-
pláž
Je t skvělý že si jeho kolegové na Heathe vzpoměly a pojmenovávají po něm své pozemky.Takhle se na Heathe nikdy nezapomene *13* MILUJU HEATHE LEDGERA
Jsem za to ráda,vždyť Deep byl nejen kolega,ale i kamarád a dohrál Heathečkovu roli v Imagináriu...hmmm...
Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a pište pište...
PS:Kalendář jeětě nemám a to bude víc jak měsíc kdy sem si ho objednala... -
-
Re: pláž
...jo je to uplně super...tohle je příklad toho,že na něj wšichni wzpomínají...a teď se na něj bude wzpomínat ještě wíc... *14* *14* *14* ...je to super...sem za to taky moc ráda...byli to dobří kamarádi a doufám,že ho teda w Imagináriu Deep nahradil dobře....ale určitě jo... *4* ...už se nemužu dočkat,až na ten filmík půjdu do kina... *14* *14* *14* ...HEATHY-->THE BEST!!!... *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: pláž
kalendar vychazi 26.6 tak ti nemohl jeste prijit..
-
-
pláž
jj pojmenoval po něm pláž na Bahamách na svém pozemku....to je ůžasný!!!
http://www.blesk. cz/clanek/showbiz-zahranicni-showbi z/117377/depp-pojmenoval-plaz-po-he rci-ledgerovi.html
kdyžgtak je to tady...poslala mi to mamka:) -
ostrov
Depp: Pojmenoval pláž po herci Ledgerovi! -
-
Re: ostrov
ale inak...je to super *4* -
Re: ostrov
co?? pláž???
-
-
......
dík...že sa vám básen páči *4* -
Spomienky....
Fotografie
a pohádky o prasátkách.
Jedna kytara
odráží se na trsátkách.
Psané zpěvníky
zelenou barvu nezmění.
Dlouhé debaty
střídalo dlouhé mlčení.
Kresby kovbojů,
jež jsem obdivovat směla.
Dotek na stříbře.
Krabice se uzavřela *4* -
-
Re: Spomienky....
...to je prostě krása...tak krásně bych to,co k němu cítím,nikdy newypsala...prostě nádhera... *14* -
Re: Spomienky....
Tohle je fakt povedený
-
-
...
tak co už máte někdo ten kalendář co jste si objednaly?Já ještě ne,ale už se nemůžu dočkat až mi přinde.A co je jinak nového,já hledala jestli se někde o něm nepíše a... no nepíše!!!Ale ono bude páč se blíží Imaginárium a určitě se už v USA promítal..Tak budou články o HEATHEČKOVI..tím vyjadřuji svůj nesouhlas jestli se mu může nebo nemůže říkat HEATHEČEK.Pro mě je to HEATH,HEATHY a HEATHEČEK a vždycky bude.A určitě tím nemyslím že to je děcky,mám ho prostě ráda a je to můj způsob jak to mimo jiného vyjádřit *8*
Tak se lidi mějte HEATHLEDGEROVSKY a pa zas někdy.... *3* -
-
Re: ...
...já ten kalendář taky ještě pořád nemám... *9* *9* *9* ...už se nemužu dočkat,až mi přijde...hrozně se těšim...určitě se budem wšichni mít HEATHLEDGEROWSKY...jinak už to prostě nejde...HEATH JE NEJLEPŠÍÍÍ A TO NAPOŘÁD...!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ...
kalendar vychazi az 26.6 tak klid... -
-
Re: Re: Re: ...
vážně? tak to je divný, když už ho mám ;) -
-
Re: Re: Re: Re: ...
tak to je nejaky divny,me ta baba psala ze bychazi az 26.....tak to je nejaky divny,tak me je to jedno hlavne ze mi prijde...se cely prazky budu kochat -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
asi tak nějak...taky se budu celý prázky kochat tou nádherou... *4* *14* ...HEATHY MILUJU TĚ!!!!!!!!!!!... *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
Heath
ja vim ze treba nekoho nastvu, ale moc moc vas prosim nepiste Heathecek vzdyt to je Heath a ne nejakej malej Heathecek..... *9* -
-
Re: Heath
tak to je snad jedno ne?...pro nas je to heathy,heathecek,heathynek ...atd...a je to kazdyho vec jak mu rika... -
-
Re: Re: Heath
jojo.. Heathy je třeba krásný
-
-
Re: Heath
...OK...tak dobře...sice se mi líbí říkat Heatheček,ale budu se snažit to nepsat... *3* *4* ...HEATH JE NEJLEPŠÍÍÍ!!!...
-
-
knížka...
ahojík...dlouho jsem byla pryč a tak znovu koukím co tu přibylo nových příspěvků a krásných textů,vzpomínek na něj,které mě vždy znovu a znovu nutí přemýšlet o jeho smrti a o něm *9* před týdnem mi také bylo 15 *1* *5* *15* a od babičky jsem dostala to co jsem si nejvíc přála- ilustrovanou bibliografii H.L. *14* *14* *3* *15* *1* *1* *3* *15* jééééééé já byla štastná *15* na každé staně je nejméně jeden obrázek, jak z filmového plátna, tak ze soukromého života, a spousta nových informací a rozhovorů *14* všem doporučuji, jsem nanejvýš nadšená *1* -
-
Re: knížka...
... *14* jééé...tu knížku si už taky dlouho přeju...ale mamka mi ju nechce koupit... *9* *9* *9* ...což mě pěkně štwe...ale já ju snad přemluwím...protože musím mít aspoň něco,co mi ho bude stále připomínat každým dnem...i když jeho filmy mi ho připomínají...ale tu knížku taky musím mít *14* ...a souhlasím s tím,že sou tu nádherné texty o Heathečkowi...tak krásně je tu wypsané wše,co k němu wšichni cítíme...já bych to nikdy tak krásně newypsala...ale musim říct,že mi wšichni mluwí z duše... *4* *14* ...HEATH JE NEJLEPŠÍ!!!NAWŽDY!!!!... -
-
Re: Re: knížka...
Co?? je nejaká nová knižka o Heathovi?? alebo myslíš tú ilustrovanú biografiu??? -
-
Re: Re: Re: knížka...
no samozřejmě že tu bibliografii *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: knížka...
aha...díki *4*
-
-
-
-
-
Matilda Michelle
nevite o novych fotkach Matildy a Michelle??.. -
-
Re: Matilda Michelle
no já sem žádný new nenašla..nic novýho není
-
-
...
Nechápu, ono něco zmizelo? pokud ano, tak to nedokážu vysvětlit.