-
tak fajn
konec dobrý všechno dobré,hlavně už klid *3* Jde tu přeci o Heathe máme ho rádi a proto se zde scházíme,mě ta diskuze o něm taky baví a jsem pyšná na to že jsm Heathovou fanynkou.On má odpočívat v pokoji a ne se dívat jak se tu dohadujeme.Takže ticho a už jen v dobrém si povídejme *8* *15* -
-
Re: tak fajn
Ja jsem taky pysna ze jsem jeho fanynka....Ale dochazi mi to ted az po jeho smrti.....byl muj oblibenec uz hodne dlouho a ted proste mi dochazi ze to je vlastne muj nejoblibenejsi herec...driv mi to neprislo ale ted jak se divam zpatky.. *1* -
-
Re: Re: tak fajn
hromadu věcí nám dojde až ten druhej tady není a není možnost jak mu to říct -krom vyvolávání duchů *7* -
jo tak je to i semnou já ho měla ráda jako jednoho "z nejoblíbenějších herců" ale teď chci filmy, fotky, videa atd...jenom s ním potom co umřel *9* stejně to hrozně letí...už je to přes rok *9* sem hrozně ráda že si tady s váma můžu pokecat (páč vy to taky chápete) děkuju vám za to *4* -
hromadu věcí nám dojde až ten druhej tady není a není možnost jak mu to říct -krom vyvolávání duchů *7* -
-
Re: Re: Re: tak fajn
No jasný, vyvolávání duchů je super nápad. Hlavně že ho necháte odpočívat v pokoji...
-
-
-
Re: tak fajn
souhlasím s tebou *4*
-
-
...
Pravda.... -
..
hele ja uz se stebou (l.enik) o tom nehodlam bavit jasny,bud tady verejne nebo nijak.....nehodlam resit tvoje mindraky...a uz vubec ti nezeru to ze jsi faninka heatha..s tim na me nechod pac takovi keci ti nesezeru -
-
Re: ..
Já taky ne.Řekli jste že se nechcete hádat,tak už to neřešte ne?Jen mě mrzí,že ty diskuze co se tady vedli dříve(ještě asi tak před půl rokem)Jsou teď v base *9* -
-
Re: Re: ..
mě tahle diskuze baví, je si o čem popovídat a zavzpomínat *3* -
-
Re: Re: Re: ..
to me taky kdyz to tady nikdo nekazi -
-
Re: Re: Re: Re: ..
asi tak...fakt to hádání nemá cenu *16*
-
-
-
Re: Re: ..
Ne nechceme se hadat...jen ty pochop ze nam strasne chybi a potrebujeme se z toho aspon na chvili vymluvit jinak nas z toho jebne...a ty si chod nekam kde si vedou ty tvoje diskuze my tady chceme vzpominat.. -
-
Re: Re: Re: ..
A ty pochop že já se nehádám a když nevěříš že mám Heatha ráda-já tě nebudu přesvědčovat.Nehodlám to dál řešit.Tečka,konec. -
-
Re: Re: Re: Re: ..
to sem ti psala uz ve vzkazu...nehodlam se rozcilovat nad nejakou kravkou..
-
-
-
-
-
klid
Ach jo kdyby to Heath viděl tak by znova umřel,co to je za káče co tady otravují..nány my tady ctíme Heathe,který něco dokázal tak to tady neničte...Gallacher nic si z toho nedělej my víme sví a zbytek ať si mluví jak chce -
-
Já si to s nima vyřídím!
Co si ty s prominutím ,,pitky´´o sobě myslí? Pokud mají názor at sem nelezou! At ho mají,ale tady se bavíme o Heathovi v dobrém-prostě máme ho rádi, a jako žádné hádky sem nepotřebuji!No tak ano, někdy tu o něm moc básníme,a co? Tak nás to s jeho smrtí vzalo,líbí se nám,oblíbili jsme si ho,tak tu o něm básníme-vadí jim to?snad?!Ach jo,-opravdu tady řešit nějaké trampoty nějakejch holek-fakt na to nemám náladu! Jako lidi-vykašleme se na to!Nebudeme tu ztrácet čas nadáváním a Heatha tím zastiňujeme-takže at si dělají co chtějí...a víte co-jako takovej závěr udělám malou pomstičku,přidá se někdo ke mě-pokud ano,napište mi na profil! -
-
Re: Já si to s nima vyřídím!
pridávam sa k tebe *3* *4*
-
-
Re: klid
ja jen nechci aby to tady Heathimu kazili....MY HO UCTIVAME JAKO BOHA.....a nejaky debilni kecy nejakejch debilnich krav nam to nepokazi.. -
-
Re: Re: klid
to já taky nechci,my se tady snažíme aby se na Heathe nezapomělo a přijde jinej a takhle to tady kazí... *16* sou to potvory...a neboj HEATH je náš,víme to my a ví to i on... -
-
Re: Re: Re: klid
přesně..ale mi na heatha nikdy nezapomeneme.. -
-
Re: Re: Re: Re: klid
moje řeč, dál bez komentářů *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: klid
andilek nas na nebesich *14*
-
-
pokud můžu mluvit za sebe tak já určitě nezapomenu na miláška milovanýho *14* *14* a andílkovanýho *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: klid
jojo to je náš brouček *14* *14* *14* *14* *4*
-
-
-
-
Re: Re: klid
jo nevší¨mejte si jich HEATH je bude strašit a nás chránit jejich mínus *7* *9* -
-
Předpokládám,že trpíš samomluvou a asi i příznaky paranoi. Tak mě napadá, nemají o tebe, rodiče někdy strach? Myslím, že jim na tobě záleží víc jak Heathovi. Popros,ho prosím, ať svoje návštěvy v noci omezí.Vzhledem k tomu, že údajně duchy slyší, pouze ten koho navštívily, tvoje brblání uprostřed, ztichlého domu, může tvým rodičům připravit bezesné noce a řadu otázek ohledně tvého zdravotního stavu teddy-girl -
Ty jsi zralá na odbornou pomoc, jinak to nevidím.... -
Jo heathy navstevuje jen ty co ho maji doopravdy radi a on to citi kdo to je... -
-
*1* *1* no to je výrok...
-
-
-
-
-
.D
uživatelky lenik, lina a gabinka jsou asi natolik znuděné svým životem že se musejí navážet do lidí, kterým je prostě líto že HEATH LEDGER zemřel. Všechno co se týká Heatha je pro mě vzácný a nebudu tady číst nějaký trapný kecy co nemaj hlavu ani patu! Jestli vám milé dámy vadí že se tady vyzpovídáme ze svých pocitů nelezte sem!!!! *16* já si tady můžu psát co chci (jenom to dobré samozřejmě)a klidně napíšu svoje city v takovým slohu že vám kixne ta věc před vaším ksichtem, tlačítka na který píšete své dementní výrazy vyjdou z funce a vaše prdel která bude celý dny sedět nad mím "přehnaně výstižným" slohem, bude moct co dělat aby se dala zase do pohybu *8* jo..jo přesně tohle udělám když budu chtít a vy mi budete někde!!! *5* takže vás dál neřeším :-* -
-
Re: .D
No já myslím, že my jsme se svým životem spokojené, aspoň se v noci můžeme v klidu vyspat, bo nás netrápí zda nás přijde nebo nepřijde navštívit duch H.L. -
Re: .D
krásně řečeno
-
-
teddy-girl
Jo to je pravda,ale to neni poprve co se mi takhle nekdo vysmal,treba na lide.cz na heathove forum tak jsou takovi kokoti....tohle si heath nezaslouzi.... -
-
Re: teddy-girl
Myslím, že by se ti vysmáli všude, akorát tady na tomto fóru, máš kliku, že se těch potrhlin vyrojilo nějak víc *3* Takže si skvěle notujete a je vám spolu prostě kráááásně *3*
-
-
...
Todle je fortum o Heathovi kde se na neho mam vzpominat a ne vyvolavat zbytecny hadky......vsichni ho citime(myslim doopravdicky fanousky kteri ho maji doopravdy radi) a vsem nam chybi...a nekteri jedinci kteri sem chodi jen kvuli tomu aby se posmivali a vyvolavali hadky,by sem nemeli chodit vubec...tot muj nazor.. *8* *16* *5* -
-
Re: ...
já souhlasím, hádejte se jinde ale ne tady! vždyť jsme na fóru o HEATHU LEDGEROVI proboha *3* -
-
Re: Re: ...
mno vzdyt to rikam,fakt me ro sere a vzdycky je ot jen na me,na mou osobu,to posmivani,ja za to nemuzu ze ho citim a ze mi strasne moc chybi...proste se to deje chci se svama o to delit ale nekteri jedinci to tady kazi.. -
-
Re: Re: Re: ...
já sem na tom stejně a takových ubožáků si nehodlám všímat i kdyby měli lano hodit! sou mi někde! a já se jim směju *1* fakt to nemá cenu *10*
-
-
-
-
blog
Zdravím všechny, prosím jukněte se ke mě na blog : www.heathledger-fans.blog.cz mám tam new design a pomožte vybrat fotku měsíce :-)) díy předem *4* -
...
Jako ty narazky byly na me jo? ja sem chodit vubec nemusim,teda ale bylo by lepsi kdyby jste sme nechodili vy... *8* ....neserte me.... *10* -
-
Re: ...
co se stalo?? :-O -
-
Re: Re: ...
si precti ty prispevky pod mym prispevkem......kravy jedny vygumovany..fakt uz....ja to heathovi nechci udelat ale jestli se todle bude dit tak sem prestanu chodit..pac me to sere
-
-
-
filmy - dvd
A na tomhle odkaze: http://www.arara.cz/t/list.php?PID= 2013 jsou všechny jeho filmy a některé za velmi slušnou cenu, tak kdyby někomu nějaké chyběli do sbírky... -
-
Re: filmy - dvd
super, ještě promyslím co a určitě objednám *3*
-