Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petrahladilova

tak fajn

konec dobrý všechno dobré,hlavně už klid *3* Jde tu přeci o Heathe máme ho rádi a proto se zde scházíme,mě ta diskuze o něm taky baví a jsem pyšná na to že jsm Heathovou fanynkou.On má odpočívat v pokoji a ne se dívat jak se tu dohadujeme.Takže ticho a už jen v dobrém si povídejme *8* *15*
    • gallacher

Re: tak fajn

Ja jsem taky pysna ze jsem jeho fanynka....Ale dochazi mi to ted az po jeho smrti.....byl muj oblibenec uz hodne dlouho a ted proste mi dochazi ze to je vlastne muj nejoblibenejsi herec...driv mi to neprislo ale ted jak se divam zpatky.. *1*
      • petrahladilova

Re: Re: tak fajn

hromadu věcí nám dojde až ten druhej tady není a není možnost jak mu to říct -krom vyvolávání duchů *7*
      • teddy-girl

jo tak je to i semnou já ho měla ráda jako jednoho "z nejoblíbenějších herců" ale teď chci filmy, fotky, videa atd...jenom s ním potom co umřel *9* stejně to hrozně letí...už je to přes rok *9* sem hrozně ráda že si tady s váma můžu pokecat (páč vy to taky chápete) děkuju vám za to *4*
      • petrahladilova

hromadu věcí nám dojde až ten druhej tady není a není možnost jak mu to říct -krom vyvolávání duchů *7*
        • lina25

Re: Re: Re: tak fajn

No jasný, vyvolávání duchů je super nápad. Hlavně že ho necháte odpočívat v pokoji...
    • teddy-girl

Re: tak fajn

souhlasím s tebou *4*
  • gallacher

...

Pravda....
  • gallacher

..

hele ja uz se stebou (l.enik) o tom nehodlam bavit jasny,bud tady verejne nebo nijak.....nehodlam resit tvoje mindraky...a uz vubec ti nezeru to ze jsi faninka heatha..s tim na me nechod pac takovi keci ti nesezeru
    • l.enik

Re: ..

Já taky ne.Řekli jste že se nechcete hádat,tak už to neřešte ne?Jen mě mrzí,že ty diskuze co se tady vedli dříve(ještě asi tak před půl rokem)Jsou teď v base *9*
      • teddy-girl

Re: Re: ..

mě tahle diskuze baví, je si o čem popovídat a zavzpomínat *3*
        • gallacher

Re: Re: Re: ..

to me taky kdyz to tady nikdo nekazi
          • teddy-girl

Re: Re: Re: Re: ..

asi tak...fakt to hádání nemá cenu *16*
      • gallacher

Re: Re: ..

Ne nechceme se hadat...jen ty pochop ze nam strasne chybi a potrebujeme se z toho aspon na chvili vymluvit jinak nas z toho jebne...a ty si chod nekam kde si vedou ty tvoje diskuze my tady chceme vzpominat..
        • l.enik

Re: Re: Re: ..

A ty pochop že já se nehádám a když nevěříš že mám Heatha ráda-já tě nebudu přesvědčovat.Nehodlám to dál řešit.Tečka,konec.
          • gallacher

Re: Re: Re: Re: ..

to sem ti psala uz ve vzkazu...nehodlam se rozcilovat nad nejakou kravkou..
  • petrahladilova

klid

Ach jo kdyby to Heath viděl tak by znova umřel,co to je za káče co tady otravují..nány my tady ctíme Heathe,který něco dokázal tak to tady neničte...Gallacher nic si z toho nedělej my víme sví a zbytek ať si mluví jak chce
    • heatcliff

Já si to s nima vyřídím!

Co si ty s prominutím ,,pitky´´o sobě myslí? Pokud mají názor at sem nelezou! At ho mají,ale tady se bavíme o Heathovi v dobrém-prostě máme ho rádi, a jako žádné hádky sem nepotřebuji!No tak ano, někdy tu o něm moc básníme,a co? Tak nás to s jeho smrtí vzalo,líbí se nám,oblíbili jsme si ho,tak tu o něm básníme-vadí jim to?snad?!Ach jo,-opravdu tady řešit nějaké trampoty nějakejch holek-fakt na to nemám náladu! Jako lidi-vykašleme se na to!Nebudeme tu ztrácet čas nadáváním a Heatha tím zastiňujeme-takže at si dělají co chtějí...a víte co-jako takovej závěr udělám malou pomstičku,přidá se někdo ke mě-pokud ano,napište mi na profil!
      • aliss67

Re: Já si to s nima vyřídím!

pridávam sa k tebe *3* *4*
    • gallacher

Re: klid

ja jen nechci aby to tady Heathimu kazili....MY HO UCTIVAME JAKO BOHA.....a nejaky debilni kecy nejakejch debilnich krav nam to nepokazi..
      • petrahladilova

Re: Re: klid

to já taky nechci,my se tady snažíme aby se na Heathe nezapomělo a přijde jinej a takhle to tady kazí... *16* sou to potvory...a neboj HEATH je náš,víme to my a ví to i on...
        • gallacher

Re: Re: Re: klid

přesně..ale mi na heatha nikdy nezapomeneme..
          • teddy-girl

Re: Re: Re: Re: klid

moje řeč, dál bez komentářů *14* *14* *14*
            • gallacher

Re: Re: Re: Re: Re: klid

andilek nas na nebesich *14*
          • petrahladilova

pokud můžu mluvit za sebe tak já určitě nezapomenu na miláška milovanýho *14* *14* a andílkovanýho *4*
            • teddy-girl

Re: Re: Re: Re: Re: klid

jojo to je náš brouček *14* *14* *14* *14* *4*
      • teddy-girl

Re: Re: klid

jo nevší¨mejte si jich HEATH je bude strašit a nás chránit jejich mínus *7* *9*
        • lina25

Předpokládám,že trpíš samomluvou a asi i příznaky paranoi. Tak mě napadá, nemají o tebe, rodiče někdy strach? Myslím, že jim na tobě záleží víc jak Heathovi. Popros,ho prosím, ať svoje návštěvy v noci omezí.Vzhledem k tomu, že údajně duchy slyší, pouze ten koho navštívily, tvoje brblání uprostřed, ztichlého domu, může tvým rodičům připravit bezesné noce a řadu otázek ohledně tvého zdravotního stavu teddy-girl
        • Re: Re: Re: klid

Ty jsi zralá na odbornou pomoc, jinak to nevidím....
        • gallacher

Jo heathy navstevuje jen ty co ho maji doopravdy radi a on to citi kdo to je...
          • gabinka022

*1* *1* no to je výrok...
  • teddy-girl

.D

uživatelky lenik, lina a gabinka jsou asi natolik znuděné svým životem že se musejí navážet do lidí, kterým je prostě líto že HEATH LEDGER zemřel. Všechno co se týká Heatha je pro mě vzácný a nebudu tady číst nějaký trapný kecy co nemaj hlavu ani patu! Jestli vám milé dámy vadí že se tady vyzpovídáme ze svých pocitů nelezte sem!!!! *16* já si tady můžu psát co chci (jenom to dobré samozřejmě)a klidně napíšu svoje city v takovým slohu že vám kixne ta věc před vaším ksichtem, tlačítka na který píšete své dementní výrazy vyjdou z funce a vaše prdel která bude celý dny sedět nad mím "přehnaně výstižným" slohem, bude moct co dělat aby se dala zase do pohybu *8* jo..jo přesně tohle udělám když budu chtít a vy mi budete někde!!! *5* takže vás dál neřeším :-*
    • Re: .D

No já myslím, že my jsme se svým životem spokojené, aspoň se v noci můžeme v klidu vyspat, bo nás netrápí zda nás přijde nebo nepřijde navštívit duch H.L.
    • gallacher

Re: .D

krásně řečeno
  • gallacher

teddy-girl

Jo to je pravda,ale to neni poprve co se mi takhle nekdo vysmal,treba na lide.cz na heathove forum tak jsou takovi kokoti....tohle si heath nezaslouzi....
    • Re: teddy-girl

Myslím, že by se ti vysmáli všude, akorát tady na tomto fóru, máš kliku, že se těch potrhlin vyrojilo nějak víc *3* Takže si skvěle notujete a je vám spolu prostě kráááásně *3*
  • gallacher

...

Todle je fortum o Heathovi kde se na neho mam vzpominat a ne vyvolavat zbytecny hadky......vsichni ho citime(myslim doopravdicky fanousky kteri ho maji doopravdy radi) a vsem nam chybi...a nekteri jedinci kteri sem chodi jen kvuli tomu aby se posmivali a vyvolavali hadky,by sem nemeli chodit vubec...tot muj nazor.. *8* *16* *5*
    • teddy-girl

Re: ...

já souhlasím, hádejte se jinde ale ne tady! vždyť jsme na fóru o HEATHU LEDGEROVI proboha *3*
      • gallacher

Re: Re: ...

mno vzdyt to rikam,fakt me ro sere a vzdycky je ot jen na me,na mou osobu,to posmivani,ja za to nemuzu ze ho citim a ze mi strasne moc chybi...proste se to deje chci se svama o to delit ale nekteri jedinci to tady kazi..
        • teddy-girl

Re: Re: Re: ...

já sem na tom stejně a takových ubožáků si nehodlám všímat i kdyby měli lano hodit! sou mi někde! a já se jim směju *1* fakt to nemá cenu *10*
  • teddy-girl

blog

Zdravím všechny, prosím jukněte se ke mě na blog : www.heathledger-fans.blog.cz mám tam new design a pomožte vybrat fotku měsíce :-)) díy předem *4*
  • gallacher

...

Jako ty narazky byly na me jo? ja sem chodit vubec nemusim,teda ale bylo by lepsi kdyby jste sme nechodili vy... *8* ....neserte me.... *10*
    • teddy-girl

Re: ...

co se stalo?? :-O
      • gallacher

Re: Re: ...

si precti ty prispevky pod mym prispevkem......kravy jedny vygumovany..fakt uz....ja to heathovi nechci udelat ale jestli se todle bude dit tak sem prestanu chodit..pac me to sere
  • filmy - dvd

A na tomhle odkaze: http://www.arara.cz/t/list.php?PID= 2013 jsou všechny jeho filmy a některé za velmi slušnou cenu, tak kdyby někomu nějaké chyběli do sbírky...
    • teddy-girl

Re: filmy - dvd

super, ještě promyslím co a určitě objednám *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit