Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdenule119

...

...ahojte...sem se jen chtěla zeptat...pořád se tady píše o nějaký knížce...jen bych se chtěla zeptat,o jaký a kdyžtak,kde ste ji sehnali...protože bych si jí taky určitě chtěla pořídit...děkuju moc... *4*
    • veronika.hl

heath

Ahoj, tak ona knížka se jmenuje Heath Ledger a je to ilustrovaná biografie napsal ji Chris Roberts a je tam plno krásných fotek. Rozhodně doporučuju a navíc není drahá stála jen 299 kč. Koupíš ji normálně v knihkupectví v oddělení osobnosti nebo životopisy nebo memoáry
      • zdenule119

Re: heath

...jj...děkuju... *3* ...tak tu knížku prostě musím mít...
  • xxpetulqa

MTV

Jo, bohužel, je :( :(
    Ale víte co?Je skvělý, že vyhrál na MTV tu cenu, ne?...Akorát mi jako nějak uniklo, že už to dávali :( Nebo jsem blbá a nedávali? :D ... Každopádně je to skvělý...byl úžasnej a zaslouží si to. <3
  • kikines

Fakt ?

On je fakt mrtvej ?
    To mě štve byl to dobrej herec . *9*
    • lidus5

Re: Fakt ?

Tak to fakt nechápu!!! Jak to někdo nemůže vědět?!?!? *7* *7* *7*
    • lina25

Nezlob se na mě, ale ty jsi teď vylezla z jeskyně, nebo si děláš srandu že to víš až teď?
      • lina25

Re: Re: Fakt ?

Já jen, že pokuď si fanouškem 65 dní, tak jsem si říkala, že už jsi si to někde třeba přečetla...
        • andy

No já jsem se to dozvěděla taky až v lednu tohoto roku, protože jsem se o něj začala zajímat až po filmu 10 důvodů proč tě nenávidím a od té doby je to můj nejoblíbenější herec
    • heatcliff

.....smrt, šokovala

Jé, pokud jsi právě zjistila, že je už po smrti, tak to je mi líto....Já když si to uvědomil, no a po nějaké době mne to začlo dosti trápit....Heath, no jo no, co s tím naděláme...bohužel nic...i když si tolik všichni přejeme, se jednou probudit, a třeba slyšet v televizi nebo rádiu, že chystá nový film, žení se, navštíví nějaký festival...to je jedno, prostě kdybychom věděli, že žije, a že se těší ze života....jenže osud tomu chtěl jinak, i když špatně...tohle můžeme řešit stále a věčně nad tím plakat, jenže nic to nezmění....ale i tak nám asi průchodu emocí a citů ze smutku, z těla a hlavy ven, nic nezabrání.... *9*
    • aliss67

a to už je asi rok po jeho smrti ... *9* *9*
    • aliss67

no,predtav si že je... *9* *9* *9*
  • heatcliff

KALENDÁŘ

Lidi, tak už mám ten kalendář Heathečka! *3* *15* *15* Tím že jsem v Praze, tak jsem dnes zamířil do centra do Bontonlandu, a najednou se dívám, a na stojánu viselo snad 10 kusů kalendáře! s jeho fotkou. nejdřív jsem se zeptal mamky, jestli vidí to co já, a pak už jsem k tomu letěl, a jeden si vzal! Jsou fakt krásné fotky, většinou z akcí, z let 2006-07...Ale nádhera, takže je už normálně v prodeji...Pokud stále čekáte, rovnou bych napsal do Bontonlandu, a zeptal se, zda by to neposlali, a nebo ti, kteří to máte blízko do Prahy, tak neváhejte a zajeďte si tam! Jsem tak šťASTNÝ, ŽE HO UŽ MÁM! Jinak v bontonlandu, mají i velkej plakát Jokera, snad skoro přes celé dveře, a pak plno dalších, a to nemluvím a většině Heathových filmů za dobré ceny....No ale kalendář- ty fotky, já prostě Heatha miluji- láska na celý život! *9* *14* *4*
    • zdenule119

Re: KALENDÁŘ

...suprowý...já si taky musím počkat,až mi přijde poštou...nemužu se dočkat... *14* *14* *14* ...a taky bych se chtěla zeptat,jak jeto teda s těma stránkama io Heathowy???...taky Heathečka miluju moc a nikdy nepřestanu... *9* *14* *14*
    • perth

Re: KALENDÁŘ

Tak to je paráda *3* Já ho mám objednaný, tak si musím počkat..
      Jak je v Praze? Až budeš mít chvilku klid, napiš email..Pa.
  • perth

Heath

Tak to je fakt pecka! *8* Připojuji se k závistivcům, kteří neměli to štěstí a čest se s Heathym osobně setkat či ho dokonce pravidelně vídat.. *9*
    Tvé kolegyni Lino to možná zase tak úžasné nepřipadá, ikdyž uznala Heathovo nepopíratelné kouzlo a charisma, ale mě by zajímal každičký okamžik, který vedle něj strávila..Jak se tvářil, jak hrál, jak se smál, jak se jinak oblékal (kromě těch tepláků*1*),jestli má z té práce nějaké fotky apod.Vím, že je to hrozně dlouho, ale zkus se jí prosím zeptat? Pro nás všechny tady a asi i pro tebe je to myslím ohromně zajímavé *3* Ale ikdyby si toho tvá kolegyně už moc nevybavila, jsi moc hodná, že ses o to s námi podělila *3* Díky *4*
    • lina25

