Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • perth

Svatba

Ahojky všem *3* Nevím, jestli jste už o tom slyšeli a zda je to pravda, ale četla jsem tuším ve Štastném Jimovi, že si Michelle hodlá Spika v létě vzít..
    Dost mě to překvapilo a trošku i zamrzelo, ale přeju jí to *4*
    Přesto si nemůžu odpustit lítost nad tím, že tím ženichem dříve nebyl a už nikdy nebude Heathy.. *9* Že už nikdy nebude mít nikdy tak krásné a veselé děti jako je Matty..Je to tak nespravedlivé.. *9* Bohužel - krutý osud..Ale jsem ráda, že po něm zůstala aspoň Matilda-je mu tak podobná *3*
    • a.n.c.a.

Re: Svatba

jo je dobre ze je tu jeste Matilda, ale ze Michelle si vezme Spika to jsem fakt necekala, jsem rada, ale i me to mrzi
      • aliss67

Re: Re: Svatba

jj ano to je celkom , v pohode ,ale je mi to trochu luto,kvoli Heathovi,fakt *9* *4*
    • emo-anne

Re: Svatba

taky ji to preju...uz hlavne kvuli matty...ae i tak ji to musi hodne bolet:( kvuli heathovi:( ae preju jim to a uvidime jak to teda v lete bude:)
  • heatcliff

....

No zdravím všechny, to se teda máte, že u vás v Hradci dávají Temného rytíře znovu,- kéž by to bylo aspon zas v Praze, i když v Imaxu v Praze, je ve vnitř plakát na Temného rytíře pořád!.... *7* Plakát Jokera tam je...No uvidíme, jinak si budu muset počkat na toho dr. Parnasseuse , ale vůbec mi to nevadí-naopak, jsem rád, že se můžu teprv těšit! A navíc jsem ještě neviděl spoustu Heathových filmů, takže jsem rád! A Heath jak jste tady vzpomínali, měl nádherný úsměv!!! Ta herečka co s Heathem hrála v Kletbě bratří Grimmů, o něm prohlásila, že si mohl omotat každou ženu kolem prstu- dobře řečeno. Říkala, že to byl pro ní jeden z nejpřitažlivějších herců, a že na první pohled z něj sálá ohromné kouzlo, prostě měl tendeci každého člověka pobláznit.....No být já v situaci jeho kolegů a kolegyň, asi bych spíš, než obdivoval jeho kouzlo, tak bych asi omdlel, kdyby stál vedle mne, a mluvil na mne.... *14* Jen škoda, že už nikdy nikoho neohromí...Ale mne bude ohromovat stále, a pro mne je tu stále, a myslím, že pro vás také! *9*
    • zdenule119

Re: ....

u nás temnýho rytíře teda ještě nedávali...nebo o tom aspoň nevím že by ho dávali...ale na dvd sem to už viděla 5x a mohla bych se na to dívat pořád dokola...on to tak úžasně zahrál...nikdo jinej by to líp nezahrál...
    • Re: ....

Jo, musel mít ohromné charisma, a to nejen pro ženy, myslím, že i Jake Gyllenhaal byl z něho po natočení Zkrocené hory nějaký čas pěkně rozhozený.
    • zdenule119

tak v tom s tebou absolutně souhlasím...
      *14*
    • denina8

Bude ohromovat stale..hlavně ve svejch filmech..kde si ho muzem pripomenout...i ty jeho krasný usměvy *14* *14*
    • emo-anne

joo moc pekne napsane:) jo ve me zije poraad:) pro me bude vzdy na 1. miste:)
  • emo-anne

temny rytir

vy se mate vy z toho hradce:) u nas v cinestaru to asi opakovat nebudou:( az v rijnu bude ten heathuv posledni....ae uz se moc tesim:)
  • a.n.c.a.

Temný rytíř

Ahoj, mám skvělou zprávu pro ty, co bydlí v Hradci.....Zitra ve stredu budou davat Temnýho rytíře znova, ale pouze v utery v 19:00 , takze si to urcite nenecham ujit, protoze v kine je to nejlepsi!!!!...A doufam ze ta biografie bude i v cestine!!
    • a.n.c.a.

Re: Temný rytíř

v cinestaru :)
  • petrahladilova

kledba

Já jsem se dnes dívala na Kledbu bratří Grimů.A Heath jako vždy byl neodolatelný,úžasný a skvěle hrající.
    A viděly jste i bonus?Taky skvělý hlavně ten jeho jedinečný hlas...medový sametový a hluboký...krása,prostě krása...Jinak jestli je to pravda o té nové biografii tak se nemůžu dočkat až bude i u nás...tak se mějte HeathLedgerovsky *3* pa
    • aliss67

Re: kledba

jj ano,Kliatba je fakt super a tie bonusy že wooow!!!
    • emo-anne

Re: kledba

jj ja taky doufám ze je to prawda...a kletbu bratri sem videla nekolikrat:) a bonusy si vzdycky nenechavam ujit:D jj ten jeho hlas...proste prekrasnej:)
  • emo-anne

temný rytíř

dneska si s mym tatkou udelame filmovy vecer a budeme se divat na temneho rytire:) uz se moc tesiiim....verim ze se mu to bude libit:) ja jsem to videla jednou a mam to na dvd tak se k tomu konecne dostanu....jak se jinak mate?:) neco noveho o heathovi? slysela jsem ze v americe vyslo nove dvd biografie o heathovi ae prej to v cr bude az pristi rok....teda asi...takze newim no:( ma to 4 kapitoly....vsechno o heathovi ale aji i o jeho pritelkynich..no nechame se prekvapit a musime doufat ze to dvd k nam dorazii:) mejte see
    • denina8

Re: temný rytíř

To doufám ze to dvd dotazí knám..
  • aliss67

for heath ledger=)

??????????¶¶*..**..*
    ?????????¶ ¶¶ .*.*.*.
    ¶¶¶?????¶¶?¶*..**.*.
    ?¶¶¶¶¶¶¶¶??¶*.*.**..**.
    ???¶¶???? ??¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.*.*.*.
    ??? ??¶¶?“““`????¶¶¶¶*.*.** .
    ????¶¶???? ?¶¶¶.**.**.*.
    ???¶¶?¶¶¶¶? ?¶*.*.*.**.
    ??¶¶¶¶¶??¶¶?¶ ????????¶*.** .*.*.*
    ?¶¶????????¶¶¶??????¶ ¶*..**.*.
    ????????????¶¶?????¶ ¶¶*.* .**.*
    ??????????????????¶¶¶¶¶ *.*.**.*.*
    ?????????????????¶¶¶ ¶¶¶ *.*.*.*.*
    ???¶¶¶¶¶????????¶
  • Úsměv

Mně se nejvíc líbil Heathův úsměv na DVD Casanova v bonusu z natáčení, když zpíval se svojí filmovou partnerkou Siennou Miller a pak spolu tancovali. Byl tam tak šťastný! Kdo to viděl, určitě bude souhlasit.
    • Re: Úsměv

naprosto souhlasim..celej film Casanova je naprosto úžasnej:)
    • aliss67

Re: Úsměv

jj ano,to je super... *3* *4* *9* *4*
  • emo-anne

candy

jj candy mam na dvd i s bonusy....doporucuju:)
    • emo-anne

Re: candy

a jak rika ty basnicky v candy v anglictine....tak proste aaaaaa:D:-*
  • lidus5

já chci taky

Já chci taky vidět Candy!!! *9* *9* Jaké to je? Určitě úžasné, že? *14* *14*
    • aliss67

Re: já chci taky

fakt super,film,,,,odporúčam...=)
    • a.n.c.a.

Re: já chci taky

jo překrásné....ale videla jsem to v cestine....v anglictine, kdyz uslysis jeho hlas to bude jeste krásnějsi :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit