-
Two Hands
Kto vlastne chcel Two Hands?? -
-
Re: Two Hands
jááááá ale pry má byt na filmboxu se tady psalo ale mi to taky jaxi nevedem ale kámoška mi slíbila že mi to natočíí juhuuuu
-
-
DVD
Zdravim vsechny....uz jsem tu dlouho nebyla a chtela jsem se zeptat jestli vysel film Tlapka .....ze se tady o nem tak pise *4* -
-
Re: DVD
jj vyšel v neděli:) -
-
Re: Re: DVD
jejda snad to jeste mit budou:(
-
-
-
nové stránky!
Tak už konečně představuji nové stránky o Heathovi!- http://heath.jex.cz/
*4* -
-
Re: nové stránky!
joo jsou moccc pekny a prehledny
-
-
super heath
3 miesto,je velmi super,gratulujem heath,som na teba velmi hrdá,RIP Heath,you are best *4* *4* -
11111
H E A T H Y L E D G E R E GRATULUJI TI MOC.CHYBÍŠ NÁM TADY STRAŠNĚ.JSEŠ NÁŠ *4* MILOVANÝ.TAK PAA A MĚJ SE TAM HEZKY
V NEBÍČKU..ODPOČÍVEJ V POKOJI HEATHY LEDGERE *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Heath je jednička
Tak já taky Heathečkovy gratuluji k 3.místu v Bravu.Na to že je náš chudáček milovaný mrtví zanechal za sebou spoustu živých *15* a to je dobře, protože tady se vidí kolik lidiček Heathečka miluje a váží si ho *3* Co se týče mě já přiznám že si ho moc vážím a mocinky moc ho miluju..a doufám že to ví *5* Musí to vědět protože na něho myslím den co den a každej den mu přeji krásnej den a dobrou noc pak večer.Střelená? Nee oddaná Heathovy Ledgerovy s plnou láskou *14* *14* -
CHYBÍ....
Jak už tady čtu, opět se našli lidé, kterým heath chybí,a zabývají se jeho smrtí- a abych řekl, také mne to pořád nedá !....Nepochopím jak se to mohlo stát- to už ví jen Heath....Je to strašné,ale je dobře že se na něj vzpomíná, protože hvězdou je i po smrti, sice zemřel, ale to neznamená, že jeho filmová kariéra bude opomenuta, a což teprv jeho výkony!- to by byla veliká škoda! Jinak co se týče ankety v Bravu- myslím, že na to jak ten časopis zrácí na své úrovni, a čím dál víc se stává s prominutím ,,pubertální trapárnou s patinsonem, a efronem- tak se Heath umístil velice dobře! Třetí místo je velmi pěkné,- děkuji tedy všem, kteří hlasovali, a podpořili ho! THINKING OF YOU!HEATH! *9* *4* -
-
Re: CHYBÍ....
tj a Heath dokazal neco co zatim tyhle hvezdicky nedokazali -
Re: CHYBÍ....
Omlouvám se, poslal jsem to dvakrát *4*
-
-
Knížka
Ahoj, četla jsem tu knížku co o něm vydali a musím říct že je to hodně dojemné a pěkné, jsem ráda že ji vydali a že ji mám, určitě si přečtěte *4* -
Je mi moc líto, že zemřel...
Moc mě mrzí, že Heath už není mezi námi... byl to skvělý herec, viděla jsem ho sice pouze ve filmu 10 důvodů proč tě nenávidím, ale moc se mi líbil. Byl fakt skvělej... nikdy na jeho skvělý herecký výkon nezapomenu... *14* *9* *4* -
Zlatý Otto
Ahoj fanoušci,už jste četli nové Bravo? V anketě Zlatý Otto byl Heath v kategorii herců na 3.místě.Což je určitě v záplavě dnešní konkurence skvělé.Gratuluji a děkuji všem,co pro něj hlasovali. -
-
Re: Zlatý Otto
Jo,je to krásné.I když mohl být první že?To by bylo ještě hezčí.Nojono,ale na prvních pozicích jsou ty naše vycházející hvězdičky-Robert Pattinson a Zac Efron.Nic proti nim takhle nemám,ale Heath je Heath.Rozhodně toho dokázal víc,ale dalo se to čekat no.Potěšilo mě to,i když je to jenom taková malá anketa.
Gratuluji Heathe *3*
-