Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aliss67

=(((

Bolest
    Tak blízcí byli jsme si
    a ty jsi zmizel kdesi.
    V dáli ses mi ztratil,
    za bolest nic nezaplatil.
    Užíváš si života,
    nezbyla ti ani minuta.
    Na mě a mé trápení,
    co se v utrpení promění.
    *9* *9* *9* *9*
  • heatcliff

.....

sice jsem neznal Heathe osobně, ale prostě mi ho je moc líto....můžu snad za to???..... *9* někdo si může říct, že nějakého herce takhle lituji, a dostal mne osud, dá se říct cizího člověka, ale už to tak hold je... *9* prožívám to moc.... *9*
    • Re: .....

ja to taky nechapu, myslela jsem ze jsem blazen,ale nejsem, jsem rada, ze je tahle stranka, tady si s vama muzu o nem popovidat.....nikdy na nej nezapomenu....
      • Re: Re: .....

a nezapomente ze v TV mini se o Heathovi pise a ze vysel 20.4 PLES PRISER za 49Kč!!!!!!
  • aliss67

why???

Konec

Je konec,

už nebude nic dál,

srdce mé se rozpulilo,

tak ať se změní v prach.

Nechci už tady být,

mam v sobě jen spoustu bolesti.

Nechci být mezi živými,

chci už konečně odejít,

tak proč si mě smrt nechce vzít,

to to musim sama ukončit???

Nezbývá než nůž do rukou vzít,

už cítím jak kůží projíždí,

už se to blíží,

už nebude nic,

jen tma a oči zavřený.

Tak jsem se dočkala,

už je všude večer

a tohle je muj konec!!!

Bolest

*9* *9*
  • heatcliff

.....

já věřím v noc, která je tvá.... *9*
  • heatcliff

......svatozář....

Vidím už jen tvou svatozář....vím, že už nikdo nemůže slyšet tvůj hlas, protože to není možné.....asi stále běžíš za stínem světla, a chceš se aspoň na chvíli vrátit zpět, ale nemůžeš, možná běžíš dál.....u tě nikdy nikdo neuvidí, a neuslyší.....v noci, jen nebe, snad připomíná tvůj stín, a déšť ti snad padá ze rtů, a dlaní, které napínáš zpět ........kde jen jsi??? nikde na světě.....nejsi tu, a tvé kroky už nejsou slyšet po ulicích.........nebe tě připomíná, a zbývají jen slova, do prázdnoty, která pomyslně naplní city, zlomené z tvého odchodu.... *9*
  • aliss67

=(

Prečo??? nedá sa tomu uveriť!!! *9* *9*
  • aliss67

Thinking Of You

JJ Heath nam všetkým chýba,,,a pevne verím,že sa na neho nezabudne,,,Navždy V Srdci!!!!!! *9* *9* *9* *9* *4*
  • heatcliff

Smutno!

heathe, kde jsi???? proč jsi vzal ty prášky????? *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • Re: Smutno!

proc??!!!! *9*
  • supermonika

oh!!!!=(

jj mas pravdu ja taky ne.neska ve skole jedna holka rekla ze je magor a to sem nevydrzela a pekne sem ji servala co si dovoluje jeji oblibeny herce taky neurazim.Sem s ni DEFINITIVNĚ skoncila!!!!!!!!...............Cast o premyslim proc zrovna ON.Proc zrovna jeho si zavolali k sobě *9* *9* *9* *9* \ *14* *14* *14* *14*
  • aliss67

oh!!!!=(

Heath mi velmi chýba ,a viem že aj vám ostatným ,ale nedovolím,aby Heatha niekto urážal!!!!! *4* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit