Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dada.

Cinema

V novém čísle časopisu Cinema je dvojstránka o Temném rytíři.Ještě jsem to nečetla,nevím jaké to je,ale časopis je dost drahý.
    Vzkaz pro Majdu-jestli u vás máte někde prodejnu Levné knihy,tak zrovna tam jsem sehnala DVD Ples příšer za 50Kč.Vyšlo to v edici DVD na stánku.Mně to tenkrát uteklo a pak jsem to sehnala tam.Dnes je hodně prodejen,kde tyto DVD prodávají,tak se zkus někde podívat.
    • Re: Cinema

děkuju moooc a koukněte se semka ju http://www.osobnosti.cz/matilda-ros e-ledger.php já vím že jsem blesk ale to už je jedno...a děkuju moooc *3* *4*
  • gallacher

...

Bože nechte toho nebo zase zvas chytnu depresi..nemuzeme se bavit o necem hezkym....me se z toho tady uplne hrnou do oci slzy... *9*
    • simpsons13

Re: ...

Jo já umm uplně slzy v očích chce se mi uplně brečet tak se budem fakt radši bavit o nečem jiným Jak se těšíte na heathuv uplně poslední film? *9* uplně poslední *9* hej proč
    • heatcliff

Re: ...slzy nás přepadají denně

je to tak-prostě je to hrozné,že už tu není!že už nikdo nevidí jeho krásnou tvář a úsměv!je mi líto že už tu nebude s námi v dalších letech!jedno je hrozné!-vemte si že byl třeba rok 2005-on žil,a já ho neznal,-ted je rok 2009-já ho znám-a on nežije! *9* *9* *9* *9* *9* moc mě to mrzí,nejhorší jsem to měl na začátku,když jsem ho poznal díky zkrocené hoře-to byl takový nával emocí,že mě málem chytla zimnice!dnes to někdy prožívám hůř někdy lépe.... *9* *9* *9* *9* *9* jinak lidi na mých stránkách http://svetikon.mypage.cz/ je trailer k imaginarium dr. parnasusse...
    • xchocolatex

Re: ...

přesně *9*
  • emo-anne

video

Fakt z toho sel mraz po zádech:( upe si to nedokazu predstavit a mam divnej pocit v zaludku kdyz si predstavim tu situaci jak ho odvazeji....ae pro me furt zije:) poráád:-*
    • simpsons13

Re: video

To video už nikdy nechcu videt heath je skvělej a vždycky byl
  • joker

Booooooože umiram...............HEj ted jsem do dodivala na betmena a uple umiram......to je teda neco on to tak užasně zahral.prote ja čuram...eeej no nemužu z toho ted celou noc nebudu spat...a budu na něho myslet...a prostě to bylo upe užasny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • emo-anne

video

Hejky když vám to video nejede tak si na youtube zadejte Heath Ledger Using Drugs a hned to druhe video to je:)
    • Re: video

taky jsem koukala...ja anglicky moc neumim..ale stačilo mi to video...když jsem se pak divala jeste naty jine videa....hej no mela jsem dost..když jsem videla jak ho odvaželi do sanitky upe moc mě to dostalo....proste mam slabou psychyku na něco takoveho....byl to hnus a kolik reporteru a lidi se tam sešlo ...proste děs!
    • a.n.c.a.

jo a tech videi je tam vic ale jsou celkem podobny
    • a.n.c.a.

pisou tam ze rika ze kouri 5 jointu denne po dobu 20 let....jestli jsem si to dobre prelozila...to je nejaky divny to by musel kourit od 8 let *13*
    • a.n.c.a.

jj diky...uz jsem se na to mrkla...
  • emo-anne

drogy

http://www.youtube.com/watch?v=b7zE ZIBlRmw tady je to video
    • a.n.c.a.

Re: drogy

me taky ne *9*.........
    • video

mě to videjko nejde *9* *9* *9*
  • emo-anne

DROGY

heath opravdu drogy vyzkousel...ae ze byl zavislak to ne...existuje video kde je heath na drogove party..a mluvi i o matilde i o michelle...najdu vam odkaz...ae to prece nic neznamena:) skoro kazdej to zkusil:)
    • simpsons13

Re: DROGY

Přesne tak nic to neznamená to zkouší fakt hodne lidí a je to normální zkusit
      • a.n.c.a.

Re: Re: DROGY

jo nic to neznamena, ale je skoda ze se s nim Michelle rozesla, cetl jsem ze prave kvuli drogam......ale nikdo nevi co je n tom pravdy *9*
  • gallacher

JC Chasez

Nebudu si tady delat reklamu ale zalozila jsem tady na osobnostech stranku myho nejoblibenejsiho zpevaka..tak kdyby se chtel nekdo pridat do fanklubu...prosim....JC Chasez se jmenuje
  • klarusha-h.l.

Heath Ledger a drogy?

Cože? Reakce na můj příspěvěk o drogách, mě velice zaujala. Myslela jsem si, že jen kouřil cigarety a ne, že měl zkušenosti s drogami!!!! To snad ne! Nevíte někdo nějaké další informace o drogách a Heath Ledger? Že kouřil mi opravdu vadí, ale překousla jsem to, každý děláme chyby a jsme jen lidi, ale drogy? Tak to už je moc...jestli je to pravda, tak mě to na něj dost mrzí. *9* A tato informace je z bulváru nebo z jeho pusy??? Dost by mě to zajímalo. Díky za názory.
    • denina8

Re: Heath Ledger a drogy?

Mno kouřil to je pravda stema drogama...mno nekde pisou ze jo a nekde ze ne...ae ve vetcine pisou ze ne takze to je cajk ne?? Jinak Heath je nejvíc *14* *14*
    • gallacher

Re: Heath Ledger a drogy?

ale hovnaaaajs zadny drogy..
      • simpsons13

Re: Re: Heath Ledger a drogy?

Nevím ale taky by mě to docela zaímalo
  • b.e.t.u.l.i

10 důvodů proč tě nenávidím

v 16:10 budou davat na markize 10 duvodu proc te nenAVidim *3*
    • simpsons13

Re: 10 důvodů proč tě nenávidím

Toš kdybych tak měla markýzu já bych chtěla aby vyšla nejaká edice všech jeho filmu jako třeba zkrocené hory,10 duvodu proč te nenávidím, candy, legendy z .......... atd. to by bylo užasný
      • a.n.c.a.

Re: Re: 10 důvodů proč tě nenávidím

to jo a urcite bych si to koupila

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit