Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

Zpět

Tak jsem tu zas přišel zhlédnout příspěvky, vím musím se zlepšit, dlouho jsem tu nebyl, vlastně od soboty...Ale prostěje toho moc, jinak jsem fakt moc rád, že se o Heatha zajímá tolik lidí, i když je rok po smrti, ale myslím, že to vůbec není divné, protože takové hvězdy jako Marylin Monroe nebo Elvis, nebo jak už tu bylo zmíněno Fredie Mercury- osobnosti, které dávno nežijí, a přesto jsou to hvězdy první velikosti, a mají bezpočet fanoušků, no a taková nová legenda je podle mne Heath! *4* Moc si přeji, aby se na něj nezapomělo, protože by to byla velká škoda- když to byl tak krásný, mladý a talentovaný herec, který bude u nás vždy, a jeho úsměv bude vryt do naší paměti asi napořád, nebo jeho oči, které jakoby něco říkaly....Heathe, vidíš ty diskuze??to je kvůli tobě!!! *15* *4* *4*
    • aliss67

Re: Zpět

pekne povedané :) *4*
      • gallacher

Re: Re: Zpět

jo hezky si to rekl...a myslim si ze heathy je legenda,hvezdna velka...a ja si ho budu vzdycky pamatovat s usmevem ve tvari..
  • a.n.c.a.

facebook

Ahoj,na facebooku jsou ruzny testy, jsou to sice blbosti, ale me bavej, nasla jsem tam test: Miloval by te Heath???? tak jsem si ho udelala a vyslo mi ze jo!!! ja vim, ze je to blbost ale stejne me to potesilo *3* *14* *4* BOZE, JA CHCI ABY ZIL!!!!
    • aliss67

Re: facebook

a kde je ten test??
      • a.n.c.a.

Re: Re: facebook

ses zaregistrovana na facebooku???...tak se tam zaregistruj....a pak si me pridas do pratel a ja, jestli to najdu ti ten test poslu....
        • aliss67

Re: Re: Re: facebook

ano som moj e-mail je AliSsQ484@azet.sk,a posli mi ten test,budem happy :) *4*
  • aliss67

all

*14* Prepačte ,že trošku od veci,ale tato stranka je fakt super,našla som tu super priateľov, ,takže ruším slovensku stranku www.pokec.sk a ostavam tu... *4* *3*
  • emo-anne

heath

nechaapu proc tady tahate toho svyho axlika:D tak bezte nejakyho axlika resit do diskuse jeho osobnosti a nereste to na heathove diskusi....My mame heatha v lasce a nechceme vedet na koho mel a na koho nee...ptze mnoho hercu by mohlo heathovi zavideet...tak to nereste:) AA vpominejjtee:) nemna nekdo nejaky novinky??:D:D
  • aliss67

Pre Heatha

*4* Heath Ledger-spomienka-baseň

Ešte v pameti živím tvoj chlapčenský úsmev
    Na mladej tvári,ktorej vládne cit
    Posobíš krehko a predsa odhodlane
    Ísť cestou navzdor,nezastaviť.

V tej chvíli verím ti,ten postoj poznám
    V rukách držíš pevne opraty
    Keď rola sa ti vydarí,
    Keď lásku svoju stretávaš,
    Keď kúsok srdca odovzdáš
    Tu ženám,tu priateľom svojej práci
    Dcérke,čo narodila sa ti.

Otváram stranku na webe...
    Stŕpnem,že hasne tvoja hviezda
    Odchádzaš sám,bez slova rozlúčenia
    Bez jediného gesta,bez sprievodu
    Na cestu osudovú,krutú

Ďalej ťa ľúbia ako odraz na hladine
    Vo večnom strachu,či sa nerozplynie
    Nie viac ťa náruč blížna neprivinie

Nemí osamelí pozostalí
    V pameti tvoje pery presviedčali
    Nech nebránia tak tvojmu hlasu
    Rozkázať navzdor moci času:

Vráť mi moj život,moj život mladý
    Neber ho drzo bez výstrahy
    Ja veľmi sa túžim opeť smiať
    Umenie svoje rozdávať...
    Nekradni mi ruky,plameň očiam vráť
    Chcem svojím láskam zajtra zavolať
    A som nedočkavý!

