Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hana.hribova

úžasný

Heath Ledger je ten nejúžasnější a nejhezčí herec na světě *14* *14*
    • aliss67

Re: úžasný

ano to je....a nikdy sa nanho nezabudne to verím.. *4* *4* *4*
  • lina25

Heath

Ahojky, takl teď jsem se dozvěděla od kolegyně, že když dělala na Barrandově, a točil se tady příběh rytíře, potkávaly denně Heatha, a dokonce bydlel, pár pater nad jejím bytem. Popsala ho jako ohromě charismatickýho a sympatickýho kluka, s odzbrojujícím úsměvem Měl prý neskutečný osobní kouzlo, nenamyšlenej prostě v pohodě. Takhle ho potkávala denně asi tři měsíce, podobu natáčení PR. Mazec, koukala jsem na ní s otevřenou puso....
    • Re: Heath

tak to vazne zavidiim...kez by se mi splnilo moje prani a taky bych ho videla =(
      • Re: Re: Heath

No, tak holky, nejste sami, koho při jejích slovech užírala závist... Prostě jen tak mezi řečí mi oznámí, že 3 měsíce pracovala s Heathem, a byla s ním v denním kontaktu. Ale aspoň nám potvrdila, co už tu všichni víme. Že jeho osobní kouzlo a charisma, se nedají slovy vyjádřit. *3*
        • emo-anne

Re: Re: Re: Heath

TAK TAKOVOOU ZAVIST JSEM ETE NEZAZILA:) NEMASM NA NI NEJAKY KONTAKT?:)
          • Re: Re: Re: Re: Heath

Mám:)
            • aliss67

Re: Re: Re: Re: Re: Heath

a dala by si ten kontakt aj mne?? plisss ...a dík *4*
    • aliss67

Re: Heath

wow,tak to jej moc závidím *4*
      • lina25

Re: Re: Heath

No, vůbec jsem nevěděla že s ním někdy přišla do styku. Zrovna jsem si prohlížela jeho biografii, a ona najednou povídá: Ukaž mi toho Heatha, tak jsem jí půjčila tu knížku, a ona pronesla: Teda na toho si moc dobře pamatuju... Já když jsem pracovala na Barrandově, a potkávala jsem ho... A já: COŽE JSI HO??? Tak začala vyprávět, že tam dělala aistentku režie, a když viděla ho poprvé, přišel ve starých teplákách, neupravený, s mastnými vlasy v culíku a podle jejích slov vypadal jak kdyby spal týden na ulici, přesto z něj vyzařovalo neskutečný kouzlo a charisma a když se usmál, tak tály ledy.... Se všemi se v pohodě bavil, byl inteligetní a nerozlišoval zda je ten člověk z komparzu, nebo hraje hlavní roli. Měřil všechny stehným metrem. Tak takový byl Heath podle člověka, který s ním pracoval *4*
        • zdenule119

WOW!!!!!!!

...tak to měla obrowský štěstí...tý wado...hrozně jí záwidím...asi jako wšichni tady...wow!!!...moje přání taky wždy bylo,abych se s nim někdy setkala...ale to už se mi nikdy nesplní... *9* *9* ...no wlastně splní...ale až na druhym břehu...no ale zase na druhou stranu jí to přeju...aspoň někomu se to powedlo se s nim setkat...Heath je prostě nejlepší a nejhezčí herec na celým širým swětě a nikdo nám ho už nenahradí...jeho kouzlo a charisma a úsměw a ty krásný oči...člowěk,na kterýho se prostě ani zapomenout nedá...HEATHE...MILIJU TĚ A NAWŽDY BUDU...SEŠ PROSĚ NEJLEPŠÍ...NIKDY NA TEBE NEZAPOMENEME... *14* *14* *14*
        • denina8

wow...tak to mela fakt stesti... *14*
        • aliss67

wow,tak toto keby som zažila,tak asi nežijem *4* *4* ale inak....velmi závidím taj kolegyni
  • petrahladilova

supeeer

lidi já su tak šťastná že má Heatheček další ceu--Heathy to je super že? Vidíš,dostáváš ceny i po tom co jsi bohužel pro tento svět, umřel *9* ale já nebude smutnit neboj *13* .
    Jinak teď sem hledala v jakýmkoliv časopisu nebo novinách nějakej článek ale nikde nic o Heathovy nepíšou hmmm!!!
    Proč asi *7*
    ale co my víme s Heathem sví a ono se něco objeví za čas.
    Tak se mějte a nezapomeňte --HEATH LEDGER je náš!!!!!!!!!Tak se mějte HeathLedgerovsky paa
    • a.n.c.a.

Re: supeeer

zrovna dneska jsem taky premejslela, ze by mohl byt nejakej casopis s Heathem a ono nic :(
  • heatcliff

.....

Jsem opravdu šťastný, že Heath za JOkera vyhrál, je to skvělé. *9* *4*
  • další cena pro Heathe

Včera bylo udílení MTV AWARDS a Heath vyhrál-jako největší filmový padouch-samozřejmě za Jokera, takže radujte se, veselte se nebo smutněte, podle toho jak to kdo cítí a hlavně nezapomeňte!
    • zdenule119

Re: další cena pro Heathe

...tak to je suprowý...prostě skwělý...a souhlasím s tím,že je škody,že se toho Hetheček nedožil... *9* ...ale je to super,že se o něm mluwí i rok a půl po jeho smrti...no a doufám,že se o něm bude mluwit pořád...doufám,že se na něj nikdy nezapomene...a taky si to myslím,že se na něj mikdy nezapomene...je nejlepší...a tu cenu wyhrál zaslouženě...Heatheček je prostě nejlepší pro mě a doufám,že i pro wšechny tady...nikdy na něj nezapomenu a doufám,že na něj nikdy nezapomene celej swět...Heath prostě nejlepší nawždy... *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: další cena pro Heathe

jo je to skveli....porad na nej myslej a my na nej porad myslime :)
    • perth

Tak to je fakt skvělé *3* Škoda, že jsem to neviděla *9* ..jak se o něm zase aktuálně mluví, přestože už je skoro rok a půl po smrti..*9*
      Je to náš miláček a vždycky bude *14*
      • eve-lyn

Re: Re: další cena pro Heathe

jojo..to je super...,že dostal tu cenu.. *1*
    • Re: další cena pro Heathe

Rozhodně zasloužená, ale bohužel, tomu komu měla skutečně udělat radost, ten se toho nedožil...
    • aliss67

jj to je fakt super, *4*
  • petrahladilova

...

bože jak mám to odpolední nestíhám sem chodt ale tento týden budu mít na ráno tak zde budu každej den...Musím si zjistit něco nového o Heathovy tak se mějte a nezapomeňte HEATH je nááááááš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3*
  • sluníčko

Ahoj, copak dnes se sem nikdo nepřišel podívat? Právě jsem získala další Heathův film Kletba bratří Girmmů. Heath v něm opět září jako sluníčko. I bonusy jsou super.
  • aliss67

Ticho...Tvoja duša spí

Tiše se na tvé mrtvé tělo dívám.
    Slzy v očích docela často mívám.
    Tiše pláču nad tvým mtrvím tělem.
    Byl si mého srdce učitelem........

Teď tu sama u tvé rakvi sedím.
    Na tvé něžné ruce smutně hledím.
    Teď sou studené jako led!!!!!!!!!!!
    Chci tě zpátky a to hned!!!!!

Proč ty si s andělama v nebi.
    A já už jenom sama na zemi..
    Bez tebe Lásko smutno je mi.

Než tvou rakev spustěj do studeného hrobu.
    Tak ti slibuju,že budem už navždy spolu.
    K tobě do rakve si tajně lehám.
    Cíl v životě už dávno nemám.
    To ty si byl můj životní cíl.
    S tvou smrtí skončil mého života díl
    *4*
  • 10 Things I Hate About You — FIRST LOOK

10 Things I Hate About You — FIRST LOOK!!!
    http://justjaredjr.buzznet .com/2009/05/28/10-things-hate-you- first-look/
    • aliss67

Re: 10 Things I Hate About You — FIRST LOOK

co to je za stránka?? tam není Heath??
    • a.n.c.a.

Re: 10 Things I Hate About You — FIRST LOOK

co to??
  • perth

Kalendář

Zdravím všechny *3* Dnes mi volali z toho internetového obchodu , kde jsem si objednala kalendář s Heathym na rok 2010, že toto zboží ještě není vyrobeno a bude nejdříve za měsíc..Takže vy, co ho máte taky objednaný, se obrňte trpělivostí a vydržte!Určitě tam bude vypadat krásně *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit