-
Tetování
Může mi prosím někdo napsat, co znamenala jednotlivá tetování, co měl Heath.. děkuju -
-
Re: Tetování
Podivej se treba na stranku heathheathens.com a dej biography...tsm ma vypsany:) akorát v anglictine...na google si to muzes vyhledat prelozeny:) -
-
Re: Re: Tetování
Děkuji Ti, ale nemůžu to česky najít.. -
-
Re: Re: Re: Tetování
Vis co tak ja to tady zitra vypisu ok?:) -
-
Re: Re: Re: Re: Tetování
Moc Ti děkuju...nebo můžeš i na můj e-mail
-
-
-
-
-
MOVIES
Zdarvím všechny, vzhledem k tomu, že jsme na Fandiskuzi o Hetahovi, předpokládám, že všichni máte alespoň nějaké filmy s ním. Já jich mám celkem dost, ovšem zdaleka ne všechny. Proto chci poprosit všechny, kdo nějakoé filmy mají a spolu s nimi i ochotu se o ně se mnou nějakým způosbem podělit, poslat, vyměnit, vypálit, nebo cokoliv jiného, ať se mi prosím ozve na mejla, nebo mi tu nechá vzkaz. Díky moc, třeba se touto cestou jednou všichni dopracujeme k Heathově kompletní fimografii... *4* -
Michelle s přítelem
Ahoj lidičky, tak jsem koukala opět na zahraniční stránky a vypadá to, že Michelle má nového přítele - Spike Jonze..jsou tam fotky ze včerejška, drží ji kolem ramen, líbá atd. -
-
Re: Michelle s přítelem
nechces sem prosim napsat odkaz... -
-
Re: Re: Michelle s přítelem
Tak se podivejte na youtube video Michelle williams and spike jonze...jsou tam fotky kdyz uz jsou spolu
-
-
Re: Michelle s přítelem
jj má uz je s nim od cervna 2008 ae brzo se obavam ze az matty povyroste tak mu bude rikat tati:( ae ja myslim ze michelle ji rekne ze je jeji tatinek nekdo jiny a ze ji miloval:)
-
-
..
Jeste par fanousku a Heathy bude mit 2000 fanousku....jupíí *15* -
-
Re: ..
jo taky mě to už napadlo.Ve chvilce pro tebe je malá fotka s Heathem-jako Casanova tam je...ale opravdu malá..ale stejně ji mám vystřiženou.. *15* -
-
Re: Re: ..
jo taky sem stříhala xD
-
-
Re: ..
super
-
-
..
Jeste par fanousku a Heathy bude mit 2000 fanousku....jupíí *15* -
respekt
konečne sem videl Temnýho rytíře...
všechna čest jak zahrál Jokera!!
Heath Ledger si vždy role vybíral proto podle toho vypadaly.Škoda takového talentu,snad odpočívá v pokoji. -
-
Re: respekt
pry si vybral Temnyho rytire misto Australie....
-
-
dnes...
je to 14 měsíců co náš Heath Ledger umřel a stal se z něho *4* .Je mi tak nějak smutno *9* ..celej den a dívala jsem se na videa a plakala a těšila se z jeho nádherného hlasu,když tam mluvil...Teskním pro tebe Heathe Ledgere a mám tě moc ráda *14* *3* -
Heath
Dívala jsem se na ty fotky,skutečně takhle stával i Heath *9*... *4*
Dnes jsem se dívala na film Patriot a můžu doporučit! *3*
Je to teda celkem hodně dlouhý,ale za to to de shlédnout *3*
Moc dojemný film,sama jsem u něho brečela,když Heath umřel *9* *9* *9*
Ale doporučuji ho! *3* -
-
Re: Heath
on v tom filmu umře??????????? :-O -
-
Re: Re: Heath
jj umre a je to fakt necekanyy:(
-
-
-
Fotky Michelle a Matildy
Ahojky, tak jsem se konečně dostala na ty fotky Michelle a hlavně Matty..A musím říct, že Matty je teď trochu podobná i Michelle, ale pořád je převážně po Heathym..Je moc veselá na těch fotkách.. *3* Moc jim to tam sluší *3* -
mám to!!!!!
LIDI JÁ MÁM BIOGRAFII!!!!!!!! SEM TÁÁÁÁK ŠTASTNÁ XD MAMKA MI NA NÍ PŘISPĚLA TAKŽE SUPER!!! TA KNIHA JE ÚŽASNÁ *14* *14* *14* -
-
Re: mám to!!!!!
a jééé dnes v 12:09 sem jí dočetla xD xD *14* *14* je úžasná ale pár slziček taky káplo *9*
-