-
článeček
Ahoj Lidičky, nevím, zda jste o tom četli, ale v časopise Rytmus života z minulého týdne je menší článek o tom, že u soudu bylo "prokázáno", že Heath nespáchal sebevraždu a že jeho dcerka teda opravdu zdědí peníze, že jí Michell zajistí teda život, jaký si pro ni přál Heath... -
-
Re: článeček
jo to vime
-
-
...
No ja ho citim porad..neivm proc asi sem magor... *9* -
-
Re: ...
Asi jo.... -
-
Re: Re: ...
:) Lino, moje řeč...ale víš, co jsme si psaly.. *3* -
-
Re: Re: Re: ...
No jasně, že váháš *3* Tady se to fakt sešlo....Ale tak hlavně že jak tady již bylo uvedeno,že diskuze ehmm... nezamrzla, ale v tomhle případě, by možná bylo lepší, kdyby dotyčné stránky spíše jen navštěvovaly a moc se nevyjadřovaly. V poslední době ty výlevy stojí zato. Tak, a teď Gabčo sleduj, to oživení diskuze, jak se do nás pustí *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
co ti vadí??tvoje kecy sou ubohý jak hovno mojí prabáby (ne-li víc) jestli se ti tady nelíbí tak sem nelez, nikdo tě nenutí...MY narozdíl od tebe máme nějakou úctu k člověku jako byl ON a tvoje žvásty fakt trpět nemusím! *10* *16* *8* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Hele kočko, doporučuju ti tvoje příspěvky a výlevy vytisknout, pečlivě uschovat, a přečíst si je tak za 10 let. A sama nad nima budeš kroutit hlavou. *3* -
Já mám k němu taky úctu. Ale to co tady plácáte za nesmysli, že za vámi v noci chodí apod.fakt nemá obdoby... -
přesně řečeno..moje řeč
-
-
Re: Re: Re: Re: ...
Ále já se do vás určitě nepustím.Mám tak nějak podobný názor *3* -
-
No super,tak je nás víc *3* -
jedini kdo by sem nemeli chodit jste vy tri...a uz vubec sem neco psat,protoze todle fakt nema obdoby..
-
-
-
-
-
-
zdravim všechny fanoušky
MOOC VŠECHNY ZDRAVÍM A CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT NĚKOHO Z BRNA V KTERÝCH "LEVNÝCH KNIHÁCH" NAKUPUJE TY FILMY S HEATEM? A CO VŠE PSALI V TOM TÝDENÍKU MF DNES,JÁ SI HO KOUPILA,ALE ASI MEZI TÍM VYŠEL UŽ JINÝ A JÁ MÁM BOUŽEL TEN JINÝ!-ACH JO. *15* *15* *15* -
a zase ten pocit
dneska jsem hrála basket a uplně jsem cítila heatha že mi pomáhá a taky že mi to aj docela šlo tyyyjo mě to aj nahání ztrach :(ale jsem ráda že cítím že tu snámi heath je *4* chybíš nám heathe tak prooč?? jsi nám to udělal a hlavně matti?myslím si že Matti chybíš víc než nám i když matti je tedkom jenom 3 roky tak jsi to aj moc neuvědomuje ale budeš ji chybět *9* -
-
Re: a zase ten pocit
A nebude to spíš síla sugesce? -
-
Re: Re: a zase ten pocit
To spíš.Tady má někdo bujnou fantasii. -
-
Re: Re: Re: a zase ten pocit
mno hele asi mám mno *1* ale prostě i kámoška to tak říkala že má takovej pocit že tady je a toho ani nějak moc nemusí......a holky nehádejte se už jooo?pls. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: a zase ten pocit
V pohodě,ono se to občas přenáší na druhý, ale bereš mojí narážku sportovně, to se mi líbí *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: a zase ten pocit
Jo je fajn,že to bereš tak normálně *3*
-
-
-
-
-
-
Levné knihy
Omlouvá se,jestli jsem vám dala špatný tip s těma Levnýma knihama.Já jsem z Brna a u nás ty DVD mají.Ale je fakt,že se to musí zkoušet.Ještě ho mají levný v POpronu,ale zase se to prodraží,když člověk zaplatí poštovný.Mají tam i Kletbu bratří Grimmů. -
-
Re: Levné knihy
*1* spis tam maji s heathym jenom klezbu bratri grimmu *15* -
-
Re: Re: Levné knihy
To není pravda.Podívej se pořádně než začneš něco komentovat. -
Re: Re: Levné knihy
ta je taky dobra
-
-
-
...
Presne,jakmile jsem ho uvidela v Pribehu rytire tak sem se hned zamilovala *1* .....krasnej blondacek... *15* ......... a na konci Temnyho rytire jak jsem na tom byla v kine sem malem zacala brecet protoze to bylo uzasny jak to zahral...a na Immaginarium se tesim strasne moc.....se jdu taky dneska podivat do levnejch knih...doufam ze tam neco budou mit s Heathem *9* -
-
JJ dnes sem byla v levných kniháh a neměli nic :( tak se tam zase puju podívat nekdy jestli budou neco mít škoda -
Já už mam knížku Heath Ledger ilustrovan¨á biografie a je fakt mocky žůžo -
-
jj me to konecne taky prislo je to asi 3 dny co to mam a je super
-
-
-
Heatheček
Já jsem ho poznala taky v Prvním rytíři,pak 10 důvodů apak Zkrocená hora a postupně ve všech filmech co si sháním už jich mám 5 no.A od té doby ho fakt můžu defakto ho miluju stršně miluju a nemůžu bez něho být tudíž si každý den puoštím film s ním a chodím sem,kde ho mají rádi a cítí k němu to co já.Jen by mě zajímalo kolik nás tady bude za 10 let já tady určo budu... *15* -
-
Re: Heatheček
já taky .. nejdřív sem ho viděla v 10 důvodů proč tě nenávidím a pak ve spoustě dalších filmů..
a teďka sem na něm zaáávislá.. už ho nemůžu dát pryč z hlavy -
rozhodne tady hodlam byt, ale nevim co se stane .......treba nebudu mit ani pocitac, kdyztak zajdu do internetove kvarny... *3* -
Trochu si pleteš prvního rytíře s příběhem rytíře. Ale jinak je moc fajn že ho miluješ *3* -
-
Re: Re: Heatheček
:D jejda se stydím chtela sem říct příběh rytíře
-
-
Já to nechci říkat že tu budu proto že nikdy nevím co mě třeba postihne treba neco jako heatha *9* ale to ne snad a pokud budu mezi živíma tak sem zajdu ale nemužu říct jak často třeba se všechno zmení ale pochbuju heath navždycky
-
-
Levné knihy
Zítra se du mrknout do prodejny levne knihy doufám že tam budou mít aspoon nejaký film s Heathem *15* -
heath
hejky jak jste heatha poznali?:) U mě to bylo fakt nadhernyy:) Kdyztak pak povim:) -
-
Re: heath
já jsem ho poznala taky z příběhu rytíře ale nějak jsem se o něho nezajímala až potom dávali zkrocenou horu tak to jsem se o něho začala zajímat potom 10duvodu proč tě nenávidím a potom 4 pírka jo a ještě taky temny rytíř jsem vyděla hned po zkroceny hoře *1* *3* *14* *14* *14* *14* a jak jsi ho poznala ty ?? *15* -
-
Re: Re: heath
presne a po techto filmech jsem se o nej zacala zajimat -
Re: Re: heath
Bylo to v roce 2005... zrovna jsme s tetou a s kamoskama jela do Londyna autobusem. Když už byl večer tak se nás pruvodkyne zeptala jestli nechceme pustit film a souhlasili jsme.. Říkala že nám pustí příběh rytíře, vubec jsem nevedela co to je....Ae už ze zacatku se mi ten film libil:)A jak jsem poprve uvidela heatha tak jsem se do neho pste zamiloovala:D NO filmik jsem si vychutnala a na konci jsem se tety zeptala jestli newi jak se ten herec jmenuje...Rekla ze si mysli ze heath Ledger... UPLNE celou Anglii jsem na něho myslela...ae jako potom me to pustilo..Pak jsem s nim videla plakát v obchode a zacala jsem si o nem vyhledavat postupně informace:) bohuzel nejvic jsem se o neho zajimala po srmti a ted o nem vim vse:) ae je v mem srdicku navzdyyy:)
-
-
No tak pověz jak jsi ho poznala ty.Povídej *4* *3* -
Poznala jsem ho kdyz davali poprve na nove nebo prime Pribeh rytire....hned jsem se zamilovala.. *14*
-
-
...
Ja se na immaginarium strasne moc tesim,a na konci budu brecet....pujdu na premieru.. -
-
já taky půjdu na premiéru a budu brečet musím si vzít hodně kapesníků *7* -
ja hodlam jit taky n premieru...nemuzu se na to dockat -
-
já se taky těším na premiéru už sem se dohodla s kámošema že půjdem a na konci budem tleskat až se pos*rem *3* a díky za tip časák určo koupím :-))
-
-