-
Vše nej
I když Heath neoslaví své 30. narozeniny , myslím si že je všechni počínaje fanoušky až nakonec jeho rodinou oslaví všichni za něj.Je to strašný že se někdo tak dobrý talentovaný nedožil 30.narozenin. Vlastně se jen dožil dvou kulatin.A myslím si že každý znás si vzpomene na Heatha. Já rozhodně něco podnikmu. Asi se dneska zahrabu u telky a jeho filmů s kamarádkou. Myslím si že každá z nás to oslaví posvém. Tak vám všem přeji at to oslavíte co nejlépe. HEATHE VŠE NEJ. I přesto že už s námi nejsi!!!!!! -
HEATHOVO TETOVÁNÍ
CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT,JESTLI NĚKDO NEVÍTE, CO ZNAMENÁ JEHO TETOVÁNÍ????ELIS *7* *7* *7* -
narozeniny
*3* AHOJKY, ZDRAVÍM VŠECHNY FANOUŠKY HEATHA.TAKÉ MUSÍM STÁLE MYSLET NA JEHO ZÍTŘEJŠÍ NAROZENINY,KTERÉ BOUŽEL NEOSLAVÍ A UŽ NENATOČÍ ANI ŽÁDNÝ FILM-HRŮŮŮZA *9* *9* *9* .JÁ VČERA VIDĚLA DALŠÍ JEHO DVA FILMY CASSANOVU A POJÍDAČE HŘÍCHŮ-DOPORUČUJU VŘELE OBA.JINAK JEN PRO ZAJÍMAVOST MOJE NEJLEPŠÍ KAMARÁDKA SE NARODILA VE STEJNÝ DEN I ROK JAKO HEATH A JÁ OSOBNĚ SE NARODILA O DEN POZDĚJI A O ROK DŘÍVE!-TAK JE TO TAKOVÁ SOUHRA NÁHOD-ZAJÍMAVÉ ŽE??? *3* ELIS -
Heath(30)
Heath Ledger ma zajtra, narodeniny 30 rokov,ale bohuzial ich neoslávy,ale dufajme ze Matilda a Michelle ...budu oslavovat jeho den...a preto som sa rozhodla ze s kamoskou sa oblecieme do cierneho a pojdeme zapálit nejaku tu sviecku...viem urcite ze Heath nas ma vsetkych rád a ze tam hore sa teší........a preto: R.I.P Heath Ledger We Miss You *9* *9* *4* *4* *4* *4* -
hetheček
Já a moe super kamojda sme se rozhodli bejt celej den 4.4. bejt v černym.Myslim dyby heath žil byl by uzčitě šíleně moooooocinky rad ze ma tolik fanousku.LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE -
Heatheček má narozeniny
Ale bohužel je už neoslaví *9* .Alejak bylo řečeno-má nás a my je oslavíme za něho.Bože už zase brečím!! sem teď nějaká moc lítostivá asi tím že by měl narozky..
Jinak v jednom časopise je napsaný že jeden kluk byl s partou na Temným rytíři a že když skončili titulky tak že nikdo neodešel a lidi si stouply a tleskaly....není to báječný...taky budu tak tleskat až uvidím Imaginárium *15* ať si myslí každej co chce...
a ještě jedna věc-nějaká skupina natočila Heathův videoklip kterej režíroval... taky dobrý že?Ještě se neví kdy ho budou dávat ale snad prý brzi...
A lidi myslet na HEATHEČKA protože on byl fakt prima a taky hodně slavte a dejte si červené vínko protože to měl Heath rád soudím dle fotek protože tam je na nich právě s červeným...a nezapomeňte- -HEATH je nááááš-- *4* *14* *14* -
-
Re: Heatheček má narozeniny
jj souhlasim..tenhle den budem na něj vzpomíínat..kouknem na jeho filmy a dáme si možná i nějakýho toho paňáka na jeho počest a i trochu utišit naši lítost, smutek...Heath bude vždycky v našich srdcích..ty úžasný filmy s nim zůstanou..a možná přežiju i tu sklenku vína..×Đ..
-
-
heath
máte pravdu 4.4.je smutnej den a to sme se heatem neznali osobne uprime lituju jeho rodiny4.4.bud,je a byl asi ten nejhorsi den v zivote *9* -
HEATH
Ano, už se blíží 4. duben- ale sice to je datum Heathových narozenin, ale pro mne to bude i velmi smutný den, protože on je neoslaví... *9* *9* *9* Myslím, že obzvlášť teď , když by oslavil kulatiny- navíc když si to tak vezmete, přesně před 10 lety, hrál v 10 důvodů, proč tě nenávidím- a tehdy asi netušil, že další kulatiny už neoslaví...ale tak vím, snažíte se to brát pozitivně...já pracuji na těch jeho nových stránkách, a asi jsem si opletl datumy-4.4. je teda v sobotu, takže je představím až v pátek....No ale Heatha mám opravdu moc rád, a mám ho stále před očima- buď jako Enise ve Zkrocené hoře, Jokera v Temném rytíři nebo hezouna Patrika v 10 důvodech...ale je pravda,že mne osobně nejvíc zasáhl Enis, a film Zkrocená hora! -
-
Re: HEATH
¨nebud smutnej....ja jsem z toho taky prejeta ale ma nas a my to oslavime za neho a myslim ze i Matty s MIchelle to nejak oslavi,nebo aspon pujdou polozit kyticky....ja budu 4.4. se svou nejlepsi kamoskou tak se tesim.. -
-
Re: Re: HEATH
jo sem z toho taky špatná že je neoslaví protože 30 je krásný číslo!!!! *9* -
-
Re: Re: Re: HEATH
30....mel jeste vic jak pulku zivota pred sebou :(..........
-
-
-
-
...
Už se to blíží budeme slavit......Už se nemuzu dockat...4.4. by meli vyhlasit statní svátek....i kdyz to vychazi ted na sobotu ale nevadi.. *15* -
Zkrocená Hora
Tak konečně jsem viděa Zkrocenou Horu *14* *4* a jako vždy Heath užasnej!! Zahrál to skvěle!! *14* Nevíte jeslti někde ještě prodáváj Ples příšer??? jako ono to prý vyšlo s nějakym časopisem nebo novinama *4* -
-
casaak
uz mam intouch...jsou tam zajimave fotky no...hlavne chapu michelle ze rika ze nece aby matilda byla herecka...ae sluselo by ji to kdyby byla zpevackaa:) urco bude mít takovy krasny hluboky hlas po tatinkovi akorát v holcicim podani:) -
-
Re: casaak
jo a prijde mi, ze v intouch jsou jenom drby....podle me si to vymysleli, ze Michelle nechce aby Matilda byla herecka, podle me kdyz Matilda bude chtit byt herecka, tak ji v tom Michelle bude podporovat -
tjn kdyby byla herecka tak bych se divala na jeji filmy.....a hlas mel Heath uzasný a usmev taky *3* -
*4* taky jsem to četla ! Ale já bych docela chtěla aby Matilda byla herečka *15*
-
-