Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aliss67

ach jo ...

Smrti už dávno nebojím se,
    až jednou přijde, v náruč svou
    chytne mne, se mnou zatočí se
    a odnese mne v říši svou...

stane se jen, co má se stát,
    vždyť také velmi dobře ví se,
    že umí bolest odnímat...

v ústrety jít jí nehodlám,
    ač o Nirváně krásně sní se,
    z života pryč se nechystám...

klidně jí podám ruku svou,
    však teprv až čas naplní se...
    Dřív nebude mou milenkou!
  • aliss67

Heathy.....

Brečím pořád celou noc,
    chybíš nám tu strašně moc.
    To jen ty svým úsměvem,
    zlepšil si všem celý den.

Teď už to tak ale není,
    od teďka se všechno mění.
    A teď když už tady nejsi,
    začali být minuty delší.

Už se nikdy nevrátíš,
    ale na to ty už nemyslíš.
  • heatcliff

...

Jak jsi mohl zmizet?
    Okamžik, kdy jsi tiše zavřel víčka, a tvůj zrak hleděl do tmy.
    Okamžik, kdy tvůj dech začal plynout v pomalém proudu.
    Okamžik, kdy tvé srdce z nenadání přestalo bít, a kdy tě už nebylo možné probudit.
    Jak jen ten okamžik mohl nastat?
    Chvíle kdy jsi chtěl toho tolik říct, ale srdce ti nedalo šanci.
    Co jsem jen dělal v tu chvíli?
    Ve chvíli kdy jsi zavřel oči, a navždy usnul?
    Kam, jsi jen odešel?
    Proč jsi tu nezůstal, proč jsi zmizel, proč zmizely tvé oči , které byly plné slunce a života, tvůj úsměv, který pohladil mé rány...proč...
    • perth

Re: ...

Tak to je tedy opět smršť krásné a někdy hodně smutné poezie, ale nejvíc se mi líbí tyto otázky..Mluví mi z duše..Častokrát mě po Heathově smrti tyhle otázky pronásledovaly, ale odpovědi nikde.. *9* Ale je to krásné-klobouk dolů.. *3*
    • aliss67

wow...to je fakt užastné...to ty sám??...fakt máš talent *4*
  • heatcliff

...

Když nebe začíná padat to tmavého stínu, začínám shlížet do nebes, a vítr mne unáší dál, za tvým stínem.
    Stále běžím dál, někde v dálce běžíš, ale nevidím tě nikde.
    Ani neslyším tvůj hlas, který splívá s hlukem větru.
    Jsi mým světlem, chci ti zpívat celé srdce, a snad aspoň slzy, slzy mé vidíš.
  • heatcliff

...

Chci zůstat v koutě stěn, které jsi kdysi objímal, a cítit v nich kousek tebe, a tvého dechu, mít pocit objetí tvého náručí.
    Kéž by šel cítit tvůj tlukot srdce, a slza tvých očí by smívala bolest z tvého odchodu.a
    Jenže tvé oči, jsou jiskrou a nemizícím srdcem.
  • heatcliff

...

No myslím lidi, že HEATH má o nezapomínání, a úspěch postaráno! A jsem tomu velmi rád, protože myslím, že je jeho smrt jakýmsi posunem, k tomu, abychom ho ještě víc milovali a fandili mu, i když trochu jinak. *9* Ale chci jen říct, že ani to, že zemřel, a není tu, tak ani to nezabrání v tom, aby byl dál obdivován a milován, protože si to zaslouží. Je ho obrovská škoda, ale co se dá dělat...
  • bobby

Nové fotky

Čus lidi. Pokusím sem dát nějaké fotky Heatha jako Jokera. Jsou to pózovací.
    Je tam fakt roztomilej *14*.
    • zdenule119

Re: Nové fotky

...no to bude skwělý... *14*
  • heatcliff

...

VŠECHNY PO DELŠÍ ODMLCE ZDRAVÍM, NEJDŘÍV BYCH CHTĚL VZKÁZAT NĚCO GALLACHER|: kALENDÁŘ MÁM DOMA, JESTLI NEVĚŘÍŠ, ZAJDI SI DO PRAŽSKÉHO BONTONLANDU, KDE HO MAJÍ PLNÝ REGÁL,ODTUD HO TAKÉ MÁM, A TO ŽE TI NĚJAKÁ PANÍ ŘEKLA, ŽE JEŠTĚ NEVYŠEL, TAK TO SE BOHUŽEL ASI SPLETLA, KALENDÁŘ VYŠEL, A JE NÁDHERNÝ. JINAK BYCH TĚ TAKÉ RÁD POPROSIL, ABYS NÁM URČILA STRÁNKU, NEBO SERVER ODKUD, SI FILM O HEATHOVI STÁHLA, MOC BYCH TI BYL VDĚČNÝ!A MYSLÍM ŽE NÉ, JEN JÁ!...JINAK VÍTE STÁLE VÍC VĚŘÍM V TO, ŽE HEATH TU S NÁMI ZŮSTAL, NĚCO JAKO JEHO ZÁŘ V OČÍCH, NEBO SVATOZÁŘ, TU PO NĚM ZŮSTALA! PROSTĚ NAVŽDY...PROTO OBČAS HLEDÍM DO NEBE, A USMÍVÁM SE, PROTOŽE VÍM ŽE HEATH TU NĚČÍM JE, A PROSTĚ NEODEJDE NIKDY...JÁ HO PROSTĚ MILUJI,JE TO MÁ LÁSKA, A TI KTEŘÍ HO MILUJÍ, VÍ ŽE TU STÁLE JE... *14* *3* *9*
    • zdenule119

...já ho taky ještě nemám...asi nám ho zapomněli poslat... *9* ...a jinak taky musím uplně souhlasit s tím,že Heath tu s námi zůstal a zůstaně napořád...já se díwám do nebe každý den(no skoro každý den...:)...)...a wždycky na mě dolehne takowej zwláštní pocit...smutek,ale zároweň i radost...prostě takowej nepopsatelnej pocit...Heatha budu milowat napořád... *14* ...
    • tetka.betka

Jo přesně tak!! Dosvědčuji, že ten kalendář má!! Osobně jsem ho viděla, i jsem si na něho dokonce mohla sáhnout(heč.. *14* ) Že jo..ale do nebe jen tak jsem tě ještě hledět neviděla..ale nevadí XD přesně Heath tady s náma je!a navždy tady zůstane *3*
  • bobby

JOKER!!!

Tyjo, dneska jsem konečně dokoukala Temnýho rytíře a úplně ty vaše komentáře chápu. TO BYLO NĚCO ÚŽASNÉHO, DOKONALÉHO, KOUZELNÉHO!!! Heath byl naprosto dokonalej, jeho výkon...to prostě nedokážu popsat slovy.*14* Je mi ho strašně moc líto a ten Oskar byl zaslouženej!!! Jeho Joker byl NEUVĚŘITELNEJ!!! Heathea je strašná škoda.*9* JOKER 4EVER! Why so serious?
  • gallacher

Heath Ledger A Tribute

Vcera sem si stahla a divala se na film Heath Ledger A Tribute...myslela jsem ze se pujdu asi zahrabat pac sem celej film probrecela...chjo...sice to bylo anglicky ale me stacilo jak o nem vypraveli jeho kamaradi Christian Bale,Aaron Ackhart,Maggie Gylenhaal apod...a ten jehp usmev a uplne mi bylo uzko.. *9*
    • aliss67

Re: Heath Ledger A Tribute

A NAPISALA BY SI ODKAZ NA TEN FILM?? RADA BY SOM SI HO POZRELA...KED JE TAM HEATH...MUSÍ TO BYT URČITE KRÁSNÉ... *4* *4*
    • zdenule119

Re: Heath Ledger A Tribute

...tak to tě chápu... *9* ...ten jeho úsměw je nezapomenutelnej... *9* ...a můžu se zeptat,kde si ho stáhla prosííím???...předem děkuju... *4* ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit