Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gallacher

..

Nevite jestli neco vyslo nekde v casaku o Heathym?....uz dlouho sem nikde na nic nenarazila..
    • Re: ..

Premiere-Březnové vydání.Moc Hezkej článek ve kterém se hlavně mluví o Heathovo posledním hereckém vystoupení ve filmu The Imaginarium of Doctor Parnassus.A o Heathovi vypráví režisér toho filmu Terry Gilliam.Bohužel postupem času už nebude o čem psát.Budem "pouze" vzpomínat.Škoda.............
      • gallacher

Re: Re: ..

jo to mam uz davno..myslela jsem neco novyho
        • a.n.c.a.

Re: Re: Re: ..

no prave jsem si taky rikala...ale myslim ze nic vsude je jenom stmivani....
  • anatt

Pozdrav všem starým dobrým fanouškům a né jen jim...

Ahoj Leni, nemůžu než s Tebou a Gábinkou souhlasit. I já jsem tady stále, ale jaksi jsou i za mnou jsou určité věci... Myslím, že víš jak to myslím. Přesně tak jak Ty to píšeš... Vzpomínám ale stále a stále budu. Občas se dočtu, ve kterých novinách vyšel kdejakej článek o Heathovi a tak letím do trafiky a kupuji a štosím si doma časopisy a noviny. :)
    Nikdy sem nepřestanu chodit jako i na jiné Heathovi stránky. Možná že si ani nestihneš tento odkaz přečíst, opravdu se tady vzkazy rychle mění. No v každém případě snad někdo ze starých dobrých fanoušků bude tyto řádky číst a ujistí se, že i mi staří fanoušci jsme stálí a věrní. Moc Vás všechny zdravím (Álo, Gábinko, Lino...) a i ostatní. Mějte se krásně a brzy naviděnou.... Věřte že jsem zde stále i když se neprojevuji. Jen koukám a čtu, a někdy se nestačím divit, a někdy zase nestíhám ani číst, jak moc toho tady je... :)
    Pa, Anatt
    • anatt

Re: Pozdrav všem starým dobrým fanouškům a né jen jim...

Ahoj holky, musím se přiznat, že i mě jste potěšily. Jsem ráda, že tady nejsem ze starých fanoušků sama.
      Leni, děkuji za zmíňku. Problémy jsou už za mnou a vše je zatím v pořádku. Mám se báječně. I když s Heathem po boku bych se měla mnohem mnohem líp. *3*
      Mějte se krásně a brzy zase napište, ať vím, že tady jste.
      Pa, Anatt
      • lina25

Re: Re: Pozdrav všem starým dobrým fanouškům a né jen jim...

Ahoj Anatt, Leni a samozřejmě Gábinko *4* Souhlasím že je moc fajn, vidět tady zase někoho ze staré bandy *4* Moc Vás všechny zdravím *4*
        • Re: Re: Re: Pozdrav všem starým dobrým fanouškům a né jen jim...

Ahoj! *4*
      • denina8

Re: Re: Pozdrav všem starým dobrým fanouškům a né jen jim...

Ahojda...ja se pridavam...taky na neho dost myslim...a kdyz vide nejakej clanek tak taky hned kupuju a nesu domu...vždycky koukam co u Heatha přibylo na tehlech strankach v diskusi....Některý članky v diskuzi mě občas i překvapí..Ae je dobře že tolik lidí na něho myslí..On si to opravdu zaslouží x)
    • gabinka022

Re: Pozdrav všem starým dobrým fanouškům a né jen jim...

Taky tě moc zdravím a jsem moc ráda, že ses ozvala...už jsem jednu dobu měla poct, že už jsem tu zbyla sama samotinká z té staré dobré skvadry, takže mám radost, že sem pořád chodíte. Měj se krásně.
    • Re: Pozdrav všem starým dobrým fanouškům a né jen jim...

Ahoj Anatt, to je hezké že jsi se taky ozvala. Jak píšeš o těch novinách co schraňuješ, tak já se zase pořád snažila sehnat film Ruce pryč a jelikož filmy nestahuju/na to si Ledgera moc vážím/, tak jsem po nějaké době měla štěstí, jedna videopůjčovna prodávala originál VHS a když mi pak za 70kč kazeta přišla domů, tak jsem měla radost jako malá. TAKŽE Tě taky moc zdravím, doufám, že rodinné problémy, jak si tady zmiňovala jsou už taky zažehnány a že se zase někdy ozveš, člověka to potěší, když tady "vidí" známou Tvář. Ahojte!Lenka.
  • mymy

Budu psát o Heathym! :)

Mno..musíme ve škole psát něco jako seminárku no a já se rozhodla,že budu psát o Heathym *14* něco jako svojí biografii *1* no ale proč hlavně píšu..chtěla bych tam napsat i něco jako co píšou jeho fanoušci..tak jsem vás chtěla poprosit jestli by jste nenapsali třeba náký básničky,vzpomínky...něco takýho prostě..nebo třeba i nákej příběh co se týká Heatha.. *3* tak kdyby jste byli tak hodnííí a napsali něco tak mi to pls pošlete vzkazem...předem díky mocky! *14* *4*
    • heatcliff

Re: Budu psát o Heathym! :)

Je to zvláštní, ale také chci o něm něco napsat, inspirovala mne ta biografie, je přece úžasné psát o někom, koho máte rádi a navíc svými slovy,ne?! *15*
      • mymy

Re: Re: Budu psát o Heathym! :)

no přesně..mě taky inspirovala biografie no.. *1* určitě..je to úžasný *15*
        • emo-anne

Re: Re: Re: Budu psát o Heathym! :)

Taky jsem psala praci o heathym:) Mela jsem za 1 i kdyz to bylo z hlavy:)
  • Michelle a Matilda

Ahoj lidičky, našla jsem jedny skvělé stránky, kde je spousta aktuálních fotek Michelle a Matildy...vždy několik fotek z každého měsíce...píšu to tady, protože mě docela překvapuje, že tady na stránkách Michelle a Matildy žádné takové nejsou..a navíc je tam i spoustu fotek Heatha, Michelle a Matildy..
    • gallacher

Re: Michelle a Matilda

a das nam prosim odkaz?
      • Re: Re: Michelle a Matilda

Tady je odkaz na pár fotek Heatha:
        http://www.celebrity-gossi p.net/celebrity_gallery/category/C2 40
        A když zadáte Michelle Williams a jeji fotky, tak jich tam je spousta..a hlavně i aktuální s dcerkou..
        • perth

Re: Re: Re: Michelle a Matilda

Ahojky. Bohužel mi ten odkaz nejde otevřít..Nemáš nějaký jiný? Nebo jak jinak se na ty fotky můžu mrknout? *3* Díky *4*
          • Re: Re: Re: Re: Michelle a Matilda

AHoj..tak zadej www.celebrity-gossip.net ... a pak tam vyhledáš Michelle či Heatha a koukneš do galerie na fotky...
            • Re: Re: Re: Re: Re: Michelle a Matilda

ps: a jsou tam i nějaká videa
  • gallacher

..

Dneska jsem prisla domu ze skoly a zjistila jsem ze mi prisel casopis Cinema z roku 2006 kde je Heathy na titulni strane a je tam o nem a o Casanovovi a Zkrocene hore dooost veci.... *14*
    • a.n.c.a.

Re: ..

ty se mas!!!! snad mi ho taky poslou napsala jsem jim jeste jednou
      • gallacher

Re: Re: ..

mno ja taky doufam..
  • gallacher

Narozky

Co budete dělat na jeho narozky?Já jsem se domluvila s kamoskou a budeme u nas spat a udelame si den Vzpominka na Heatha..už se těším... *4*
    • a.n.c.a.

Re: Narozky

*3* jo tak to se mas......zadna moje kamoska nezboznuje Heatha jako ja, takze budu tady na osobnostech a koukat na jeho filmy...s nima si bohatě vystačím *5*
      • denina8

Re: Re: Narozky

Tak to moje kámošky ho taky nezbožnujou...tak asi na jeho narozky taky budu koukat na filmy ve kterých hral...
        • gallacher

Re: Re: Re: Narozky

jojo....ja mam schovany v supliku tri druhy popcornu do mikrovlnky...takze *15*
          • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Re: Narozky

jo tak to ja mam doma jeden balicek.....snad to vydrzim a nesnim ho *4*
          • denina8

Re: Re: Re: Re: Narozky

*15* To ja ne...to ja si pro popcorn pujdu den pred tema narozkama koupit....plus k tomu papirový kapesniky...Kdyby namne prisli slzy... *9* ae jak tak pocitam tak prijdou
      • gallacher

Re: Re: Narozky

mno ona ho taky moc nezboznujea uz vubec ne jako ja,ale dela to kvuli me....protoze vi jak me to sebralo...ale ma ho rada ale ze by ho nejak moooc milovala..to ne *9*
  • pro gábinku

Ahoj Gábinko, moc Tě zdravím. Chodím sem tak jednou týdně a když vidím stále Ty stejná jména, tak zase odcházím, protože to tu teď patří jiným a já bych si s něma taky neměla co říct. Takže díky za to, že Ty tady stále chodíš a já si tak vzpomenu jak to tady bylo fajn, když jsme si po jeho smrti mohly v klidu povídat a že bylo o čem. Hlavně hlavu vzhůru, ono se to v životě všechno rychle mění, stejně jako na tomhle fóru. Ale i tak se tady zase někdy ráda podívám a něco napíšu. Nedávno jsem četla, že Imaginárium má jít do kin někdy v létě, ale není jasné přeně kdy, protože nemůžou pro film sehnat distributora. A to bych si myslela, že se o něj už k vůli Heathovi -budou prát. Biografii jsem taky přečetla a líbila se mi. V jednoduchosti je síla, krásné fotky a zajímavosti, jak se vlastě občas dostal k té či oné roli a jak vlastně dával přednost filmům, ke kterým měl citový vztah ,před honosnými honoráři filmů jiných. A tak píšu jako už několikrát, že takových herců, kteří hrají hlavně pro sebe-a ne pro slávu je hrozně málo a je škoda, že zrovna jeden takový-už není.Zdravím Tě, Linu, Álu, Anatt a i Vás ostatní.
    • gabinka022

Re: pro gábinku

Ahojky Lenko:) Díky za vzkaz, moc mě potěšil. Myslela jsem, že už sem ani nechodíš, takže jsi mě mile překvapila. Na Imaginarium se fakt hrozně těším. S těma distributorama to vůbec nechápu, taky bych řekla, jak budou o ten film mít velký zájem. Já ostuda ještě biografii nemám, nikde jsem na ni zatim nenarazila, ale určitě si ji koupim. Není to nic, co by mi mohlo utýct, ta knížka už bude aktuální napořád, protože už bohužel žádné nové události v jeho životě nepřibydou...:( Jak řikáš, byl výjimečný a svůj, ale to tu ví asi každý. Měj se moc krásně a ještě jednou dík, že ses ozvala. Doufám, že to nebylo naposled:)pa
      • Re: Re: pro gábinku

Né tak často jako dříve, ale chodím. *3* .Jen ty příspěvky tady hrozně rychle přibývají a já vidím stále stejná jména, která mi nic neříkají a jsou ve fázi, kterou já už mám za sebou. Určitě víš co myslím.Když budu mít co napsat, tak určitě zase dám o sobě vědět. Co se týče té biografie, já ji taky neměla hned. Jen jsem měla cestu do nákupního centra a stavila se i do knihkupectví a byla tam. Spíše bych to nazvala hrubší časopis, měla jsem to přečtené za večer. Většina věcí TI určitě bude blízká, ale jsou tam i momenty, o kterých jsem nevěděla. Není to brak a fotky jsou fakt krásné.Uvidíš, že pokud si ji někdy koupíš, nebudeš zklamaná. Měj se moc hezky a někdy zase papa. *4*
        • gabinka022

Re: Re: Re: pro gábinku

Vím co tim myslíš...přesně tak to cítím, fáze, která je už za mnou. Ale byla hloupost něco jim vyčítat atd...každý se do téhle jejich fáze dostane v jinou dobu, takže pro to chci mít pochopení. Akorát je pravda, že už to všechno nestíhám nějak číst :) a určitě vim, že až si tu knížku koupim, zklamaná nebudu. je pravda, že mi přijde, že o něm vim tak moc, že mě nemůže nic překvapit, ale určitě tam budou věci, které mě překvapí a na to se těšim. Takže až zas budeš mít chuť se ozvat, určitě neváhej...budu tady *3* měj se pěkně.
  • a.n.c.a.

...

Heath natocil dost filmu na svuj vek......... *3*
    • heatcliff

Re: ...nové stránky

lidi, vytvořil jsem nové stránky o světě filmu a vůbec o všem-také tam je anketa internetový Oscar 2009!takže si můžete sami zvolit vítěze adresa:http://coment.iplace.cz/ dík a volte dobře! *3*
    • heatcliff

Re: ...nové stránky

Lidi, vytvořil jsem nové filmové stránky o vše,je tami anketa Internetový oscar 2009-takže si můžete zvolit své vítěze!adresa: http://coment.iplace.cz/ díky a volte dobře! *3*
    • gallacher

Re: ...

taky si rikam a dneska jsem se divala s brachou na film Pidihajzlik a na konci on Nechme toho nejsme ve zkrocene hore ...a ja jeeeeeeeee *1*
      • a.n.c.a.

Re: Re: ...

*4* *1*
  • sonish-kaa

Cinema

Ahojky,já si kupuju každý měsím CINEMU , protože je to bombastickej časák !
    Tááqže mám taky všechny časáky CINEMA s Heathem kdy se začaly jeho filmy točit a pod. *14* *14* *14* *14* *14*
    • a.n.c.a.

Re: Cinema

ja je chci taky...
    • gallacher

ty se maaaaaas..ja ci takyyyyy...a je dobrej ten casak z roku 2006..jak je tam nna titulce?
  • dada.

Cinema

Ahoj.Gallacher už se tady zmínila o tom,že si psala o starší čísla časopisu Cinema.Já jsem si je objednala.Už je mám a ten,kde je Heath na přední stránce je fakt bombastickej.Mohu jen doporučit.Časopis samotný stojí 70Kč,ale za poštovný bohužel dáte 84Kč.
    • heatcliff

to bych také moc chtěl,ale kde si tam mám o něj napsat?
      • gallacher

Re: Re: Cinema

musis napsat do jejich redakce...ten email najdes na jejich strance..
        • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Cinema

achjooo...me napsali ze nemaj...:(
          • gallacher

Re: Re: Re: Re: Cinema

mrzi me to,ale nevim jak je to mozny asi meli jen nekolik vytisknu navic...
            • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Re: Re: Cinema

zkusim ji napsat jeste jednou
    • gallacher

a je to ten z roku 2006 ze?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit