-
..
Me to taky stve..vsichni rikaji ze se zabil a ja jim furt vysvetluju ze to neni pravda ze to byla nestastna nahoda a ze umrel na vycerpani.....a vzdycky jim to vysvetluju asi hodinu...a uz me to nebavi.....nejradsi bych to dala na titulky vsech novin a casaku v zemi.....HEATH LEDGER SE NEZABIL BYLA TO NESTASTNA NAHODA....ach jo *9* -
-
Re: ..
Přesne tak kdybych tak měla nejakýho ztnámího v novinách -
jj *9*
-
-
Heath 17?
Když dáte na titulní straně osobnosti pořadí fanklubu Heatheček je tam 17 a má číslo 1600něco ale nás je tady 1850,nechápu to... *7* -
-
Re: Heath 17?
nn je tam 1853 takze spravne.. teda pokud myslime to samy... -
-
Re: Re: Heath 17?
jo to tam jeale znova-je hlavní strana pod jeho jménem je diskuze fanklub atd.tam je správný číslo,ale na pravé straně je pořadí famklubu a je tam číslo 17 tak na to klikneš a tam se objeví seznam a je tam na 17 Heath ale u něho je špatný číslo
-
-
-
dotaz
Nevíte někdo, jestli v novém číslo Brava ( vyšlo tento čtvrtek ) není byť jen malinkatý článek o Heathovi, nebo o předávání Oscarů? Díky za odpověď. -
-
Re: dotaz
bohužel není sem si to koupila a nebyl tam -
-
Re: Re: dotaz
ne .... neni... *9* ani malinkej -
-
Re: Re: Re: dotaz
Je tam jen soutěžní otázka z Temnýho rytíře a u toho malinká fotka Heatha/Jokera. *9*
-
-
-
-
co myslíte??
Já bych chtěla od vás vědět jestli si myslíte,že Heathe aspoň na malou chvíli ten osudný den napadlo že když zkombinuje léky že by mohl umřít.Co myslíte,mě tato otázka dlouho trápí a chci znát váš názor.Děkuji vám.. * *7* -
-
Re: co myslíte??
Upřímně řečeno, je to pravdu těžká otázka. Bohužel, nikdo Heathovi ten den do hlavy neviděl a nevěděl co si myslí. Nevím, jestli ho to napadlo, jestli věděl, že když dá dohromady různé přášky, tak se už nemusí probudit. Možná to věděl, možná také ne. Za normálních okolností by člověk předpokládal, že se tyto prášky kombinovat nemají, ale když je člověk fyzicky a asi i psychicky vyčerpán, je mu vše úplně jedno. Jak jsem četla v jednom článku, nikdo na Heathovi žádně problémy nepoznal, když točil Immaginarium. Možná nechtěl, aby to jiní zpozorovali, anebo mu v tu chvíli nebylo tak zle a vše to na něj padlo až potom. Opravdu těžké soudit. Každopádně, nad jeho smrtí visí jeden velký otazník, který už nikdo nerozluští. To ví jen sám Heath, co se mu honilo hlavou a proč se to stalo. Fámy, které vypráví, že se Ledger zabil sám, si myslím, že je bulvár jak dělaný! Čím větší blbost a špína, tím víc lidí si to přečte, bohužel. Když jsem měla ve škole aktualitu o předávání Oscarů a rozpovídala jsem se i o Heathovi, tak mě učitelka zastavila s tím, že ví kdo to je, něco v tom smyslu, že to byla sebevražda, že bral drogy! Tak jsem na ní jen koukala a řekla, že to je bulvár, a to docela hnusný a nehorázný. Zemřel z fyzického vyčerpání a na zástavu srdce. A drogy, že se v jeho apartmá nenašly a v jeho krvi také nebyly žádné pozůstatky. Tak se mnou s úsměvem souhlasila a shodly jsme se na tom, jak je hrozné, že obyčejný bulvár takto dokáže ovlivnit lidi a jejich myšlení. Když jsem si byla kupovat biografii Heatha, tak mi milá paní prodavačka taky řekla, že ví kdo to je, ten co se zabil...... To mě dokáže tak naštvat! Když se to tak vezme, zabil se sám (vražda to nebyla), ale rozhodně to nebylo úmyslné, či snad plánované!!!!!!! Lidé by si ho měli pamatovat jako výborného herce, který získal dokonce Oscara in memoriam a byl to nejúžasnější a vyjímečný herec a člověk všech dob. -
-
Re: Re: co myslíte??
no ja si myslim ze mas uplnou pravdu, ale s drogama skusenosti mel *9* ...... -
-
Re: Re: Re: co myslíte??
Hodne lidí má skušenost s drogama já teda ne ale hodne -
-
Re: Re: Re: Re: co myslíte??
hodne mladejch....vetsina
-
-
-
Re: Re: co myslíte??
Děkuji ti že si my odpověděla mimochodem myslím si úplně to samí,mě zas paní prodavačka řekla že je to škoda,že ho měla po taky ráda a že po něm zbyla malá a prý se to nemělo stát,čímž mě potěšila že věděla kdo Heath byl *3*
-
-
-
..
