vás zeptat, zda náhodou nevíte, zda nějak souvisí náramek Michelle s Heathem? Všimla jsem si na fotkách, že nosí na zápěstí pravé ruky takový náramek, měla ho v den pohřbu a na nových fotkých ho má stále...děkuju za odpověď..mějte se, papa
    • emo-anne

Re: Náramek

Tak toho jsem si nevšimla...ae aspon se po tom mrknu:) *9*
      • emo-anne

Re: Re: Náramek

ten smailik tam nemel byt...:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit