Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • emo-anne

fotecky

na adrese heathledger.com/gallery jsou v nabidce nove fotecky matildy a michelle ze 23.kvetna tedy ze vcerejska:)
    • Re: fotecky

nebo
      http://justjared.buzznet.com/2009 /05/23/matilda-ledger-does-a-little -dance/
  • aliss67

Odchádzam...

Odcházím...
    Odcházím a modlím se za Vás,
    odcházím z milovaných srdcí,
    odcházím, vše zbyde tu z mých věcí,
    přemýšlím, pláču, odcházím.

Loučím se s mou touhou,
    loučím se se svou láskou,
    před sebou mám cestu dlouhou,
    vše je pro mne pouhou sázkou.

Kámen na mých ramenou,
    tíha v mé duši,
    kdo rád mě má a zná mě,
    ten už jistě tuší.

Myslete na mě, chci být Vaší myšlenkou, věřte ve mě, stávám se smrti milenkou.
    *4*
    • zdenule119

Re: Odchádzam...

...ty básničky sou wážně nádherný...
      • aliss67

Re: Re: Odchádzam...

DAKUJEM! :D
  • aliss67

už sa nikdy nevrátiš...

Brečím pořád celou noc,
    chybíš nám tu strašně moc.
    To jen ty svým úsměvem,
    zlepšil si všem celý den.

Teď už to tak ale není,
    od teďka se všechno mění.
    A teď když už tady nejsi,
    začali být minuty delší.

Už se nikdy nevrátíš,
    ale na to ty už nemyslíš.
    *9* *4*
    • Re: už sa nikdy nevrátiš...

úžasný
      • aliss67

Re: Re: už sa nikdy nevrátiš...

dík *4*
  • petrahladilova

Heatheček...

Ahoj všichni,Mě se teda o Heathovy nezdá-bohužel.Ale to neznamená že ho nemiluju to právě naopak já ho taky moc MILUJU *14* .Jen sem neměla tu čest *9* .Vy tady o něm tak krásně píšete a za to vám děkuju,on si to zaslouží.A Heatha nemiluju jen proto,že byl a je krásnej ale i proto jakej byl člověk-rd se smál,dokázal být šťastnej a moc hezky mluvil o své rodině,a toho si cením boť mám taky rodinu a jsou pro mě to nejdůležitější.A pro Heathe taky jistě byly.
    I já věřím,že někde žije a je mu tam moc krásně a ví o nás tam.Vlastně se těším až přijde jednou můj čas,že ho tam uvidím.Ale do té doby-budu na něho moc myslet i když víc už to asi nejde,myslím na něj neustále.A budu ho moc MILOVAT tak jak si to Heath zaslouží...
    Chybíš tady Heathy Ledgere..Milujeme tě a nikdy na tebe nezapomeneme...
    Navždy jsi v našich srdcích *3* *14*
    • zdenule119

Re: Heatheček...

jo přesně...já ho taky miluju za to jakej byl člowěk...a až taky přijde můj čas,tak se budu těšit až ho tam potkám...miluju ho moc a nawždy...zůstane tady snámi nawždycky a aspoň jěho duch nás bude ochraňowat a přinášet aspoň kousek radosti... *4*
  • heatcliff

......

Lidi, dělám stránky o Heathovi, a chci tam udělat rozsáhlá diskuzní fóra, takže mi dávejte tipy, na témata, která tam chcete mít, kdyžtak mi pište na můj profil.
    • zdenule119

Re: ......

...tak to je super,že chceš založit stránky o Heathečkovi...určitě na diskuzní fóra chodit budeme...pořád...že jo...:-) *3*
      • Re: Re: ......

jj *3*
  • heatcliff

....

No já psal email produkční, nebo mluvčí Tv Prima, a ptal jsem se jí na to, zda budou dávat další filmy s Heathem, šstále čekám na odpověď, tak snad se vyjádří, jinak tam budu muset psát znovu.
  • emo-anne

heath

Pro me bude fakt navzdy cislo jednaa:) hele kazdou sobotu me napada ze zavlolam do volejte novu a neco jim tam reknu at zase davaji heatha....furt nejakej steven seagal nebo co:D trebaa nejaky ten jeho serial by mohli odvysilat...to by bylo super:) treba roar...kazdy den bych se tesila domu:)
    • denina8

Re: heath

ten serial by byl dobrej napad *14*
    • zdenule119

Re: heath

to je dobrej nápad...to bych se těšila taky každej den dom... *4* ...
  • heatcliff

......

Heath byl krásný, a pro mne je stále! Byl dokonalý, opravdu všechno proto splňoval, krásný, inteligentní, talentovaný- no jakého jiného partnera by si člověk mohl přát! Heath dokázal naplnit vše! Jak jsem říkal, být na místě Michelle, jsem s ním, a prožíval bych s ním každý okamžik, ale víme, že Michelle to také měla těžké, díky bulváru, a Heathově začínající problematice prášky, a závisloti na nich....no jo no....ale Heath byl opravdu nádherný!Já s ním viděl poprvé Zkrocenou horu, a to jsem ho viděl poprvé, a za dvě hodinky na mě udělal takový dojem, a tak mne okouzili, že jsem ho nedokázal spustit z hlavy....prostě- Heathe, vzpomínkou na tebe, jsou tvé krásné oči, které zářily, a byly jistotou v každém zarmoucení a tmě.
    • Re: ......

Já jsem ho poprvé viděla ve filmu Příběh rytíře, kde byl moc sympatický, ale pak ve Zkrocené hoře, a to mě úplně dostalo. Už jsem viděla 11 jeho filmů, a všem Heath dodává takový zvláštní šmrnc. Je to asi tím jeho kouzlem, nebo tím, že ho mám prostě ráda.
    • zdenule119

Re: ......

...souhlasííím...uplně naprosto přesně wylíčené...já citím a wěřím w to,že on tu mezi námi pořád někde je a že nás ochraňuje...když je mi nejhůř,tak si wždycky wzpomenu na něj a je mi hned líp...on nám pomáhá wlastně i po swé smrti...je nejlepšííí a nawždy jím zůstane... *4* *14* *3*
  • heatcliff

........

Víte jsem rád, že můžu být uživatelem této diskuze o Heathovi, která mi v mnohých směrech citově pomohla, protože vím, že smutek, který jsem měl a mám z Heathovy smrti, nemám sám, ale plno jiných lidí, a také že je tu plno fanoušků, kteří ho mají rádi.
    • zdenule119

Re: ........

...souhlasím...připadá mi,že dokud sem nechodila k této diskuzi,tak sem byla we wnitř nějaká prázdná...ale teď???...každý den sem chodím a pak odcházím s tím pocitem,že w tom nejsem sama...a že si mnoho lidí myslí o něm uplně to stejné jako já a že ho mají wšichni tak moc rádi...HEATH JE PROSTĚ NEJLĚPŠÍÍÍ... *14* *14* *14*
  • Matilda v parku

Ahoj lidičky, kouknětě na tenhle odkaz, jsou tam fotky Matildy v parku ze dne 19., jak si hraje, no jde vidět, že nějaký talent zdědila:o) Tady je ten odkaz: http://www.celebrity-gossip.net/cel ebrity_gallery/category/C409
    • perth

Re: Matilda v parku

Matty je úžasná holčička *3* Škoda, že si nehraje někde poblíž ...*3* Hned bych se za ní zajela podívat..Takhle to mám trošku z ruky.. *1*
      • zdenule119

Re: Re: Matilda v parku

...ano...asi nějak tak... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit