-
heath a jake
nejlepsi by bylo kdyby je tam dali i z jackem jako zkrocenou horu:D ae uvidime...jako joker tam urco bude:) -
-
Re: heath a jake
stacil by jenom Heath -
Re: heath a jake
jojo..to by bylo určo super
-
-
.......
Zdravím všechny, bohužel ted mám nějaké problémy na řešení, nemohu tady ted být, a asi delší dobu nebudu, jinak to že v tom muzeu nebyl, myslím že za pár let tam bude, ale spíš jako Joker...tak se tu mějte- HEATH , I LOVE YOU
*14* *9* *4* -
četla sem si tady teďka pár těch příspěvků,co ste sem napsali..
a všichni máte provdu : HEATHA NIKDY NEMŮŽOU NAHRADIT NĚJAKÝ MLADÝ FRAJÍRCI...ty prožijou svoje 2 roky slávy a potom už si na ně nikdo nevzpomene..
ale na Heatha se nesmí zapomenout a já si myslim ,že se na něj jen tak nezapomene! -
-
Re: příspěvky
A jak to můžeš vědět, že si prožijou svoje 2 roky slávy, a pak už si na ně nikdo nevzpomene??? Heath měl talent, a byl vážně dobrej, ale myslíš že byl jedinej talentovanej herec? Určitě se stane legendou, ale tvrdit, s takovou jistotou, že nikdo nikdy nedosáhne jeho kvalit, mi nepřijde moc na místě. A neber to ve zlém. Jen uvažuji -
-
Re: Re: příspěvky
Ahoj Lino, ono každý to vnímá jinak. Já si myslím, že třeba Christian Bale je stejně výborný a talentovaný herec jako byl Heath, ale Ledger tam měl navíc tu jiskru a osobní charisma, což pro mě Bale nemá.Jasně, prosti gustu.... a pro každého má jiskru někdo jiný, ale on byl prostě jedinečný.NIkdy na něj nezapomenu. *3* -
-
Re: Re: Re: příspěvky
Ahoj Leni. Moc hezky jsi ti napsala. Pro každého, kdo mu fandí byl a stále je jedinečný. A já nejsem vyjímkou, vždyť to víš *3* Krásný víkend -
-
Re: Re: Re: Re: příspěvky
Jej, děkuji za pochvalu! A měj se taky krásně!
-
-
-
Re: Re: příspěvky
no jasný..ale ..takovejch lidí je v showbuynissu..a málo se jich tam udrží.. netvrdím že to není možný,ale stane se to málo lidem.. *4* -
-
Re: Re: Re: příspěvky
Já jsem to tak taky myslela, možná jsem to blbě napsala:) No, je ho škoda, jak o něm prohlásil John Travolta, měl vzácné nadání *3*
-
-
-
-
LONDON
byla jsem v muzeu voskovych figurin a Heath tam nebyl... *9* , ale potesilo me, ze na konci meli jeho plakat, ale ja jsem blba a nekoupila jsem si ho....hroozne me to stve *9* ...mela jsem si ho koupit byl tam na nem jako Joker *4* *9* .....a v tom muzeu mel byt,.....snad tam jednou bude...:) -
-
Re: LONDON
jn ja sem tam byla nekolikrat a nenasla sem ho...ted v lete tam pojedu:( mohli by ho tam dat aspon jako jokera:) to by bylo super...vis ne? jak jsou tam ti filmovy hrdinove:) -
-
Re: Re: LONDON
jn bylo to tam skveli *3*
-
-
-
???
...a jenom bych se chtěla zeptat..ten kdo si objednal kalendář Heathůw...už wám přišel???...mě ještě ne... *9* -
-
Re: ???
AHOJ, UZ JSEM TU DLOUHO NEBYLA...O JAKEJ KALENDÁŘ DE?? -
-
Re: Re: ???
no kalendář na rok 2010 a sou tam fotky Heatha...někde tady na chatu je adresa,kde se to dá najít...no a tam sem si to objednala...ale ještě mi to nepřišlo... *9* ...ta adresa už je ale někde dál...asi na druhý nebo třetí straně...
-
-
-
NIKDY!!
...no tak já osobně si teda nikdy žádnýho jinýho hoolywodskýho frajírka nenajdu...nikoho lepšího už ani nikdy Hoolywod mít nebude...teda aspoň je to můj názor... *3* Heatha prostě nikdo nenahradí...nikdy... *14* -
-
Re: NIKDY!!
JÁ TAKY NE!....DŘÍV JSEM SE O HERCE MOC NEZAJIMALA A NEMELA JSEM NIKOHO OBLIBENYHO, ALE HEATH ME PROSTE ZAUJAL A UPLNE JSEM SE POMATLA.....NIKDY NA NEJ NEZAPOMENU A AZ BUDU MIT DETI UKAZU JIM CELOU MOJI SBIRKU O HEATHOVI.....HEATH NAPORAD!!:)
-
-
Matilda
Můj bože lidi ona je krásná po Heathečkovy a je celá on.Je tak velká-Heath je na ni určitě pyšný *3* .Mitchell se o ni dobře stará...
Jen škoda že na těch fotkách není i Heath *9* ale co nesmutněme,Matilda nám dá o sobě ještě vědět,uvidíte... -
....
NEBOJ,JEN TAK MNE NĚKDO NEOKOUZLÍ, PODAŘÍ SE TO MÁLO LIDEM
A HEATH- TO JSOU OČI A LÁSKA NAVĚKY! *14* *3* *9* *4* -
heath
musime si heatha uzivat tak jako kdyby zil..vzpominat na nem v dobrem:) a hlavne na neho nezapomenout!!!! ne ze si najdete nejakeho mladeho holywoodskeho frajirkaa!!! Zboznuju hoo:-* -
......
Matilda je Heathovi opravdu moc podobná, ty oči se nezapřou!!! Jak jí vidím, příjde mi že Heath žije. No, ale není to tak, bohužel...Ale hlavně jsem rád, že začínám brát jeho smrt trochu pozitivněji, né že by mne jeho smrt těšila, ale už si na to začínám zvykat, a smiřovat se s tím, protože Heath by to tak také nechtěl...Přece se musíme ze života těšit, jako to dělal on- miloval život. A jsou tu jeho filmy,...ale stejně ty chmůry zas na mne občas příjdou...jako vždy...,- *9* -
-
Re: ......
...jo...musím s tím zase souhlasit...taky už si zwykám...i když na to si asi nikdy nezwyknu uplně...když se podíwám na Matildu,tak mě je tak nějak líp,protože si řeknu,ža aspoň něco nám tu po Heathowi zůstalo...a něco tak okouzlujícího,jako byl on sám...prostě Heath je nejlepší a nywždy jím zůstane...wždycky se mi nějakej herec líbil,ale nikdy mě nezaujal i swou powahou a swýmy hereckýma ýkonama,jako Heath...takže Heath je prostě pro mě ten nej a nawždy jím zůstane...I LOVE YOU...FOREVER... *14* *14* *14* -
Re: ......
to je pravda *4*
-