-
ned kelly
aojky...tak se se vcera vecer divala na ned kellyho ae je do pulky protoze sem stavala v 6 tak se se chtela vyspat...ae mamka mi to nahrala tak jsem byla nejstastnejsii:) no tak sem odpoledne prijela ze skoly, pustila si neda a zjistila sem ze poslednich asi 20 minut neni dotocenych...:( ae musim to nekde sehnat chci to mooc videt:) jinak nadhernej filmik:) jako vsechny heathovi...a ma tam i srandovni hlaskyy:D -
Ned Kelly
Ahoojky!Tak sem se včera koukala na Ned Kelly i když to mám na DVD! *4* No teda dost mě to dojalo *9* Sem u toho bulela *9*!Ale jako teda k tomu filmu,ten policajt byl pěknej *****!! *13* *9* *9* ALe byl to pěknej film! *3* Musíme se stím vyrovnat,že Heath už není mezi námi.Určitě by si nepřál,abychom zde furt truchlili *4*
Taky mi to bylo strašně líto,ale každej se s tím musel vypořádat,tak se kochejme nad nádhernými filmy Heatha! *3* *3* *3* *14* *14* *14* -
biografie
ahojky lidicky....k narozeninám jsem ted dostala tu new biografii heatha ledgera.....mela sem z toho absolutne nejvetsí radost....je uzasna a dozvedela sem se toho tolik noveho o nem.....vsem urcite doporucuji prave sem ted ve třictvrte a nemuzu se dockat az si najdu dalsi chvili pro cteni.....nejsem zadnej velkej ctenar jen kdyz musim neco precist do skoly ale tohle je jako nutná soucast mojeho dne......a myslim ze hodne lidi heatha obdivuje jako super hezounka ze 10 duvodu....je tam sice uzasny ale ten kdo ho opravdu obdivuje a je pro nej nejlepsi by ho mel brat jako skveleho uzasneho a nenahraditelneho herce v jeho nejvetsich vykonech. *4* -
zdravím..
všechny.Včera jsem se dívala na patriota s Heathem Ledgerem.Já u toho řvala jak kravka když ho zabily...a večer sem se podívala na Neda Kellyho,takže jsem celé odpoledne a večer věnovala Heathečkovy.A nelituju toho,ve všech filmech je dokonalý a naprosto úžasný herec a člověk.Vždy si ho budu vážit a podporovat ho na těchto stránkách aby se na něho,nedej bože, nezapomělo,bylo by mu to líto.A mě taky.Neboť HEATH LEDGER nesmí a nemůže a nebude zapomenut.Na to ho mocinky moc miluju *14* *3*
Já nikdy,nikdy docela neuvěřím tomu že už nežije.Ale i tak jsem ráda,že jsem jeho nej fanynka a můžu se na něho dívat ve filmech a tím na chvíli vstoupí do mého života,kterej je na chvíli opět krásnej..než skončí film,bohužel.Ale Heath to tak chtěl,aby sme si ho pamatovaly díky filmům a díky filmům věděly jakej byl člověk.Člověk nádhernej s čistým srdcem,velkým talentem,s myslem pro humor,obětavým pro svou rodinu a hlavně schopný zahrát všechno pro nás-fanoušky.Určitě o nás věděl a ví..a dívá se na nás a opatruje nás.Tak ať svítí jen sluníčko,aby na nás viděl pořádně a ne přes mraky.Odpočívej v pokoji Heathečku.Chybíš nám tady.Milujeme tě pořád a napořád....sbohem a s láskou *4* *4* -
-
Re: zdravím..
Proč si myslíš, že si jeho nej fanynka? -
-
Re: Re: zdravím..
Proč?Protože sem.A troufám si říct,že ta největší.Mám skoro všechny jeho filmy,mám knihu plakáty.A hlavně moc ho obdivuju a miluju.A každej den se s ním přivítám nebo rozloučím.A jsem neustále tady.Tak proto.A tím nechci říct,že vy ostatní nejste to ne.Vím že stejně jako já ho zbožňujete.Ale já přeci jen o trochu víc.. *3* *3* *3*
Heath Ledger ppořáááád a napořááááád *15* *14* *5* -
-
Re: Re: Re: zdravím..
nebudem se prece hadat kdo je nejvetsi fanynkaa ae nejsi jedina kdo videl vetsiu jeho filmu...me taky zbivaji treba dva a budu je mit komplet...kazda z nas ma jeho plakaty knihu....a nema cenu se hadat o tom kdo je nejvetsi fanynka:) ja o nem dokazu mluvit furt....dokazu o nem rict cokoliv:) a kazda z nas ho ma v srdcii:) Jsme ty nejvetsi fanynky spolecnee:)souhlasite??? -
-
Re: Re: Re: Re: zdravím..
Já se nehadám o to, kdo je jeho nějvětší fanynka, to jsem ani neměla v úmyslu :D Prostě mi přišlo jenom trošku přehnaný jak tady slečna prohlásila "Já jsem jeho největší fanynka." nic víc:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zdravím..
me taky no:D ae radsi neresme:D
-
-
Re: Re: Re: Re: zdravím..
jasne, tak to ma byt *3*
-
-
No a? Taky mám všchny jeho filmy, mám plakáty, články a taky mám knihu...Znala jsem ho dřív než většina z těch co tady začali psát až potom co ho viděli poprvé teď o Vánocích v Příběhu rytíře, 10 důvodech nebo Zkrocené hoře...A taky si netroufám říkat takovou blbost, jakože jsem jeho největší fanynka...navíc si myslím, že spousta lidí v Americe měla větší možnost se s ním setkat, obdivovat ho..než my všichni na tomhle fóru..To je jak kdybys řekla že existuje bůh..taky to nikdo jistě neví... -
ne ne nastejno.....
