Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gallacher

..

http://knockedupcelebs.com/wp-conte nt/uploads/2009/03/matildaledger2a. jpg
    hej presne takhle staval Heathy....boze... *9* ... *9* ....
    • gallacher

Re: ..

http://www.babble.com/CS/blogs/fame crawler/2008/01/23-End%20of%20Month /HeathLedgerX17_468x683.jpg

vidi te to.... *9*
      • gallacher

Re: Re: ..

ony se v tech odkazech delaji mezery tak si to musite upravit aby vam to slo
        • a.n.c.a.

Re: Re: Re: ..

ahoj!!! no nejak mi to nejde:(
          • gallacher

Re: Re: Re: Re: ..

ono se ty adresy nejak deformujou tak se musis podivat jestli tam nejsou nejaky mezery bo tak....
  • Michelle a Matilda

Na stránkách wwww.celebrity-gossip.cz přibylo 12 nových fotek Matildy s Michelle ze dne 18. března, tak koukněte..
  • teddy-girl

=)

bože to Vás to pořád baví se tady dohadovat?? už toho nechte prosím vás! *5* všichni tady máme aspon jednu věc společnou a to je HEATH tak proč se hádat když tu sme kvůli němu *7* tak by to nechtěl a mě už přestávaj bavit tyhle příspěvky o tom jaký to tu bylo dřív, jaký to je tady teď atd... čas se mění a nemá to cenu *3* *3* takze se jeste jednou vsem omlouvam jak sem vam tady nadávala a už bysme mohli přestat co říkáte? *3* *9*
    • heatcliff

Taky si myslím!

Nemá to cenu, se tady hádat, opravdu už je to dětinské,a jen se tím prookují lidé,jak říká Tedy girl, všichni ho máme rádi, takže nevím co se tu řeší!... *8* *4*
    • gallacher

Re: =)

*4* jojo
  • majushqa

Heath byl super

Heath byl super
    je škoda že si ho lidi začly vážit až když umřel(což není můj případ),
    filmy ve kterých hrál byly prostě úžasný...ať hrál cokoliv
    prostě podle mě lepšího herce nebylo, neni a nikdy nebude

*13* *13* *13* *13*
    • a.n.c.a.

Re: Heath byl super

njn to je skoda, ale nekdo videl jeho filmy prave po jeho smrti:(...coz je zase muj pripad.... *9*
  • Tolerance

...je to správné slovo, co tohle fórum potřebuje. Jste snad fanoušci jednoho člověka, tak proč se hádat mezi sebou. My staří fanoušci se nad váma nepovyšujeme, jen jsme se tady kdysi bavili jinak. Bavili jsme se hlavně o něm a obhajovali ho před různými nepříjemnými lidmi.Táhli jsme za jeden provaz a to, že se mezi sebou pozdravíme? NO a, i tak je v našich příspěvcích pořád víc o něm, než o nás. Což se o těch vašich říct nedá./možná se mi to zdá a nechytejte mě prosím za slovo, já si to tu hezky pročetla/ Gábinka, toho kdysi zase tak moc neřekla, tak nevím co si ji berete pořád do pusy. Prostě vyjádřila svůj názor, což je na diskusi normální. Kdybyste si její příspěvky četly celé, tak byste se dozvěděliy, že je jí líto, že se neudržela, což Vám asi není. Takže buď se tolerujme nebo hádejme, já si myslím, že to první by bylo rozumnější.
    • anatt

Re: Tolerance

Ahojky Leni, já nechápu co se tady dělo, děje a asi dít bude... Zpětně jsem si četla příspěvky, abych si oživila co se tady odehrálo 10.3. Hádky nemám ráda, jsou zbytečné. Heatha nám to nevrátí... Ale taková bitva starých a nových fanoušků by byla fajn. *3* žertuji
      Hlavně ať se teď někdo nechytí mých slov. Opravdu žertuji. Pro mne jsou užitečné příspěvky, které mi něco dají... Např. že někde vyšel nový článek... A takové příspěvky ráda čtu. A samozřejmě si ráda přečtu i vzkazíky od někoho koho znám už delší dobu, od tzv. staré party. Ale to je přeci pochopitelné. Vím, že jste na tom s Gábinkou, Linou stejně. A určitě nás je víc... ;)
      Mějte se všichni, a když píšu všichni tak myslím VŠICHNI, krásně. Hodně tolerance a ohleduplnosti...
      Pa, Anatt
      • Re: Re: Tolerance

Ahoj Anatt, jen jsem chtěla, aby se zapomenulo na nějaké hádky a abychom se tady všichni tolerovali. Pokud se nám prostě nebudou líbit nějakéé příspěvky, takto řešit to v klidu a né se hned urážet a psát sprostá slova. Nebo si to snažit vyjasnit. Prostě mít tady klid a těšit se na"nové" zprávy. Taky Tě moc zdravím i Vás ostatní!
        • anatt

Re: Re: Re: Tolerance

Já vím, Leni. Vím jak si to myslela. Hezký večer. Papa..
    • karkulka13

máš pravdu *3* *3*
    • gallacher

Proc rikas ze v nasich prispevsich toho neni moc o Heathovi? mozna se o nem povidame trosku jinak nez vy ale mame ho stejne radi a chceme se o nem bavit a nepotrebujeme aby se nam nekdo posmival nebo dobiral kvuli nasim citum,nekdy to proste prehanime ale to je snad pochopitelny ne?Nikdo se tady nehce hadat ale tim co pisete nas k tomu nutite protoze se nam zda ze si nas dobirate a posmivate se nam.promin ale tak to citime.....nikdo vam nebrani aby jste sem chodili a bavili se o nem jako driv,NIKDO vam to nezakazuje klidne se o nem bavte jako driv a my se toho treba chytneme a zacneme se o nem takhle taky bavit...my mame dost tolerance,jen se mi nekdy zda ze vam vadi to ze heathy ma hodne fanousku a ze sem chodi a pisou co citi.. *5*
      • Re: Re: Tolerance

myslím, že jsme se pochopily, to jsem ráda a ta poslední věta za tě ma tečkama-tak to by mě opravdu nenapadlo ani náhodou *3*
        • gallacher

Re: Re: Re: Tolerance

no dyt *1*
  • gallacher

..

Souhlasims tim ze by to Heathy nechtel aby jsme byli tak smutni...Ale je to hodne tezky a ja ho neberu jako herce ale jako cloveka ktery dokazal ze je clovek s velkym Č...a tak to i zustane...a budu ho mit porad rada,mozna nekdy ho budu mit rada min nez ted,ptotoze ted je to fakt sila,ale porad ho budu mit rada a vzdycky se hodne rada podivam na jeho film nebo zavzpominam u jeho fotek *4* že jo?
    • a.n.c.a.

Re: ..

jj
  • petrahladilova

zdravím všechny

Dlouho jsem tady nebyla,měla jsem nějaké povinnosti,ale jsem mile překvapena kolok je tu už fanoušků našeho Heathečka..Mě se o něm taky zdálo,ale bohužel se mnou mluvila podle snáře je to špatné znamení když se rozmlouvá s mrtvím *9* -ale co ať třeba padají trakače,hlavně že se mě o něm zdálo.Pořád si pobrukuji tu píseň co pěl v 10 důvodech..tak se zase mějte a kdyby ste našly nějakej článek o Heathovy tak sem s tím ať můžu jít nakupovat...Miluju Heathe Ledgera..pořád a napořád *14* *14* je to náš *4*
  • b.e.t.u.l.i

:)

prijde mi to strasne hezky jak hezky tady o nem pisete :) mel by z vas radost... jaky jste velky fanousci *3*
    • a.n.c.a.

Re: :)

no to vis ze jsme velky *3*
  • ?

Čauvec lidi...(hlavně nechci vyvolat další hádku!) taky mám Heatha ráda ale nepřeháníte to už někteří trochu? třeba že se vám nechce slavit svoje narozky kvuli tomu, že je máte dva dny po těch Heathových nebo jak to tam bylo...? nebo že vám pomáhá při basketu...? Já v některých věcech musim souhlasit s Gábinou, Lenikem a Linou (ne ve všech)..ale fakt tady jsou některé ty příspěvky o ničem..a hlavně jsou to celkem kraviny...já říkám smutnit ale přiměřeně...vzpamatujte se holky..! (a kluci)..Heath by to takhle nechtěl..
    • a.n.c.a.

Re: ?

jo a jeste k tem prispevkam o nicem.......(taky tu nechci vyvolat hadku!)me i ty nektery prispevky od Gabiny prijdou dost o nicem.......kdyz tu vzpominaji na stary casy.....proste kazdy ma jiny nazor.. *4*
      • Re: Re: ?

no, je pravda, že porovnávat dobu, jak dlouho je někdo fanoušek Heatha, je úplně stupidní, s tím já nesouhlasím, ale zase souhlasím s tím, že ty příspěvky některé sou o ničem, nemají hlavu ani patu...a jsou nudné...(pro ty, kteří sem občas zavítají), a tudíž se mnoha lidem nebudou chtít číst...
        • a.n.c.a.

Re: Re: Re: ?

no ja si prave taky nectu ty jak tam vzpominaj na "stary dobry casy"
    • a.n.c.a.

Jo i mě to tu prijde nekdy prehnane ale preste jak pise Heatcliff, proc jim to brat, vzdyt nekomu to opravdu pomaha a navic existuje spousta knizek o tom ze mrtvy jsou tu s nami a o dalsich ruznych vecech, nekdo tomu proste veri....., teda aspon mi to rikala kamoska.A ja myslim ze Heath o nas vi, on vi ze ma fanousky, kteri o nem moc hezky pisou, presne jak pise b.e.t.u.l.i...:)
    • heatcliff

Ahoj, víš já vím, že někdy je to tady až příliš možná přehnané pro někoho. Ale víš jak tady tehdy někdo psal, že mu pomáhá při basketu, nemyslel tím to, že Heath je tam s ním ,ale že na něj myslí, a třeba jí dodává odvahu, nebo si říká, musím být jako Heath-ten se ničeho nebál...Prostě všechno má různé stránky, každá věc se musí brát z určitého úhlu,a navíc, někteří ho třeba začali mít rádi až po jeho smrti- stejně jako já, takže to co si prožili ti starší fandové, tak ted ti mladší to prožívají znovu...Já vím každý má svůj názor,ale tak když někdo v něco věří, nebo má nějakej pocit , proč mu o brát, i kdyby to bylo trochu uhozené,no ne? ale je jasný že Heath by takové smutky nechtěl, ale je to těžko,mne už to dojímá hlavně kvůli toho jak byl mladý, krásný a talentovaný, a to ani neberu že je to můj oblíbenec, ale už jako člověk mi příjde, prostě hrozné, že nežije-to neberu jako idol nebo herce...znám lidi, kteří do něj nejsou vůbec pobláznění a viděli s ním třeba 1 nebo 2 filmy, a říkají že je to hrozně dojímá, když na to pomyslí... *9* *9* *9*
      • Re: Re: ?

No asi máš pravdu...každý to prožívá jinak...jenomže já se snažím pomoct...taky ho mám ráda a prožila sem si kuli tomu, že zemřel, nemálo smutku...ale přece život jde dál a já se nemůžu odkázat na smrt jednoho jediného herce, kterého jsem vlastně znala jenom z filmů...u některých tady to beru jo, že jsou z toho smutní, ale u některých se mi zdá, že už je to posedlost..a hlavně..tady všichni píšou že ho milujou..jak můžou milovat někoho, koho znaj jen z pláten..? mně je 15 (asi to jde vidět z toho jak píšu), ale vím, že je celkem podstatný rozdíl mezi slovy LÍBIT SE a MILOVAT...a poslední, co bych k tomu tak mohla říct, je to, že je sice pěkné, že tady všichni píšou tolik příspěvků, ale když to vidím, a ještě ty chyby v nich, tak se mi to ani nechce číst...
        • heatcliff

i to je pravda....

Ano v tomto směru máš také určitou pravdu, také si říkám, jak můžu být zasažen člověkem, kterého vlastně neznám!,ale je to silné, a já jsem hrozně citlivý a někdy si prostě příliš beru neštěstí cizích lidí-mám to i ve znamení, -panny jsou takové!a prostě nikdy jsem neměl rád osobnost, která by už nežila, takže proto jsou tu někteří posedlí, a víš proč? protože mají pocit, že pokud se o něm nebude dost mluvit a rozebírat jeho filmy apodobně, takže se na něj zapomene, protože všichni víme, že Heath už nežije, asi mají pocit že jim uteče, když se tu o něm nebude dostatečně hovořit-mají strach z toho, že by se na něj jako na osobnost zapomělo-takže né že by byli posedlí, jen díky té smrti jsou malinko víc aktivnější, jakoby běželi dráhu, a pokud zpomalí , cíl je navždy pryč....to někdy prožívám i já... *9*
          • Re: i to je pravda....

mno asi maš zase pravdu... *4* už nic neříkám...:))..stejně by to nemělo cenu...snad vas to někdy přejde (né ta láska k Heathovi ale ta posedlost) a naučíte se to brát trochu jinak...
          • gallacher

Re: i to je pravda....

hezky řečeno,a přesně
        • a.n.c.a.

Re: Re: Re: ?

to s tebou souhlasim, ale i kdyz tam jsou chyby tak si to ctu *3*
  • lina25

přečtěte si to

http://www.novinky.cz/koktejl/16406 0-trileta-dcera-heathe-ledgera-obdr zi-otcovu-pojistku-v-plne-vysi.html
    • a.n.c.a.

Re: přečtěte si to

220 milionu....to je teda husty.....ale nechapu ze pojistovaci spolecnost odmitla vyplatit pojistku do te doby dokud neprovede své vlastní vyšetřování Heathovi smrti...... *9*
      • Re: Re: přečtěte si to

nechápeš?, přeci je to obrovská suma a pojišťovna se z toho může položit, takže si myslím, že se snažili o to, aby k vyplacení došlo co nejpozději *3*
    • heatcliff

Re: přečtěte si to

Všch se tady ptám, jestli chodí na mé stránky o Heathovi, a pokud ano, dělám změny, a rád bych věděl ,zda tam někomu něco nevyhovuje, nebo chybí, nebo co by si na stránkách přál, budu rád za každou odpověď, protože chci aby se tam jeho fandové cítili dobře *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit