-
peknééé
ahoj,neviem či to už viete,ale na stranke www.paperdollheaven.com,si mozete obliect,Heatha Ledgera,
PS: skuste to,je to super *4* *4* -
-
Re: peknééé
wow je to dobry, ale je skoda ze tam neni vetsi vyber z jeho stylovyho obeleceni... *3* -
-
Re: Re: peknééé
díki ,moc, *4* *4*
-
-
-
heath l.
nepoznate niekto stranku ,kde su šetriče heatha ledgera??? *3* *4* -
-
Re: heath l.
to fakt ne
-
-
Matilda Rose Ledger
http://seriouslyomg.com/?p=10786
fotky nasi Matildy :) -
-
Re: Matilda Rose Ledger
http://justjared.buzznet.com/galler y/photos.php?yr=2009&mon=04&evt=mat ilda-paparazzi&pic=matilda-ledger-w aving-paparazzi-05.jpg
tady taky:)
-
-
Ruce pryč na Filmbox extra
Ahoj,chtěla bych vám jen říct že na Filbox extra budou 22.4. ve 21.00 dávat Ruce pryč.Už se těším,protože mi s Heathem chybí vidět jen dva filmy a mezi nimi je právě tento filmeček.Jen musím sehnat někoho,kdo by mi ho nahrál,protože tuto stanici jaksi nevedeme *9* *9* *9* -
-
Re: Ruce pryč na Filmbox extra
ach jo....mi to taky nechytame :(
-
-
:((((
*9* nebudte smutný,chce sa mi plakat,ked vidim tie prispevky,nemyslím to v zlom,ale sú velmi smutné,viem si to predstavit,ako ste to prežívali,ked heath zomrel,ale skuste si predstavit co som prežívala ja ,dodnes to preživam,aj ked mam pocit že niekedy je pri mne, *9* , *4* ,velmi mi heath chyba,ani si neviete predstavit ako,kazdy vecer pred spaním si pozriem nejaky jeho film ,a potom sa mi o nom sníva...R.I.P Heath,------ *9* *9* *9* *9* *9* *9* WE MISS YOU HEATH.. *9* *9* *9* -
ples příšer
AHOJKY, FILM S HEATEM-PLES PŘÍŠER JSEM VIDĚLA-JE SMUTNÝ A HEATH TAM NENÍ AŽ DO KONCE FILMU.......VÍC NEBUDU PROZRAZOVAT, ALE NACHYSTAT SI KAPESNÍČKY.JINAK JE TAM VIDĚT JEHO KRÁSNÉ "POZADÍ",ALE ON JE/BYL KRÁSNEJ CELEJ...... *14* *14* *14* -
-
Re: ples příšer
ještě stále je krásnej (jeho popel omg)
-
-
Filmy
Ahoj, všechny zdravím, a také přeji pěkné svátky. Jinak k těm DVD nosičům, jak už tady bylo zmíněno, v Bontonlandu mají bezpočet filmů s Heathem! Zítra jedu do Prahy, takže se tam stavím, a Patriot, Ples příšer, Ned Kelly, Pojídač hříchů,Kletba bratří Grimmů, nebo Beze mě:šest tváří B.Dylana- mají od 99 kč,- do 199 kč,-!Takže tam nakoupím! *15* Jinak Matilda je moc pěkná dívenka, celá tatínek!- Také moc pozdravuji všechny, kteří jsou na osobnostech ve fanklubu Heathe, a děkuji, že takhle dávají najevo, že je pro ně hvězda, osobnost a zajímavý člověk, jakýmkoli způsobem! *4* -
-
Re: Filmy
každej film s heathem je prekrasnej ale teda pojidac hrichu se mi fakt nelibi *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Filmy
jo tak to já jsem ho ještě ani neviděla ale musí byt určitě moc krásnej ptž tam hraje heath *3* milujem tě heathe *14* -
Re: Re: Filmy
Mě se líbí *3*
-
-
-
DVD
V neděli 12.4. by mělo vyjít v AHA DVD "Tlapka", v týdnu od 24.4. v DVD HIT "Ples příšer". -
-
Re: DVD
uz se tesim! -
TAk to je skvělé! *3* Díky moc za tip *3* Jinak přeji všem fanouškům Heathe KRÁSNÉ VELIKONOCE *4* -
no super!!! ples příser sháním už děsnou dobu! *14* -
-
Re: Re: DVD
Mají ho i v Bontolandu..ja jsem si ho tam koupila
-
-
-
Matilda
uz dlouho nebyli nejaky novinky co??...nenali jste nekdo nove fotky Matildy???prave jsem se divala a nic jsem nenasla:(.....NEMUZU SE DOCKAT FILMU!!! -
-
Re: Matilda
diky -
http://www.celebrity-gossip.net/cel ebrity_gallery/category/C409.Na těchto stránkách jsem našla spoustu nových fotek Michelle i Matildy *4* -
http://heathledger.com/gallery/disp layimage.php?pos=-1203
-
-
další dvd
Dnes jsem si na poště vyzvedla nový dvd.Ples příšer a Patriota kde,jak jistě víte hraje Náš milovaný andilkovaný Heath.Už se těším až se na to podívám.A zítra budu mít Temnýho rytíře.. a moje sestra mě vypálí kledbu bratří grimmů prostě-když se daří tak se daří...celkem budu mít už 10 filmů s Heathečkem.. *3* -
-
Re: další dvd
Já nevím jak vy ale já jsem viděla jen 2 filmy s Heathem Ledgerem. *9* *9* *9* *9* .A to Patriot a 10 důvodů proč tě nenávidím.Jo a možná si půjčím Temnýho rytíře kde si Heath zahrál Jokera. *4* *3* -
Re: další dvd
*1* *1* *1* *1* *3* *5* *14* *7* *7* *10* *4* *4* *4* *14* *14* *3* *3* *9* *9* *13* *13* *5* *5* *5* *4* *5* *15* *15* *8* *16* *8*
-