-
parte
jo lidi musím vám říct
šla jsem se 4 letou dcerou po ulici a říkám ji-Simonko počkej já se podívám kdo umřel a ona na to-hís ledžr.Tak ji říkám jo Hís ledžr,ale už před rokem.Přišlo my fajn že o něm mluví a ví o něm... *3* -
Heath...
je to prostě nejlepší herec na světě... -
-
Re: Heath...
a nejenom herec ale i člověk a otec a přítel a prostě všechno.Tak to je Heath Ledger *14* Náš *4*
Já nevím jak vy ale já-MILUJU HO víc a víc.A vždycky se těším sem až si tady o něm přečtu něco moc krásnýho. -
-
Re: Re: Heath...
musím souhlasit...a ještě něco...wždycky si říkám dneska si pustím nějakej film s ním...no a pak brečím...proč musel takowej krásnej,wyjimečněj a hodnej herec a člowíček umřít???...miluju ho čím dál tím wíc... *14* *14* ...jen mě trošku mrzí,že jsem poznala jakej sqělej člowěk a herec to byl až po jeho smrti...to mě štwe na tom wšem nejwíííc... *9* *9* ...ale zůstanu jeho wěrnou fanynkou nawždy... *4*
-
-
-
objednávka
Tak to mám taky objednaný jupííííí *15* to mám radost ať už je to doma *3* -
Kalendář...
tak už sem si ten kalendář taky objednala...už se nemůžu dočkat,až přijde...děkuji ještě jednou za adresu... *4* -
-
Re: Kalendář...
Nemáš zač! *4*
-
-
.......
Brečím pořád celou noc,
chybíš nám tu strašně moc.
To jen ty svým úsměvem,
zlepšil si všem celý den.
Teď už to tak ale není,
od teďka se všechno mění.
A teď když už tady nejsi,
začali být minuty delší.
Už se nikdy nevrátíš,
ale na to ty už nemyslíš. *4* -
bez rozlúčky??
To nemůže být pravda,
to snad je jen zlý sen.
Nemůžeš jen tak odejít
a nedat nám sbohem.
Srdéčko bolavé,
teď už si našlo klid.
Pročpak jsi nezůstal,
s námi tu déle žít?
Nevzlétnou holoubci,
dvorek jich plný byl,
odešel hospodář,
který pro práci žil.
Smutno je bez tebe,
tvá láska chybí nám.
Kdo nás dnes pohladí,
kdo řekne, rád vás mám?
*4* -
-
Re: bez rozlúčky??
to je tak nádherný...wždycky když si čtu tyhle básničky co sem píšeš...tak se mi nahrnou do očí slzy...sou tak nádherný... -
-
Re: Re: bez rozlúčky??
dakujem ....moc.... *4* -
-
Re: Re: Re: bez rozlúčky??
nemáš zač...
*3* -
Re: Re: Re: bez rozlúčky??
wow,to je uplne uzasny..
-
-
-
-
................
NO TEDA, DNES TU NIKDO NENÍ??? *9* -
-
Re: ................
ja tu jsem skoro furt....kontroluju to nekolikrat denne:( -
-
Re: Re: ................
jj ja tiež... -
-
Re: Re: Re: ................
ano přesně já taky...jenže newim co mám pořád psát...to se prostě nedá wyslowit jak moc ho miluju
-
-
-
-
............
Kalendář jsem objednal zde:http://www.aaapapir.cz/zbozi/na stenny-kalendar-2010-heath-ledger-n astenne-kalendare-2010-heath-ledger -a9-0032 - na tomto odkazu jej najdete, stojí celkem i s dph: 192 korun, což celkem jde...už se nemohu dočkat, až mi příjde, snad brzy! *9* *4* -
Heatheček...
...proč???proč zrowna on???...ještě nebyl jeho čas...on měl ještě dlouhej žiwot před sebou...on měl hrát ještě w mnoha dalších filmech,we kterých by nás zase okouzlil a uchwátil...měl získat wíce Oscarů...on měl mít další děti...no ale každej jednou zemřít musí...ale určitě ne takhle mladej *9* *9* *9* ...no ale nechal nám tu aspoň nějakej odkaz po sobě...a to Matty...wěřím tomu,že bude stejně dobrá herečka a stejně dobrej a weselej člowíčekjako byl náš Heatheček...lepší nebude...to nebude už nikdo lepší jako on...na něj prostě nikdo nemá...nikdo nám ho už nenahradí...ale on zůstane už nawždy mezi námi žít...a bude nás chránit...a bude nás i w těch nejtěžších chwílich wzpomínkou na něj rozweselowat...zůstane nám na něj wzpomínka w mysli a hlawně w srdci...a když se podíwáme na Matty,tak si předstawíme,že tam stojí Heatheček...nikdy na něj nezapomenu a doufám,že celej swět si ho bude každým rokem připomínat a že se bude jeho fanklub čím dál wíc rozrůstat...miluju ho a nawždy...a nikdy nepřestanu...nawžycky bude w mojí mysli a w mým srdíčku...a doufám,že to tak bude i u mnoha jiných lidí... *4*
...--->HEATH...I LOVE YOU...FOREVER<---... -
-
Re: Heatheček...
Víš, chápu tvá slova, taky jsem tyhle chmůry a žaly zažil, mívám je stále, ale možná o něco méně, protože bych se ai v tom smutku utopil. Je to opravdu hrozné, ale bohužel nic s tím nenaděláš. Heath tu zanechal své filmy, a že je z čeho vybírat!,-) pak také jeho oči tu se mnou zůstanou navždy, tedy to si hlavně z něho budu pamatovat- protože oči, ty měl jedinečné, takové smutné až milé... *9* Prostě naprosto vím, jaké to je, když tě přepadne tenhle smutek, -říkáš si: Proč? To není možné!, Jak se to mohlo stát?!, ...znám! a myslím, že to snad prožilo více jeho fandů po celém světě. Hlavně musíme vytvařet pevnou ,,fanouškovskou základnu, aby Heath v česku nezapadl, ale to se nestane- já to nedovolím,-)))! *9* *4*
-
-
KALENDÁŘ NA ROK 2010!!!
Dnes jsem si objednal kalednář Heatha na příští rok!!! Hrozně se těším, až mi příjde!!! Ani jsem nevěděl, že nějakej kalendář je, ale našel jsem!!! *4* -
-
Re: KALENDÁŘ NA ROK 2010!!!
jééé...a můžu se zeptat kde jsi ho objewil???....prosím moc ....já bych si ho taky objednala...děkuju moc... -
Re: KALENDÁŘ NA ROK 2010!!!
WOW! super...a kde si to objednal?? *4*
-