*7* -
-
lidi na mých stránkách http://svetikon.mypage.cz/ je anketa-co tě na Heathovi nejvíc zaujalo-máte na výběr-tak dejte hlas-jsem zvědac-co se vám na něm nejvíc líbilo,a pro co bude hlasovat většina...tak zajdete! *15*
-
-
heath je třináctej
děcka chtěla bych se zeptat podle čeho se udává to pořadí osobností že bysme mohli skusit heatha vyšopnout aspoň o kusček wejš co vi na to?? *1* *3* že je až kdesi na třináctem místě tak mně to jen tak napadlo. plosim nekdo odepiste *5* -
-
Re: heath je třináctej
když už si říkáme fanoušci heatha ledgera *3* -
-
Re: Re: heath je třináctej
já sem chodím každej den a neposune se ani o trochu leda strácí ale ani to tak neřeším na kolikátým je míste to je jedno ale jestli fakt chceš aby byl víš tak bys měla jezdit po celé zemi a řvát chotte na osobnosti a podívejte se na heatha :D ne promin nebudu hnusná jak už tu píšou ostatní tak byl na druhým míste proto že byl zrovna popularnější u lidí kterí ho moc neznaj a tak se každej podíval kdo to je ale víckrát tu už nebyl a fak nevím co se dá udelat aby byl víš -
-
Re: Re: Re: heath je třináctej
přesně..taky sem chodim každej den.. tohle je 1. adresa,kam du.. až po seznamu.. xD -
Re: Re: Re: heath je třináctej
jo jako ja to taky nějak moc neřeším ale jen mě to tak napadlo že bysme to mohli skusit a je škoda že newíš jak se to posunuje nahoru ráda bych to věděla *9* -
-
Re: Re: Re: Re: heath je třináctej
možná podle podle počtu fanoušků...né, že by heathovi ubývali , ale přibývájí jiným aktuálním hvězdám(robert pattison).... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: heath je třináctej
nic proti ale Robert je Pattinson... *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: heath je třináctej
To jo ale já už neznám nikoho jinýho komu se libí heath třeba ze školy sem jediná s kámoškou která je teda taky fanoušek
-
-
-
-
-
-
Biografie
Tyjo uplně nejvíc užasná knížka mám jí na nočním stolku a nad ní bdí plakát heatha v naší rodině mě považujou za blázna ale já se tak neberu proto že sem poznala vás a jestli sem blázen tak sme všichni blázni a to je dobře :D -
:)
koukam ze tady se komplimentama nsetri.... *5* ale jo Heath byl fajnovej herec *3* -
MF Dnes
Já to bohužel nemám *9* A to jsem dnes odpoledne v obchodě stála nad stojanem časopisů a rozmýšlela se, co koupit..Pospíchala jsem, tak jsem nakonec nevzala nic.. *9* To je k vzteku *16* -
-
Re: MF Dnes
já taky stála nad časopisama a hledala sem jestli něco nezahlídnu s Heathem ale nic tak sem šla dál a pak když sem doma zjistila že je v MF dnes hned sem mazala znavu do obchodu *3* Pro HEATHE cokoliv -
-
Re: Re: MF Dnes
ale MF Dnes sis nekoupila pro Heatha ale pro sebe
-
-
-
MF Dnes - týdeník
V dnešním vydání novin Mladé fronty je v týdeníku věnovaná celá stránka úžasnému herci Heathovi Ledgerovi. Je tam přehled, podle MF Dnes, pěti jeho nejúspěšnějších filmů ( Temný rytíř, Zkrocená hora, Patriot, Legendy z Dogtown a myslím i Ples příšer ). Určitě stojí za to si ho přečíst. *4* -
-
Re: MF Dnes - týdeník
jojo taky mám je to super!!! *4* -
Jo taky už to mám!!!Ale stále čekám, až bude na té přední straně!No ale ono bude ještě dost časopisů, když do kin přijde na podzim IMAGINARIUM...Ale stejně chtělo by to nějaký nový bonbónek -něco nového o Heathovi,nějaká lahůdka,která by nás k němu připoutala ještě víc!...co myslíte? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: MF Dnes - týdeník
jj to souhlasim *3* chtělo by to něco "extra" *15* tak moc se těšin na imaginárium!!!! MF Dnes mám taky!!Užasný!!!!
-
-
ještě že sem šla na diskuzi jinak bych o to přišla ale už to mám taky, *15* *3* já nevím někdy mám strach že si to nepohlídám a o články s ním přijdu,což bych nerada *13* -
Mockrát díky za informaci,tenrokrát jsem si to nenechala ujít.Ještě že vás tady mám,protože jinak vůbec nevím. -
taky to mam ... nstesti MF DNES odebíráme takze nemusim mit strach, ze si to neprectu....posledni dobou o Heathovi v MF DNES pisou nejak casto a vuuubec me to nevadi ...jen tak dal *3* -
hned jak sem si to přečetla tak sem vzala mobil a volala tatkovi do práce a celá udýchaná ze sebe sypu: tati máte v práci tydeník mf Dnes a on: Prosím te nestresuj se už sem ti to schoval večer to máš na stole já: tak d¨íky moc moc on: já už vím jakej seš do nej blázen tak se mej papa
No tak že se teším jak si to dnes přečtu juchu chu
-