Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heath.4ever

:(

každý fanoušek Heatha ví co je za den...dnes by oslavil spolu se svojí rodinou a blízkými své narozeniny...bohužel, bůh si ho povolal k sobě, a tím způsobil nejen nám všem ale i jeho rodině obrovskou ztrátu...dnes není co oslavovat...můžeme jen si zapálit svíčku,kouknout na nějaký jeho film a myslet na něj...Heathe,byl jsi,jseš a navždy budeš v mém srdci,kde máš své místo od té doby,kdy jsem tě objevil a dostal jsi mě svým úsměvem,skvělými hereckými výkony, ale hlavně je jedna věc kterou mám na tobě nejraději...jsi skvělý chlap , který má srdce na správném místě..srdce, které už netluče,ale v mé mysli a srdci budeš žít věčně ...Všechno nejlepší
  • teddy-girl

happy birthday

já se samozřejmě taky ke všem přidávám a přeju všechno nejlepší, bohužel k nedožitým 30. narozeninám! *9* nějak mi to furt nedochází že s námi není ale my víme kde zůstane.. *14* všechno nejlepší heathy!!!!!!!!!!!! *14* *14* *9*
  • l.enik

Vše nejlepší Heathe

Nezbývá než se přidat ke gratulacím.I když Heath už -k zármutku nás všech-nežije,zaslouží si,abychom na něj v tento sváteční den mysleli a vzpomínali,a určitě ne jen dnes...
  • a.n.c.a.

narozeniny

Taky se pridavam, vsechno nejlepsi k narozeninam!!!Ale je mi hrozne lito ze to nemuzes oslavit, treba slavis v hvezdnem nebi, ale to nikdo nevi. *9*
  • narozky:(

všechno nejlepší..idykž ti už to asi neslyšíš bo tak..ale my zůstaneme tvými fanošky napořád...nemám pravdu..? *4*
    • Re: narozky:(

jasne ja nikdy neprestanu heatha obdivovat..........a vzdycky ho budu mit za toho nejlepšího..................vse nejlepší...!
  • heatcliff

30 - Heathy!....

Jediné co po tobě zbylo, jsou tvé oči v mé mysli. Tvé oči jsou světlem v mé tmě, a šerých nocí, kde hledám tvou tvář. Každý snad pamatuje tvé oči, které byly září v tolika okamžicích, mám radost z toho že jsi byl, a že jsi existoval, jako tvá osobnost. Byl jsi intuicí, inspirací, věčnou touhou i láskou. *9* *4* Je mi moc líto, že už tu Heath není, že neslaví dnes své 30. narozeniny, ale jeho filmy, a tvář tu s námi zůstává, a aspoň tehdy s námi opět zas na chvíli bude- zakončil bych to celé poslední větou z filmu Zkrocená hora- Přísahám...Heathe...- HB 30....
    • perth

Re: 30 - Heathy!....

Souhlasím *4* Honza na to vždycky kápne.. *3* Já to říkám pořád, že má talent *3*
    • aliss67

Re: 30 - Heathy!....

....velmi sa mi páči tvoj príspevok,...hodnotím ho za najkrajší a najlepší... *14* *4*
    • Re: 30 - Heathy!....

nadherně napsané........opravdu.......zase na mě pada takový nostalgický smutek ze tu není v kazdem filmu užasný,nepřekonatelný,božský. .........je to hrozné ale aspon ze tu s nama byl a zaryl se tak do nasich srdcí..........nikdy nezapomenu...HEATHE............vse nejlepšííííííííí
  • viapodia

Všehno nejlepší =)

Heathi! Všechno nejlepší k tvým narozeninám! Tyjo 30 let, to bys měl dneska kráásnou a velkou oslavu. Já myslím že slavíš někde v nebíčku a ze na nás na všechny hledíš jak slavíme za tebe, ať už sledováním Tvých filmů, nebo jen tím že vzpomínáme. Někdo to třeba zapije. Ale jen Tví opravdoví přátelé a rodina můžou slavit tak jak bys to udělal Ty, protože ti Tě znali nejlépe. MTMMR! R.I.P.

Každý člověk je jako polní tráva,
    všechna jeho sláva je jako polní květ.
    Usychá tráva a kvítí vadne,
    Jen Boží království trvá navěky.
    PETR 1:24-25
  • b.e.t.u.l.i

:(

preju taky vsechno nejlepsi jen je mi strasne lito ze ho nedali na tu titulni stranu jako ze ma narozeniny *9*
  • sonish-kaa

narozeniny

Taky se přidávám,Heathe vechno nejlepší a doufám,že to oslavíš tam nahoře *3* *14*
  • -m.a.t.l.a-

narozeniny

Já se též přidávám.. Všechno nejlepší..:'o(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit