Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdenule119

♥♥♥

nejlepší herec kterýho znám...je to blbý že už mezi náma není a že už nenatočí nový filmy nad kterýma bych se rozplývala... *9* *9* *9*
    nikdy na něj nezapomenu... *14*
    • a.n.c.a.

Re: ♥♥♥

ja taky ne!!!!
  • heatcliff

Stesk

Lidi, mám zrovna tesknící chvilku kvůli Heathe *9* a už nevím, co s tím mám dělat! s tím se prostě nevyrovnám, vím říkat tohle o člověku, kterého ani neznám, ale je to tak- je to hrozně nespravedlivé, a nechci uvěřit tomu, že už Heath nikdy nebude........... *9* *9* *9*
    • a.n.c.a.

Re: Stesk

*9* *9* *9* neee uz s tim zase zacinete......ach jooo proc zrovna on!!!! *9*
      • gallacher

Re: Re: Stesk

Nechte toho,ja zvas budu mit zase depku... *8*
        • Re: Re: Re: Stesk

presne vzdyt je to tak smutny.....proc o tom mluvite, mluvte radsi o novinkach o jeho filmech a nem a ne o jeho smrti
    • zdenule119

Re: Stesk

já mám tu tesknící chvilku taky...já na něj prostě musím pořád myslet...a i když sem ho neznala,měka sem ho prostě hrozně moc ráda...a je to pěkně na pytel že už tady není...nemohl si bůh vzít někoho jinýho *8* *8* *8*
  • nové fotečky

Ahoj lidičky, na stránkách www.celebrity-gossip.net jsou nové fotky Michelle a taky hlavně Matildy se Spikem...zdá se mi, že se Matilda začíná hodně podobat Michelle..
    • a.n.c.a.

Re: nové fotečky

tj taky bych rekla ze se ji docela dost podoba, ale stejne se zatim vic podoba Heathovi....ma uplne stejny nos *3* .....
      • emo-anne

Re: Re: nové fotečky

a taky ocii:)
    • Re: nové fotečky

Nejlepší je ta, jak ho Matilda tahá za vlasy a tváří se, jakoby mu dávala co proto..oba dva mají super výrazy, jsem se nasmála, určitě koukněte..pěkný večer
  • emo-anne

tv mini

divala sem se do toho tv mini:) noo s heathem tam jsou dve fotky a clanek o filmu casanova... jinak je to cele jen o skutecnem casanovovi:) ae i tak to potesiii!!!
    • a.n.c.a.

Re: tv mini

a jak casto to tv mini vychazi...???ja jestli si to muzu koupit az zitra a kolik to stoji???
      • gallacher

Re: Re: tv mini

10 korun to stoji...
  • a.n.c.a.

diskuse

podte si pokecat......smazrejme o Heathovi....jakej film se vam s Heathem nejvis libi???
    • aliss67

Re: diskuse

Skrotená Hora,Skrotená Hora a Skrotená Hora a tebe?? *4*
      • a.n.c.a.

Re: Re: diskuse

tj Zkrocená hora to je fakt nádherný film *4*
    • emo-anne

Re: diskuse

me se libi vsechny filmy kde je heath!:) hral pste skvele...ae asi nejvic patriot....sice to konci smutne...ae z toho filmu sem pste byla mimo:) nikoho jsem nevnimala...bylo to super:) ae jak rikam...vsechny filmy s nim milujuuu!!! *14*
      • a.n.c.a.

Re: Re: diskuse

jo ja taky vsechny filmy s nim, ale uz se hrozne tesim na film Ned Kelly, protoze jsem ho jeste nevidela.....jinak nejvic s Heathem se mi asi libil Temný rytíř, Zkrocená hora a Patriot.....ale jeho filmy zboznuju vsechny
        • zdenule119

Re: Re: Re: diskuse

jo a ned kelly se taky moc těšim...protože to bude zase po dlouhý době co uvidim film s nim....
        • zdenule119

Re: Re: Re: diskuse

jj....souhlasím.....wšecky filmy s heathem sou pstě boží....sice sem jich tolik newiděla ae on je tak sladkej a w každým filmu je neodoletlnej... *14*
  • aliss67

wow!!!

Heathovi sa preplnila diskusia....to sa mi páčí=) *4*
    • a.n.c.a.

Re: wow!!!

tj ale hlavne tu jsou prispevky ode me od tebe a od emo-anne......je mi lito, ze sem uz nechodi tolik lidi jako driv *3* .....ja jsem tady asi jenom 2x za tyden...to neni taky moc casto *9*
    • a.n.c.a.

Re: wow!!!

jo me taky, ale driv pribejvala o dost rychleji
  • Imaginarium

nevite nekdo kdy ma v Americe premieru Imaginarium dr.Parnasse
    • emo-anne

Re: Imaginarium

na zacarku rijna...myslim 1.
      • a.n.c.a.

Re: Re: Imaginarium

no a v tom pripade v cechach kdy??
        • emo-anne

Re: Re: Re: Imaginarium

noo presne datum newim jen vim ze v rijnu...kazdopadne se tesim:) *9*
          • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Imaginarium

mel tam byt tento smajliik *14*
            • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Re: Re: Imaginarium

*3*
  • sonish-kaa

TV MINI

Ahojky,zítra vychází časopis TV MINI kde je HEATH jako CASANOVA!!
    tady je odkazík :http://www.astrosat.cz/tvmini/
    Ur čitě si ho koupím *3* *14*
    • a.n.c.a.

Re: TV MINI

wow tak hned zitra to mam, ale kdyz je to TV mini tam s Heathem nebude asi moc dlouhej clanek,.... *9* , ale jsem rada, ze po delsi dobe zase neco vyslo *3*
  • natali.rose

22.1. 2008

před chvilkou jsem se dívala na jedno moc smutné video- vzpomínka na heatha , byly tam i ukázky z převozu jeho těla, bylo to opravdu moc smutné *9* ...a tak mi to nedalo a CHCI SE VÁS ZEPTAT NA H. SMRT!! co si o tom myslíte? vím že už to tu bylo probíráno několikrát, ale nedávno jsem četla, že prý jel v kokainu a to mě přinutilo se znovu zamyslet nad tím jestli si život vzal nebo to byla jen shoda náhod a selhalo mu srdce *7* , každopádně jeho smrt je vážně tragedie a já jen doufám, že až za rok bude heath "slavit" narozeniny počet jeho věrných fanoušků nebude o nic menší než je ted, ba dokonce větší!!!! *8*
    takže dál sledujte jeho filmy a vzpomínejte *13* ...to je rozkaz!! *1*
    • a.n.c.a.

Re: 22.1. 2008

jasny ze bude vetsi opocet fanousku, ale na tom zas tak nezalezi....taky jsem cetla ze jel v kokainu a myslim ze je to pravda, cetla jsem dokonce , ze to byl i duvod, proc se s nim Michelle rozesla....a rekla bych ze si tu smrt zpusobil on, mel si vic setrit, ale rozhodne umrit nechtel.....pred smrti na tom musel psychicky hodne spatne *9* moc me to mrzi, co se stalo, ale myslim ze mel hezkej zivot *4*
      • emo-anne

Re: Re: 22.1. 2008

Určitěv nechtěl zemříííít!!! Uz ani kvuli matildy....ae rikal ze se neboji umřít...ze jeho zivot je v ni:(
        • Re: Re: Re: 22.1. 2008

tj rekl to hezky.....a je to pravda
        • mysak.kol

Re: Re: Re: 22.1. 2008

to bylo krásný. hezky si to řekla, nebo spíš on to řekl. chce se mi brečet. *9*
  • kyrstyn

Byl moc dobrý

Ahojky na jeho stránku moc nechodím... *9* ...ale byl to moc milý a hodný kluk ... Nechápu jak mohl nekdo tak talentovaný zemřít *4* ... alee na jeho herecke vykony nikdy nezapomeneme !!! ... jsi skvelý i ted !!! *14* ... MIlujeme tě !! ...moc nám tu všem chybíš
    • petrahladilova

Re: Byl moc dobrý

pravda pravdoucí Heathy moc nám chybíš i když si nás neznal a my neznaly tebe ale nic to nemění na tom že tě milujeme. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit