-
ach jo ...
Smrti už dávno nebojím se,
až jednou přijde, v náruč svou
chytne mne, se mnou zatočí se
a odnese mne v říši svou...
stane se jen, co má se stát,
vždyť také velmi dobře ví se,
že umí bolest odnímat...
v ústrety jít jí nehodlám,
ač o Nirváně krásně sní se,
z života pryč se nechystám...
klidně jí podám ruku svou,
však teprv až čas naplní se...
Dřív nebude mou milenkou! -
Heathy.....
Brečím pořád celou noc,
chybíš nám tu strašně moc.
To jen ty svým úsměvem,
zlepšil si všem celý den.
Teď už to tak ale není,
od teďka se všechno mění.
A teď když už tady nejsi,
začali být minuty delší.
Už se nikdy nevrátíš,
ale na to ty už nemyslíš. -
...
Jak jsi mohl zmizet?
Okamžik, kdy jsi tiše zavřel víčka, a tvůj zrak hleděl do tmy.
Okamžik, kdy tvůj dech začal plynout v pomalém proudu.
Okamžik, kdy tvé srdce z nenadání přestalo bít, a kdy tě už nebylo možné probudit.
Jak jen ten okamžik mohl nastat?
Chvíle kdy jsi chtěl toho tolik říct, ale srdce ti nedalo šanci.
Co jsem jen dělal v tu chvíli?
Ve chvíli kdy jsi zavřel oči, a navždy usnul?
Kam, jsi jen odešel?
Proč jsi tu nezůstal, proč jsi zmizel, proč zmizely tvé oči , které byly plné slunce a života, tvůj úsměv, který pohladil mé rány...proč... -
-
Re: ...
Tak to je tedy opět smršť krásné a někdy hodně smutné poezie, ale nejvíc se mi líbí tyto otázky..Mluví mi z duše..Častokrát mě po Heathově smrti tyhle otázky pronásledovaly, ale odpovědi nikde.. *9* Ale je to krásné-klobouk dolů.. *3* -
wow...to je fakt užastné...to ty sám??...fakt máš talent *4*
-
-
...
Když nebe začíná padat to tmavého stínu, začínám shlížet do nebes, a vítr mne unáší dál, za tvým stínem.
Stále běžím dál, někde v dálce běžíš, ale nevidím tě nikde.
Ani neslyším tvůj hlas, který splívá s hlukem větru.
Jsi mým světlem, chci ti zpívat celé srdce, a snad aspoň slzy, slzy mé vidíš. -
...
Chci zůstat v koutě stěn, které jsi kdysi objímal, a cítit v nich kousek tebe, a tvého dechu, mít pocit objetí tvého náručí.
Kéž by šel cítit tvůj tlukot srdce, a slza tvých očí by smívala bolest z tvého odchodu.a
Jenže tvé oči, jsou jiskrou a nemizícím srdcem. -
...
No myslím lidi, že HEATH má o nezapomínání, a úspěch postaráno! A jsem tomu velmi rád, protože myslím, že je jeho smrt jakýmsi posunem, k tomu, abychom ho ještě víc milovali a fandili mu, i když trochu jinak. *9* Ale chci jen říct, že ani to, že zemřel, a není tu, tak ani to nezabrání v tom, aby byl dál obdivován a milován, protože si to zaslouží. Je ho obrovská škoda, ale co se dá dělat... -
Nové fotky
Čus lidi. Pokusím sem dát nějaké fotky Heatha jako Jokera. Jsou to pózovací.
Je tam fakt roztomilej *14*. -
-
Re: Nové fotky
...no to bude skwělý... *14*
-
-
...
VŠECHNY PO DELŠÍ ODMLCE ZDRAVÍM, NEJDŘÍV BYCH CHTĚL VZKÁZAT NĚCO GALLACHER|: kALENDÁŘ MÁM DOMA, JESTLI NEVĚŘÍŠ, ZAJDI SI DO PRAŽSKÉHO BONTONLANDU, KDE HO MAJÍ PLNÝ REGÁL,ODTUD HO TAKÉ MÁM, A TO ŽE TI NĚJAKÁ PANÍ ŘEKLA, ŽE JEŠTĚ NEVYŠEL, TAK TO SE BOHUŽEL ASI SPLETLA, KALENDÁŘ VYŠEL, A JE NÁDHERNÝ. JINAK BYCH TĚ TAKÉ RÁD POPROSIL, ABYS NÁM URČILA STRÁNKU, NEBO SERVER ODKUD, SI FILM O HEATHOVI STÁHLA, MOC BYCH TI BYL VDĚČNÝ!A MYSLÍM ŽE NÉ, JEN JÁ!...JINAK VÍTE STÁLE VÍC VĚŘÍM V TO, ŽE HEATH TU S NÁMI ZŮSTAL, NĚCO JAKO JEHO ZÁŘ V OČÍCH, NEBO SVATOZÁŘ, TU PO NĚM ZŮSTALA! PROSTĚ NAVŽDY...PROTO OBČAS HLEDÍM DO NEBE, A USMÍVÁM SE, PROTOŽE VÍM ŽE HEATH TU NĚČÍM JE, A PROSTĚ NEODEJDE NIKDY...JÁ HO PROSTĚ MILUJI,JE TO MÁ LÁSKA, A TI KTEŘÍ HO MILUJÍ, VÍ ŽE TU STÁLE JE... *14* *3* *9* -
-
...já ho taky ještě nemám...asi nám ho zapomněli poslat... *9* ...a jinak taky musím uplně souhlasit s tím,že Heath tu s námi zůstal a zůstaně napořád...já se díwám do nebe každý den(no skoro každý den...:)...)...a wždycky na mě dolehne takowej zwláštní pocit...smutek,ale zároweň i radost...prostě takowej nepopsatelnej pocit...Heatha budu milowat napořád... *14* ... -
Jo přesně tak!! Dosvědčuji, že ten kalendář má!! Osobně jsem ho viděla, i jsem si na něho dokonce mohla sáhnout(heč.. *14* ) Že jo..ale do nebe jen tak jsem tě ještě hledět neviděla..ale nevadí XD přesně Heath tady s náma je!a navždy tady zůstane *3*
-
-
JOKER!!!
Tyjo, dneska jsem konečně dokoukala Temnýho rytíře a úplně ty vaše komentáře chápu. TO BYLO NĚCO ÚŽASNÉHO, DOKONALÉHO, KOUZELNÉHO!!! Heath byl naprosto dokonalej, jeho výkon...to prostě nedokážu popsat slovy.*14* Je mi ho strašně moc líto a ten Oskar byl zaslouženej!!! Jeho Joker byl NEUVĚŘITELNEJ!!! Heathea je strašná škoda.*9* JOKER 4EVER! Why so serious? -
Heath Ledger A Tribute
Vcera sem si stahla a divala se na film Heath Ledger A Tribute...myslela jsem ze se pujdu asi zahrabat pac sem celej film probrecela...chjo...sice to bylo anglicky ale me stacilo jak o nem vypraveli jeho kamaradi Christian Bale,Aaron Ackhart,Maggie Gylenhaal apod...a ten jehp usmev a uplne mi bylo uzko.. *9* -
-
Re: Heath Ledger A Tribute
A NAPISALA BY SI ODKAZ NA TEN FILM?? RADA BY SOM SI HO POZRELA...KED JE TAM HEATH...MUSÍ TO BYT URČITE KRÁSNÉ... *4* *4* -
Re: Heath Ledger A Tribute
...tak to tě chápu... *9* ...ten jeho úsměw je nezapomenutelnej... *9* ...a můžu se zeptat,kde si ho stáhla prosííím???...předem děkuju... *4* ...
-