-
Casanova
Dnes jsem viděla film Casanova, Heath je tam moc krásnej, i v bonusu z natáčení. Je to prostě miláček. -
-
Re: Casanova
jj??? ja ho už hrozně dlouho sháním a nikdo ani nikde ho nemají,,,,,odkud ho máš prosím ty??? moooc dekuji *4* *4* *4* *3* -
-
Re: Re: Casanova
Tady o kousek níž jsem napsala internetovou adresu, kde se dají filmy s Heathem sehnat na dobírku. -
Re: Re: Casanova
Ja jsem ho dostala na vanoce...ae videla jsem ho normalne v dvd obchodech:)
-
-
-
Heat forever
Ahojky,ľudia,nechceli by ste Heathovu oblubenu piesen od Beatles-Here comes the sun??? ak ano,tak mi napiste odkaz.
PS:Heath v nasich srdciach *4* *9* -
-
Re: Heat forever
jj vim o ni ..... uz ji mam a porad ji posloucham *3* -
Re: Heat forever
jojo klidně nám ji sem napiš :)
-
-
tlapka?
ahojky lidičky zlatí ve filmu tlapka heath taky hraje ?? mě se zdá že jsem četla že tam jenom dabuje nebo hraje ?? děkuji za odpoved *3* -
-
Re: tlapka?
Zrovna teď jsem ten film dokoukala a Heath tam hraje. Má tam malinkatou roli jako Oberon. V tomto filmu se objevil krátce dvakrát..ale film je to pěkný..určitě stojí za podívanou -
-
Re: Re: tlapka?
Jojo dekuju mocinko moc ja jsem si ho totiz dneska koupila a rikam ze tam neni napsanej natom obalu tak but tam dabocval a nebo mel tu malou roly..........ale i kdyby daboval tak bych si to pustila v anglictine i kdyz to u hetovich filmech delam ze si to pustim v anglictine .........dekkuji moc :-* kdyzby ste chteli pokecat tak tady je moje icq419377703 jeste jednou dekuji moooooooooocinkooooooo mooooooooooc:-*
-
-
-
Ned Kelly
Už jsem tu dlouho nebyla ae ted du říct že nova bude na konci dubnu vysílat Ned Kelly..určo se nezapomenu koukat... *4* -
-
Re: Ned Kelly
super to jsem jeste nevidela.....urcite se podivam *3* -
Re: Ned Kelly
Jojo... máš pravdu. 26.4. ve 22:00 ale na PRIMĚ. Tak se nezapomeňte dívat *4* -
-
Re: Re: Ned Kelly
Jee a jo na primne...trosku jserm se v novinach zamotala...ae proste se koukej te...;)
-
-
-
hlasujte pls!
AHOJ LIDIČKY, CHTĚLA BYCH VÁS MOC POPROSIT JESTLI BYSTE TADY: http://www.souboj-serialu.cz/hlasov ani.php HLASOVALI PRO SERIÁL PRISON BREAK!! UŽ JE TO FINÁLE KDYBY VYHRÁL MOC BY TO PRO MĚ ZNAMENALO :) TAK PROSÍM HLASUJTE, STAČÍ KLIKNOUT NA PRISON BREAK *3* -
-
Re: hlasujte pls!
nechci nic rikat,ale neni ti to blby to sem psat?? *8*
-
-
Heth Ledger
Ach jo...proč si musel Bůh vzít k sobě zrovinka tohohle herce???...Vždyť on měl tak skvěle nastartovanou kariéru...Kdyby nezemřel,věřím tomu,že by těch oskarů získal víc...on je hrozně krásnej a hrozně úžasnej...v každým filmu je uplně nádhernej...když má hnědý nebo blonďatý,když má krátký nebo dlouhý...prostě je nádhernej všude...♥♥♥miluju ho moc♥♥♥ *14* -
-
Re: Heth Ledger
jo hral vyborne....urcite by dostal vic Oscaru -
nejhezčí je ze zelenejma vlasama, černejma kruhama kolem očí, bílá plet, prořízlá pusa namalovaná na červeno a ve fialovém saku....mrzí mě že umřel i když se mi líbí jen v new batmanvi, ale kdyby neumřel tak nemá oskara atd. tím že umřel si udělal reklamu za tu nejdražší cenu....ale mrzí mě že už je ten šílenej agent anarchie pryč i love JOKER♥♥♥♥♥♥ *1* *1* -
-
Re: Re: Heth Ledger
A kdyby neumrel tak toho Oscara ma taky.....kdo by ho mel podle tebe dostat....vzdyt bylo posmrtne nominovano na oscara asi kolem 6 hercu a dostali Oscara posmrtne jenom dva...a jeden z nich je Heath *4* -
temný rytíř je sice krásný film ale jak mužes psat že maš heatha rada když se ti libi jen v tomto ffilmu.....nechapu *16* *16* -
Heathův Joker ale neměl zelený vlasy.
-
-
souhlasím s tebou, ale bohužel :( taky se s tím pořád nedokážu smířit že zrovna tak skvělej chlap musel umřít ale každý jednou umře. někdo déle a někdo dříve (případ Heatha :(() *9*
-
-
=)
a ak by ste sa chceli nieco opytat ohladom heatha ledgera a jeho rodiny,kludne napiste odkaz-dakujem *4* -
emaili,icq,vily
AHOJ juknete plssss...na muj blog mam tam emaili icq vily ruznych celebrit díky mocky všem kdo se tam juknul a pridejte mi pls komentar dík
http://spidercat.blog.cz/ -
pajushik
je mi strašně líto že heath zemřel byl to skvělý herec nejfíce se mi líbil když hrál ve filmu 10 duvodu proc te nenavidim
máme tě rádi heathe -
-
Re: pajushik
jj to je lito kazdymu, kdo chodi na tuhle stranku...:( -
-
Re: Re: pajushik
tak jeste aby ne.. *9* ..chudacek malinkej krasnej roztomilej -
-
Re: Re: Re: pajushik
nepis chudacek....vzdyt si zivot uzil!!
-
-
-
-
DVD II
Na http://www.DVD-city.cz mají filmy: do 99,- Kč Candy, Legendy z Dogtownu; do 199,- Kč: Pojídač hříchů, Ned Kelly, Casanova, Kletba bratří Grimmů, atd. – na dobírku, čtvrtý den jsem je měla doma.