Re: Heath

Ahoj všichni. Jsem moc ráda že jsem Vás potěšila:) Pro mě to rozhodně zajímavé bylo, protože jak už jsem psala, dozveděla jsem se to náhodou. No, co jsem se jí taky ptala, byla věc všeobecně známá že Heath, ač už tenkrát výborný herec, si prý nijak extra nevěřil, a myslel si, že nehraje tak dobře, jak to vnímalo a vnímá jeho okolí. Prostě pořád měl pocit, že to může být lepší, a dřel a dřel... Fotky s Heathem bohužel nemá... No co se oblékání týče, tak jak kdy. Někdy se prý oblékl hodně ležérně ( tepláky *4* ) Někdy třeba džíny asi prý hodně záleželo na situaci, třeba když se chystal někam ven atd... Když z ní ještě něco vytáhnu tak písnu. *3*
      • perth

Re: Re: Heath

Díky moc Lino! *3*
        Zní to všechno jako jeden ze snů, které se mi o Heathovi zdály..Co já bych dala za 5minut vedle Heathe.. *9*
        Ta tvoje kolegyně si možná myslí, že jsme banda šílenců*1* Ale to je mi jedno..
        No čas se bohužel vrátit nedá..Jsem ale moc ráda, že existují tady v ČR lidé, kteří se s Heathem setkali a že máme na na jednoho z nich přes tebe Lino spojení *4* To je úžasné *3*
        Ještě jedno DÍKY MOC *1*
        • Re: Re: Re: Heath

Vůbec není zač:) Tohle jsem si fakt nemohla nechat pro sebe. Bohužel, tohle bude asi tak vše, co jsem tu napsala a co mi o něm řekla. Je to přece jenom už doba... Snad to postačí k tomu:)
      • emo-anne

Re: Re: Heath

moc dekujeem za informacee:) *14*
    • emo-anne

Re: Heath

jj vsechny moc prosime o nejakee informace....moc by nas to potesiloo:)
  • emo-anne

stestii

noo jak sem nad tim tak premyslela, setkat se s nim se podarilo jen lidem kteri ho ani zas tak nemilovali jak my....urcite se s nim setkalo par fanynek z ameriky kdyz mohli mit pristup treba na oscari a tak....ae i tak je to zajimavy:) nikomu z nas, z velkych milujicich fanynek se s nim nesetkalo a lidem kteri ho ani zas tak moc nemuseli se to povede:) a das mi prosim nejaky ten kontakt?:)
    • Re: stestii

S tím kontaktem fakt nevím. Já na ní mám totiž jen pracovní kontakty, a to bych se jí musela zeptat.
  • zdenule119

WOW!!!!!!!

...tak to měla obrowský štěstí...tý wado...hrozně jí záwidím...asi jako wšichni tady...wow!!!...moje přání taky wždy bylo,abych se s nim někdy setkala...ale to už se mi nikdy nesplní... ...no wlastně splní...ale až na druhym břehu...no ale zase na druhou stranu jí to přeju...aspoň někomu se to powedlo se s nim setkat...Heath je prostě nejlepší a nejhezčí herec na celým širým swětě a nikdo nám ho už nenahradí...jeho kouzlo a charisma a úsměw a ty krásný oči...člowěk,na kterýho se prostě ani zapomenout nedá...HEATHE...MILIJU TĚ A NAWŽDY BUDU...SEŠ PROSĚ NEJLEPŠÍ...NIKDY NA TEBE NEZAPOMENEME...
    *14* *14* *14*
  • petrahladilova

tiše závidím

..té která s ním pracovala.Musel to být skvělý zážitek.J8 bych to brala jako dar od Boha s ním pracovat nebo se s ním aspoň setkat,ale jednou se s ním potkám,věřím tomu...
    Heath je prostě nej na tomto celým světě ale i tam nahoře v nebi... *4*
    Heathy moc nám tady chybíš a já se těším na tvůj poslední film..Imaginárium..I když my bude smutno-v jednom záběru budeš a pak tě nahradí někdo jiný.. *9* a včichni víme proč.
    HEATHY MMILUJU TĚ a myslím na to jak se ti daří.Jsi prostě NÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Š!!!!!!!
    Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a paaa
  • heatcliff

......

Je mi hrozně líto, že se teď zjevuji na diskuzi málo, ale mám mnoho těžkostí a zařizování...Heath byl opravdu božský, nevím co mu vytknout, pro mě to bude nejkrásnější herec a velmi taletovaný, a asi vždy mi ho bude líto. to prostě nezmizí. HEATH - Stále tu bude tvá svatozář, která bude mým světlem v tmách života....
  • lucyy

Je NeJlEpŠí..

Je nejlepšííííí... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit