-
......
Ahoj,fakt musíme zabrat v diskusii!!! -
-
Re: ......
jj meli, ale myslim, ze se o Heathovi bavi vic lidi mezi sebou ve vzkazech a na icq misto toho, aby se tady bavili se vsema, protoze tady je Heathova diskuse!!!! -
-
Re: Re: ......
jj máte pravdu tohle je Heathečkova diskuze.Já sama jsem zde asi týden nebyla,ale to se změní...Pro HEATHE a zase jen pro Heathe...aby si snad nemyslel že na něho zapomínáme...to ne jen jaksi nebyl čas...Ale Heathy neboj my jsme tady-všichni tvý milující tě fanoušci..tak pa lidi a pa Heathy a lidi pište pište pište *14* *5* *3* *8*
-
-
-
.....
Dnes je 1.5. - všem přeji krásný den, a snad den plný lásky a klidu. myslím, že bysme měli být dnes plní lásky i k Heathovi. Já ho mám moc rád, a myslím, že vy také! Ale tak taky trochu pište, nic moc, těch posledních pár dní, teda....Tak se snažte- Heathovi stále roste počet lidí ve fanclubu- to jsem moc rád, a všem jeho účastníkům děkuji! *9* *4* -
-
Re: .....
Taky mám Heatha ráda *14*..to je fakt....jinak den byl v klidu..a to že roste počet je upe skvělí.. *4*
-
-
...
Ples příšer už vyšel, včera jsem si ho koupil. *4* Ale musím říct, že nadšen z toho nejsem, díky tomu, že asi po půlhodince filmu se Heathova postava Sonny zabije- zastřelí- myslel jsem, že mne klepne! *9* *9* *9* A navíc jeho postava tam je tak jemná, a krásná....škoda, ale i tak tam podal velmi zajímavý výkon,takže jako doporučuji! -
-
Re: ...
Tak to je zvlášní. Proběhla jsem dneska skoro všechno a ten film jsem nikde nenašla *9*
-
-
Ned Kelly
Tak bouzel jsem se na to nekoukala pac jsem musela brzo vstavat *9* ..ae vim ze si to urco pustim pac jsme si to nataceli...a uz se fakt tesim.. *14* -
matilda
http://justjared.buzznet.com/2009/0 4/27/matilda-ledger-playground/ -
-
Re: matilda
jeee tem to zase slusi, ale sluselo by jim to jeste vic, kdyby tam byli vsichni tri dohromady, myslim tim, kdyby tam s nima byl i Heath.....
-
-
....
jj díky *3* tak to v nejbližší době zajdu do Teska *14*
jinak Ned Kelly, prostě super až na ty slzy co mi tekly, zase se mi po něm tak strašně moc zastesklo *9* brečela jsem i v noci! *9* -
nedělní blesk
V nedělním blesku je fotka Heathe Ledgera k filmu Ned Kelly.A k tomu tam je malý článek o jeho smrti.Ale nevím jestli se to dá ještě sehnat,ale asi už ne.Doufám,že to aspoň někdo má protože mu to tam sluší,ale mu to sluší všude... -
-
Re: nedělní blesk
no já to mám taky tu fotku i ten článek...a musím souhlasit že mu to sluší wšude...
*14* *14* -
Re: nedělní blesk
tak to me mrzi, ze jsem to propasla:(
-
-
Ples příšer
ahojky, chtela jsem se zeptat jestli vyšel ten Ples příšer, jelikož ho nikde nemaji...a jinak Ned Kelly byl krasnej film, nechapuu, ze vsude umre v kazdym filmu snad:-( love you so much Heath:-* -
-
Re: Ples příšer
Ahoj, tak jsem si to v pondeli koupila, uz jsem si myslela ze to vzdym.....Kamoska si myslela, ze jsem si spletla datum, protoze jsme byli asi ve 4 trafikach a az v te 4 to meli!!!!Uz jsem to pomalu vzdavala a nakonec jsem to prece jen nasla!!!Tak prohledej vsechny trafiky a urcite to v nejaky mit budou!!! -
Janiku,dnes jsem to DVD viděla na stánku. -
ahoj mělo by to být někdy tento týden,tak doufám,že to seženeš a vy všichni co o nemáte taky páč to je krásnej film.A hlavně hraje tam Heath *3* *15*
-
-
Ned Kelly
Ja jsem skoro na konci usla, byla jsem hrozne unavena a proste jsem to nemohla dokoukat...Bavilo me to a urcite si to pustim znovu, protoze jsem nevidela konec, ale tentokrat v anglictine s CZ titulkama ........tak a protoze jsem si precetla ty clanky tak ted vim jak to skonci a to jsem nechtela, ale co se da delat......Uz se tesim az to sezenu v anglictine *4* -
-
Re: Ned Kelly
promin ze jsem to prozradila.... -
-
Re: Re: Ned Kelly
to neva, kdyz je tam Heath tak me to bude bavit stejne!!!!
-
-
-
ned kelly
nevidela sem to od toho jak rekl ze je postreleny a at mu nabije zbran...vite ne?:) a kamoska mi pak rekla ze ho na konci zabiji nebo co:( aji ty jeho bratry:(