-
KOnčím
Dnes končím tak zas zítra ahoj a dobrou noc.. -
pro Gallacher
Ahoj psala sem té paní na ten e-mail jak si my dala,ale nic se neděje *7* žádná odpověď,ani časopis ve schránce..Třeba si teď píše každej tak už ani nereaguje,co myslíš? -
-
Re: pro Gallacher
jj bud v klidu, me taky jeste neodepsali, snad napisou, asi jich tam maj fakt plno....a Gallancher moc dekuju -
-
Re: Re: pro Gallacher
nemas zac
-
-
jooo tak to je supper....ne nevim ....ale jestli nekde bude tak ti dam vedet.. -
myslis do toho stasnyho Jima??no tak to si musis pockat to chvilku trva..me taky trvalo asi tyden nebo kolik nez mi odpovedela..;) -
-
Re: Re: pro Gallacher
ja odufam ze ti odpovi -
-
Re: Re: Re: pro Gallacher
já tam psala hned ten den cos my to dala a to už je víc jak týden asi mám smůlu no... -
-
Re: Re: Re: Re: pro Gallacher
alee neeee....asi nema cas odpovidat a nebo jich tam ma tolik ze nestiha....tak pockej a pak uvidis ja verim ze ti napise... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro Gallacher
Dík seš hodná...není někde nějakej článek o něm potřebuju info o něm..mám kroniku založenou... *3* kdo ji viděl tak říkal že je pěkně udělaná...
-
-
-
-
-
-
zdravím
Jak se dnes máte,čekám na 3 filmy který mám objednaný a už se nemůžu dočkat až je budu mít..pěkně si to vychutnám a budu obdivovat Heathečka..a budu šťastná že zas jakoby žije..ve filmu myslím -
...UZ ZASE?
nechte toho prosim... -
heath
Jj uz to nereste:) Jsou to krawky a nic to bohuzel nezmeni:) noo mate nejaky novinky ohledne heatha nebo taak?:) A co knížka? Co jste se dozvedeli? ja docela dost veci:) -
-
Re: heath
Ja jakozto nestrannej pozorovatel musim uznat ze jenom prilivas do ohne. Uz se to tady uklidnilo a zas nadavky typu kravky? prijde mi ze provokujes. uz toho nechte! -
-
Re: Re: heath
Ty taky protze to furt resis....uz fakt o tom radsi nic nepistee:)
-
-
nepleť se do toho ty huso! -
-
myslim, že jediná husa je tady gabinka022, ani bych nerekla ze je ti 22, spis si na to hrajes, a jestli jo, te lituju, nemas mozek holka!!!
-
-
ale tu kapitolu o jeho smrti sem si jeste neprecetla pac na to nemam silu,az se to ve me uklidni tak si to prectu..jinak bych asi skocila z okna -
Tak knizka je uzasna...nejvic me ais pobavilo jak dotahl domu toho klokanka bo co *15* -
-
Heej ten klokan je dobrej:D Upe si predstavuju heatha:D -
jn...chtela bych si precist jeste ty dalsi, urcite by byli super jako tahle
-
-
-
:-O
no tak nestačim koukat, vážně ubohý se ohánět věkem a to, že ho někdo má rád až po jeho smrti je snad úplně jedno...i kdyby se stal fanouškem někdo včera tak sem prostě patří!! povyšování nad ostatní koukám tady jde velice dobře.. má se sem chodit kvůli Heathovi a zjistit co je kde o něm nového a ne se hádat! chudák heathy *13* *14* -
-
Re: :-O
mno vcera se nam to trosicku vymklo kontrole ale dneska uz v pohode ;) -
Re: :-O
presne je to jedno i kdyby se o nem dozvedeli dneska tak proste se jim libi a maji ho radi tak jako my -
konec hádek! jste pro?
jako opravdu nechci tu dnes vidět hádky a rozepře! takže se neopovažte opakovat včerejšek! *8* *9* Heatheček milovaný! *14* *9* *9* *9*
-
-
teddy-girl
ja jsem jim napsala jestli ty cisla jeste maji a oni odepsali ze maji a ze mi to poslou... -
-
Re: teddy-girl
ahá díky taky to zkusim ale nedostatek financí mi komplikuje život *1* -
-
Re: Re: teddy-girl
presne *1* ....
-
-
-
A ještě něco..
A pokud bych měla zaujmout nějaký postoj-tedy ke komu se více příkláním, tak jednoznačně na stranu těch tzv."puberťaček", protože ty holky sem chodí se srdcem na dlani a nečekají, že se jim tu bude někdo posmívat..Chodí sem ze stejného důvodu jako já..
Ovšem zlomyslní lidí existují bohužel všude, na to nesmíme zapomínat.. *9*
Ale teď už opravdu zpátky k Heathovi, viděla jsem ten článek v čsp.Cinema, jak jste zde psali a za 99,- Kč tedy nic moc. Píšou tam více méně jen o Temném rytířovi.. -
-
Re: A ještě něco..
oni maji jeste v cinema ty stary casaky kde byl heath na titulni strane psala jsem do jejich redakce a rikali ze by mi to poslali *15* ale ted momentalne nemam prachy... *8* -
-
Re: Re: A ještě něco..
jo to já taky nemám ale mám hroznou depku! *16* chci o něm všechno, všechny články atd... *14* božééé *14* -
-
Re: Re: Re: A ještě něco..
ja taky,jako bych mela abstak *1* .....asi si ten jeden casak z roku 2006 objednam a nekde vymodlim prachy *15* ...pro Heathyho vsechnoo...Snad to bude stat za to ten clanek kdyz uz si to ubjednam.. -
-
Re: Re: Re: Re: A ještě něco..
a oni ti odepsali že si to můžeš objednat?? *7* -
Re: Re: Re: Re: A ještě něco..
Jasně chápu, no já si včera u kadeřnice vytrhla z prosincovýho Rytmu života článek o Zkrocený hoře.. *3* Asi už trošku úchylka že *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: A ještě něco..
tu ma tady asi kazdy *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: A ještě něco..
něco takovýho sem taky udělala ale u zubaře (nepříjemné *9* *9* *1*)
-
-
-
-
-
-
Nestačím se divit..
Tak asi 3 dny jsem tu nebyla a nestačím se divit, co se tu děje? *7*
Musím ale podotknout, že uživatelky Lina, Gábinka a Lenik moc rozumu teda nepobraly..A ohánět se tím, že jsou starší než ostatní nebo že někdo věděl o Heathovi až po jeho smrti, je teda dost ubohý..Tady přece na takových detailech vůbec nezáleží! Ani na věku ani na délce fandovství Heathe Ledgera!
Mě je třeba 28, no a co..Chodím sem, když mám čas a nepovyšuju se, ani nezesměšňuju mladší!!!
Tady si může přece každý psát, co chce!
A posmívat se někomu, to je teda vážně dost ubohý..*7*
Tyhle 3 holky bohužel už zapomněly, že jim taky bylo kdysi 14 a prožívaly vše mnohem intenzivněji než teď...
Podle mě jim vůbec nejde o to, aby se tu dozvěděly něco o Heathym nebo si vyměnily s ostatními své pocity, ale spíš chtějí někoho vyprovokovat a tím se pak baví.. *7*
Holky jestli v tomhle posmívání chcete pokračovat, tak sem fakt radši nelezte! Zbytečně to tady pak ostatním kazíte.*9*
Já doufám, že snad už byla zakopána válečná sekera a vrátí se tato diskuze do starých kolejí.. -
-
Re: Nestačím se divit..
souhlasím s tebou a už sem všem omluvila protože nikdo jiný by s tím asi nepřišel a jestli se tu nadále budou objevovat podobný narážky pak se nebudu bránit a klidně se budu hádat dál (podruhý už oprávněně) *5* snad si to ale každý srovná v hlavě a přestane tady ta "válka" vždyť jde o Heatha ne? *7* *14* -
-
Re: Re: Nestačím se divit..
Jo heath je na prvnim miste *14* andílek
-
-
-
dost !!!
A DOST! UŽ MĚ TO FAKT NEBAVÍ *13* NEHODLÁM SE NA FÓRU HEATHA LEDGERA FURT DOKOLA HÁDAT! TAKŽE ZA PRVÉ, I KDYŽ SEM TU HÁDKU NEVYVOLALA CHCI SE VŠEM TADY OMLUVIT, PROTOŽE NIKDO JINEJ TO ASI NEUDĚLÁ *4* TAKŽE VŠEM SE OMLOUVÁM ZA TO SPROSTÝ NADÁVÁNÍ A DALŠÍ KECY KOLEM TOHO *5* JINAK SI ASI VŠICHNI UVĚDOMUJOU CO UDĚLALI ŠPATNĚ A JÁ TAKY *3* JESTLI SE CHCETE DÁL HÁDAT, PROSIM! JÁ SE OMLUVILA A DÁL SE DO TOHO MONTOVAT NEBUDU *13* NA DALŠÍ POZNÁMKY KOLEM TOHO NEBUDU REAGOVAT A BYLA BLBOST TO TADY DÁL ROZHÁDÁVAT *9* JSME TADY KVŮLI HEATHOVI NE KVŮLI TOMU ABYSME SE HÁDALI A NAVZÁJEM PONIŽOVALI *8* MYSLIM TO V DOBRÝM A ZA TUHLE DISKUZI JSEM RÁDA I KDYŽ NĚKOMU TO MŮŽE PŘIPADAT ZAOSTALÝ *4* IAM SORRY AND HEATH FOREVER *14* *14* *14*