R.I.P Heath Ledger *4* *4*
    • Re: Pre Heatha

Nádherná básnička!
      • aliss67

Re: Re: Pre Heatha

DAKUJEM za kompliment *4* *14*
        • bellinka

Re: Re: Re: Pre Heatha

Tak to je fakt nadherna basen!fakt!
          • aliss67

Re: Re: Re: Re: Pre Heatha

dakujem:) *4*
    • perth

Re: Pre Heatha

Moc hezké - opravdu *3*
  • a čo ja wiim :D:D

heath je moooc pekny amoooc ho loobim ale na axlika nemaaa *3* *3* *3* *3* *3*
    • aliss67

Re: a čo ja wiim :D:D

žiadny axlik ,ale Heath ...
    • aliss67

to je pekna Hluposť s veľkym H...
    • a.n.c.a.

jak pro koho, prome ma na axlika *3* .....
      • Re: Re: a čo ja wiim :D:D

jeeej ty poznas axliika *3* *14* noo podla mna na axlika nema nidooo *5* on je božsky a ma bbožsku riť *3* *3* *3* *15* *15* *14* *1*
        • a.n.c.a.

Re: Re: Re: a čo ja wiim :D:D

njn rikam jak pro koho ne!!!?? *7*
        • a.n.c.a.

njn rikam jak pro keho ne!!!?? *7*
        • gallacher

*1* *1* vazne vtipny.....na Heatha nema nikdo....mozna tak Freddie Mercury ale ten uz tady taky neni tak nevim co resis...a celej axlik se muze jit podnout..
          • Re: Re: Re: Re: a čo ja wiim :D:D

a do sa tu stebou rozprawa ??? *3* *3* *3* dal ti njekto otazku ?? *7* mmm myslimše ee !!! *3*
            • gallacher

Re: Re: Re: Re: Re: a čo ja wiim :D:D

*my
            • gallacher

jo to mas pravdu ze je to tvuj problem jak si budes psat,ale jestli si chtela vyvolat hadku jak se tady nekteri predtim snazili tak muzes rovnou odejit,pac mi vime svoje o Heathym a ver mi ze nejakej axlik mu nesaha ani po kotniky...
            • Re: Re: Re: Re: Re: a čo ja wiim :D:D

no jasne wy češi wjete čoe slowenčina *1* *1* hahaha keby idete sem tu kazdy takto pise a toe moja wec jako si budem ja pisat !!!
            • gallacher

promin ale ja si muzu napsat kam chcu todle je cerejna diskuze a ja heatha miluju a nechci aby se nejaka magorka do neho navazela a rikala ze nema na Axlika,coz neni pravda,Heath by Axla strcil hrave do kapsy..ale ja se nebudu rozcilovat a todle neni slovenstina...ale nejaka hatlapatilka
            • cekanka65

aaa promiň ale tohle neni ani slovenština :D
            • Re: Re: Re: Re: Re: a čo ja wiim :D:D

mmm asi nikdo to bude tym še som zo slowenska ty welka inteligentka *3* *3* *3*
            • cekanka65

Kdo tě proboha učil češtinu? Každý druhý slovo musim luštit xD
    • b.e.t.u.l.i

na koho?
      • Re: Re: a čo ja wiim :D:D

šak na axl rosa z guns n roses *3* *3* *14* *14* *15* *3* *1* *5*
        • gallacher

vtip mesice....dovol abych se zasmala....
  • emo-anne

matilda

Na heathove strance heathledger.com v galerii jsou nove fotky matildy z 5. dubna tak mrknete slusi ji to a je stastna:)
    • a.n.c.a.

Re: matilda

wow je jak princezna..mooc ji to tam slusi
  • perth

Narozeniny

Ahojky, jdu tedy s křížkem po funuse *4* , ale v sobotu jsem se bohužel na osobnosti nedostala a tak píšu až teď.
    Na Heathyho jsem myslela v sobotu už od brzkých ranních hodin, pak jsem si pročítala všechny výstřižky z časopisů a články z NETU, které o něm mám..Stále mi to připadá neuvěřitelné, že už tu s námi není..
    Večer pak zčista jasna zahráli v rádiu jeho oblíbenou písničku, kterou taky miluji. Beatles-Here comes a sun, v tu chvíli mi úplně zatrnulo a oči se mi zalily slzami..
    Heath I miss You so much..*9*I never forget You!I swear.. *14*
  • emo-anne

tetovaní

Jeho tetovani meli ruzny vyznam...kaos co mel na zapesti znamenalo: kate, ashleigh, olivia, sally (jmena jeho sester a matky) old man river mu vytetovala michelle..bylo jich spoustu znamenala ruzne veci co mel rad... rika se ze mel i matildino jmeno kousek od srdce...
    • a.n.c.a.

Re: tetovaní

no to ma na tom obraze, na kterem je hrooozne smutne
      • Re: Re: tetovaní

Na kterém?? *7* *14*
  • gallacher

...

chjo...třicet.páni...to mohla byt pařba kdyby ještě žil...ale on to urcite oslavil i tam,se vsichni sesli...v tom nebi.....Kurt Cobain,Elvis,Freddie Mercury....apod....ale jak sem se divala tak rok 2008 je podle me rok kdy nejvic umirali celebrity.....si na ne nejak ta smrtka zasedla bo co.. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit