Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dianna114

.

Kdyby žil,slavil by dnes narozeniny. A víte,kdo má ještě dneska taky narozky? Třeba Jamie Lynn Spears.
  • ...

Máme Te moc radi a nikdo, kdo je tvym fanouskem a kdo chodi na tuhle stranku na tebe nezapomene, byl si skveli herec
  • HL

Všichni, kdo sjet ještě tu, vzpomeňme na Heatha, prosím všechy, aby si ve 23:23 na Heatha vzpomněli a drželi minuttu ticha, popřípadě u jeho fotky zapálili svíčku myslím, že si to zaslouží...
    • Re: HL

Heath udajne zboznoval cislo 23, snad ho mel ve skolnim tymu nejakeho sportu an dresu
      • lina25

Re: Re: HL

Aha, já jsem si říkala že to s hodinou úmrtí nějak hapruje *7*
    • dianna114

Re: HL

Asi se hloupě ptám,ale proč zrovna v 23:23? *7*
      • lina25

Re: Re: HL

No taky to nechápu proč ten čas. Heath snad zemřel v 15:40 Amerického času, a u nás to bylo snad kolem 22:00 *7*
  • :o*

Ahojky všichni. Přidávám se ke gratulacím. V našich srdcích budeš pořád a věř, že nikdy nezapomeneme. Stále budeme s obdivem sledovat tvoje filmy a psát příspěvky..Nebo alespoň já..V našich srdíčkách už nafurt. Snad nás ze shora pozoruješ a vidíš, kolik gratulací se sešlo a kolik lidí si vzpomnělo. Jednou se potkáme...Neboj..Napořád *14* *14*
  • supermonika

všechno nej

přeju ti upe vsecicko co se dá k tvim kulatinam *14* .Ja myslim ze i v nebi je net protoze jinakl by to nebyl ráj takze to Heatečku poradne oslav a nebojte kazdej ho snad spatrime ale az za nekolik let. *14* *9* *14* *9* *14* *14* *9*
  • natali.rose

vše nejlepšíííí....

DRAHÝ HEATHE VÍM ŽE TYTO SLOVA ,A SLOVA OSTATNÍCH ,SI ASI NIKDY NEPŘEČTEŠ *9* ,ALE KDYBY PŘECI JENOM NÁHODOU *3* ,TAK SI PAMATUJ, ŽE JSI BYL TEN NEJLEPŠÍ HEREC NA CELÉM SVĚTĚ, TEN NEJSTAROSTLIVĚJŠÍ TÁTA ZE VŠECH, URČITĚ I SKVĚLÍ MANŽEL,BEZVA KAMARÁD....PROSTĚ MUŽ S VELKÝM -M- A SE SRDCEM NA PRAVÉM MÍSTĚ. PŘEJI TI VŠE NEJLEPŠÍ K TVÝM 30 NAROZENINÁM A DÁM TI JEDNU DOBROU RADU....MOC SE TAM NAHOŘE NEOPIJ AŽ TO BUDEŠ SLAVIT, BOLENÍ HLAVY NENÍ NIC PŘÍJEMNÉHO *1* .......MÁÁÁÁÁME TĚ RÁÁÁÁÁDI
  • Všechno nejlepší

Všechno nejlepší Heathe. Myslím, že mluvím za všechny co jsou tady že jsi ten nejlepší a nejnadanější herec. Mluvím o tobě v přítomném čase - a proč? - protože pro mě jsi prostě neumřel. Pro mě tu jsi pořád a myslím, že se mnou všichni ostatní souhlasí že jo? Takže hodně štěstí, zdraví a PUSU *14*
  • tetka.betka

:)

Heathe, všechno nejlepší, byl si ten nejlepší mladý herec, kterého jsem znala, je dost smutné, že už nemůžeš být mez námi, a oslavovat své 30 narozeniny, ale ti co tě mají rádi na tebe budou myslet pořád a z jejich mysli neodejdeš jen ¨tak!! navíc máme tady tvé filmy, tvou dceru a mnoho dalšího, co nám tě bude připomínat ! Takže ještě jednou Hodně štěstí :)
  • petrahladilova

dárek pro Heatha

LIdi co kdyby sme mu daly dárek?
    Aby viděl že na něho myslíme,co si připít v 19.00 na jeho počest červeným vínem?Heath měl rád červený..
    Zasluhuje si to už tím že má kulatiny...Napište svůj názor a hoďte slovo do prostoru *8*
    • natali.rose

Re: dárek pro Heatha

jasně.....heath byl ten nejlepší herec a určitě by si zasloužil přinejmenším celý sud červeného vína....bohužel se toho vína budeme muset napít mi za něj (nebo alespon něčím podobným jako je víno *4* )...tak at je nás co nejvíc.. *8* *13* *1* *1* *15*
    • Re: dárek pro Heatha

Klíďo... ale nevím kde vzít červený víno *5*
      • petrahladilova

Re: Re: dárek pro Heatha

tak čímkoliv co nadidně i vodou čistou *15*
        • Re: Re: Re: dárek pro Heatha

Beru tě za slovo *1* *9*
          • Re: Re: Re: Re: dárek pro Heatha

ach jo....ja jsem 19:00 propasla jdu, ale jdu si pripit na jeho zivot ted s cistou vodou *4*
        • petrahladilova

Re: Re: Re: dárek pro Heatha

najdeš sem chtěla napsat
  • petrahladilova

pařba v nebi

Heathečku tak dnes by si oslavil svoje 30tiny.Věřím tomu že by to byla oslava jako hrom.Pořád na tebe myslím a ne jen já,ale i další a další kteří tě mají rádi.Já to oslavím za tebe.. *3*
    Strašně tady chybíš a je tadyprázdno po tobě...ale já doufám že v nebi kde jistě seš ,slavíš a jezdíš na nebeským moři na surfu který si měl tak rád...Heathy miluju tě a myslím na tebe nejvíc..Tak krásný den tam v nebi.
    *14* *14* *3* *4*
    • Re: pařba v nebi

a na skateboardu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit