-
Ned Kelly
Uz se moc tesim na film Ned Kelly, ale je skoda, ze neuslysim Heathuv hlas......a v tech ukazkach na Prime to vyslovovali dobre podle toho co psali v casopisu Premiere....... -
-
Re: Ned Kelly
asi těžko když to vyslovovali Het "Wether"......... -
-
Re: Re: Ned Kelly
nn vyslovovali to tak, jak se ma "Het Ledžr" jasny???? -
-
Re: Re: Re: Ned Kelly
jj taghle xD *1*
-
-
Re: Re: Ned Kelly
To tak ho*no. Vyslovovali to 'HET lEDŽR', což je taky dobře
-
-
-
Ples příšer
Ahoj, dnes vyšel Ples příšer za 49,- Kč. -
-
Re: Ples příšer
ty jo oni ho nikde nemaj -
V jakých novinách to vyšlo? Ptala jsem se v trafice, ale neměli to. A na internetu to v seznamu vydaných dvd taky není. Díky *4* -
-
Re: Re: Ples příšer
Je to DVD HIT.
-
-
jj uz jsem to tu psala.....prave ted si ho du koupit, tlapku jsem propasla :( -
-
Re: Re: Ples příšer
vážně?to si asi koupím, sice vubec nemam paru o čem to je..ještě si to zjistim, ale hraje tam Heath:)
-
-
-
pisnicka...
to je sice mozny...ae s mamou jsme se divali kdysi na cnn a tam o te pisnicce neco rikali...on umel zpivat...na youtube si zadejte Heath ledger singing a je to original z pribehu rytire kde zpiva tu pisnicku:) a je to super:D -
-
Re: pisnicka...
a to video se jmenuje William meets Foxy Lady...aby mi tady aspon nekdo veril:) -
-
Re: Re: pisnicka...
Joo tak písnička je skvělá,,:) já ji znám už dávno, já se totiž na všechny Heathovy filmy dívám v originále s titulkama, páč má parádní hlas a ti naši dabeří to zporminutím úplně kazí,,xD -
-
Re: Re: Re: pisnicka...
tj ale uplne
-
-
-
-
....
A už mam taky tu knížku o Heathovi a je moc pěkná *14* *4* -
...
Ahojky,
ty básničky od vás jak tu jsou ,jsou fakt moc krásný a smutný *9* Ach jo,chudák Heath,ale bohužel to nezměníme.A na toho Ned Kellyho se mrknu *3* -
Ned Kelly od 22:00 na Primě
Ahojda.. jen chci říct,že v neděli dávaj na primě od 22:00 Ned Kelly *4* ...no tak se zase jednou podíváme na Heatha *14* -
-
Re: Ned Kelly od 22:00 na Primě
To je pech my nemáme primu,,ccs *16* ,,asi se k někomu přivtěřím na noc,,:D -
asi bych si toho ani nevšimla beýt obrázku v TV programu:)takže mám v plánu se koukat, i když je to do půlnoci, ale nenechám si to ujít..Hetha nikdy:) -
no jasne nezapomenu
-
-
......
ahoj ludia ak chcete mrknite na www.myheathy.mypage.cz,,a zahlasujte,,,dakujem,,, *4* *9* *4* -
pisnickaa
http://www.youtube.com/watch?v=wu2- qbIaly8 doufám ze to pojede...a kdyby to nejelo tak si na youtube.com zadejte original heath ledger song a vyhledá se vám to:) a je to to nejhezci co jsem kdy slysela:) a vzdycky me to rozbreci:( -
-
Re: pisnickaa
a to je nejaka jeho pisnicka??? -
-
Re: Re: pisnickaa
tu písničku Heath 100% nezpívá...kdyžtak se podívej na jiné videa od toho, kdo tam to video vložil, a zjistíš, že má stejný hlas jak na tomhle....takže kdyby to byla opravdu Heathova písnička, tak by to ten uživatel napsal u všech videí, ne jenom u tohohle...tuhle písničku pro něho složil on.... -
Re: Re: pisnickaa
jj zpivá to on:)
-
-
-
Ach bože proč??!
Opravdu mě to štve !!! Proč musel umřít zrovna on?? Dyť měl teprv všcko před sebou:(((( -
-
Re: Ach bože proč??!
Takových lidí je co mají vše před sebou, a zemřou. Třeba když zemře miminko po porodu, co v životě zažije? Ani nedostane šanci. Nebo když někdo umírá na rakovinu, a ví že už prostě není šance, jen čeká až bude konec a je mu třeba sotva 30? Všichni jsme ho měli rádi, ale donekonečna to řešit je podle mě bezpředmětný.... A zítra tu nemusí být nikdo z nás. Podle mě na otázku proč zrovna on, je celkem jednoduchá odpověď. Protože se tak prostě stalo.
-
-
.................
tvář, a jen tvář.....
ta už dávno spí...
už je tu jen svatozář, která ho mísí se životem a místem, kam navždy odešel...
možná se v nocích prochází po ulicích, dívá se do oken, těch, kteří pláčou, a našeptává jim zachraňující slova...
proč ho ale nikde nevidíme...
tolik to chci, jenže čas je to, co Heath postrádal...
neumožnil se aspoň rozloučit...
*9* -
-
Re: .................
Ty vole... tak tohle mě ale opravdu rozbrečelo... *9* *9*
-