-
-
-
Re: zdravím..
tak to je ten nejkrásnější komentář co sem s tady přečetla...a musím se vším souhlasit...taky budu podporovat aby se na něj nezapomnělo...ale já vím že se na něj nikdy nezapomene...to se prostě stát nikdy nemůže...na to byl moc krásnej a taky nejlepší herec....miluju ho moc a nikdy na něj nezapomenu....věřím tomu že se má tam nahoře dobře... *4*
-
-
..
Sem se vcera na Neda Kellyho nemohla divat protoze jak jsem ho videla tak se mi chtelo strasne brecet a navic sem to uz videla a mam to na dvdcku a zbijou tam jak Heatha tak i Orlanda a to by me zabilo...Podivam se na to nekdy jindy..me se tak styska..A divala jsem se na Ducha a na konci jak Patrick odchazi tak jsem si vzpomela na Heatha a brutalne jsem se rozbrecela.... *9* -
-
Re: ..
já sem se na to koukala...no a pak sem samozřejmě řvala jako bulík...to bylo hrozný...sem zase měla truchlící chvilku...pořád na něj musím myslet...no a naducha sem se taky divala a při tom sem si taky na heathečka vzpomněla...je to hrozný že zemřel...já bulím každej víkend... *9* -
pls pls, mohla bys mi toho Neda Kellyho poslat? pls
napiš mi do vzkazníku, jestli ano. budu ti vděčná. Dík za odpověď *8* -
no nebuť smutná já před chvílí taky brečela pro něho.mno a je mě o pidi líp.A věř sleduje nás a pomáhá nám trochu mírnit tu bolest,kterou v nás zanechal po své smrti nemožné,nemyslitelné leč bohužel pravdivé.no usměj se trochu pro Heathe aspoň...
-
-
Google Earth
Ahoj, tak jsem se nudila a napadlo me, ze se podivam na google earth kde Heath bydlel v NY, na Manhattan(na dum kde umrel) :( , do jeho rodne Australie, do Sydney do Perthu aj. A tak jsem zacala hledat na Manhattnu 421 Broome St, Manhattan, NY 100 13, protoze jedina tato adresa byla na internetu (je to prave ten dum, kde zemrel *9* ) .....tak jsem to nasla a podivala jsem se na to pekne zblizka a rikala jsem si, ze je to skvele, ze si takhle muzu prohlednout mesta a mista kde Heath chodil, ale pak jsem tam uvidela fotacek, na ktery jsem klikla a objevila jsem se uplne v te ulici pred jeho byvalym domem, jako bych v te ulici doopravdy stala.Na netu jsem nasla pouze tuhle adresu, takze si nemuzu prohlednout dum, kde Michelle a Matilda ziji prave ted a zili i s Heathem.....tak jestli byste nekdo nasel tu adresu tak ji sem prosim napiste!!! Dekuju....nikdy na Heatha nezapomenu!!!a tesim se dneska ve 22:00 na Ned Kelly -
-
Re: Google Earth
michelle s matildou bydlí na adrese Hoyt st 126.bydleli tam i s heathem *3* -
-
Re: Re: Google Earth
diky
-
-
-
Heath is legend
ano je to pravda.. *9* Heath sice zemřel, ale stále žije v našich srdcích a neměli bychom na něj nikdy zapomínat!! tak třeba těšíte se na jeho poslední film? prý se znovu ukázalo jak Heath měl velký talent!!! a ještě jsem se chtěla zeptat jestli nevíte kde všude se dá sehnat jeho ilustrovaná bibliografie? *7* kromě internetu jsem ji jinde neviděla...děkuji -
-
Re: Heath is legend
Jasne ze se tesime, to jsem rada ze se to zase ukazalo, protoze uz se to nikdy neukaze....tenhle film si proste nenecham ujit!!! A krome internetu ji sezenes v knihkupectví a segra rikala, ze ji maji i v Tescu!!!
-
-
Ahoj
Ahojky, Hele dneska nám ho dávají na primě od 22:00. *1* *1* *1* -
love him!!!
I love him so much!! pořád a nepřestanu ..v pokoji mám jeho plakáty a vlastním už skoro všechny jeho filmy.. je nezapomenutelný a tak to zůstane!!! byl vyjímečný..heath FOREVER!!! R.I.P. sweetheart *4* -
....
Zdravím všechny, chtěl bych ale říct, že tady ta diskuze nějak vázne, dříve to tu bylo samé příspěvky, a hlavně to vypadalo, jakoby Heath žil, ale poslední dobou to tu nějak pokulhává....
*9* Ti, kteří tu tak často, teď příjdou sotva jednou za týden....Tak chcete přece, aby Heath byl legendou, a nezapomínalo se na něj, a je to teda smutné, že sem pravidelně chodí jen pár lidí, neříkám, aby tu někdo chodil pořád, já tu také pořád nejsem, ale zas tu jsem častěji, než někteří jeho fanouškové....pro mne osobně Heath je stále zajímavější osobou, protože stále nacházím něco nového, co se týká jeho života, či filmové kariéry....A bylo by teda smutné, a k pláči, kdyby na něj někteří zapoměli, vím že už tu není, a že život jde dál, bohužel bez něj, ale byl jeden z nejtalentovanějších herců své kategorie, a doby, natočil mnoho kvalitních filmů,a to že zemřel, to neznamená konec, bylo by to opravdu hrozné, kdyby lidé zapoměli na jeho osobnost, jak civilní, tak tu hereckou... *9* -
-
Re: ....
jj moje slova
-