-
vrasky
a ty jehjo vrasky....ja vzdycky mam takovy krasny pocit v brise:) vite co tim myslim ne?:) a jak vzdycky pekne nahazuje ty pohledy a ty jeho kwasna hneda kukadla kdyz se na vas zadivaj...senzacni:) a jaky sen jste meli o heathovi? me se treba zdalo ze jsem s nim hrala v pribehu rytire....byla jsem nejaka vesnicka holka ktera mu fandila:) no a dokonce jsem se s nim i bavila...a smali jsme se...reknu vam..jak jsem se probudila mela jsem usmev na rtech:) krasnej sen:) *15* *14* -
-
Re: vrasky
no to je uplně nádherný ty wrásky když se zasmějě...já mám asi uplně stejný pocit w břiše když se na něj podíwám...(teda jestli myslíme to stejné... *3* )...měl nádherný kukadla hnědý a ty jeho rtíky jak se wždycky usmály...no a ty wrásky... *4* on byl prostě uplně dokonalej a nenahraditelnej...bylo na něm nádherný uplně wšechno...měl i nádhernou postavu...ani zdechlina a ani kulturista...to je to prawý pro mě...byl neodolatelnej a prostě byl nejlepší...no ale je pěkně blbý že mě se o něm ještě nic nezdálo... *9* ...já si wždycky přeju aby se mi něco o něm zdálo...a pak se ráno wzbudím přide za mnou ségra a řekne že se zdálo o heathovi něco jí...to mě štwe... *4* -
Re: vrasky
tech snu ae bylo vic:) tak jaky byl ten vas?:)
-
-
.....
Jé, Heath byl krásný, a vypadal většinou pokaždé krásně! *14* Vlasy, ty se mi líbily v 10 důvodech, Příběhu rytíře- tam je neodolatelný, no řekněte sami!...Ten blond kukuč, rtíky, a ty očíčka, které tě spálily jedním pohledem, a padnul jsi mu k nohám *14* Pak se mi líbil i ve Zkrocené hoře, nebo v Candy mu to také slušelo, ale je pravda, že asi nejvíc v tom období Příběhu rytíře, a Patriotovi..I když mě se líbil všude, byl prostě krásný, a jak jste tady zmínili, ty vrásky, když se usmál, no- kdybych měl kdysi tu možnost vidět je na vlastní oči, tak byste mi mohli rovnou zavolat záchranku, protože bych omdlel, a před očima by se mi zjevovali kytky, a andělíčkové *14* Měl prostě nějakou skrytou moc, která člověka pohltila, jak to jen říct, už jsem to tu jednou říkal, stroj touhy, to v sobě měl, prostě vidět jeho oči, odsouhlasíte mu vše....Ježíš, a ta scéna v Příběhu rytíře, kdy Heath leží v posteli, a Shannyn Sosamon, za ním přichází, a on leží, a dívá se na ní, těmi jeho očíčky, vypadá tam přímo božsky! Působí jako malý klučina , a zároveň je neodolatelný! No prostě nemám slov...Má mamka, se mne nedávno ptala na jednu věc, a bavili jsme se o vztazích, a natrefili jsme na téma, jestli mají spolu partneři žít,já nejdřív, jako že to ten vztah dost změní, a už to nemusíé být taková ta, prvotní láska, jenže pak mě dostala jednou věcí: řekla mi: No a ty, kdyby jsi chodil s Heathem, nechtěl by si s ním být každý den? a to mne odrovnalo...protože já jen očima odsekl, na jeho fotku na počítači, a jedním slovem odpověděl: Chtěl!....a vím to jistě, takže teď tomu rozumím, když spolu dva chtějí žít...mít Heatha, chtěl bych s ním být každý den, a mít ho u sebe, a být v jeho přítomnosti... *14* *9* -
-
Re: .....
krasne napsanee...ja taky:) byt v jeho spolecnosti to by bylo nejlepsi obdobi meho zivota:) je porad v mem srdicku...kazdej den si prohlizim jeho fotky a furt si opakuju jak se jen mohl takovej krasnej chlap narodit...vzdyt on by odrovnal svym pohledem vsechny fanynky kdyby se na ne jen podival...to by se muselo tech sanitek zavolat vice...o hodne...ptze ja bych to fakt nedala:D i na tech fotkach kdyzho vidim se musim drzet abych nezkolabovala...ty jeho pohledy jsou nenahraditelne:D *14* on nekde furt zije...citim to:) vazne to citim:) -
-
Re: Re: .....
...tý jo...já ani už newím co mám tady psát...wy wždycky řeknete uplně to co mám na srdci...sem tak ráda ře můžu být členem týhle diskuze... *4* ...a musím s wáma naprosto souhlasit...to kdybych já měla být w jeho přítomnosti,tak bych byla ten nejšťastnější člowěk na swětě...kdybych s ním mohla stráwit jen třeba jednu minutu w žiwotě i tak by to bylo to nejlepší co mě w žïwotě potkalo...ale určitě bych asi taky omdlela...pak bych se wzbudila,uwiděla jeho oči a omdlela bych znowa... *4* *4* ......HEATHEČKU...MILUJŮŮŮ TĚ NAWŽDÝÝÝ... *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
milaacek
jj fakt nam to vsem pomuze:) meli by jsme zacit nejakou pozitivnejsi diskusi....treba ja newim...jakej mel nejlepsiii uces?:) taky zerete ty jeho vrasky kdyz se usmejee? ja z toho vzdycky roztaju:D -
-
Re: milaacek
a nejenom ty vrásky..on celej je ani nevím jak to napsat..je tak ..sladkej,milej ...a ten úsměv jsem z toho vedle je to jeho tzpickej rys,ten úsměv si budu pamatovat až do smrti...
Heathy moc mi chybíš a je my smutno z toho!!!!Ale ty pozitiva nejsou špatný...
Tak se měj tam hezky v nebi a odpočívej v pokoji Heathečku *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: milaacek
a nejlepší vlasy měl když hrál Patrika Veronu *3* -
-
Re: Re: Re: milaacek
jj ano tam bol sexi... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: milaacek
...on byl prostě k sežrání wšude...w těch filmech,we kterých hrál,byl prostě nejlepší a nejhezčí... *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
ahoj
jak se máte lidi,dnes tady nikdo nic nenepsal...
Tak co už máte doma kalendář kdo si ho objednal?Já ještě ne,ale se moc těším na něho..taky mě napadl že si najdu tu nejlepší fotku Heatha a nechám si ji odborně dát na hrnek a ten bude jen můj... *3* jen najít tu fotku i když ono na všech fotkách to Heathečkovi moc sluší...
Tak se mějte a nezapomeňte že HEATH je náš!!!!!!!!!!!! *3* *14* -
-
Re: ahoj
...mě taky ještě nepřišel...už se nemužu dočkat...a to by byl dobrej nápäd si udělat fotku na hrnek...no a jistě že nezapomeneme,že heath je náš!!!! *3* -
-
Re: Re: ahoj
...já bych si to taky chtěla udělat tu fotku na hrnku...to je dobrej nápad...ale to až bych na to měla sama wyděláno...mamka by mi akorát řekla,že wymejšlim krawiny... *9* *4*
-
-
-
.....
Mne prostě kdykoli, když vidím tyto fotky , tak mi je moc smutno, protože tam není Heath, oni se procházejí venku, žijí, a Heath už nikde není....je to hrozné. *9* -
-
Re: .....
...asi nějak tak...já smutním aji když se podíwám na jakoukoli jinou fotku,kde je Heath...tam je wždycky tak weselej a tak krásnej a když si pak wzpomenu na to,že už tu mezi námi není,tak je mi ještě hůř... *9* -
-
Re: Re: .....
doprcic uz toho nechte..proste na neho budeme vzpominat s usmevem..tecka vykricnik -
-
Re: Re: Re: .....
samozřejmě že taky wzpomínám s úsměwem...někdy...a chtěla bych ráda wzpomínat pořád s úsměwem...ale nějak mě to nejde...ale budu se snažit....už kwůli němu... *4*
-
-
-
-
fotecky
http://heathledger.com/gallery/disp layimage.php?album=153&pos=5
na teto strance jsou fotky matildy a michelle ze vcerejska:) sak se mrknete...je tam aji michelliina maminka:) -
-
Re: fotecky
...jj...tam se už taky díwala...sou tam moc hezkýýý fotečky... *4* -
jj sú moc krásne... *4* -
ty odkazy od tebe nikdy nefungujou *9*
-
-
Nějaký odkazy
Tady dávám nějaké odkazy na oficiální weby Heathových filmů-
http://video.movies.go.c om/casanova/
http://www.dendyfil ms.com.au/candy/
http://www.brok ebackmountain.com/home.html
http ://www.ned-kelly.com/index.php -
-
Re: Nějaký odkazy
joo ty se budou hodit *4* -
-
Re: Re: Nějaký odkazy
...tak ty se budou určitě hodííít... *4*
-
-
-
.......
Vidím, že dnes tu je opět takové malé vzpomínkové fórum, no ani se vám všem nedivím,! Heath byl opravdu božský, a to po všech stránkách! Kdybych já byl na místě Michelle tehdy, chtěl bych s ním být každý den, a prožívat s ním úplně vše! Andílek malý.... *9* Škoda, jak to dopadlo, ale co se dá dělat,- nikdo už to bohužel nezmění, ačkoli by jsme to změnit chtěli....,-) *9* -
-
Re: .......
jj...tak tak... -
-
Re: Re: .......
přesně
-
-
-
Jééé...
jééé...tak to je krásný,že si na něj malá wzpomněla...týýý jo... *4* *4* ...no a já teda newim...ale jestli se na nás teď díwá,tak nás snad má aspoň trošku rád...on měl rád snad wšechny...měl srdíčko na spráwným místečku... -
mimochodem
myslíte že nás má doopravdy Heatheček rád tak jako my jeho? *3* *14* *7*