-
:(
Muze mi nekdo prosim vysvetlit jak se smazala ta diskuze? vzdyt tady bylo pres 3000 prispevku... *16* *8* -
-
Re: :(
no ja myslim ze jich je tu porad tolik, ale pocita se to znovu od zacatku
-
-
just For Heath.....
___________________________________ ____
_______♥♥♥♥♥♥________ __________________
_____♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
-
Re: just For Heath.....
sorry...ale mi to nevyšlo *4* *9*
-
-
...
Díky, že to oceňujete, ale jen něco vyjadřuji...možná slzy, možná úsměv a také vzpomínku, která tu avždy zůstane... -
...
Jen tobě Heathe,-skládám a budu skládat, to čím jsi, a pro všechny budeš. *9* -
...
Je těžké zapomenout na jeho tvář, která na mne shlíží ze všech stran, a vidím ji všude.
Není možné neslyšet hlas , jeho hlas, který je ozvěnou v dnech bez slunce, snad mi občas napoví, a našeptá vzpomínku.
Chci vidět tvé oči, bez nich se mé srdce svírá.
Tvůj stín ulehá v dálkách moří, a tvé slzy jsou výplní oceánů, a mořských vln, do kterých se dívám, a přidávám do nich slzu svou.
Tam kde jsi všude byl, ty místa mají stopu tvou, a jakto, že už tam nejsi, kde jen jsi?¨
V nočních ulicích tě není možné nalézt, a okna, ve kterých jsi žil jsou smutně prázdná.
Byt kde jsi žil, je naplněn tichem, tichem, které kdysi zapňoval tvůj dech. -
-
Re: ...
Nádherné.. *3* Krásné..*3* Máš opravdu talent..*3* Doufám, že si to někam ukládáš, protože zapomenout něco tak hezkého by byla škoda.. *4* -
...tak to je nádherný... -
KRÁSNE! *4* *9* -
-
Re: Re: ...
jo... krásný,úžasný,dokonalý... *14*
-
-
-
...
Ale víš, Zdenule já bych na něj v zlém nemyslel, nemám proč, být na něj naštvaný...stalo se, prostě měl asi problémy, a nějak se mu to vymklo z rukou...jenže za jakou cenu... *9* víš, ani kdyby spáchal sebevraždu, tak bych na něj nebyl naštvaný, protože by to bylo jeho přání, a já bych to respektoval... *9* možná by to bylo i lepší, jenže když pomyslíš na to, že smrt nechtěl, a chtěl se třeba jen vyspat, tak mne to šíleně štve, a je mi to hrozně líto... *9* vždy na něj budu myslet, a budu říkat že je to můj nejoblíbenější herec, i když už je po smrti, vím že něco tu po něm zůstalo, nějaká vzpomínka, která ho tu uchová napořád, prostě s námi tu zůstal, i proto že chceme , aby tu zůstal...ale je hrozný, že třeba jeho sestra Kate občas čeká na to, až jí zavolá, nebo uslyší jeho hlas, jenže v duchu ví, že se to nesplní, a že už ho nikdy neuslyší a neuvidí, a to mne drásá, když na tyhle situace pomyslím... *9* -
-
...to máš prawdu...já na něj taky nejsem naštwaná... *9* *9* ...je to prostě hrozný...myslela sem to tak,aby sme mysleli jen na to dobré a nemysleli na jeho smrt...jenomže mě se to taky někdy nedaří...mám chwilky kdy prostě musím myslet na tu příšernou chwíli,kdy si bral ty prášky...a pak sem celej den mrzutá a nemám proč se smát...ale pak si zase wzpomenu na jeho oči,úsměw...a hned je mi zase líp...taky mě to hrozně mrzí a štwe mě to wšechno co si tu wypsal... *9* *9* *9* *9* ...on pro nás už prostě nawždy zůstane tím nejlepším... *14* *14*
-
-
...
*9* -
....
Je opravdu zvláštní, že o Heathově smrti nic nevíte, ale tak možné to je...Jinak pro ty,kteří nevědí, Heath zemřel na následky náhodného předávkování šesti druhů léků, dost děsivé, když pomyslíme, na to že jeho tělo obdrželo takové dávky...ale stalo se...bohužel jeho srdíčko to neustálo, a zkolabovalo, čímž později došlo k zástavě srdce, ... *9* *9* *9* ... *9* -
-
Re: ....
*9* *9* *9* *9* *9* -
Re: ....
*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* je to hrozný...ale zase na druhou stranu...mysleme na něj už jen w tom dobrém... *14*
-
-
heath
hej holky a víte co se mu vlastne stalo?? -
-
Re: heath
Ahoj. Omylem se předávkoval léky na bolest na spaní kdo ví čím ještě. Nešlo však o sebevraždu, nýbrž jen o nešťastnou náhodu. -
Re: heath
áno,vieme...ty nie?? to je trochu divné,nie?? *9*
-
-
heath
hej holky a víte co se mu vlastne stalo??